418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #31074 Detto lehetséges, velük is rádión tartod a kapcsolatot. Kezdetben 100 métert tud a cucc csak. -
TDantes #31073 A csapattársak is eltűntek. -
Gunslinger #31072 Nem alacsony rádió hatótáv inkább? -
TDantes #31071 Mi ez a új bug, hogy csata közben eltűnnek a zöld és piros jelek a minimap-ról? Kicsit zavaró -
Gunslinger #31070 Hja, mondtam, hogy egy hétig sem lehet majd örömködni a pre vasakkal. :-)
Mondjuk én még csak tier 3-nál tartok két ágon. -
sötétfaló #31069 Köszi.
-
Renegade #31068 azért az első csaták felejthetetlenek voltak, 15 sherman vs 15 sherman, 30 stock t1 küzd a kanyarokban, stb. :-)
viszont amilyen ütemben fejlődnek egyesek hétvégén már is3-ak fogják kergetni a KT-ket -
kiskami #31067 Nincsen semmi hiba a *játékkal*, ez az indulási állapot. Kb. 1000x itt is megkérdezték már előtted, és le is írták. -
Gunslinger #31066 De mondjuk ha tudtad, hogy van NA-s felhasználód is, akkor ez biza csúnya user error. Valszeg onnan léptél be mikor vásároltál, a comos oldalról. -
garaib #31065 Írtam nekik, remélem át tudják vinni az adatokat az eu szerverre, ha nem nagyot buktam.
Pár hónappal ezelőtt megkérdezték, hogy melyik szerveren szeretnék játszani én mondtam, hogy eu, akkor mi a fenéért nem törölték a com-os szerverről a másik felhasználót. :(
-
sötétfaló #31064 hali.Nemtom milyen új dolgokat kellene látnom,de csak a három kis taliga van bent,és más semmi,plusz nincs hang,csak nagyon ritkán,mit nem csináltam meg?Valaki help pls. -
Gunslinger #31063 Az zsír, csak remélem te is figyeltél, hogy nehogy NA szerverre vegyél aranyat. -
tgulyas #31062 Ékezetek nél kül elsöre ment minden :-) -
Gunslinger #31061 Már visszaengedett, mire visszamentem 10% volt hátra a capture-ig, nyertünk :-) Valszeg akik bent voltak a körben azok már bent maradtak a tankkal, még ha ki is dobta őket :-D -
twi452 #31060 Én szerencsére pont befejeztem az első csatámat az m2-vel XD -
Az isten húzzza meg a ruszkikat....SZERVER TÚLTERHELT... -
Gunslinger #31058 Nah, disconnectelt az előbb, server busy... Pedig nyerőben volt a csapat. -
FairCO #31057 hasonló cipőben járok én is, igaz, én csak 3000 goldot vettem oda ... írj te is egy ticketet a supportnak, hátha ... mondjuk nekem sem bírnak már lassan 10 órája válaszolni, de hát most pihenik ki a nagy átállást biztos. -
Plata #31056 Valentine light tanknak van feltüntetve,de olyan lassú hogy az már felháborító.Max 32 a sebessége.De ezt csak hegyről lefelé tudja hozni,ott se mindig,ha elébe kerül egy icipici kis emelkedő akkor lelassul mint állat.Emelkedőn jó ha 7-el megy. -
garaib #31055 El vagyok keseredve, a promó kódomat véletlenül a .com szerveren regisztráltam be, csak azt nem értem, hogy miért létezett ott is a felhasználóm. -
Plata #31054 hármas szintű tankok már könnyen megölik. -
Gunslinger #31053 HE skuló gyerekek, HE skuló. -
kissrac #31052 én is ezt mondtam hogy hasztalan lőtték egymást, de mivel nekik 4 Valentine volt a csapatban nálunk meg csak egy asszem kitalálod a meccs végeredményét...egyet valahogy kilőttünk, de a másik három egy darabig elküzdött azzal az eggyel majd foglaltak...a mienk meg félreállt és gyakorlatilag könyörgött hogy lőjék már ki...persze nem tudták :)
-
Gunslinger #31051 Ehh, ennyi aranyat... Akkor mé' nem vettél bele egy normális legénységet? :-D -
Wlanseraf #31050 Vagy egy 15% adó sajnos pluszban! EU:( -
Plata #31049 Valentine nem nagy szám,én nem fizettem elő,de kaptam egyet,röhejes kis szar,lassú mint állat,ágyúja szart sem ér.Találkoztam vele egy másik valentine tankal,kb félpercig lőttük egymás,hasztalanul és otthagytuk egymást. -
Nazarov77 #31048 Ha vesztek goldot akkor fontot válasszátok ki lehet vele egy kis pénzt megtakarítani. -
Gunslinger #31047 Nekem simán ment ékezetekkel. Security kódot jól adod meg? -
kissrac #31046 nekem feltűnt hogy a PayPal dollárt számolt, kicsit paráztam is mert lelőtte ugye mindenhol euro szerepelt, de ezek szerint a PayPal csak dollárban számol...
így gyakorlatilag én dollárban fizettem az EU szerverre -
FairCO #31045 próbáld meg ékezetek nélkül, mit veszíthetsz?! -
kissrac #31044 hát igen a kb 10 dollár amit nyár végén "hangoztattak" nem igazán jött be... ráálltak ezek is az 1Dollár=1Euro "váltásra"...
Amúgy tegnap sikerült még játszanom 4 kört, 2 T1 és 1-1 MS1 és A32-t
T1-el az első kör 517xp abból majdnem elit lett, a második körből meg talán az is, viszont az A32-vel ami ugye T4, megszívtam, mert 4 Valentine-t rakott ellenünk és nem tudtam vele átlőni...de ez még hagyján, a másik Valentine sem, és az a prémium heavy sem aminek a nevét nem fogom sose megjegyezni...PzKpfw B2 740(f) (kikerestem a tankopediából :) )
nem volt vicces hogy esélyünk sem volt nyerni... -
tgulyas #31043 Persze rengeteget vásárolok vele , rendszeresen és nem csak itthon hanem külföldön is , lehet hogy a név nél és a camnél az ékeztek miat nem fogad el ? -
Wlanseraf #31042 Alkalmas netes fizetésre? -
tgulyas #31041 Be írom a kártya számot és a nevem met meg a cimemet mintha nem fogadná el -
az én accountom meg az NA szerverekhez van rendeleve, ezért nem tudok belépni az eu accountba, mert az lockolva van. Kíváncsi vagyok a support hogy reagál a dologra (és mikor) -
tgulyas #31039 Ezt már meg tetem de mindig ki dobot kártya hibával de rendszeresen használom a kártyát és nem volt vele gond . -
Gunslinger #31038 Vagy játékban rányomsz a get goldra, egyből odavisz. -
FairCO #31037 vagy a játékon belül katt a "Get Gold" -ra, és már nyitja is a böngésződ -
FairCO #31036 http://game.worldoftanks.eu/ <- itt lépj be az accountoddal, aztán "Get Gold" -
tgulyas #31035 bocs de hogy tudok sima aranyat venni , hitelkártyával ?