418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
exoterm #31274 beteg -
exoterm #31273 pediglen jogos felvetés -
Mondjuk van ott egy mailed payment lehetőség. Lehet azt kellene kinyomtatnod és kitöltened. -
Az utalás szerintem pont arra vonatkozik. -
Sir Charles #31270 Nem tudom ki hogy van vele, én kifejezetten élvezem, hogy tier 1-2-3 tankok ellen harcolok. AT-1, PZII: már majdnem egy éve nem játszottam ezekkel a matchboxokkal, jól esik egy kis változatosság.
És prémium nélkül is tök jó a játék.( több meccset kell játszani, na bumm)
Ma amúgy játszottam 31 meccset és kinyírtam 53 ellent. -
erdosilaszlo #31269 De utána lehet választani utalásos fizetési pontot is. Mert nekem nincs dombornyomott kártyám. :( -
Aranyat a játék menüpontjában tudsz venni és csak elektrónikus úton (bankártya) tudsz venni. -
erdosilaszlo #31267 Szevasztok!!!
Aranyat átutalással hogy lehet venni?
Mert az űrlapot már kinyomtattam hozzá, csak az otp direktnél nem tudom hogy mit hová írjak. előre is köszi. -
Szóljon a zene ezerrel és goo :))
aki szereti a szeletelőst esetleg
http://www.trance.fm/page.htm?http://www.trance.fm/
vagy a Yutubon válasz ki egy lejátszási listát és bugi.
Csak semi stresz , lazulás van kitört a világ béke, mindenki simogassa meg az ellent HE vel,csak hogy ne fájjon:)
-
egyik admin irta T7-es a legnagyobb tank. -
Imation #31264 Az előbb JagdPzIV volt a csapatomban! -
Gunslinger #31263 Na már láttam VK3601H-t. Sztem már Tigrisnek is kell lennie. Előbb voltam egy csapatban csak nekem (PzIII) meg egy SU-85B-s manusnak volt "normál" tankunk, a csapat többi része M4A2E4-ből és PzIV/V-ből állt. Sztem Tier 4 fölött a tankok legalább 90%-a ilyen ingyen jármű. -
Amindenit nekije :D Zseniális új taktikát tanultam ma. Azon a mapon ahol egy nagy tó van középen, elkezdtek jönni az ellenségek a középső úton. Valami eszméletlen gyors tankunk végigszáguldott a hátsó völgyben, majd az ellen bázisa felől lezárta a középső utat. Egy tank beállt a mi oldalunkról is, eredmény: 4 ellenség foglyul ejtve :D -
meg sör meg örökélet! -
De nem akarok venni premit. Legyen ingyen a platoon!!! -
Szakesz #31259 Játszhattok. Csak egyikőtöknek kell prémiumosnak lennie. -
Jaja.. gusztustalan igy.. :/ leszarom a 2x xp, creditet.. csak haverokkal hagy játszhassak.. :((( -
Kár hogy csak prémiummal lehet partizni
-
TheBossbuster #31256 Maximum bélsár! -
Sir Charles #31255 Nekem ugyanez volt csak fordítva. A Hills pályán az MS-1-el megálltam a sziklák mögött és a hegyről egyenként lejövő ellent szarrá lőttem. 8 killem lett nekem is, és a végén azért nem nyertünk, mert nem értem oda időben az ellen bázisára az 5 Hp-s tankommal és letelt az idő. :) -
Szacsa007 #31254 Lehet-e a rossz minőségű trágyára azt mondani, hogy sz.r?
-
Gunslinger #31253 Hehe, ilyen nekem is volt még wipe előtt, valamilyen VK-val voltam, a harmadik után beírtam a global chatbe hogy "send more kamikaze please" és tényleg jöttek, 7 killig jutottam aztán a csapat maradéka befoglalta a bázisukat. :-D -
Engem nem zavar az hogy nincs premi. Viszont azt megcsinálhatnák, hogy ne kelljen premmit venni ahhoz, hogy a haverjaimmal játszhassak. Lehetne ingyenes platoon. -
Hihetetlen meccsen vagyok túl...
Artyval voltam. 8vs2-re álltunk. gondoltam könnyű menet lesz. De az idióta csapatunk kempelte a bázist, és egyesével mentek levadászni az 1 db Mardert meg az 1 db tüzérséget. Mondanom sem kell, hogy 2v2 lett belőle a végén. Annyira ideges voltam már, hogy elindultam artyval megkeresni őket, de kilőtt a TD. A csapatunk persze maradt a seggén, és megvárta, amíg Draw lesz. Hihetetlen volt. Az egy db Marder 8 killt csinált, mert egyesével mentek támadni a mieink... -
Ideáig is megéltek valamiből, pedig nem csináltak semmit .
De igaz, a trágyáért is fizetni kell . :) -
spiczi91 #31249 WTF? Szerintem lényegesen jobb a szitu, mint wipe lőtt, sőt... -
lexlutor #31248 Kb. mint a durcas kisgyerekek... -
Gunslinger #31247 Most mi a probléma? A nevetséges matchbox tier 1 cuccokon 1-2 óra alatt túl lehet lenni. Gondolom béta alatt sem egyből IS volt a popód alatt.
Érdekes én nem vagyok burzsuj, pre-ordert sem vettem mégis baromi jól szórakozom. -
könyörgöm, mit vártok a játéktól? Hogy ingyen legyen minden? Valamiből a ruszkiknak is meg kell élniük... -
Végülis az üzletpolitika az egyetlen, ami jól működik a játékban: ha nem vagy burzsuj, szopsz . -
Hát ez az, szerintem most pár napig nem nyúlok hozzá, iszonyat kiábrándító :( -
Ez szánalmasabb, mint volt :(
Nevetséges matchboxok mindenhol, komolytalan gyerekes ökörködés ...
Tudtam, hogy ez lesz, a mai pár kör jó hosszú időre elvette a kedvem az egésztől, ebben se fun, se harci szellem, csesszék meg a wipe-ot :( -
és akkor melyik éri meg jobban? legénységre gyúrni, vagy gyűjteni az xpt és aranyért átváltani? (CBs Shermanra gondolok) -
Imation #31241 tier 4 es szerb harckocsi!! :)
-
Gunslinger #31240 Na mi történt? Én ma elég jól szórakoztam a játékkal, alig találkoztam noobokkal, inkább a CBT-s giftek sokasága volt nyomasztó és néha én voltam a noob, két csata is volt ahol én haltam ki legelőször a csapatból a saját hülyeségem miatt.
Amúgy tudja valaki, hogy Westfieldet hányas tiertől adja be? Még egyszer sem volt és Cliff sem, mondjuk Ruinberg is csak egyszer. -
Gunslinger #31239 5%-a free lesz, a többit aranyért kell váltanod. -
Wlanseraf #31238 Aranyért:) -
Wlanseraf #31237 aranyét megy freeXP-be -
Na, nekem kurvára elment ettől a kedvem :( -
Azzal az XPvel mi lesz, amit elit/prémium tankkal gyűjtők? Eltűnik, vagy megy az egész free xpbe?