418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TheBossbuster #31314 Legalább most valamit profitálok abból hogy ti hol b...tátok el:)))!
Akkor német vagy orosz,és ez a med vonal lesz.
Bár nem tudom mondjuk egy közepes playernek befizetés nélkül,mikor lenne meg a Panther II például? -
virkir #31313 Pontosan, ha jól emlékszem a KT-ig nem is használtam prémiumot csak az 5x-ös napok utántól nyomtam én is azzal és akkor még nem is voltam annyira kockulva mint mostanában -
Gunslinger #31312 Jaja, nekem is megvolt másfél hét alatt prémium nélkül. Utána kezdtem prémiumot venni, mikor a Tigerből kiábrándultam és elindultam a med vonalon a PzIV-től megint. -
Gunslinger #31311 Hja, csak a játékban kb. háromszor jobb nála és két tierrel magasabb helyen trónol, mint az alap T-34. Legjobb Tier 7 med a játékban, megkockáztatom, hogy a ruszki T-44 szintjén van páncél és mozgékonyság terén, csak ágyúban gyengébb. -
virkir #31310 Te most egy szaros vk3601 miatt vinnyogsz?
Akkor mit szóljunk mi akik Maus-al T54-el IS-7-el nyomtuk.
Komolyan mondom nem értem az embereket azt a nyomorult tankot simán el lehet érni 2-3 hét alatt napi 1-2 óra játékkal. -
Imation #31309 Végre meg van az xp arra a tetves IIIA ra, rögtön el is adtam, a creditet meg megcsinálom a gift tankkal. -
Imation #31308 Hát igen végül is pontosan tudtad ezek szerint mibe kezdtél bele! :-o -
Friebesz #31307 Volt egy fullus vk3601h-m 88-as lövegel 650 lóerps miért?? miért kell előröl.. -
Friebesz #31306 hová letek az eddigi tankjaim !!!!!!!!!!!!!!!!!!! kinek van kedve ezt elöröl kezdeni nekem nem igazán ... -
Gunslinger #31305 A második kedvenc tankom, rohadjon meg. Nem baj, jövőhéten már tuti lesz nekem is :-D -
vannak akik ráérnek. -
TheBossbuster #31303 Olvastam a vk.3002DB-t a T-34 ről koppintották teljes egészében! -
Imation #31302 Szembe jött az előbb kempinovkán egy 3002DB! Azt hittem rosszul látok!!! -
Szakesz #31301 Lesznek. -
Renegade #31300 megerősítem, ennyi zeller máskor egy héten nincs, kiborító -
TheBossbuster #31299 Off!
Nyom a Tottenham,remélem berámolnak vagy 5 öt a Madridnak:))) -
TheBossbuster #31298 Ma óta tudom!
Fél éve mikor kipróbáltam akkor még nem tudtam:)
Majd most rágyúrok,mert hiába a Steel Fury,azt csak offline tudom játszani,ez meg csak online!
Ahogy elnéztem a YouTubos videókat meg fogom idővel szeretni:)!
Amúgy nincs itt szervezett csata!Mármint nem public hanem klán warok? -
Szakesz #31297 Ha könnyű tankokkal megy és a csata első percében mindig meghal, akár 15csatát is lenyomhat negyed óra alatt. Szerintem se annyira sok ezt figyelembe véve a 1700 lejátszott csata.
Remélem azt tudod, hogyha kilőnek, attól még nem kell végigvárnod a csatát, elég egy Exit battle (Kilépés a csatából) gombot nyomnod és elindulni a másik tankoddal. -
MuldR #31296 Van olyan, aki ma regisztralt? Mennyi ido alatt jon meg a confirm mail? -
Mester61 #31295 Gratula! kocka testvér -
A vége kicsit félre érthető lett az orosz szerveren van 1700 csatám ez miatt az EU-n keveset játszottam nem értem el a limitet.
Itt egy kolléga ~7500 csatával
-
Mester61 #31293 Tavaj áprilistól több mint 10.000 szeptember 2.-től 7600 játék talán már ez veterán. -
TheBossbuster #31292 Én eddig egy fél órát nyomtam,mert nem hatott meg,és állandóan kilőttek!
valószinűleg ez volt a baj:)
Szomoró ezt hallani hogy aki 1700 csatán túl van,az kb 420 órát játszott és még nem számit veteránnak:)
Akkor hány óra számit itt? -
zsupeti #31291 Ennyi mókust még sosem láttam a szerveren,mint most.Már volt,h csata közben ledobott a szerver túlterheltségre hivatkozva.Remélem orvosolják ezt a bibit. -
TheBossbuster #31290 1700 csata 15 percével,és ez kevés?!
Úristen... -
Ennyire nem kell rosálni hogy nincs arany én az orosz szerveren elmentem először a Jpanterig majd a Tigerig .
A Jpanter a nagy 105 ágyúval már nem igazán önfenntartó max nagy odafigyeléssel.
A Tiger az önfenntartó termeli a manit.
1700 csatám van ami nem sok ahhoz elég, hogy a az Eu-n nem kaptam semmit, mert kevés volt a csaták száma :)
-
yossarianHUN #31288 Hát egyelőre nem sok embernek van pénze heavykre mindazonáltal tényleg rengeteg a retardált ennyi idiótát rég nem láttam wotban... -
Szakesz #31287 Könyörgöm, ha campelni akarok nem light vagy medium tankot veszek, hanem TD-t, esetleg heavy tankot, bár azt is inkább támadásra kéne használni... -
Az hogy 1-shotol az arti és akkor buktad a creditet amit kerestél, ha kerestél, mert lőttél ki vmit. Sztem max a most játszók harmada ha vette goldot. -
bornofakone #31285 #31270
jó hát ez a tier 1,2,3-s fun, csak az a gond, h esküszöm az emberek csak bénábbak lettek, v nem tudom,
3 helyzet van:
- nyerünk mert jobbak a tankok nálunk(néha csapatmunka)
- vesztünk, mert béna a csapat, nem csinál semmit, hiába ölök 3-4 tankot, ők csak kempelnek, és ha marad netalántán 2 tank a végére, azt is elcseszik mer egyesével mennek
- nyerésre állunk, de ki kempeli a csapat a draw-t.
ilyen indokokat hallok:
jobb a draw mint a lose (persze 90%-ban úgy van h az utolsó 15-20 mp-ben döglik meg maradék)
meg kevés a pénz, kempelni kell, mert így majd jön az ellenség meg ilyesmi
de amin ma a legjobban röhögtem: kempelünk, mert VÁLTOZOTT a játék, már LIVE van...
MI A BÜDÖS P.CSA KÜLÖNBSÉG VAN ABBAN H LIVE van? :D
megkérdeztem a válasz annyi, h nincs arany, és muszáj kempelni h legyen pénz meg minden, kemp a biztos... jóég... téll azt mondtam feladom és törlöm a játékot, nem értem h most a kemppel majd dől a lé? :D v mi? meg hiába kempelnek... ninsc egyiknek se annyi sütnivalója h körbe kerüljön v ilyesmi...
csak azt látom mintha 1 rakat kezdő játszana :D nem hiszem el... :D
bocsánat a szöveg halmazért, csak néha ki kell adnom és most ide esett :) -
zsupeti #31284 Passz.
Más banknál vagyok,és ott legalábbis nincs ilyen rubrika.
-
Rainbow15 #31283 Tier II-n milyen tankkal érdemes menni, ami sok pénzt ad? M2-t szeretném majd megvenni, de alig kapok a jelenlegi T2 Mediummal pénzt, sosem lesz meg, és a tank is szar, szinte egy Leichtetractor 1 lövésből kilő.. -
erdosilaszlo #31282 Köszi! szerintem menni fog!
És a account numbert és a account holdert? -
zsupeti #31281 1, Payment Reference Number:.... a közleménybe kell írni
2,összeg egyértelmű
3,Fortis Bank SA.... Kedvezményezett neve
4,IBAN.... HU43 után kell beírni az összes számot a pénzforgalmi jelzőszámhoz -
erdosilaszlo #31280 igen, jó lenne a segítség!!!
OTP direkten (netbank) keresztül utalnám a pénzt.
már megvan a kinyomtatott nyomtatvány is a WOT oldalárol. -
zsupeti #31279 Kell még segítség?
Amúgy netbankon keresztül akarsz utalni? -
A bétának vége. -
erdosilaszlo #31277 azt most semmi...
-
erdosilaszlo #31276 jó volt a napi 250 gold.
-
erdosilaszlo #31275 Az lehet.