418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Hát, így arany nélkül elég nagy szopóka, a PzIV-hez kell kb 15k xp, van belőle nulla :S -
petrinorbi #31713 vegyetek fel norbipetri a nevem -
crossy104 #31712 http://worldoftanks.zoneofgame.su/other-skins/%D0%B7%D0%BE%D0%BD%D1%8B-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%8F/
Melyik tanknak hová kell lőni. Ha még nem lett volna akkor egy kis segitség. -
Imation #31711 Nagyon jó lesz főleg fullos személyzettel, imádom vele lerohanni a TD ket. Ahogy robogok felé érzem a mozgásán a pánikot és általában az elsőt mellé lövi a másodikra meg már nincs ideje mert olyan közel vagyok hogy menetből eltalálom és kapja az arcába a HE-t. :) -
Gunslinger #31710 Én eladtam, mert kellett a 75%-os legénységre a pénz a PzIV-hez, de meg fogom venni újra, mert imádok vele rallizni :-) -
yossarianHUN #31709 De hát ilyen nincs már megint!!! Eltalálják a tornyot erre leesik a lánc! Ez mi a jó.....
-
Imation #31708 A tegnapi hisztim után mikor nem vettem észre hogy HE helyet AP-t használok, annyira megkedveltem hogy megtartottam a PzIV mellett! :) Szerintem nagyon jó kis csatákat lehet vele menni, az előbb 5 kill volt vele. -
yossarianHUN #31707 Ez a PzIII is agygörcs hát akárhol akármi talál el viszi a lánctalpat onnantól meg halott is vagyok ennek a kis szarnak a sebessége az egyetlen erőssége 
-
crossy104 #31706 Nem is rossz a Tigris.
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Megszálló, Pusztító, Wittmann Kitüntetés, Leclerc Kitüntetés III Osztály -
crossy104 #31705 Basszus! Mindenki kempel ezerrel. Elvárják, hogy én menjek felderiteni.
Győzelem!
Csata: Ensk 2011. április 16. 12:11:17
Jármű: PzKpfw VI Tiger
Kapott Tapasztalat: 1 513, kredit: 41 929
Csatában elért Achievement: Acélfal, Felderítő -
zoltang #31704 Az sem semmi, ami az iménti körben történt velem. A Hetzer-em 10,5cm-es ágyújával lövök HE-vel egy SU-85-öt kb. 100m-re. Köztünk nem volt más csak a egy általam lerombolt budi romja. Én éppen az erdőből jöttem kifele. Az első lövésem leszedte a lánctalpát meg pá %-ot. Emiatt mozdulatlan lett és nyomban eltűnt. Ezután a "helyét lőttem" (2x), ezek találtak is mert 4%-on már az "álcázó pajzsa" lebomlott, majd kilőttem (biztos a generátor). Utána meg engem... :) Persze a Hetzer-met mindenki látja, és még ez a legjobban "álcázható" németek közé tartozik...
-
Gunslinger #31703 Nem hát, ez sztem örökre így marad. -
Renegade #31702 nálam folytatódik, annyira retardáltakkal kerülök össze, hogy nincsen erre szó (10-ből 8 bukó) 15:4-7 -
Nem hiszem el ... ezek a béna faszok még a véglegesre sem tudták megoldani a puszta közepén eltünő tankokat? -
Gunslinger #31700 Uhh, ez a KV nagyon atom, első meccsen totál alap tankkal legfölül voltam, volt két killem is, meg vagy 5 sebzésem, 8 találatot kaptam és ez volt összesen 200 hp veszteség, mi lesz ezzel majd ha ki lesz maxolva és ilyen csatába rak be, atyaég... -
Gunslinger #31699 Tegnap ugyanez volt nekem is, ma 12 csatából eddig 11 victory, 2-3 kill mindig leesik. Még két meccs a T-28-al és itt a KV. -
Renegade #31698 tegnap sikerült 30 csatával 10k xp-t összeszedni fullos t5 tankokkal, azt hittem ennél már nem lehet szarabb...ma még nem volt nyertes csatám, ilyen sokszor ennyire szar csapatba kerülni már már matematikai képtelenség -
tgulyas #31697 Hali letöltötem a Wotikon 1.2 ez hova kel be másolni vagy mit kel csinálni vele , bocs a kezdő kérdés miat . -
Gunslinger #31696 Jaja, meg így semmi élvezet nincs a játékban, harcolnak, mint a robotok. Amúgy azt figyeltem meg, hogy egyre többen kukázzák ki a CBT-s gift Shermant, mondjuk várható volt, hogy max 2-3 napig tart az az idő, mikor ők uralnak néhány csatát, már tier 4-6 csatában is alig találkozom velük. -
Szerintem többen játszanak egy accounttal, Tier 9-ig 3 nap alatt csak így lehet eljutni, mert ha egy ember nyomná ész nélkül 24/7-ben 3 napig akkor szerintem mostanra már kipurcant volna :D
Gondoltam hogy lesznek ilyen emberek majd, de nem tudom hova sietnek, ez nem verseny :D Szerintem akik már most Tier 9-nél tartanak, azok hamarabb fogják megunni...mondjuk ehhez jó sok gold kellett, de ha 3-an vettek pl. 30k goldot, akkor megoszlanak a költségek. De én így biztos nem játszanék, az én accountom csak az enyém legyen. -
Van a kocka. Pont. És aki többet játszik még a kockánál is, az a koczka. A Z betű benne fokozást jelent, azt hogy nem sima kockák, hanem ÜBER KOCKÁK :D -
Ez csak értesítő, nem jelenti azt hogy bármiért is fizetned kéne még. -
BOTra nem gondoltál? -
nagypite #31691 Nem biztos, hogy játszik -
Pupuci #31690 :D
Na mégegyszer.
-
Pupuci #31689 Hát ritka egy féreg az biztos. Ez 5:35-kor volt :)
-
Megint találkoztam ezzel a majom Chillin1248 vagy mivel. Belép a játékba, elkezdődik a kör, beírja, hogy "GG we lose" és elindul ész nélkül a KV-val kampinovkán a szántóföldön keresztül. Rohadt anyját az ilyennek. Minek játszik akkor? Betában ugyanezt csinálta iskolabusszal... -
exoterm #31687 Gyerekek... ezért pénzt adni? szánalom... -
Mindenesetre ez az M6A2 túlszaporulat a mapokon kezd "kissé idegesítővé" válni.... -
Ma már láttam ISU-152-t is. Szerintem már van Object is. -
Gunslinger #31684 Koczkák? Te kis Kazinczy. :-) -
DE ezek mekkora koczkák már? Biztos van premijük is, de sokat kell játszani érte, nagyon sokat! ÜBER KOCZKÁK -
Gunslinger #31682 Abból mostanra már lehet T30 van :-) -
T34 ma éjjel fél kettőkor MÁR VOLT. T32! Ugyanmár! :D -
Ha már a Pz3A-t szapuljuk akkor itt egy friss történet/beszólás ami tökéletesen kifejezi hogy milyen is ez a tank valójában:
Nyomulunk az ellen bázisa felé, 2 tankjuk maradt egy KV meg valami arty. Arty egyszercsak előbukkan a semmiből és oneshotol, erre én beírom hogy hihetetlen. Erre ő: ember, te egy Pz3A-val mész. Ez az egy mondat többet ér minden szónál. :D -
Gunslinger #31679 Na, a lóvé már meg is van a KV-ra, már csak 5K XP kell és meglesz az első OP tankom :-) -
Madmano #31678 A prémiumosokhoz fordulok.A WoT oldalán beléptem,majd az aranyvételre kattintottam.Ott kiad egy olyan ablakot,hogy mennyit akarok és milyen pénznemben venni.Majd van egy Continue gomb.Azután jönnek a fizetési módok.Nah,én eddig jutottam el(kíváncsi voltam,milyen módokon lehet fizetni).Ha veszek,PayPal-al veszek,de csak a PayPal oldalára mutató linkre kattintottam.Ott nem adtam meg semmilyen adatot.A lényeg:kaptam egy emailt,valami UltimatePay-tól.Hasolnlót,mint,amit akkor kapok a PayPal-tól,mikor veszek vmit.Ez mit akar jelenteni?
Service: Taucraft for World of Tanks (Europe)
Description: 2500 Gold
Account Name: ------
Payment Method: Cash (through the mail) -
Gunslinger #31677 Én soha nem lövök vissza csapattársra, mit érek vele? Ha elkezd gyilkolászni meg lesebezni akkor a körnek jó eséllyel úgy is lőttek, majd a következőben nyerek, kit érdekel. Hülyeség visszalőni, menekülni kell, rá kell állni a gázra, volt hogy nem sikerült mert lelőtte a láncom, hát meghaltam, de nem lövök vissza pont ezért, mert a végén ha geci még engem nyom fel és egy ilyen geci kilövése nekem nem ér meg egy bant, pláne hogy fizetek is most már a játékért. -
Gunslinger #31676 Fuhúúú, PzIV-el előbb 42 másodperc alatt meghaltam, de legalább volt egy killem :-D -
Dehát ez bunkóság. Ha nem én, akkor ő öl meg engem és nem tudom hány csapattársam. Ezért nem bannolhatnak ki, ha kibannolnak küldök egy szép levelet az adminoknak, és törlöm ezt a játékot.