418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    1 vs 2-ben is bármit kinyírnál :-D
    Én Loltrakival akarok M1A2 Abrams ellen menni.
  • Gunslinger
    A hivatalos oldalról nem lehet leszedni, a download oldal épp tartalom nélküli, de most úgy sem tudnál vele játszani.
  • Eagle16
    "All I can confirm is that M46 Patton will be added to US tree. The rest is still under discussion. I think it's clear that 105mm Gun T5E1M2 is too powerful for tier 8"

Még nem lehe tudni pontosan, de ha lesz M46 akkor lesz T-62 is :)
    Vagy a T-54 lecsúszik Tier 8-ba
  • peter9228
    Tier 10-es med? Az milyen jó lenne:) Eddig a T-54el is bármit kinyírtam 1vs1-ben, T-62vel bele se merek gondolni hogy mire lennék képes:D
  • Nazarov77
    Hátha T-72nél abbahagyják.
    Majd lehetne Wot 2 folytatják ahol abbahagyták a treeket, jönnek az OP T-90ek és rommá lövik a Leopárd 2ket meg abramseket :D
  • Fabio Capello
    A klienst le lehet most szedni, vagy azt is kiiktatták a beindítás idejére?
  • Gunslinger
    Nebassz, hogy lesz T-62, poénnak szántam. Az már bőven 60-as évek, a WOT meg eddig nem lépett ki az 50-es évekből egy-két modul kivételével.
  • Eagle16
    Overlord azt írta, hogy ha lenne M48, akkor az Tier 10 lenne, a T-62-vel együtt. Szóval lehet hogy majd lesz.
  • Renegade
    na, jó figyelmetlen vagyok már megint :-)
  • Gunslinger
    M48 Patton? Nem inkább az M46 variáns? M47 is volt egyébként, az M48 már az 50-es évek közepén jelent meg az M46 meg inkább a közvetlen fejlesztése az M26-nak. Na az odatenne egyébként. Tier 10 med lenne vagy mi? T-55 nem jön? Esetleg T-62? :-D
    Leopard 2A7? :-)))))
  • peter9228
    Azzal kezdtem:D
    "Nincs semmi változás az amcsi tech tree-ben."
    De tessék, itt a bizonyíték ha nem hiszed:
  • malystryx
    Az a szánalmas, hogy az amcsikhoz b@asszák beletenni (már lassan fél éve) a TD-ket, pedig csak néhány tankról lenne szó. De az oroszokat feltétlen bele kell tenni, meg a prém tankokat.
    Fizessetek csak, mi meg majd egyszer megmozdítjuk a fülünk botját -gondolják ők...

Én meg azt, hogy menjenek a bús p********a.
  • Nazarov77
    Ez a kép kicsit már elavult változtatni fognak a treen, pl M48 patton meg M103 lehet benne lesz.
  • Gunslinger
    Pedig inkább az IS-7 néz ki úgy, mint egy ufó :-D
  • Gunslinger
    Kép:
  • Gunslinger

E kép szerint az amcsi fán a jelenlegihez képest csak annyit fognak változtatni, hogy bekerül egy-két új modell a meglévő ágakhoz és jön a teljesen új TD vonal, a korábbi átjárhatóságot nem akarják átdolgozni, szal sztem mikor jönnek majd a TD-k akkor fognak hozzányúlni a treehez.
  • Eagle16
    Na, 0.7-től már repülni is fog a T-54-es. Ezzaazzz :D
  • Gunslinger
    Ne már... Az volt a kedvenc mid tier ágyúm.
  • Renegade
    és az amcsi fa?

jól nem találtam, teszt szerveren meg nem vagyok :-(
  • Nazarov77
    Na Overlord is egyetért velem :D

Overlord said...

Q: In the video you can see almost only russian tanks.
    World of Russian Tanks!

A: Agree here. That's why I don't like this video either.
  • a.carkey
    Sajnos a 10,5est nerfelték. Aki még a régire emlékszik, na az csodálkozni fog. Nem sebez HEvel annyit, mint régen, pontosabban nem érzed, hogy annyit sebezne. Sajnos.

Kár, hogy a P és a Tiger között nem oldották meg az oda-vissza átjárhatóságot. :(
  • Nazarov77
    Amcsi TDk után, szerintem június-július.
  • crossy104
    Nézegetem a fullos német fát. Lehet tudni mikor jön az E-75 és az E-100-as nagyvas? Igen durván néznek ki.
  • Gunslinger
    Hja, egyébként egész jó kis trailer. Sajnos a készítők nemzetisége miatt ez a szovjet buzulás örökké jelen lesz, én már egészen hozzászoktam :)
  • Gunslinger
    Nagyon jó lett így az orosz tree, nem kell végigszenvedni az A-20 vonalat aki medre hajt, át lehet menni heavy-ről is, mert ugye a németeknél ott a könnyítés, hogy aki kifejezetten scoutolni óhajt, az választhatja a Leo zsákutca ágat, de ruszkiknál kifejezetten rákényszerít a scoutra vele. Mondjuk a németnél meg a PzIIIA-val kényszerít rá.

A tank kategória térképen kijelzését is már régóta hiányoltam és tök logikus is, hogy beletették, hiszen a csapattársak rádiója által látod őket és nehogy már ne jelentsék le automatikusan, hogy mi megy ott. Eddig ment a chatben a kérdezgetés, most már ritkábban fog. Az Alt lenyomására típus kiírás is jó ötlet, bár én már megtanultam kívülről gyakorlatilag az összes tank sziluettjét a hónapok során, szal nekem annyira nem nagy segítség.
  • Nazarov77
    http://www.youtube.com/watch?v=iMLMlhg65rg&feature=player_embedded

Érdekes trailer szinte csak orosz tankok vannak benne :D
    World of russian tanks
  • Ry0K3N
    A lövedék a cső elejéből vagy a cső végéből jön? Mert volt egy vicces esetem hogy beszorítottam VK 3601 essel egy tigrist akinek így lőttem a hátulját az meg felém fordítja a csövet, mondom magamban itt úgyis vége ez kilő. Erre meg meglepetten vettem észre hogy a harmadok lövése után sincs sérülésem annak ellenére hogy közvetlen közelről lőtt meg és jelezte is a találatot, utána veszem észre hogy az egész csöve átlóg a tornyomon és másik oldalon lóg ki az megy úgy lövöldözik rám
  • Gunslinger
    Na az mondjuk igencsak elkélt már neki, 43 volt eddig, a PzIV is gyorsabb annál.
  • Nazarov77
    Az mekkora egy kocka volt, én még csak T28nál jártam de ő már jött a tigrissel, nála láttam először a vk45öt le is rondáztam :D
  • peter9228
    Nincs semmi változás az amcsi tech tree-ben.
    Pár apróbb változtatás:

Ilyen fehér valami lebeg a zászló körül, átdolgozott térkép, már nem csak pöttyöket hanem azt is látod a térképen, hogy mi van ott (td, heavy stb.)

Új nyomvonal.

Átdolgozott pálya:

Új játékoslista vagy mi. (Amikor megnyomod a TAB-ot)

Alt lenyomása esetén nem a tank ikonja látszik, hanem kiírja a nevét:

Új orosz tech tree:

És a 3 szörnyeteg:

Így kinézetre ezek az újdonságok a 0.6.4-ben. Remélem nem baj, hogy ilyen sok képet csináltam:)
  • Nazarov77
    Panzer III/IV egy jó tank és a 0.6.4ben 55re emelték a max sebességet.
  • Gunslinger
    Jaja, németeknél PzIV és VK3601H a két legjobb pénznyomó, még prémium nélkül is megy velük a szekér defeat esetén is.
  • MuldR
    Nem értem a Grillet miert nem lehet a Pz 38 (t)ből kifejleszteni, mikor annak az alvázán volt. :(
    Mi köze a Wespéhez?
  • Tuvok #30561
    Igen, ittunk is az egészségetekre
  • erdos
    Volt olyan is hogy körbevettük és mielőtt felrobbant volna kilépett :-)
    Az a napom mindjárt olyan szép lett :-)
  • Achmed927
    Amerikai tree-t betennéd ? Vagy vki .... :D Thx.
  • Eagle16
    TheSnaper volt az nem? :)

Volt még pár név, amire már nem is emlékszem. Első IS-7-es emberke pl.

De legelsőnek még az első med. tank is nagy szám volt szóval :D

Most jól lemaradok majd, mert csak májustól játszom, de nem sietek sehova :)
  • Mester61
    Most néztem az EU szerón már törölték az edigi elért eredményeket, még jó, hogy lementettem.
  • erdos
    Múlt héten nősültem, azt sem tudom merre vagyok arccal :-)
    De ha megnyugtat már azé hiányoztok :-)
  • Tuvok #30555
    Néha benézhetnél TS-re, apuci :)