418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• peter9228
    04:00-kor kezdték, és 12 óráig csináják, nem?
  • peter9228
    Én úgy tudom, hogy 6-ig
  • csabuka66
    Szerintem valamit férre értetetek az indulás majd csak max éjfélkor lesz
  • mijki
    A KT-t szemből semmi se tudta kilőni, meg a IS-3-sem, amit ellenben a KT 100-200m-ről kilőtt. A világháború legjobb ágyúja, a KT 88mm-se volt. A világháború legjobb optikája szintén a németeké. Ezt hiányolom a játékban, a németek "elsöprő" erejét. Bár lehet, ez egy kicsit túlzás. De azért lehetne jobb a német heavy ág. BÁR A TIGER I ÉS A TIGER II A FAVORITOM!
  • szabii98
    Ne bízd el magad :D
  • CaRiuS
    Na, ja. Méghozzá Pesten vesztettek KT-t nem egyet.. én nem arra gondoltam h a moszkva téren befordulva atomágyúval 50 m ről de való igaz pontosabban kellet volna fogalmaznom. Viszont a valóságban a tankok nem "mediumnak" készültek hanem tanknak. vegyük például az M4 Shermant. Legyártják hogy ugye legyen mivel kilövöldözni a pz IV-ket erre jött a tigris és máris elavulttá vált a Sherman. Persze egyenrangú ellenfelek (IS-ek)mert egy súlyban vannak, de ne azt nézd már, mert ugye az Is-ek(itt gondolok a nagyobbakra) a tigrisre /kt-re való kontrák voltak meg nem véletlen az előírás sem : 1 tigris = 5 sherman, vagy több. pedig ha azt nézed h csak Berlinnél majd' annyi tankot vesztettek a szövetségesek, mint a Tigrisek teljes száma, akkor már érthető lenne a könyörgésem h "legalább közelítsenek a valósághoz"
  • yossarianHUN
    12? Nem 8-ig tart a dolog?
  • peter9228
    Na, 12 perc múlva elindulok valamelyik t8-as arty felé:) Csak el kéne döntenem, hogy melyik legyen.
  • exoterm
    Ja, a tier8-as ruszki arti kevesebbet sebez, mint a tier6-os.
  • a.carkey
    KV igen, Tigris nehezen.
  • mijki
    Panzerwaffe 4ever! Gyerünk előre németek!
  • Nazarov77
    A KV speciel az egyik legjobb pénzcsináló a 152essel, a Tigert meg simán ( legalábbis nekem )player függő, T8 medekkel is simán lehet pluszzosat menni viszont T8 heavyvel a drága lőszer miatt már nem lehet.
  • Szakesz
    OFF:
    Mostanában tényleg ennyire felkapottak lettek ezek a szarkasztikus megjegyzések? Személy szerint örülnék, ha csökkentenénk a számukat, mert azért mégis túlzás, hogy minden hozzászólás szinte csak ebből áll...

Ettől függetlenül azért odaírom a hsz. végére: Az orosz tankok OP-k, a németek fostalicskák, de én német tankot fogok fejleszteni CSAK AZÉRT IS, mert FASZA csávó vagyok...

ON
  • XenHai
    Addig viszed el ameddig van ki tartásod és skilled csak rajtad áll..
  • mijki
    Bocsi, hogy megint kérdezem, de nem válaszoltatok: Premi nélkül a Tiger-t, a KV-t ellehet vinni?

Bocsi, az ismétlésért, csak én imádtam a tigriseim :D
  • Gunslinger
    Köszi a választ. Nagyon kevés kört artyztam, 10 alatt és szerettem vele mozogni is, valszeg ezért nem tűnt fel. :-)
  • levi1989
    lassan pontosabb mint egy heavy tank:D
    mondjuk dps-t számolgatva németé a legjobb amerikai a legrosszabb
  • mijki
    Az object, orosz tank, és tudjátok, az orosz célzó műszerek a legjobbak :D Nem a német optikák...
  • Szakesz
    Meg nem erősített forrás szerint az Object 261 pontossága 0,37 lesz, míg a másik kettőnek 0,5.
  • levi1989
    képek és statok után véleményem szerint német és orosz arty nagyon rossz lesz
    nagyon pici szög elég gyors traverse speed, olyan lesz mint a hummel:S
    amerikai pedig nagyon lassan fordul és nagyon nagy a szög
  • mijki
    Premi nélkül a Tiger-t, a KV-t ellehet vinni?
  • crossy104
    Csórikám képét megnézném amikor közlik vele, hogy csak egy Loltraktora van.Kezdheti onnan újra.
  • Szakesz
    Mert ha a testtel is fordulni kell, -amely alacsony szögek esetében könnyedén bekövetkezhet- a célkör egyszerűen szétugrik, ezért megint várhatsz egy fél napot, mire újra összeszűkül. Mondanom sem kell, vajmi kicsi az esélye, hogy a kiszemelt célpont türelmesen, egy helyben állva fogja várni az áldást.
  • Jeffjohnson
    Viccelsz arty egyik legfontosabb tulajdonsága az, hogy mennyire tudja elfordítani a csövét anélkül, hogy megmozdulna a "teknő"
  • levi1989
    hogy mekkora szöget tudok pásztázni anélkül h. szétugorjon a karika
  • Gunslinger
    Ez miért lényeges? Nem kötözködésből, tényleg nem tudom, sztem csak TD üzemmódban van jelentősége, azt meg ritkán kell alkalmazni artynál és ha igen, ott már valami el lett toszva :-)
  • Nazarov77
  • Gunslinger
    Hopp, akkor az a Tigrincs most veszett el.
  • Nazarov77
    Látom ő nem ismeri az információ hatalom fogalmat, én szeretem a hatalmat :D
  • Szakesz
    Játszottam tier1-10 orosz tankokkal és németekkel is, -kivéve német közepest, az valahogy kimaradt- szóval tudom, mennyi ennek a valóságtartalma és mennyi a fikció,-legalábbis a játékra vonatkoztatva- de azért azért ez kissé túlzás. :)
  • levi1989
    ezeknek az új artyknak mekkora szögbe fordítható az ágyújuk oldalirányba?
  • Jeffjohnson
    A nap poénja. Srác próbált jelentkezni:

"Csákány!

Szeretnék csatlakozni! Most lett meg a "Tigrincs", csak most ez a kurv@ szerver nem akar beengedni. Valamit biztosan szerelnek, vagy mi... "
  • Nazarov77
    Biztos azért nerfelték mert P2 tornyáról néha le szokott pattanni a lövés...
  • Gunslinger
    Na erre mi szükség volt? T-54-nek bezzeg 200mm-es mindkét torony frontja... Akkor legalább a HP-ját tolják már meg.
    Igazából az összes német heavy-re (kivéve Maus) ráférne egy jókora HP buff, vicc, hogy a Panthernek ugyannyi HP-ja van, mint a Tigernek. Ha már a páncél ennyire rossz.
  • szabii98
    naja :/
    viszont Tiger IIig elég szépen sebez is :D
  • Nazarov77
    Na mit vettem észre 6.4be?
    Panther II 2. tornyát nerfelték....
    150mm helyett 120mm lett, kíváncsi vagyok milyen apró nerfek vannak még itt amit nem vettem észre.
  • Gunslinger
    KV szintjén nincs is német heavy. Hivatalosan a Tiger az első (kivéve ugye a T4-es prémest), de a VK3601H is simán beillik nehéz tanknak, fejlesztett toronnyal több a HP-ja, mint a KV-3-nak, nem is beszélve a KV-1S-ről, ami inkább med a statjai alapján sztem. Ha a KV-t olyan csatába rakja be, ahol ő van legfölül, akkor gyakorlatilag leküzdhetetlen, ha nincs a másik oldalon még egy KV vagy egy PzIV a csonka atomágyúval, de abból is kell bele vagy 3-4 lövés, míg a KV egy lövésből ki tudja nyírni a 107-essel. A KV Tier 2-5 csatában nagyon OP tank, cserébe viszont berakja Tier 9-es csatákba is.
  • szabii98
    Orosz ág KVtól lesz nagyon használható, onnan veri a Németeket, addig hát kb egyensúlyban vannak.
  • Szakesz
    Értem, köszönöm a választ.
  • Gunslinger
    Nem próbáltam őket, német heavyt és német medet toltam. Német medet Pantherig, még 20K XP választott el a Panther II-től :-(

Ruszki heavyk megtetszettek, ellenfélként ők voltak a legkeményebbek számomra, ki akarom próbálni őket, legalább IS-4-ig eltolni, ott lehet meg is állnék, mert az IS-7 annyira nem hoz lázba, azzal a vékony seggével :-)