418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rainbow15
    Mit vegyek Tier2-n Us vgy szovjet vonalon, hogy összejöjjön a pénz az M2 mediumra? SPG-t érdemes? Most egy BT-2 van.
  • Szakesz
    Nekem a T23 is feküdt, semmi bajom nem volt vele. Jó a mozgékonysága, az ágyú se rossz, mert pontos és kielégítő a sebzése, bár a páncél tényleg elég kevés.
    Szerintem már a Tier 2 TD is sebezheti, ha jó szögben találja el.
  • Achmed927
    Na jaja. :D A T 23 1 kalap kaksi, bár csak az elején. Jobb legénységgel már sokkal élvezhetőbb. Meg fogom majd tartani. Perzsa felé menet indul. :D
  • marchizor
    https://game.worldoftanks.eu/account/promocode/ ide (ha be vagy jelentkezve)
  • sötétfaló
    Hali.valaki tudna segíteni abban,hogy az e-mailban kapott kódot hova is kell pontosan másolni,hogy elérhető legyen az arany,Köszi.
  • lammaer
    Attól hogy a Pershing kjó, még nem lesz a T23 is jó :P
  • Mester61
    Tévesz mert innen vezet az út a Pershing-hez és az Qjó.
    Vannak dolgok amik csak nehezen és fájdalmak által érhetők el ez is ilyen.
  • Mester61
    Tévedsz, nekem minden ág az arty kivételével megvolt, a nerfelt az orosz mindenféle képpen, a jó az amerikai, ha tudsz játszani, és a legjobb jármű az M4A3E8, elég gyors a ROF gyorsítóval 27, eszméletlen meglepetéseket okoz, ennél jobb jármű nincs a játékban, hogy vesztel benne van, de akkor is élvezed vele a játékot.
  • Mester61
    A legjobb jármű a T32 volt, a legélvezetesebb és legjobb csaták vele , voltak volt ugy , hogy prémiummal 89.000 creditet hozott erre más nem volt képes.Átlagosan tisztán a 22-46 ezer creditig megvolt, imádtam a T29-et is a saját tierében de a T32 nem túlzok 10x jobb.
  • Forolto
    Alapjában véve az egész amerikai tankálomány egy agyonnerfelt valami lett.

Nem véletlen,hogy sokan és sokszor emlegetik,ki is gyártja ezt a játékot.
    Egyenlőre és hangsúlyozom most,lehet holnap ezen is változtanak az orosz nehéz a top.
  • marchizor
    T32 jobb azért ;) nem is kicsit, kedvenc tankom a játékban eddig, tuti lesz egy a garázsomban a T30 mellett
  • lammaer
    Most komolyan, 10 meg 14 csata eredményéből vonsz le messzemenő következtetéseket? Főleg úgy, hogy a victory marhára nem tőled függ, hanem a csapattól...

Bár már látom, vki elkezdte ezt a győzelmi ráta alapján történő itélkezést, és azóta senki sem tud leszokni róla :(
  • lammaer
    Igy van. Sokan mégis azt mondták (beleértve Hellt is, akinek adok a szavára) hogy a fullos T32 jobb mint a fullos T29, hiába ugyanaz az ágyú meg a páncélzat is, szóval meghajlok a tömeg előtt és azt mondom legyen (bár statok szerint nekem akkor se tűnik előrelépésnek).
  • garaib
    Valamiért még jobban fekszik a RAM-II, nagyon jó kis gép. :)

Ram-II Battle 14 Victory 10
    M4A2E4 Battle 10 Victory 5

Damage: 14147
    Destroyed: 47
  • lammaer
    Az én voltam, de egyelőre élvezem a WOT nélküli életet. Olyan sok más játék van ami az eltelt 9 hónapban kijött (toltam a WOTot éjjel nappal), kedvem se volt megin szutyok tankokkal bohóckodni miután megszoktam a top cuccokat.
  • yossarianHUN
    Hát azért a 15 meg 30 mm páncélt eléggé szentségtörés 60-ra átírni. Az is hogy venné ki magát hogy a Nasornnak kétszer annyi HP-ja van mint a Hummelnek elvégre egy alváz szóval milyen jogon. Ugye sosem vártunk nagy realizmust a WOT-tól de ez azért nekem legalábbis már sok lenne.
  • Gunslinger
    Értem. Lehet egyszer majd felnézek, sima csevegésnek kevésbé látom értelmét mint a csoportos játéknak. Klánozni sajna nincs időm, sem tudásom, de néha nagyon jó lenne egy picit összerázódott csapattal aprítani.
  • Gunslinger
    Ebben a játékban sosem csináltak gondot a tulajdonságok átírását illetően. Én nem aggódnék.
  • yossarianHUN
    Arra vagyok nagyon kíváncsi hogyan fogják integrálni a Nashornt ami ugye egy Humi egy szép nagy 88-as löveggel ergo páncélzata szinte nulla. Mindezt Tier 6-ban nem tudom hogyan oldják meg hogy ne robbanjon szét ha csak ránéz bármilyen hk.
  • twi452
    csevegés, családias hangulat stb..:D kb mint itt csak realtime :D
    béta alatt persze voltak csoportosulások..most nincs annyi prémes :D
  • SirAlo
    de legalabb idobe vettem eszre :D
  • Gunslinger
    Ez a kissrac channel mire jó egyébként? Csak csevegés megy vagy ott szerveződnek platoonok, companyk? Még semmilyen csatin nem voltam bent.
  • Gunslinger
    Hja, ugyanebben a cipőben járok, éjjel választanom kellett, hogy PzIV vagy tolok még 10-12 kört és KV, egyszerre a kettőre nem volt pénzem, végül PzIV lett és azzal fogom kifarmolni a lóvét a KV-ra, de csak majd szombaton érek rá játszani. XP-ben baromi jól haladok, a lóvé jöhetne jobban is, na ilyenkor tényleg jó lehet egy prémium tank, de tier 5-től már könnyebb lesz a móka.
  • twi452
    http://worldoftanks.eu a miénk már :)
  • SirAlo
    jah kozbe mar megkerdeztem chaten es ott vagyok:| nem ertem mier alapertelmezett az oldalukon az US... :\
  • kiskami
    Waffenator alapján USA szerveren vagy.
  • SirAlo
  • f24sg
    Jah, akkor ágyú tekintetében szerintem ez igaz a T29-->T32 átmenetre is.
    Bár ott legalább a T32 laposabb jóval, és bár tudom, hogy szerinted ez nem számít, de én könnyebben "hull down"-oltam vele.
  • Szakesz
    Annyit írj be, hogy 'hun'.
  • SirAlo
    hat nekem nem ezeket dobta ki...:|
  • twi452
    hun-ra ezt kellene kidobnia:
    hun(kissrac)
    Hungarian Team (Tvelvet)
    Hungarian Team (Kittenberger)
    + még 4 találat

ha nem ezek vannak akkor valószínűleg rossz helyen vagy :)
  • Szakesz
    Az 5cm ágyútól egész jó lesz és elég hamar megszerezhető rá.
  • SirAlo
    mit irjak be a keresobe? ha siman hun-t irok nem talalja... :| honnan lehet megtudni hogy europai v mas szerveren vagyok ?
  • I.C.ram
    PzIIIA mekkora egy fostalicska. Egy tankot se tudok kilőni vele... Alapfelszereltséggel meg lomhább, mint egy Maus.
  • twi452
    létezik mert ott vagyunk most is :D
  • SirAlo
    Az EU szerveren gyertek a hun(kissrac) channelre, a jelszó: hun
    Ez meg letezik mert nekem nem talalja, vagy nem az europai szerveren vagyok ?
  • ilsalon
    Ellenfélként nekem a Lee a mumusom volt. Lepattantam, nem sebeztem, a láncot lőttem örökké. Még a VK3601-met is kilőtte.

Sajnos nem volt időm kipróbálni, hogy én mit nyújtottam volna vele.
  • Ry0K3N
    Annyira azért nem szopás a Lee, csak kurvára de nekem most a legnagyobb baj az hogy meglesz az az XP csak keret nem lesz t1 re vagy shermanre. Még nem tudom melyiket vegyem meg.
  • HappyHunter
    Ja, erről jut eszembe, volt itt valaki aki azt írta régebben hogy ha a wipe után kigrindelem neki a T1-et és az M3-at akkor fizet 1 havi prémet :DDD
  • CaRiuS
    Meglepő a hasonlóság...