418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rainbow15 #31474 Mit vegyek Tier2-n Us vgy szovjet vonalon, hogy összejöjjön a pénz az M2 mediumra? SPG-t érdemes? Most egy BT-2 van. -
Szakesz #31473 Nekem a T23 is feküdt, semmi bajom nem volt vele. Jó a mozgékonysága, az ágyú se rossz, mert pontos és kielégítő a sebzése, bár a páncél tényleg elég kevés.
Szerintem már a Tier 2 TD is sebezheti, ha jó szögben találja el. -
Na jaja. :D A T 23 1 kalap kaksi, bár csak az elején. Jobb legénységgel már sokkal élvezhetőbb. Meg fogom majd tartani. Perzsa felé menet indul. :D -
marchizor #31471 https://game.worldoftanks.eu/account/promocode/ ide (ha be vagy jelentkezve) -
sötétfaló #31470 Hali.valaki tudna segíteni abban,hogy az e-mailban kapott kódot hova is kell pontosan másolni,hogy elérhető legyen az arany,Köszi. -
lammaer #31469 Attól hogy a Pershing kjó, még nem lesz a T23 is jó :P -
Mester61 #31468 Tévesz mert innen vezet az út a Pershing-hez és az Qjó.
Vannak dolgok amik csak nehezen és fájdalmak által érhetők el ez is ilyen. -
Mester61 #31467 Tévedsz, nekem minden ág az arty kivételével megvolt, a nerfelt az orosz mindenféle képpen, a jó az amerikai, ha tudsz játszani, és a legjobb jármű az M4A3E8, elég gyors a ROF gyorsítóval 27, eszméletlen meglepetéseket okoz, ennél jobb jármű nincs a játékban, hogy vesztel benne van, de akkor is élvezed vele a játékot. -
Mester61 #31466 A legjobb jármű a T32 volt, a legélvezetesebb és legjobb csaták vele , voltak volt ugy , hogy prémiummal 89.000 creditet hozott erre más nem volt képes.Átlagosan tisztán a 22-46 ezer creditig megvolt, imádtam a T29-et is a saját tierében de a T32 nem túlzok 10x jobb. -
Alapjában véve az egész amerikai tankálomány egy agyonnerfelt valami lett.
Nem véletlen,hogy sokan és sokszor emlegetik,ki is gyártja ezt a játékot.
Egyenlőre és hangsúlyozom most,lehet holnap ezen is változtanak az orosz nehéz a top.
-
marchizor #31464 T32 jobb azért ;) nem is kicsit, kedvenc tankom a játékban eddig, tuti lesz egy a garázsomban a T30 mellett -
lammaer #31463 Most komolyan, 10 meg 14 csata eredményéből vonsz le messzemenő következtetéseket? Főleg úgy, hogy a victory marhára nem tőled függ, hanem a csapattól...
Bár már látom, vki elkezdte ezt a győzelmi ráta alapján történő itélkezést, és azóta senki sem tud leszokni róla :( -
lammaer #31462 Igy van. Sokan mégis azt mondták (beleértve Hellt is, akinek adok a szavára) hogy a fullos T32 jobb mint a fullos T29, hiába ugyanaz az ágyú meg a páncélzat is, szóval meghajlok a tömeg előtt és azt mondom legyen (bár statok szerint nekem akkor se tűnik előrelépésnek). -
garaib #31461 Valamiért még jobban fekszik a RAM-II, nagyon jó kis gép. :)
Ram-II Battle 14 Victory 10
M4A2E4 Battle 10 Victory 5
Damage: 14147
Destroyed: 47 -
lammaer #31460 Az én voltam, de egyelőre élvezem a WOT nélküli életet. Olyan sok más játék van ami az eltelt 9 hónapban kijött (toltam a WOTot éjjel nappal), kedvem se volt megin szutyok tankokkal bohóckodni miután megszoktam a top cuccokat. -
yossarianHUN #31459 Hát azért a 15 meg 30 mm páncélt eléggé szentségtörés 60-ra átírni. Az is hogy venné ki magát hogy a Nasornnak kétszer annyi HP-ja van mint a Hummelnek elvégre egy alváz szóval milyen jogon. Ugye sosem vártunk nagy realizmust a WOT-tól de ez azért nekem legalábbis már sok lenne. -
Gunslinger #31458 Értem. Lehet egyszer majd felnézek, sima csevegésnek kevésbé látom értelmét mint a csoportos játéknak. Klánozni sajna nincs időm, sem tudásom, de néha nagyon jó lenne egy picit összerázódott csapattal aprítani. -
Gunslinger #31457 Ebben a játékban sosem csináltak gondot a tulajdonságok átírását illetően. Én nem aggódnék. -
yossarianHUN #31456 Arra vagyok nagyon kíváncsi hogyan fogják integrálni a Nashornt ami ugye egy Humi egy szép nagy 88-as löveggel ergo páncélzata szinte nulla. Mindezt Tier 6-ban nem tudom hogyan oldják meg hogy ne robbanjon szét ha csak ránéz bármilyen hk. -
twi452 #31455 csevegés, családias hangulat stb..:D kb mint itt csak realtime :D
béta alatt persze voltak csoportosulások..most nincs annyi prémes :D -
de legalabb idobe vettem eszre :D -
Gunslinger #31453 Ez a kissrac channel mire jó egyébként? Csak csevegés megy vagy ott szerveződnek platoonok, companyk? Még semmilyen csatin nem voltam bent. -
Gunslinger #31452 Hja, ugyanebben a cipőben járok, éjjel választanom kellett, hogy PzIV vagy tolok még 10-12 kört és KV, egyszerre a kettőre nem volt pénzem, végül PzIV lett és azzal fogom kifarmolni a lóvét a KV-ra, de csak majd szombaton érek rá játszani. XP-ben baromi jól haladok, a lóvé jöhetne jobban is, na ilyenkor tényleg jó lehet egy prémium tank, de tier 5-től már könnyebb lesz a móka. -
twi452 #31451 http://worldoftanks.eu a miénk már :) -
jah kozbe mar megkerdeztem chaten es ott vagyok:| nem ertem mier alapertelmezett az oldalukon az US... :\ -
kiskami #31449 Waffenator alapján USA szerveren vagy. -
-
Jah, akkor ágyú tekintetében szerintem ez igaz a T29-->T32 átmenetre is.
Bár ott legalább a T32 laposabb jóval, és bár tudom, hogy szerinted ez nem számít
, de én könnyebben "hull down"-oltam vele.
-
Szakesz #31446 Annyit írj be, hogy 'hun'. -
hat nekem nem ezeket dobta ki...:| -
twi452 #31444 hun-ra ezt kellene kidobnia:
hun(kissrac)
Hungarian Team (Tvelvet)
Hungarian Team (Kittenberger)
+ még 4 találat
ha nem ezek vannak akkor valószínűleg rossz helyen vagy :) -
Szakesz #31443 Az 5cm ágyútól egész jó lesz és elég hamar megszerezhető rá. -
mit irjak be a keresobe? ha siman hun-t irok nem talalja... :| honnan lehet megtudni hogy europai v mas szerveren vagyok ? -
PzIIIA mekkora egy fostalicska. Egy tankot se tudok kilőni vele... Alapfelszereltséggel meg lomhább, mint egy Maus. -
twi452 #31440 létezik mert ott vagyunk most is :D -
Az EU szerveren gyertek a hun(kissrac) channelre, a jelszó: hun
Ez meg letezik mert nekem nem talalja, vagy nem az europai szerveren vagyok ? -
ilsalon #31438 Ellenfélként nekem a Lee a mumusom volt. Lepattantam, nem sebeztem, a láncot lőttem örökké. Még a VK3601-met is kilőtte.
Sajnos nem volt időm kipróbálni, hogy én mit nyújtottam volna vele. -
Ry0K3N #31437 Annyira azért nem szopás a Lee, csak kurvára de nekem most a legnagyobb baj az hogy meglesz az az XP csak keret nem lesz t1 re vagy shermanre. Még nem tudom melyiket vegyem meg. -
Ja, erről jut eszembe, volt itt valaki aki azt írta régebben hogy ha a wipe után kigrindelem neki a T1-et és az M3-at akkor fizet 1 havi prémet :DDD -
CaRiuS #31435 Meglepő a hasonlóság...