418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Hogy ne kapjak agyfaszt ettől a szartól :) -
Azokhoz minek prém? Kb 300-350 kör alatt megvan mindkettő fullosan. Prém nélkül. -
Gunslinger #31752 Volt egy 2.5 hónapos open béta időszak, lett egy új pálya (Westfield), néhány új tank meg ide-oda tologattak számokat. -
Adjunktus #31751 A doboztornyos KV-t StuG-al meg Hetzer-el olyan szinten lehet butára verni,hogy az sem tudja hányadikán van elseje.
Egyszerűen nekimész és lövöd.Lehetőleg oldalról vagy hátúlról.Nem tudja leengedni olyan alacsonyra a csövét.:) -
CB óta milyen változások történtek a játékban? -
Gunslinger #31749 Na KV-val most először vágott be Tier 8-as csatába, esélyem se volt, de a pre-order heavyk döglöttek meg először. PzIV volt legalul amúgy, én meg éppen hogy felette, legfölül meg egy ISU-152. Kell már nagyon az a 107mm-es, csak 14400 XP-be kerül, a KV nem került annyiba, borzalmasan messze van, még 11K XP. -
Hát alapból 2500 aranyat vennék az egy havi premiumhoz, szerintem annyi elég, hogy meglegyen az IS és a PzIV, ezeknél tovább úgy sem akarok menni, esetleg még a VK. Ha azok megvannak akkor már szórakoztat a game, de most kb. úgy vagyok vele hogy uninstall. -
Gunslinger #31747 Attól függ mennyit veszel, ha 10 ezer fölött, akkor sztem simán költhetsz free xp-re is. -
Szerintetek ha veszek aranyat akkor már úgy lenne értelme ha maradna a premium mellett free xp-re is?
Prem nélkül röhejesen kevés xp-t és pénzt ad. -
akkor csak nekemvan ilyen szerencsém. Nekem mindenhonnan lepattan. Oldalról is. -
Szakesz #31744 Én 200méterről elég szépen bontogattam az 75mm L/48 ágyúval a KV-t. -
XP: 1671
Kredit: 75084
:) -
Gunslinger #31742 A PzIII 50-essel tuti nem.
Egyébként valahol irtó szar KV-val lenni, 10-ből 8-szor berak a lista legtetejére, van hogy én vagyok az egyetlen heavy a csapatban, még mindig alap ágyúval és ilyenkor a csapat tőlem várja a csodát, ami vagy sikerül vagy nem. Heavy ellen kevés ez a 76mm-es, medet viszont bármelyiket agyonütöm vele. -
nem HEvel lőttek? -
Gunslinger #31740 Torony aljára célozz és a teste is simán sebezhető AP-vel. Nyomom KV-val most ezerrel, hidd el, sebezhető. Ruinbergen közrefogott egy gift Sherman meg egy PzIII 50mm-es pukkantóval, olyan simán kicsináltak hogy ihaj. -
Aki a WoT Icons 1.0-t (a tank nemzetiségének jelölése nélküli verzió) használja, annak kigyűjtöttem az 1.2-ben megjelent új tankokat:
1.0-1.2 külömbözet
Jó lenne ezekből szintén egy sima verzió :( -
KV eléggé imba... egyik tier5os se tudja szinte megsebezni AP-vel. A kályhacsővel meg oneshotolja a PZIVemet. -
crossy104 #31737 Szerintetek mennyi pénzt kaptam volna ha győzünk?
Vereség
Csata: Westfield 2011. április 16. 15:08:11
Jármű: PzKpfw VI Tiger
Kapott Tapasztalat: 1 114, kredit: 50 056 -
Gunslinger #31736 Lehet, hogy igazad van. -
de lehet, csak rosszul tudom. -
Panther torony az elvileg. Legalább is voltak kísérletek erre a valóságban is, hogy a PZ IV-re a Panther tornyát teszik. -
Gunslinger #31733 Hát alap toronnyal tényleg szutyok, de legalább gyorsabb, de sztem az nem Panther torony, az valamilyen fantázia torony, összes meden úgy néz ki a második torony. -
Gunslinger #31732 Á, így is menekülnek. Előbb Abbeyn szembe jött két PzIII-as, amint megláttak egyből fordultak is vissza, pedig alap torony, alap ágyú van még rajta, közelharcban simán lenyomtak volna, mondjuk nem láttam milyen ágyú volt rajtuk. Kifejlesztettem már a KV-2 tornyot, de majd csak a 107-essel gondoltam felrakni, de kipróbálom most már. -
Már csak a panther torony meg a hosszú 75ös hiányzik. Bétában valahogy jobb emlékeim voltak vele. -
Gunslinger #31730 Én baromi jól el vagyok vele, alapon tényleg szar. Álcahálót vegyél rá mindenképpen. Nekem csak a sebességével van bajom, de azzal nagyon. -
Ez a PZIV tényleg ekkora szar?
10-ből 7 találat viszi az ammo racket... Gyakorlatilag minden átlövi, hiába a "táp" frontpancél. Lassú mint a dög, a bokorból 500 méterre kiszúrnak, és messze ez a legmagasabb tank is Tier5 medek közül, szóval elbújni is tök nehéz vele.... -
Szakesz #31728 Vehetsz. -
Egerwin #31727 Szerintetek megéri megvenni a Pz.III Ausf.A tankot? Illetve, ha csak kifejlesztem, de nem veszem meg, akkor még vehetek majd Panzer III-as tankot? -
atee73 #31726 Na jo .... de mi a szakmad ? 
Ha nem sertelek meg , megis hova szeretnel jelentkezni ?
-
Megéri mert +hp és sokkal ijesztőbb úgy :D -
Gunslinger #31724 Mármint még azzal is nagy teljesítmény. -
Gunslinger #31723 Nem, az kicseszett nagy mázli. 88mm L/71-el is az. -
Redmaster #31722 T-46-al 600 (!) méterről kilőni valakit az bunkóság? Mert most két embert is meglőttem ilyen távról pohorovkán. -
Gunslinger #31721 KV-ra megéri rárakni a KV-2 tornyot, amíg nincs meg a 107-es sugárfegyver? Plusz hp-t gondolom ad, de jóval nagyobb célpontot nyújtok vele és nem ad plusz páncélt. -
Szakesz #31720 Azért elgondolkoztató, hogy tud így fejlődni...:) -
Gunslinger #31719 Vissza anyázott? Értelmeset gondolom nem tud reagálni. -
Biztos nem, mert az anyázásokra reagált. -
Gunslinger #31717 Nem, néha hátra is. -
szerinted világháborúban csak mentek előre a tankok? -
Metontour #31715 Imre keresztnevű sofőröm a Marder II-be:
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/04/16/shot_011.jpg