418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
zsupeti #31234 Most élesítettem a kódot.Irány a T1 heavy :)
Mivel nem bankkártyán keresztül fizettem,paráztam amiatt,h átmegy e a pénz.Simán.Tegnap utaltam délután,ma meg is jött az e mail.Gyors volt.
Ennek örömére igényeltem a bankomtól,dombornyomott kártyát.Az mégis csak egyszerűbb. -
Gunslinger #31233 Sőt, előbb egy aktívabb defeatre kaptam 7K-t. -
Gunslinger #31232 Már csak 20K és kidobhatom. Az 3-4 victory köröcske. -
Imation #31231 Az tényleg rettenetesen szutyok tank, már a hajamat tépem tőle! :( -
Szakesz #31230 Láttam már IS-4-et is, akit halottnak nyilvánított a rendszer és egy helyben állt, de még 76%-on volt...:)
A roncsát tovább lehetett lőni és úgy emlékszem EXp is járt érte. -
Dravere #31229 Én biztos szarrá lőném még utána is.:) -
Gunslinger #31228 Láttam már, a tank még viszonylag ép, de már nincs ki vezesse, gyakorlatilag halott vagy. Az mondjuk igazi parasztság utána tovább lőni a roncsot, mert úgy csak a javítási számládat növeli feleslegesen, sztem xp-t már nem kap érte. -
Ilyet már láttatok?
P2-esben kilőtték a legénységem. Mindenkit. De a tankomban még volt 46%, és ott állt mozdulatlanul, de engem már hallottnak nyilvánított. Aztán egy kóbor ellenség szétlőtte az üres tankom.. :P Ez valami újdonság? -
crossy104 #31226 Hummel. Holnap megveszem. -
Gunslinger #31225 Ezt sajnos nem tudom, német SPG-t csak Wespe-ig próbáltam. -
n,a akkor tier5ig melyik a legjobb tüzérség? Hummelre azért gondoltam, mert bár rosszabb az agyúja a ruszkinál, viszont sokkal mozgékonyabb, ami előnyös lehet egy városi pályán pl, ahol állandóan helyezkedni kell. -
Gunslinger #31223 Hummel még csak 5, PzIV-től egyenes ágon elérhető, addig mindenképp menj el. -
Gunslinger #31222 Mármint min mit fejleszteni? Szerintem kezdj el játszani inkább és menet közben tedd fel a kérdéseket. Az amcsiknak is megvan az arty, medium, heavy, light kategóriájuk, TD még nincs. Mindegyiknél mások a prioritások fejlesztésnél. Én amúgy felfüggesztéssel szoktam kezdeni. -
Rossz döntés
...orosz tank a kemény :)
-
Gondoltam elkezdem a tüzérséget újra. Melyik országé a legjobb tüzérség tree? Mondjuk nem hiszem, hogy Hummel tierjénél (talán 6?) tovább mennék. -
Akkor szerintem en Amerikai tankal kezdek... arrol van valami leiras hogy mit hogy erdemes fejleszteni rajta? -
Gunslinger #31218 Nah megvan a 100. csatám és még 90K credit és megvan a PzIII és kidobhatom végre ezt a szutyok PzIIIA-t. -
Nem egeészen így van azért. A német nehéz tankoknál a legfőbb baj, hogy iszonyat lassúak és lomhák. Mondok egy példát. Maus jó ha hússzal megy ugye top tier heavy tank. Szemben az Is7-el amit 50 felett száguld. Szóval hiába erős a páncélja a mausnak az ágyúknak könnyű célpont. Az amics top nehéz tanknak meg a tetstpáncélja egy kaka, viszont a tornya meg a 150mm-es lövege iszonyat brutális. Tényleg úgy van, hogy játékos függő a dolog. -
Változó és pálya függő. Vannak olyan pályák amik kemper stílusuak ott 8-10 perc valóban lehet de szerintem az átlag 5-8 perc. Amúgy egy kör 15 percig tarthat max. -
Es ez azt is jelennti hogy az Orosszal leszel leggyengebb , Amerikaival kozepesen eros es nemettel a legerosebb ? Vagy a nehezseggel nem novekszik az erosseged is?:) -
CaRiuS #31214 Hát, azt azért nem mondtam :) de ha nem rakod tele a lőszer csaka nyit amennyit átlag elhasználsz akkor nem, nem kell :) én 1200 csatából max ha 2-3 -szor robbantam be :) -
Gunslinger #31213 Azért nem ilyen egyszerű sztem, legfeljebb az utolsó két tierben, addig erősen változó. -
marchizor #31212 kösz, tehát itt az ammo rakasz robbanástól és egyéb vicces dolgoktól nem kell félnem :D -
Wlanseraf #31211 Orosz= könnyű fokozat, amcsi a közepes, német a nehéz:) -
Meik tankal erdemesebb elkezdeni a jatekot? Latom mar 3 tankal is indulhatsz -
CaRiuS #31209 átlagosan 8-10 perc -
Wlanseraf #31208 Kilépsz a csatából, és mehetsz be másik tankal. -
Wlanseraf #31207 SU-85:) -
TheBossbuster #31206 Köszi!
Egy kérdésem lenne még.
Ha az elején pokolra küldenek már akkor átlagban mennyit kell várni a kör végére?/nagy vonalakban/
Mert nem szeretek sokat tétlenül a képernyő elött ülni,azt meg az elején nem fogom elkerülni hogy szarrá lőjenek az biztos! -
Wlanseraf #31205 Nem telt el egy nap:) én mondtam hogy jön még kutyára úthenger:D
Már kurvára idegesítettek ezek a heavyk:) jókor jött a kis lelkemnek:D
-
TheBossbuster #31204 Bocs most olvastam hogy csak 1950-ig vannak benne a tankok!
Akkor lehet mégis marad a német vonal:) -
Gunslinger #31203 T-55 nincs, csak a hasonló T-54, de az a szovjet közepes hk. ág legvégén van. -
TheBossbuster #31202 T-55 essel szeretném majd nyomni ha egyszer odáig eljutok,meg ha egyáltalán megtalálható a játékban!
Gondolom akkor az Orosz frakciónál kell majd keresgélnem a legelején:) -
Szakesz #31201 Sok hozzászólás arról fog szólni, hogy kezdj oroszt, mert a német tank szutyok. Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy egyrészt jók a német harckocsik, másrészt nem csak ezt a két nemzetet lehet választani, harmadrészt játékosa válogatja.
-
Igazából tök mindegy milyen tankkal kezdesz a kérdés csak az, hogy milyen típust akarsz vinni. Harckocsit, td-t vagy arty-t. Minden nációnak megvannak a magai előnyei és hátrányai, szóval szerintem a nemzet igazából mindegy.
Jó szórakozást hozzá! -
TheBossbuster #31199 Most szeretnék elkezdeni a játékkal játszani!
Látom lehet ingyenesen,csak a klienst kell letölteni.
Valakinek lenne valami jótanács,persze azon kivül hogy az erő legyen velem!?
Pl milyen tankkal érdemes kezdeni stb...
Előre is köszI a választ! -
CaRiuS #31198 Én raknék még oda egy töltésidő csökkentőt ez minden harcmodorhoz jó, a többi csak rajtad múlik -
marchizor #31197 nem a fogyócikkekre gondoltam :p ott eléggé triviális a moduljavító + elsősegélycsomag kombó :D -
garaib #31196 Írok Overlord blogjára, hátha megesik rajtunk a szívük. -
CaRiuS #31195 tűzoltókészülék, mert igen hamar elégsz+elsősegélycsomag mert ha a lövészednek annyi akkor neked is