418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Met
    Hát, így arany nélkül elég nagy szopóka, a PzIV-hez kell kb 15k xp, van belőle nulla :S
  • petrinorbi
    vegyetek fel norbipetri a nevem
  • crossy104
    http://worldoftanks.zoneofgame.su/other-skins/%D0%B7%D0%BE%D0%BD%D1%8B-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%8F/

Melyik tanknak hová kell lőni. Ha még nem lett volna akkor egy kis segitség.
  • Imation
    Nagyon jó lesz főleg fullos személyzettel, imádom vele lerohanni a TD ket. Ahogy robogok felé érzem a mozgásán a pánikot és általában az elsőt mellé lövi a másodikra meg már nincs ideje mert olyan közel vagyok hogy menetből eltalálom és kapja az arcába a HE-t. :)
  • Gunslinger
    Én eladtam, mert kellett a 75%-os legénységre a pénz a PzIV-hez, de meg fogom venni újra, mert imádok vele rallizni :-)
  • yossarianHUN
    De hát ilyen nincs már megint!!! Eltalálják a tornyot erre leesik a lánc! Ez mi a jó.....
  • Imation
    A tegnapi hisztim után mikor nem vettem észre hogy HE helyet AP-t használok, annyira megkedveltem hogy megtartottam a PzIV mellett! :) Szerintem nagyon jó kis csatákat lehet vele menni, az előbb 5 kill volt vele.
  • yossarianHUN
    Ez a PzIII is agygörcs hát akárhol akármi talál el viszi a lánctalpat onnantól meg halott is vagyok ennek a kis szarnak a sebessége az egyetlen erőssége
  • crossy104
    Nem is rossz a Tigris.

Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Megszálló, Pusztító, Wittmann Kitüntetés, Leclerc Kitüntetés III Osztály
  • crossy104
    Basszus! Mindenki kempel ezerrel. Elvárják, hogy én menjek felderiteni.
    Győzelem!
    Csata: Ensk 2011. április 16. 12:11:17
    Jármű: PzKpfw VI Tiger
    Kapott Tapasztalat: 1 513, kredit: 41 929
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Felderítő
  • zoltang
    Az sem semmi, ami az iménti körben történt velem. A Hetzer-em 10,5cm-es ágyújával lövök HE-vel egy SU-85-öt kb. 100m-re. Köztünk nem volt más csak a egy általam lerombolt budi romja. Én éppen az erdőből jöttem kifele. Az első lövésem leszedte a lánctalpát meg pá %-ot. Emiatt mozdulatlan lett és nyomban eltűnt. Ezután a "helyét lőttem" (2x), ezek találtak is mert 4%-on már az "álcázó pajzsa" lebomlott, majd kilőttem (biztos a generátor). Utána meg engem... :) Persze a Hetzer-met mindenki látja, és még ez a legjobban "álcázható" németek közé tartozik...
  • Gunslinger
    Nem hát, ez sztem örökre így marad.
  • Renegade
    nálam folytatódik, annyira retardáltakkal kerülök össze, hogy nincsen erre szó (10-ből 8 bukó) 15:4-7
  • DummyBoy
    Nem hiszem el ... ezek a béna faszok még a véglegesre sem tudták megoldani a puszta közepén eltünő tankokat?
  • Gunslinger
    Uhh, ez a KV nagyon atom, első meccsen totál alap tankkal legfölül voltam, volt két killem is, meg vagy 5 sebzésem, 8 találatot kaptam és ez volt összesen 200 hp veszteség, mi lesz ezzel majd ha ki lesz maxolva és ilyen csatába rak be, atyaég...
  • Gunslinger
    Tegnap ugyanez volt nekem is, ma 12 csatából eddig 11 victory, 2-3 kill mindig leesik. Még két meccs a T-28-al és itt a KV.
  • Renegade
    tegnap sikerült 30 csatával 10k xp-t összeszedni fullos t5 tankokkal, azt hittem ennél már nem lehet szarabb...ma még nem volt nyertes csatám, ilyen sokszor ennyire szar csapatba kerülni már már matematikai képtelenség
  • tgulyas
    Hali letöltötem a Wotikon 1.2 ez hova kel be másolni vagy mit kel csinálni vele , bocs a kezdő kérdés miat .
  • Gunslinger
    Jaja, meg így semmi élvezet nincs a játékban, harcolnak, mint a robotok. Amúgy azt figyeltem meg, hogy egyre többen kukázzák ki a CBT-s gift Shermant, mondjuk várható volt, hogy max 2-3 napig tart az az idő, mikor ők uralnak néhány csatát, már tier 4-6 csatában is alig találkozom velük.
  • Eagle16
    Szerintem többen játszanak egy accounttal, Tier 9-ig 3 nap alatt csak így lehet eljutni, mert ha egy ember nyomná ész nélkül 24/7-ben 3 napig akkor szerintem mostanra már kipurcant volna :D

Gondoltam hogy lesznek ilyen emberek majd, de nem tudom hova sietnek, ez nem verseny :D Szerintem akik már most Tier 9-nél tartanak, azok hamarabb fogják megunni...mondjuk ehhez jó sok gold kellett, de ha 3-an vettek pl. 30k goldot, akkor megoszlanak a költségek. De én így biztos nem játszanék, az én accountom csak az enyém legyen.
  • mijki
    Van a kocka. Pont. És aki többet játszik még a kockánál is, az a koczka. A Z betű benne fokozást jelent, azt hogy nem sima kockák, hanem ÜBER KOCKÁK :D
  • Eagle16
    Ez csak értesítő, nem jelenti azt hogy bármiért is fizetned kéne még.
  • Ulvar
    BOTra nem gondoltál?
  • nagypite
    Nem biztos, hogy játszik
  • Pupuci
    :D
    Na mégegyszer.

• Pupuci
    Hát ritka egy féreg az biztos. Ez 5:35-kor volt :)
  • I.C.ram
    Megint találkoztam ezzel a majom Chillin1248 vagy mivel. Belép a játékba, elkezdődik a kör, beírja, hogy "GG we lose" és elindul ész nélkül a KV-val kampinovkán a szántóföldön keresztül. Rohadt anyját az ilyennek. Minek játszik akkor? Betában ugyanezt csinálta iskolabusszal...
  • exoterm
    Gyerekek... ezért pénzt adni? szánalom...
  • Pluskast
    Mindenesetre ez az M6A2 túlszaporulat a mapokon kezd "kissé idegesítővé" válni....
  • I.C.ram
    Ma már láttam ISU-152-t is. Szerintem már van Object is.
  • Gunslinger
    Koczkák? Te kis Kazinczy. :-)
  • mijki
    DE ezek mekkora koczkák már? Biztos van premijük is, de sokat kell játszani érte, nagyon sokat! ÜBER KOCZKÁK
  • Gunslinger
    Abból mostanra már lehet T30 van :-)
  • a.carkey
    T34 ma éjjel fél kettőkor MÁR VOLT. T32! Ugyanmár! :D
  • HappyHunter
    Ha már a Pz3A-t szapuljuk akkor itt egy friss történet/beszólás ami tökéletesen kifejezi hogy milyen is ez a tank valójában:

Nyomulunk az ellen bázisa felé, 2 tankjuk maradt egy KV meg valami arty. Arty egyszercsak előbukkan a semmiből és oneshotol, erre én beírom hogy hihetetlen. Erre ő: ember, te egy Pz3A-val mész. Ez az egy mondat többet ér minden szónál. :D
  • Gunslinger
    Na, a lóvé már meg is van a KV-ra, már csak 5K XP kell és meglesz az első OP tankom :-)
  • Madmano
    A prémiumosokhoz fordulok.A WoT oldalán beléptem,majd az aranyvételre kattintottam.Ott kiad egy olyan ablakot,hogy mennyit akarok és milyen pénznemben venni.Majd van egy Continue gomb.Azután jönnek a fizetési módok.Nah,én eddig jutottam el(kíváncsi voltam,milyen módokon lehet fizetni).Ha veszek,PayPal-al veszek,de csak a PayPal oldalára mutató linkre kattintottam.Ott nem adtam meg semmilyen adatot.A lényeg:kaptam egy emailt,valami UltimatePay-tól.Hasolnlót,mint,amit akkor kapok a PayPal-tól,mikor veszek vmit.Ez mit akar jelenteni?
    Service: Taucraft for World of Tanks (Europe)
    Description: 2500 Gold
    Account Name: ------
    Payment Method: Cash (through the mail)
  • Gunslinger
    Én soha nem lövök vissza csapattársra, mit érek vele? Ha elkezd gyilkolászni meg lesebezni akkor a körnek jó eséllyel úgy is lőttek, majd a következőben nyerek, kit érdekel. Hülyeség visszalőni, menekülni kell, rá kell állni a gázra, volt hogy nem sikerült mert lelőtte a láncom, hát meghaltam, de nem lövök vissza pont ezért, mert a végén ha geci még engem nyom fel és egy ilyen geci kilövése nekem nem ér meg egy bant, pláne hogy fizetek is most már a játékért.
  • Gunslinger
    Fuhúúú, PzIV-el előbb 42 másodperc alatt meghaltam, de legalább volt egy killem :-D
  • mijki
    Dehát ez bunkóság. Ha nem én, akkor ő öl meg engem és nem tudom hány csapattársam. Ezért nem bannolhatnak ki, ha kibannolnak küldök egy szép levelet az adminoknak, és törlöm ezt a játékot.