418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Zsolt7411
    Ez meg mi a fosság 11000 en vagyunk és állandóan kidobál szerver túlterheltség miatt.mindjárt uninstall és mehet ez a fos a picsbe.
  • Wlanseraf
    WTF??? ez a szerver túlterheltség?? azt mondtak 90e fős! ebben is hazudtak vagy mi?
  • sötétfaló
    Szerintem,a nap előrehaladtával egyre rosszabb lesz a szitu.
  • Plata
    Basszus már,jó csata volt erre kibasz,tetves oroszok,hogy rohadnának meg.
  • Plata
    Már másodszor áll le a szeró túlterheltség miatt
  • kiskami
    T6-7-ig el lehet csettegni így is, onnantól már neccesebb, mert mínuszosak lesznek a komolyabb tankok csatái. De még akkor is lehet a kisebbekkel grindelni zsetont, xp-t mondjuk nem igazán.
  • sötétfaló
    Gyá,akk valamit be kell ruházni a buliba:)
  • kiskami
    Az ingyen játék hátrányai: nem tudsz szakaszt csinálni, kevesebb xp jön, kevesebb pénz jön, xp-t nem tudsz váltani...
  • sötétfaló
    Játék közben kirakott engem is.
  • sötétfaló

Ez kellemettlen hír,baromi lassan lehet akk majd fejlődni,basszus:(
  • Gunslinger
    Ma már másodszor.
  • maniac78
    És már most túlterhelt a szerver.
  • Gunslinger
    Most találkoztam A-32-vel először, két lövésből kinyírtak a T-46-omban ülve, pedig azt már két kör után fullosra fejlesztettem, azt hittem, hogy az A-32 light tank lesz, erre látom, hogy med, ezzel sztem a leggyorsabb med a játékban. Durva kis gép.
  • kiskami
    Arany nem is fog, azt csak venni lehet. :D
  • Atesz91
    Nekem ez a bug megvan már január óta, a mostani patchekkel javult, meg az is, hogy ha egyik csatában kilőnek és megyek másik tankkal a másik tank csatájának betöltése közben kidob a game. Mostanában már ez sem jön elő.
  • sötétfaló
    tr2-nél,bocs
  • sötétfaló
    Minden szépen megy a régiben,már hang is van,csak az arany nemgyün,egyenleg:0.pedig már tr3-nél járok.
  • kiskami
    Mondjuk aki ért kicsit az informatikához, az tudja, hogy tutti öngyilkosság release verzióba teszteletlen/alig tesztelt újításokat belerakni.
  • Achmed927
    Sajnos csak nulláztak, nem játékosokat bannoltak. :D Igazat megvallva a játékosok agyát is restartolni kellene néha-néha.
  • Gunslinger
    Ja, mert mondjuk ez fórum, nem chat...
    Különben válaszoltam rendesen.
  • Achmed927
    Most hogyan olvasson vissza mondjuk 100-200 hsz-t ?
    1szerű kérdésre 1szerű választ kell adni, nem oltani. :D Köszi

Amúgy jah .... még odébb vannak az új gépek. Már a törlés is bonyolult volt nekik, nem hogy még tankokat berakni .... bele sem merek gondolni mi lesz. :D ( jöhtenének már az amcsi TD-k vazzeee )
  • Renegade
    jaja, igaza lett azoknak, akik szerint ez nem fog változni :-(
  • Metwork
    Az tök fasza, hogy nem találom magam a játékos listában:(
  • SZU
    Sorry, ezek szerint átsiklottam fölötte.
  • Gunslinger
    Még pár hét, de tényleg ennyire nehéz visszaolvasni? Hetek óta napi szinten előkerül a téma...ma reggel is volt róla szó.
  • SZU
    Mikortól lesznek az új harckocsik?
  • twi452
    a gyökerek azért nem tűntek el..:D
    nem csinált kb semmit a 3. legerősebb tankban de bement foglalni a bázist amíg mi gyilkoltunk aztán szépen lassan megérkeztek a többiek is
    az ellentől is ketten elkezdték foglalni a miénket erre 80-30%-nál kigurul a körből..sikerült döntetlent összehoznia :D
  • SZU
    Traktorral 6 csata két kigyulladás, két sikeres oltás! =)
  • Gunslinger
    Hmm, én eddig még csak ruszki tankkal égtem le, PzII-vel egyszer sem. Bad luck...
  • Gunslinger
    Ja értem. Valszeg a wipe-nál toszták el.
  • Renegade
    annyira jó ez a pzII: 6 csata 3 burn out, ez végül is csak 50%...
  • Boron Power
    A bétának volt egy olyan periodusa, amikor az NA szerverparkot tesztelték. Minden felhasználót átraktak oda.

Amikor az lezajlott, választani kellett EU és NA szerverek között, akkor a másikat törölték (tényleg meg is szűnt akkor).

Erre most valahonnan előkerült, szerintem elbasztak valamit az adatbázissal.
  • Gunslinger
    De nem vágom, magyar userek hogy kerültek NA szerverre? Mit keresetetek ott alapból?
  • Gunslinger
    Minden megszerzett normál xp mennyiség 5%-a free xp.
  • SZU
    Miből kapok free exp-t, ha nem vettem aranyat? Csak mert pár százat már kaptam valamire.
  • Boron Power
    Egyértelműen ők cseszték el. Elvileg törölték az USA szerverekről a felhasználókat, akik EU-t választották. Erre most derül ki, hogy ott is megvagyok, ugyanazokkal a login adatokkal, csak nincs hozzá forum profil rendelve, meg ugye a játék arra nem is connectál fel (meg nem is akarok oda menni). Viszont a gold meg a tank ott van...
  • kiskami
    És az a poén, hogy elsőre fel se tűnt, hogy kidöcögök a bázisról, és mindenki eltűnik a térképről. :D
  • Plata
    Jó az új láthatósági,rendszer,vagy nincs új rendszer?Csak a régi bug az hogy 5 méterről látom csak meg a bt-7 ruszki tankot?
  • PLaci #31076
    Xar a rádiód :)
  • Achmed927
    Az volt eddig is, hogy még a csapattársakat sem láttad a minimapon. Ha nagyon távol vannak nem jelzi őket a map.

(csak érjen már véget ez a qrva meló ..... mennék már játszani :D )