418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #31674 Simán. -
Szakesz #31673 Igen. -
nem hiszem el, mekkora gyökerek vannak. Volt egy teamkiller T-28, kilőtte 1 csapattársunk, én kilőttem őt, aztán mondták csinálnak screenshotot, ezért kitudnak bannolni? -
Gunslinger #31671 76mm F32 van most rajta és nagyon rossz vele játszani. Köszi a választ. -
Jó ágyú, de nem ér annyit amennyit kérnek érte...az orosz szerveren én a 85mm-essel használtam, de bőőőven jó lett volna rá az 57mm-es is.
Szerintem az 57mm-essel használd, gyorsabban céloz, olcsóbb, majdnem ugyanannyi az átütése is és jó magas a ROF-ja.
De ha nem sietsz a KV-hoz annyira (miért is nem? :D), akkor jó a 85-ös is, el lehet vele lenni, a KV-kat elég gyorsan ki lehet vele lőni, csak téged ne találjanak el semmivel. -
Gunslinger #31669 T-28 85mm-es ágyú témára valaki?
-
stork13 #31668 Persze, minden relatív.
Azért láttam már jópárszor szétpukkanni. :D -
kiskami #31667 A Kill the Mod fórumon alapján, T2-4 arty és T1-6 egyéb tankkal lesznek a modok, úgyhogy mindenkinek van esélye találkozni velük.
Az UTC-hez képest mi +2 időzónában vagyunk, remélem sikerül kiszámolni, hogy akkor mikor lesz az event. :) -
Gunslinger #31666 Relatív az a könnyen. -
stork13 #31665 És ugyanolyan könnyen kilövik, mint a simát. :P -
egy latin alfa jel van rajta
jol hozza a penzt
viszont allandoan kerdezgetik mi az :) -
Gunslinger #31663 T-28-ra megéri megvenni a 85mm-es ágyú? Rohadt drága, majdnem annyiba kerül, mint a stock tank fele. Érdekes, hogy nem kötelező kifejleszteni, pedig a KV-3-on alap ágyú. -
Gunslinger #31662 Na akkor még nekem is lesz esélyem összefutni velük a PzIV-emben. De a KV is meg lesz a hétvégén. Tudom, tudom, le vagyok maradva, ma már láttam egy csomó IS-3-at :-((( -
naja, a legtöbb, amit fel tudok mutatni egyelőre az a tier5 gift tankom, szóval kérdés, BÁR eztet írják az előző linken:
"this time Wargaming.net team will be forming platoons and participating in random battles on vehicles of lower tiers."
-
Már fened rájuk a fogad te is, látom
de jó is lenen kilőni őket a kis op orosz tankocskájukból :D De biztos vmi elit T9 tankal fognak játszani, ha nem t10el...
-
Kérdés:
MIKOR is lesz holnap ez az öld a modot dolog?
16:00-18.00 UTC, az nálunk este 6-tól nyócig, nem? -
Gunslinger #31658 Ugyanaz, mint a sima, nagy A betű van a tornyán. Volt már róla kép belinkelve a mai nap, én csatában még csak egyszer láttam. -
stork13 #31657 Ugyanaz, mint a másik csak van rajt egy alfa jel (tankon és ikonon). -
Kép van róla? És milyen? -
van: Alpha -
Van fejlesztői Pz IV-V? -
Ok, de télleg csak az jó benne, az is inkább közelről vadászni az artykat. -
Gunslinger #31652 Aztaqrva, 7-0-ra vezettünk, kikaptunk 15-10-re. -
spiczi91 #31651 Pedig az M5 jó gép, a kis 75ös Howival nagyon üt. :) -
jó szöveg volt , szakadtam! :D
De ja, emlékszem reája, tényleg rossz volt vele, OLYANNYIRA a HW előtt ott lett vége a német medium/heavy tankos próbálkozásomnak...
Ma este viszont elérem az M5 stuÁrtot, ami szarabb, mint az előtte lévő M3, de utána majd jobb lesz. -
Szakesz #31649 Még mindig a PzIII A-ról beszélek. :) -
Szakesz #31648 T23-nál valahogy megszoktam azt a játékstílust, amikor se páncélzatod, se használható ágyúd, s életed sincs igazán, de legalább egész gyors vagy... :)
Igazából az 5cm ágyúval már egész elfogadható, a vége fele sebességre is szert tehetsz, és ha jól csinálod még eredményeket is érhetsz el vele. Nyilván nekem se lesz ez soha a kedvenc tankom, de ennyi negatívat azért nem érdemel, amit itt kap.
-
Gunslinger #31647 105mm konkrétan atomágyú csak sajnos rontottak a pontosságán, a statján nem látszik de egy patch után sokkal rosszabbul talált nekem mindig, a 75mm L/70 még Tier 7-8 körül is megállja a helyét, még a VK3002DB-nek is az az alapágyúja, nagyon jól lehet vele sniperkedni. -
Friebesz #31646 Panzer IV egész jó hosszú 75mm-es elég soktankal elbánik meg aztán van rá valmi 105mm-es is (szerintem nem olyan jó) de van az is.. -
pett3rson #31645 akkor nekem van a régi, mert a pre-order pl nincs benne :) utánanézek és leszedem, köszi. -
Friebesz #31644 Panzer IIIA az borzadály !!!!! Én anno a vk36 irányába mentem el de most ha egyáltalán játszani fogok akkor panzer III/IV -el megyek azoknak döntött a páncéljuk lepatanak róla lövedékek ,ha vk36 felé mész a tigernek még mindig nem döntöt a páncélja :) -
Gunslinger #31643 Scoutolni lehet vele. -
Gunslinger #31642 Hja, free xp-t is ezerrel költöttem, hogy el tudjam adni. PzIII csúcsmasina hozzá képest. Nekem most a PzIV legalább ennyire szenvedős, míg nem lesz meg a nagy torony és valamelyik top ágyú. -
Imation #31641 Biztos hogy egyről beszélünk PzIIIA mint A!! :) Azon egy valamit lehet szeretni azt hogy végre el tudtad adni. -
Imation #31640 a vk3601 et várom már az az első tank a fában amivel teljesen elégedett voltam. -
Szakesz #31639 Pedig ha fullos egész szerethető. -
Friebesz #31638 panzer III A' tényleg egy szutok még anno bétában én is kiakadtam viszont hidd el a panzer III és panzer IV egész jó panzer IV még a kv tankot is kilövi .... Viszont igy arany nélkül baszot szar ez a játék... -
Imation #31637 Kb ilyen szinten kaptam tőle én is idegrohamot! :))) -
Adjunktus #31636 A chat-en már írtam,itt is megteszem.
A PZ IIIA olyan szinten debil jármű,hogy ha beleülök egy SPAR-os kocsiba egy PA pisztollyal és szolok egy havernak.hogy tologasson vele a pusztába,még azzal is 10x hatékonyabb lennék.
PICSA,PINA,FASZ!!!
bannoljatok...
-
Gunslinger #31635 Melyik nem szerepel benne? A pre-order tankok is benne vannak és sztem azok a legújabbak.