418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Simán.
  • Szakesz
    Igen.
  • mijki
    nem hiszem el, mekkora gyökerek vannak. Volt egy teamkiller T-28, kilőtte 1 csapattársunk, én kilőttem őt, aztán mondták csinálnak screenshotot, ezért kitudnak bannolni?
  • Gunslinger
    76mm F32 van most rajta és nagyon rossz vele játszani. Köszi a választ.
  • Eagle16
    Jó ágyú, de nem ér annyit amennyit kérnek érte...az orosz szerveren én a 85mm-essel használtam, de bőőőven jó lett volna rá az 57mm-es is.

Szerintem az 57mm-essel használd, gyorsabban céloz, olcsóbb, majdnem ugyanannyi az átütése is és jó magas a ROF-ja.

De ha nem sietsz a KV-hoz annyira (miért is nem? :D), akkor jó a 85-ös is, el lehet vele lenni, a KV-kat elég gyorsan ki lehet vele lőni, csak téged ne találjanak el semmivel.
  • Gunslinger
    T-28 85mm-es ágyú témára valaki?
  • stork13
    Persze, minden relatív.
    Azért láttam már jópárszor szétpukkanni. :D
  • kiskami
    A Kill the Mod fórumon alapján, T2-4 arty és T1-6 egyéb tankkal lesznek a modok, úgyhogy mindenkinek van esélye találkozni velük.
    Az UTC-hez képest mi +2 időzónában vagyunk, remélem sikerül kiszámolni, hogy akkor mikor lesz az event. :)
  • Gunslinger
    Relatív az a könnyen.
  • stork13
    És ugyanolyan könnyen kilövik, mint a simát. :P
  • gvarga12
    egy latin alfa jel van rajta
    jol hozza a penzt
    viszont allandoan kerdezgetik mi az :)
  • Gunslinger
    T-28-ra megéri megvenni a 85mm-es ágyú? Rohadt drága, majdnem annyiba kerül, mint a stock tank fele. Érdekes, hogy nem kötelező kifejleszteni, pedig a KV-3-on alap ágyú.
  • Gunslinger
    Na akkor még nekem is lesz esélyem összefutni velük a PzIV-emben. De a KV is meg lesz a hétvégén. Tudom, tudom, le vagyok maradva, ma már láttam egy csomó IS-3-at :-(((
  • f24sg
    naja, a legtöbb, amit fel tudok mutatni egyelőre az a tier5 gift tankom, szóval kérdés, BÁR eztet írják az előző linken:

"this time Wargaming.net team will be forming platoons and participating in random battles on vehicles of lower tiers."
  • JethroHUN
    Már fened rájuk a fogad te is, látom de jó is lenen kilőni őket a kis op orosz tankocskájukból :D De biztos vmi elit T9 tankal fognak játszani, ha nem t10el...
  • f24sg
    Kérdés:
    MIKOR is lesz holnap ez az öld a modot dolog?

16:00-18.00 UTC, az nálunk este 6-tól nyócig, nem?
  • Gunslinger
    Ugyanaz, mint a sima, nagy A betű van a tornyán. Volt már róla kép belinkelve a mai nap, én csatában még csak egyszer láttam.
  • stork13
    Ugyanaz, mint a másik csak van rajt egy alfa jel (tankon és ikonon).
  • mijki
    Kép van róla? És milyen?
  • I.C.ram
    van: Alpha
  • mijki
    Van fejlesztői Pz IV-V?
  • f24sg
    Ok, de télleg csak az jó benne, az is inkább közelről vadászni az artykat.
  • Gunslinger
    Aztaqrva, 7-0-ra vezettünk, kikaptunk 15-10-re.
  • spiczi91
    Pedig az M5 jó gép, a kis 75ös Howival nagyon üt. :)
  • f24sg
    jó szöveg volt , szakadtam! :D

De ja, emlékszem reája, tényleg rossz volt vele, OLYANNYIRA a HW előtt ott lett vége a német medium/heavy tankos próbálkozásomnak...

Ma este viszont elérem az M5 stuÁrtot, ami szarabb, mint az előtte lévő M3, de utána majd jobb lesz.
  • Szakesz
    Még mindig a PzIII A-ról beszélek. :)
  • Szakesz
    T23-nál valahogy megszoktam azt a játékstílust, amikor se páncélzatod, se használható ágyúd, s életed sincs igazán, de legalább egész gyors vagy... :)

Igazából az 5cm ágyúval már egész elfogadható, a vége fele sebességre is szert tehetsz, és ha jól csinálod még eredményeket is érhetsz el vele. Nyilván nekem se lesz ez soha a kedvenc tankom, de ennyi negatívat azért nem érdemel, amit itt kap.
  • Gunslinger
    105mm konkrétan atomágyú csak sajnos rontottak a pontosságán, a statján nem látszik de egy patch után sokkal rosszabbul talált nekem mindig, a 75mm L/70 még Tier 7-8 körül is megállja a helyét, még a VK3002DB-nek is az az alapágyúja, nagyon jól lehet vele sniperkedni.
  • Friebesz
    Panzer IV egész jó hosszú 75mm-es elég soktankal elbánik meg aztán van rá valmi 105mm-es is (szerintem nem olyan jó) de van az is..
  • pett3rson
    akkor nekem van a régi, mert a pre-order pl nincs benne :) utánanézek és leszedem, köszi.
  • Friebesz
    Panzer IIIA az borzadály !!!!! Én anno a vk36 irányába mentem el de most ha egyáltalán játszani fogok akkor panzer III/IV -el megyek azoknak döntött a páncéljuk lepatanak róla lövedékek ,ha vk36 felé mész a tigernek még mindig nem döntöt a páncélja :)
  • Gunslinger
    Scoutolni lehet vele.
  • Gunslinger
    Hja, free xp-t is ezerrel költöttem, hogy el tudjam adni. PzIII csúcsmasina hozzá képest. Nekem most a PzIV legalább ennyire szenvedős, míg nem lesz meg a nagy torony és valamelyik top ágyú.
  • Imation
    Biztos hogy egyről beszélünk PzIIIA mint A!! :) Azon egy valamit lehet szeretni azt hogy végre el tudtad adni.
  • Imation
    a vk3601 et várom már az az első tank a fában amivel teljesen elégedett voltam.
  • Szakesz
    Pedig ha fullos egész szerethető.
  • Friebesz
    panzer III A' tényleg egy szutok még anno bétában én is kiakadtam viszont hidd el a panzer III és panzer IV egész jó panzer IV még a kv tankot is kilövi .... Viszont igy arany nélkül baszot szar ez a játék...
  • Imation
    Kb ilyen szinten kaptam tőle én is idegrohamot! :)))
  • Adjunktus
    A chat-en már írtam,itt is megteszem.
    A PZ IIIA olyan szinten debil jármű,hogy ha beleülök egy SPAR-os kocsiba egy PA pisztollyal és szolok egy havernak.hogy tologasson vele a pusztába,még azzal is 10x hatékonyabb lennék.

PICSA,PINA,FASZ!!!
    bannoljatok...
  • Gunslinger
    Melyik nem szerepel benne? A pre-order tankok is benne vannak és sztem azok a legújabbak.