418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #30594 1 vs 2-ben is bármit kinyírnál :-D
Én Loltrakival akarok M1A2 Abrams ellen menni. -
Gunslinger #30593 A hivatalos oldalról nem lehet leszedni, a download oldal épp tartalom nélküli, de most úgy sem tudnál vele játszani. -
"All I can confirm is that M46 Patton will be added to US tree. The rest is still under discussion. I think it's clear that 105mm Gun T5E1M2 is too powerful for tier 8"
Még nem lehe tudni pontosan, de ha lesz M46 akkor lesz T-62 is :)
Vagy a T-54 lecsúszik Tier 8-ba
-
peter9228 #30591 Tier 10-es med? Az milyen jó lenne:) Eddig a T-54el is bármit kinyírtam 1vs1-ben, T-62vel bele se merek gondolni hogy mire lennék képes:D
-
Nazarov77 #30590 Hátha T-72nél abbahagyják.
Majd lehetne Wot 2 folytatják ahol abbahagyták a treeket, jönnek az OP T-90ek és rommá lövik a Leopárd 2ket meg abramseket :D -
A klienst le lehet most szedni, vagy azt is kiiktatták a beindítás idejére? -
Gunslinger #30588 Nebassz, hogy lesz T-62, poénnak szántam. Az már bőven 60-as évek, a WOT meg eddig nem lépett ki az 50-es évekből egy-két modul kivételével. -
Overlord azt írta, hogy ha lenne M48, akkor az Tier 10 lenne, a T-62-vel együtt. Szóval lehet hogy majd lesz. -
Renegade #30586 na, jó figyelmetlen vagyok már megint :-) -
Gunslinger #30585 M48 Patton? Nem inkább az M46 variáns? M47 is volt egyébként, az M48 már az 50-es évek közepén jelent meg az M46 meg inkább a közvetlen fejlesztése az M26-nak. Na az odatenne egyébként. Tier 10 med lenne vagy mi? T-55 nem jön? Esetleg T-62? :-D
Leopard 2A7? :-))))) -
peter9228 #30584 Azzal kezdtem:D
"Nincs semmi változás az amcsi tech tree-ben."
De tessék, itt a bizonyíték ha nem hiszed:
-
malystryx #30583 Az a szánalmas, hogy az amcsikhoz b@asszák beletenni (már lassan fél éve) a TD-ket, pedig csak néhány tankról lenne szó. De az oroszokat feltétlen bele kell tenni, meg a prém tankokat.
Fizessetek csak, mi meg majd egyszer megmozdítjuk a fülünk botját -gondolják ők...
Én meg azt, hogy menjenek a bús p********a. -
Nazarov77 #30582 Ez a kép kicsit már elavult változtatni fognak a treen, pl M48 patton meg M103 lehet benne lesz. -
Gunslinger #30581 Pedig inkább az IS-7 néz ki úgy, mint egy ufó :-D -
Gunslinger #30580 Kép: -
Gunslinger #30579
E kép szerint az amcsi fán a jelenlegihez képest csak annyit fognak változtatni, hogy bekerül egy-két új modell a meglévő ágakhoz és jön a teljesen új TD vonal, a korábbi átjárhatóságot nem akarják átdolgozni, szal sztem mikor jönnek majd a TD-k akkor fognak hozzányúlni a treehez. -
Na, 0.7-től már repülni is fog a T-54-es. Ezzaazzz :D -
Gunslinger #30577 Ne már... Az volt a kedvenc mid tier ágyúm. -
Renegade #30576 és az amcsi fa?
jól nem találtam, teszt szerveren meg nem vagyok :-( -
Nazarov77 #30575 Na Overlord is egyetért velem :D
Overlord said...
Q: In the video you can see almost only russian tanks.
World of Russian Tanks!
A: Agree here. That's why I don't like this video either.
-
Sajnos a 10,5est nerfelték. Aki még a régire emlékszik, na az csodálkozni fog. Nem sebez HEvel annyit, mint régen, pontosabban nem érzed, hogy annyit sebezne. Sajnos.
Kár, hogy a P és a Tiger között nem oldották meg az oda-vissza átjárhatóságot. :( -
Nazarov77 #30573 Amcsi TDk után, szerintem június-július. -
crossy104 #30572 Nézegetem a fullos német fát. Lehet tudni mikor jön az E-75 és az E-100-as nagyvas? Igen durván néznek ki. -
Gunslinger #30571 Hja, egyébként egész jó kis trailer. Sajnos a készítők nemzetisége miatt ez a szovjet buzulás örökké jelen lesz, én már egészen hozzászoktam :) -
Gunslinger #30570 Nagyon jó lett így az orosz tree, nem kell végigszenvedni az A-20 vonalat aki medre hajt, át lehet menni heavy-ről is, mert ugye a németeknél ott a könnyítés, hogy aki kifejezetten scoutolni óhajt, az választhatja a Leo zsákutca ágat, de ruszkiknál kifejezetten rákényszerít a scoutra vele. Mondjuk a németnél meg a PzIIIA-val kényszerít rá.
A tank kategória térképen kijelzését is már régóta hiányoltam és tök logikus is, hogy beletették, hiszen a csapattársak rádiója által látod őket és nehogy már ne jelentsék le automatikusan, hogy mi megy ott. Eddig ment a chatben a kérdezgetés, most már ritkábban fog. Az Alt lenyomására típus kiírás is jó ötlet, bár én már megtanultam kívülről gyakorlatilag az összes tank sziluettjét a hónapok során, szal nekem annyira nem nagy segítség. -
Nazarov77 #30569 http://www.youtube.com/watch?v=iMLMlhg65rg&feature=player_embedded
Érdekes trailer szinte csak orosz tankok vannak benne :D
World of russian tanks
-
Ry0K3N #30568 A lövedék a cső elejéből vagy a cső végéből jön? Mert volt egy vicces esetem hogy beszorítottam VK 3601 essel egy tigrist akinek így lőttem a hátulját az meg felém fordítja a csövet, mondom magamban itt úgyis vége ez kilő. Erre meg meglepetten vettem észre hogy a harmadok lövése után sincs sérülésem annak ellenére hogy közvetlen közelről lőtt meg és jelezte is a találatot, utána veszem észre hogy az egész csöve átlóg a tornyomon és másik oldalon lóg ki az megy úgy lövöldözik rám
-
Gunslinger #30567 Na az mondjuk igencsak elkélt már neki, 43 volt eddig, a PzIV is gyorsabb annál. -
Nazarov77 #30566 Az mekkora egy kocka volt, én még csak T28nál jártam de ő már jött a tigrissel, nála láttam először a vk45öt le is rondáztam :D -
peter9228 #30565 Nincs semmi változás az amcsi tech tree-ben.
Pár apróbb változtatás:
Ilyen fehér valami lebeg a zászló körül, átdolgozott térkép, már nem csak pöttyöket hanem azt is látod a térképen, hogy mi van ott (td, heavy stb.)
Új nyomvonal.
Átdolgozott pálya:
Új játékoslista vagy mi. (Amikor megnyomod a TAB-ot)
Alt lenyomása esetén nem a tank ikonja látszik, hanem kiírja a nevét:
Új orosz tech tree:
És a 3 szörnyeteg:
Így kinézetre ezek az újdonságok a 0.6.4-ben. Remélem nem baj, hogy ilyen sok képet csináltam:) -
Nazarov77 #30564 Panzer III/IV egy jó tank és a 0.6.4ben 55re emelték a max sebességet. -
Gunslinger #30563 Jaja, németeknél PzIV és VK3601H a két legjobb pénznyomó, még prémium nélkül is megy velük a szekér defeat esetén is. -
MuldR #30562 Nem értem a Grillet miert nem lehet a Pz 38 (t)ből kifejleszteni, mikor annak az alvázán volt. :(
Mi köze a Wespéhez? -
Igen, ittunk is az egészségetekre -
Volt olyan is hogy körbevettük és mielőtt felrobbant volna kilépett :-)
Az a napom mindjárt olyan szép lett :-)
-
Amerikai tree-t betennéd ? Vagy vki .... :D Thx. -
TheSnaper volt az nem? :)
Volt még pár név, amire már nem is emlékszem. Első IS-7-es emberke pl.
De legelsőnek még az első med. tank is nagy szám volt szóval :D
Most jól lemaradok majd, mert csak májustól játszom, de nem sietek sehova :) -
Mester61 #30557 Most néztem az EU szerón már törölték az edigi elért eredményeket, még jó, hogy lementettem.
-
Múlt héten nősültem, azt sem tudom merre vagyok arccal :-)
De ha megnyugtat már azé hiányoztok :-)
-
Néha benézhetnél TS-re, apuci :)