418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Wlanseraf #31354 GJ:) -
zsupeti #31353 :)
7 kill az M2 Medium tankkal.12 csata 21 kill.
Feszítek mint pók a lucernásban. -
Wlanseraf #31352 heh:) vannak statok:) 128-ik vagyok damageban:D na mivel hétvégén nem játszom megyek is a levesbe:D -
Gunslinger #31351 Balance...
Egyébként hihetetlen, de nyertünk, 5 tankunk maradt a végére, a Churchillek és a T-14 nagyon ügyesek voltak, kifektették a KV-kat, előtte mindenki humorizált, hogy na nekünk annyi és mégsem. -
hellokitty92 #31350 végre én is neki tudtam állni a játéknak... és már 2 kört tudtam menni a t2 meddel:D(Y) 18 csata 21 kill
nem is emlékeztem h ennyire op ez az ms-1, felidézi bennem a régi szép időket amikor még ment is a játék néha napján:D
most pedig alvás... -
Gunslinger #31349 Hihetetlen. Öten körbevettek egy KV-t, még gift Sherman is volt közte, de főleg tier 3 gépek és nem bírták kilőni, egyesével kivégezte őket, kb négyszer beírtam hogy HE-vel lőjék, meg ne totál szemből ha csak AP van, semmi haszna nem volt. -
omg :D -
Wlanseraf #31347 :D:D de azzal már oda lehet vágni:D -
yossarianHUN #31346 Jó is az csak a sebzése lehetne picivel több de nagyon állatul néz ki mindig azért lőttek ki SU100-al mert az ágyút nézegettem xD -
Gunslinger #31345 Éééés nem szakadt meg, 9 victory zsinórban :-D -
Wlanseraf #31344 Heavy pre-ordert veszek, tuti meglenne már az SU-152:) -
Wlanseraf #31343 :)))) én 5e xp és elindulok büntetni a heavy pre-ordereseket:) meglesz végre az SU-100-ra a rendes gun:) aminek már van pen-je:) -
yossarianHUN #31342 Kárpótlásként akkor is ott a tudat hogy rajtad kívül össz hat embernek van egere és szétlőheted a többi kismiska arcát
-
Gunslinger #31341 Melyik top tank? Tier 9 med ér? Vagy csak tier 10 tankok? -
Szakesz #31340 Mennyire őrjítő lehet, amikor minden erőddel fejleszted, beleölsz több ezer aranyat a nagy jutalom reményében, de te vagy a hetedik... -
Renegade #31339 10.000 goldot kap az első 6 játékos akinek meg van a top tank, lehet azért :-) -
Gunslinger #31338 Uhh, szorri. Úgy tűnik megszakadt a PzIII nyerő hullámom 8 győzelem után. :-( -
ennyi kockát :D -
Renegade #31336 grat!
én még a pz3al bénázok :-) -
Renegade #31335 kilökdöstél :-( -
Gunslinger #31334 Wow, gratula. -
crossy104 #31333 Én most vettem meg a vk3601-et, de megyek aludni mert kiesik a szemem. -
Gunslinger #31332 Hát én még ma érek rá már csak a héten. Szombaton talán becsúszhat pár óra aztán majd csak jövőhét. -
TheBossbuster #31331 Bárcsak nekem is ennyi időm lenne!
Legközelebb jöv hét szerdán délelőtt tudok játszani,persze ha nem alszom semmit közben akkor ma este is úgy 6 órát!:) -
TheBossbuster #31330 Én szeretném a csapatjátékot,de direkt beszélgetés nélkül számomra csak a jelekből nem menne!
Persze ha van Team Speak akkor nincs vele gondom:) -
Gunslinger #31329 Hűű, nem gondoltam volna hogy így tud jönni a lóvé a PzIII-mal, még éjjel meglehet a PzIV. Nagyon jó csapatot fogtam ki a legutóbbi 5 csatában és én is a lista elején tanyáztam, sikerült oneshotolnom is egy PzIIIA-t a rövid 75-össel HE-vel. :-D Ha marad a victory hullám simán jó vagyok a PzIV-re pár órán belül. -
Szakesz #31328 A medium és az arty abból a szempontból lehet a legjobb választás, amennyiben szeretsz mindenhol ott lenni és ezáltal nagyban hozzájárulni a csapat sikeréhez.
-
Gunslinger #31327 Dehogy, SPG-hez pláne csapatszellem kell. A magányos farkasok menjenek előre egy heavyvel mint a buldózer. Ez elsősorban csapatjáték, legalábbis annak kéne lennie. -
TheBossbuster #31326 Ha az ember nem egy csapatjátékos akkor inkább SPG-vel nyomuljon? -
Gunslinger #31325 Hát igen, néha az ember rossz csapatot fog ki, az nagyon el tudja venni a kedvét, de nincs mindig így. Én speciel azért az élményért játszom, ami 50 csatánként egyszer van, mikor az egész csapatban nagy az összhang, együtt dolgozik mindenki a sikerért és nem legázoljuk az ellent 15-2-re, hanem küzdünk egy izzadósat és a végén nyerünk. -
TheBossbuster #31324 Ott áll egy PzKpfw VIB Tiger II rózsaszin masnival a lövegén,csak nézz körül jobban!:) -
Gunslinger #31323 De, három tier 1 tank biztosan bent vár a garázsban ;-)
Én sem kaptam semmit, de nem is hiányzik. -
Köszi, akkor nekem nem jár semmi :( -
TheBossbuster #31321 A 70000 ezres lakástörlesztőm mellett ennek még lenne is "valami" értelme!
De csak akkor ha jól szórakoznék természetesen.
Azt meg folytonos vereséggel nem lehet. -
Gunslinger #31320 Nem muszáj állandóan prémiummal menni, be lehet osztani. -
TheBossbuster #31319 Ha rákattanok akkor meg úgy is mindegy lesz az a havi 2500 forint,amit mondjuk prémium nélkül nyugtatókra költenék:)
Ha nem akkor meg úgyis pár nap alatt uninstallálom! -
Gunslinger #31318 Closed bétások kaptak akik 1000 csata fölött teljesítettek. M4A2E4 a tank. -
Gunslinger #31317 Passz. Panther II-ig pont nem jutottam el, 20K XP hiányzott, de Pantherrel mentem végül 105 kört, jó kis cucc, csak nem gazdaságos prémium nélkül, VK3002DB-nél meg kell állni annak aki egyáltalán nem akar prémiumozni, vagy menni kell mid tier tankokkal 3-4 kört is ahhoz hogy ki tudjon fizetni egy átlag Panther kört, ami nem victory. Panther II javítási költségei meg biztos brutálok lesznek nem prémiumos userek pénztárcájához. -
Nem úgy volt, hogy kapnak valami tankot a béta teszterek? Én nem látok semmit :( -
Gunslinger #31315 Igen, én is azóta sietek, hogy már láttam mi van mi után. De azért nem panaszkodom, egy nap alatt megvan a fullos PzIII. PzIIIA-val is kereken 30 csatát mentem, wipe előtt több, mint 40-et.