418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Sztem a CBT-sre gondolt.
  • marchizor
    én a Pz v/vi-al az előbb 50000-et kaszáltam :p
  • flashpointer
    nem éri meg eladni az ajándék tankor 300k kreditért? Az elején elég nagy segítség lenne :d
  • Gunslinger
    Na a PzII-vel most tarolni lehet, nincs Tier 3-as masina még a színen és T 2-ből sztem ez a legerősebb, meg a Pz35.
  • PLaci #30950
    van frissebb (nemzetiség jelzés nélküli) WoT Icons?
  • Gunslinger
    Hja, de tetszik hogy Kampinovka kivételével mindenki russhol és lő mint állat, ingyen van a lőszer és nincs tétje semminek :-)
  • Gunslinger
    Hehe, egy csávó MS-1-el Top Gun-t csinált, csíter :-D
  • Imation
    Ilyen brutális elkeseredett loltraktor küzdelmeket még sosem láttam, mint mikor tier 9 es medek esnek egymásnak a pagorki dombért! :))))
  • Gunslinger
    Helyes :-D
  • Imation
    nem igazán ! :(
  • Gunslinger
    20-ért kapsz 5500-at pl. Nem teljesen 10 euró 2500 arany.
  • Gunslinger
    PzIV/V ellen mennyire jó a CBT-s gift tank?
  • Dravere
    Én nem azt mondtam, hogy innen adjanak mindent. De az,hogy partyt csinálj a haverokkal anélkül hogy fizetnétek. Meglátjuk mi lesz.....
  • Gunslinger
    Na vettem egy havi prémiumot, tartogatni akartam Tier 5-ig, de nem bírom ki ezzel a sok Tier 1-2 szarral :-D
  • Wlanseraf
    Ezért akartam:D

• I.C.ram
    nyilván valamiből nekik is meg kell élniük... ki a franc venne aranyat, ha ingyen kapna?
  • Dravere
    Igaz, de ezelőtt naponta kaptad az aranyt.
  • I.C.ram
    az most komoly, hogy 10 ojró 2500 arany? Nem ilyen 7-8-ról volt szó?
  • davidbog
    Az hogy nem vagyok gondolatolvasó nem az én hibám. :) Azért illik legalább utalni a dologra amiről szó van.

Például a "Valóigaz, elég kiforratlan ..." mondatnál is azt hittem, hogy a Panzer Elitról van szó. :D A mondat második fele tisztázta, hogy a német nehéz gépekről, gyanítom a KT-ről van szó.
    Volt pár dolog ami valóban jó volt: optika, löveg. A 8,8 cm-esnél ez volt a legtöbb amit kihozhattak, maximum új lőszerekkel lehetett volna jelentősen növelni a harcértékét. A motor és az Olvar-váltó is jó volt a maga kategóriájában, de a géphez kevés volt. Maga a konstrukció volt rossz. Én inkább a Panther II-t favorizálom.

De a KT legalább szép és az utókor gyönyörködhet benne.
  • marchizor
    ugyanez 1 csata alatt :D:D 1000+ xp
  • Tuvok #30934
    És van 2 prémiumos, meg 25 anélküli ..
  • zsupeti
    Nem emlékszem,h az EU szerveren voltak is valaha 18ezer user felett.
  • PLaci #30932
    ROFL...

2 csata alatt elit lett a traktorom :)
  • I.C.ram
    eddig is csak prém accal lehetett platoont létre hozni, viszont csatlakozni akárki tudott.
  • Tuvok #30930
    Mégis mennyien várták a kiadást :) Az egyetlen értelmet herélték így ki a játékból: hogy a társaiddal együtt tudj játszani .
  • Gunslinger
    Már lehet venni arany csomagokat.
  • Vándorr
    na nem már, ha nincs premiumod, nem tudsz partyzni?! az röhely lenne
  • Dravere
    Bazz akinek nincs prémium accja, az nem tud csinálni semmit, hát így igen be fog fuccsolni a játék a későbbiekben. Se platoon, se semmi. Egy ideíg még fog menni, amíg a marad arany a prémium accocra, de mikor ki kellene fizetni érte 10 eurót havonta az már megcsapolja a létszámot!
  • Wlanseraf
    Meggyütt:P
  • Wlanseraf
    kiléptem beléptem semmi...
  • marchizor
    na, most megkaptam az aranyat és a Pz-t, m'u'kodik :)
  • Boron Power
    Baszki elkúrták... Van egy Us szerver és egy EU szerver alatti profilom is...
  • Boron Power
    Lépj ki lépj be
  • marchizor
    én aktiváltam a kódot, kiirta h elfogatda és nem kaptam semmit... WTF?!
  • Wlanseraf
    Menek a codok mert van bent prem PzIV/V
  • atee73
    Lol ... legalabb a ballancer muxik :-)

• Metalmilitiakid
    meg már a sok loltraktor :D
  • I.C.ram
    Nem tudom, melyik ágat toljam... :D 43%nál van a letöltés, mire lejön, ki kéne találjam :)
  • Wlanseraf
    Kinek mi az olcsó:) egyébként vennék prem accot meg ilyenek:)
  • Wlanseraf
    Üzenet fogad hogy rossz codot adtam meg:) de még meg sem adtam semmit:D