418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• FairCO
    na bazz .. én meg vettem goldot, de mint utólag észrevettem, az amerikai szerveren ..
    mondjuk azt nem értem hogy oda miért ugyanazzal a loginnel lehet belépni mint az európaira?! nem vettem észre azt a kis 50*30 pixeles izét ami arra figyelmeztet hogy nem az európain vagyok, f@szom. nem is gondoltam hogy az account ilyen módon használható mindenütt, igaz, sosem próbáltam.
    írtam egy ticketet supportnak hogy át tudják-e rakni, hát kíváncsi leszek (nem kapkodják el a választ) .. még jó hogy csak 3000 goldot vettem (európain 2500-ös csomag van, amerikain 3000). mondjuk az, hogy dollár volt megjelölve mellette, feltűnhetett volna, kicsit elkapkodtam.

vigyázzatok, nehogy így járjatok.

http://game.worldoftanks.eu/ legyen a webcím ha goldot vesztek, és ne http://game.worldoftanks.com/
  • MuldR
    Ooo, koszi. Statjait veletlenul nem tudod?:)
  • Plata
    Hát ezért a béta állapotban levő szarért valaki fizet,az nem normális.
  • Nazarov77
    38(t) NA is 0.6.4ben jön, türelem nagyon jó "kis" ( majdnem 1 gigás ) patch lesz az.
  • baalbaalbaal
    itt kérdeztem kétszer is, mind a kétszer azt válaszolták, hogy most jönnek ki.
  • MuldR
    En a Pz 38(t)NA-t hianyolom. Gyakorlatilag ugyanaz a tree, mint a betaban, pedig az elozetesben mar lattam, hogy mostmar lesz Pz 38(t)NA is. Remeletem is, hogy vegre tudok cseh agon tovabb fejlodni. :(

Azt meg mindig nem ertem, hogy a Grilliet miert nem a Pz38t bol lehet fejleszteni, amikor annak az alvazan van.
    Muszkak meg mindig csak vodkazni tudnak. :P
  • Nazarov77
    Hol hallottad azt hogy most kapjuk a franciákat? Azt majd nyár végén vagy ősszel. 2-3 hét múlva jön a 0.6.4 utána 0.7 amikben USA TDk lesznek majd valamikor nyáron E széria és utána jönnek a csigazabálók.
  • Vándorr
    TD-k asszem csak 0.6.4-ben, ami talán nemsokára lesz 1-2hónapon belül.
    oroszoknál nemrég tették fel ezt a verziót
  • baalbaalbaal
    Nekem nagyon úgy tűnik, hogy nincsenek francia tankok, átba..k.
    Lehet tudni mikor lesznek a játékban a francia tankok és az amcsi TD-k?
  • lammaer
    Amúgy épp nézem, csak teljes árú MMO lett a játékból... ugye eredetileg 10USD-re igérték a havi prémiumot, hát lett az 15 is (10 EUR).
  • Nazarov77
    Én beraktam az eu-s címet firefoxba gyorsindító fülbe vagy mibe nem fordul elő baleset.
  • Nazarov77
    Vagy csak régóta játszok :)
    pz 35(t)vel 1 kill választott el a top guntól :(
  • Fritz Von...
    Akkor ne ezekért járj fel, hanem tájékozódni.
  • lammaer
    Valószinüleg már a vásárlásnál is az US szerveren vetted meg a preordert...

SAjnos még én is rutinból a www.worldoftanks.com-ot irom be soxor, pedig már a .eu-t kéne.
  • Plata
    Mert piszok szerencsés vagy.Én már t2-vel szenvedek.
  • Nazarov77
    Első köröm traktorral: 560 xp prémium acc nélkül, majdnem elitere fejlesztettem :D
  • Plata
    félóra alatt szereztem kb kétszáz xp-t :D
    Tiszta hülyékkel kerülök össze,most két hülye összeveszett azon hogy kis tier 1 tank beállt jó helyre,mire a t4-es tank mondta hogy menjen onnan mert onnan akar lőni.De nem ment onnan mert ő volt előbb,erre a másik elkezdte ölni a csapatot.
  • Eagle16
    Én az oroszon 3-4 nap alatt már Tier 7-nél voltam prémium nélkül...ha van ideje az embernek akkor jól el lehet vele kockulni.
  • Plata
    Omg,ma reggeltől van szerver nem?Mégis hogy lehet az hogy már Tier 5,6 szintű nem premium tankokkal szaladgálnak egyesek?
  • Ulvar
    Ezek a ruszkik kibaszott hülyék...semmi új nincsen bazdmeg...semmi...kezdhetem előröl ennyi...legalább Amcsi TDk lennének vagy mi gyerekek valami új tankok új fák lesznek már végre? Új pályák?
  • Vándorr
    kliens dönti el, hogy eu vagy us-en játszol, vagy belogoláskor irányít a megfelelő helyre?!
  • Boron Power
    Sőt az igazi, EU szerveres accounthoz nem is lehetett beregelni a preorder code-ot. Rohadt ügyesek...
  • Boron Power
    Ugyanezt szívtam meg. A promocod-os levélben ráadásul az a link volt megadva. Sztem elcsesztek valamit, írtam a supportnak.

Lehetetlen, hogy két accountunk legyen. Szóval ezt elkcseszték, remélem átrakják az eu-s accomra a pénzt meg a preorder tankot is...
  • Vándorr
    ehh, azt mondják amcsi szerveren vagyok, hogy a picsába lehet ez
    és hogy váltsak?!
  • Plata
    nekem igen,kaptam egy tankot :D
    Kaptam egy tankot,egy valentine áll a garázsomban,
  • Vándorr
    hát ez csodás, weblapon írja, hogy van goldom (light csomag), ingame, meg se pénz se tank. Van valakinek hasonló?
  • Plata
    Kösz.
  • Nazarov77
    Minden nap 7kor van szerver újraindítás, 7:30 után jó lesz.
  • Plata
    Mikor lesz már szerver?Megint maintenancet ír ki ha be akarok logolni,igaz a játékot fel patchelte.
  • crossy104
    Nagyon jó a russzki felderitő tank. Dől vele a free xp meg a pénz.
  • Caliph
    bumm 4 kill 3000 credit,restart :D kb buktam:D
  • Nazarov77
    Megvettem mind a 3 pre-ordert. Eladtam a nem használt airsoftos M4esemet 1 éve porosodott az ágy alatt ( nem használtam mert van jobb: AKM AKs-74u :D ) ez finanszírozta a pre ordert.
  • crossy104
    56 ezer arany? Fizettél rendesen.
  • Nazarov77
    muhaha

• vindzsi
    Hali valaki tudná mit kell csinálni, azt irja ki profilom fel lett függesztve. Ezt vajon miért írja? Mit csináljak?
  • I.C.ram
    csak úgy mellékesen tájékoztatlak, hogy a bétának VÉGE lett a mai nappal. Így minden törlődött... Az oké, hogy a fórumot nem olvasod, de legalább azt a nyamvadt Launcher képernyőt megnézhetnéd, mikor belépsz a játékba.
  • mascarun
    El is felejtettem hogy ezekért az értelmes hozzászólásokért járok én fel fórumokra....
  • I.C.ram
    pfff....
  • mascarun
    Na gyerekek én reggel beléptem és eltünt mindenem! A másfél milla kreditem, a 8000aranyam , a tigris tankom, a stug III-mam, a Sherman-em, a PanzerIII-asom! MIntha most kezdtem volna el vele szenvedni. :(
    Ha délután hazajöttem és még mindig ez vár itthon és végleg ráhagyom a játékot. -.-
  • Wlanseraf
    Ezt kihagytam a számításból:) hogy a heavy pre-orederrel brutálisan lehet fejlődni mert szarrá lösz mindent.. de csak kb 2 napig:) mert T5 nekem is van már.