418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Zsolt7411 #31114 Ez meg mi a fosság 11000 en vagyunk és állandóan kidobál szerver túlterheltség miatt.mindjárt uninstall és mehet ez a fos a picsbe.
-
Wlanseraf #31113 WTF??? ez a szerver túlterheltség?? azt mondtak 90e fős! ebben is hazudtak vagy mi? -
sötétfaló #31112 Szerintem,a nap előrehaladtával egyre rosszabb lesz a szitu. -
Plata #31111 Basszus már,jó csata volt erre kibasz,tetves oroszok,hogy rohadnának meg. -
Plata #31110 Már másodszor áll le a szeró túlterheltség miatt
-
kiskami #31109 T6-7-ig el lehet csettegni így is, onnantól már neccesebb, mert mínuszosak lesznek a komolyabb tankok csatái. De még akkor is lehet a kisebbekkel grindelni zsetont, xp-t mondjuk nem igazán. -
sötétfaló #31108 Gyá,akk valamit be kell ruházni a buliba:)
-
kiskami #31107 Az ingyen játék hátrányai: nem tudsz szakaszt csinálni, kevesebb xp jön, kevesebb pénz jön, xp-t nem tudsz váltani... -
sötétfaló #31106 Játék közben kirakott engem is. -
sötétfaló #31105
Ez kellemettlen hír,baromi lassan lehet akk majd fejlődni,basszus:(
-
Gunslinger #31104 Ma már másodszor. -
És már most túlterhelt a szerver. -
Gunslinger #31102 Most találkoztam A-32-vel először, két lövésből kinyírtak a T-46-omban ülve, pedig azt már két kör után fullosra fejlesztettem, azt hittem, hogy az A-32 light tank lesz, erre látom, hogy med, ezzel sztem a leggyorsabb med a játékban. Durva kis gép. -
kiskami #31101 Arany nem is fog, azt csak venni lehet. :D
-
Atesz91 #31100 Nekem ez a bug megvan már január óta, a mostani patchekkel javult, meg az is, hogy ha egyik csatában kilőnek és megyek másik tankkal a másik tank csatájának betöltése közben kidob a game. Mostanában már ez sem jön elő. -
sötétfaló #31099 tr2-nél,bocs -
sötétfaló #31098 Minden szépen megy a régiben,már hang is van,csak az arany nemgyün,egyenleg:0.pedig már tr3-nél járok. -
kiskami #31097 Mondjuk aki ért kicsit az informatikához, az tudja, hogy tutti öngyilkosság release verzióba teszteletlen/alig tesztelt újításokat belerakni. -
Sajnos csak nulláztak, nem játékosokat bannoltak. :D Igazat megvallva a játékosok agyát is restartolni kellene néha-néha. -
Gunslinger #31095 Ja, mert mondjuk ez fórum, nem chat...
Különben válaszoltam rendesen. -
Most hogyan olvasson vissza mondjuk 100-200 hsz-t ?
1szerű kérdésre 1szerű választ kell adni, nem oltani. :D Köszi
Amúgy jah .... még odébb vannak az új gépek. Már a törlés is bonyolult volt nekik, nem hogy még tankokat berakni .... bele sem merek gondolni mi lesz. :D ( jöhtenének már az amcsi TD-k vazzeee ) -
Renegade #31093 jaja, igaza lett azoknak, akik szerint ez nem fog változni :-( -
Az tök fasza, hogy nem találom magam a játékos listában:( -
SZU #31091 Sorry, ezek szerint átsiklottam fölötte. -
Gunslinger #31090 Még pár hét, de tényleg ennyire nehéz visszaolvasni? Hetek óta napi szinten előkerül a téma...ma reggel is volt róla szó. -
SZU #31089 Mikortól lesznek az új harckocsik? -
twi452 #31088 a gyökerek azért nem tűntek el..:D
nem csinált kb semmit a 3. legerősebb tankban de bement foglalni a bázist amíg mi gyilkoltunk aztán szépen lassan megérkeztek a többiek is
az ellentől is ketten elkezdték foglalni a miénket erre 80-30%-nál kigurul a körből..sikerült döntetlent összehoznia :D -
SZU #31087 Traktorral 6 csata két kigyulladás, két sikeres oltás! =) -
Gunslinger #31086 Hmm, én eddig még csak ruszki tankkal égtem le, PzII-vel egyszer sem. Bad luck...
-
Gunslinger #31085 Ja értem. Valszeg a wipe-nál toszták el. -
Renegade #31084 annyira jó ez a pzII: 6 csata 3 burn out, ez végül is csak 50%... -
A bétának volt egy olyan periodusa, amikor az NA szerverparkot tesztelték. Minden felhasználót átraktak oda.
Amikor az lezajlott, választani kellett EU és NA szerverek között, akkor a másikat törölték (tényleg meg is szűnt akkor).
Erre most valahonnan előkerült, szerintem elbasztak valamit az adatbázissal. -
Gunslinger #31082 De nem vágom, magyar userek hogy kerültek NA szerverre? Mit keresetetek ott alapból? -
Gunslinger #31081 Minden megszerzett normál xp mennyiség 5%-a free xp. -
SZU #31080 Miből kapok free exp-t, ha nem vettem aranyat? Csak mert pár százat már kaptam valamire. -
Egyértelműen ők cseszték el. Elvileg törölték az USA szerverekről a felhasználókat, akik EU-t választották. Erre most derül ki, hogy ott is megvagyok, ugyanazokkal a login adatokkal, csak nincs hozzá forum profil rendelve, meg ugye a játék arra nem is connectál fel (meg nem is akarok oda menni). Viszont a gold meg a tank ott van... -
kiskami #31078 És az a poén, hogy elsőre fel se tűnt, hogy kidöcögök a bázisról, és mindenki eltűnik a térképről. :D -
Plata #31077 Jó az új láthatósági,rendszer,vagy nincs új rendszer?Csak a régi bug az hogy 5 méterről látom csak meg a bt-7 ruszki tankot? -
Xar a rádiód :) -
Az volt eddig is, hogy még a csapattársakat sem láttad a minimapon. Ha nagyon távol vannak nem jelzi őket a map.
(csak érjen már véget ez a qrva meló ..... mennék már játszani :D )