418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• virkir
    Lehet értelmesebben tölti a napjait még úgy is, hogy kidolgozza a belét. Ez meg egyszerűen szánalom hogy valaki ennyi energiát beleöljön egy ilyen játékba.
  • I.C.ram
    átléptem a bűvös 70%os defeat arányt pzivgyel :)
  • lammaer
    Mer, sokkal jobb annak, aki naponta 9 órát ül egy pénztárgép mögött, 2 órát utazik a tömött buszon, majd hullafáradtan hazaérve főz valamit, mos egy kicsit aztán bedől az ágyba... :)
  • lammaer
    Érdekes... 835 meccs, 5 nap alatt.

Az azt jelenti hogy naponta letolt 167-et. Tegyük fel alszik naponta 7 órát, marad egy nap 17 óra. (1020 perc)
    1020 / 167 = meccsenként átlag 6 perc.

Kocka, de megoldható :)
  • virkir
    Én csak sajnálni tudom.
  • lammaer
    Sztem pont hogy neki van, mert nem kell dolgoznia járni, nem kell suliba járni, nem kell kimeni a kertbe gyomlálni... csak él a hobbijának :)
  • virkir
    Nem volt az rossz főleg felhúzott legénységgel igaz én csak artyvadászatra használtam amikor nagyon fel@szták az agyamat, így volt, hogy nem lőttem vele egy csatában ötöt sem.
  • Ulvar

Kész...ennek az embernek nincs élete!!!! .... ezt nem hiszem el...ez...brutál...na jó...
  • Imation
    A bétában megcsináltam a hummelt de nekem nagy csalódás volt, mert igaz hogy beválna td nek olyan jól mozog de nagyon kicsi fordulásnál is szétugrik a cél karika.

Most úgy látom nagyon divatos az amerikai spg, melyik ott a best buy darab?
  • Renegade
    prémiummal más, mert van annyi pénze az embernek, hogy arty +75% legénység, háló, rammer, meg célzó bigyó, úy azért más a feeling
  • I.C.ram
    Nem hiszem, hogy elrontották. Kicsit fura lenne, ha drágább lenne javítani, mint a PZIVet, aminek az alapjaira épül, ugye.
  • I.C.ram
    ja én így kezdtem. Aztán inkább a PZIV-től fogom kifejleszteni a Hummelt. Bár ez is szenvedés... 68% körül van a defeat arányom 60 meccs után...
  • Renegade
    bizony, svsz elrontották a javítási költségét
    mert 3-4K-ból megvan és hoz 30K+-t
  • virkir
    Lehet a Hummel már jól fizet prémiummal én kiszenvedtem a Vespe-t ami egy katasztrófa volt.
    50%-os legénységgel mire rá zoomolt egy tankra az vagy elmozdult vagy kilőtték előlem de legalább lassú volt és keveset sebzett.
    Gondoltam, hogy kifejlesztem vele a többit de inkább eladtam még úgy is, hogy buktam 40k-t rajta mert nem bírtam idegekkel.
  • Renegade
    jaja
  • ximix #31779
    Hetzer-el 3 csatám teljesen alap, 50% legénység és legfelülre tett .
    Fel is vettek a szado-mazo klubba rögtön :)
    Marder II. 63% a győzelmi arányom , a Hetzer-el 15% 13 csatábol 2 győzelem .
    -kicsi a látótávja ezért valaki kell legyen előtted aki távolabbra lát, hiába tud jól lopakodni
    -alap motorral a legközelebbi bokor a cél már az is kihívás hogy eléred -e
  • Gunslinger
    Naná, ő pre-ordert is vett, asszem mediumot.
  • I.C.ram
    de ez prémium?
  • Renegade
    aki szeret artyzni az gyorsan vegyen egyet addig, amíg sok a prémium t8 hvy, nagyon nem ügyesek és borzasztóan jól fizet :-)

• Gunslinger
    Az szép, előbb egy M6 egy lövéssel felgyújtotta a KV-mat, leégtem 100%-ról.
  • Eagle16
    0.6.1.5-ből:

"Removed influence of modules on the balance-weight of a tank."

Szóval ettől függetlenül lehet hogy erősebb modulokkal erősebb csatákba rak végül is, de mikor összerakja a csatában résztvevőket, akkor egy tök alap tank ellen is berakhat egy ugyanolyan típusú, de már elit tankot...
  • Gunslinger
    Szerintem nem, én már voltam fullos PzIV-el legfölül nem is egyszer, pedig alig van meg pár kör óta és emlékszem mikor alappal voltam majdnem legalul voltam első csatában, Tier 4-6-os csatába nyomott be akkor.
  • Gunslinger
    Nálam pont 50-50%-on áll. PzIII-al volt a legjobb, azzal 58-42. T-26-al a legrosszabb, 16 csatából 6 győzelem és 10 vereség, ez 37-63%.
  • Imation
    Nekem is sokszor volt már ez az érzésem, de erre mindig azt mondták hogy nincs ilyen.
  • I.C.ram
    Az lehetséges, hogynem csak a tnakot nézi a matchmaking, hanem azt is, hogy milyen felszereltsége van? Amióta felraktam a nagyobb tornyot P4re azóta sokkal durvábbak közé rak be.
  • I.C.ram
    na már sikerült 68%ra felnyomnom PZIV-gyel a vereségek arányát :D
  • Gunslinger
    Na mondjuk a tier IX-es rádió nekem sincs még meg, az abszolút ráér.
  • Gunslinger
    Meg nem árt ha gyűjtesz egy álcahálóra, PzIV már inkább sniper tank, mert tetűlassú viszont baró stukker megy rá és a magas torony miatt rosszul rejtőzködik.
  • Imation
    A bétában tele voltam plecsnivel, most meg 240 csata után kaptam meg az elsőt egy megszállót a PzIV el. :-o
  • I.C.ram
    Pz3-mal 65 meccs alatt jössze a fullos PZ3 (kivéve a IX-es rádió) + PZIV.
  • Met
    PzIII-al, nyertünk de meghaltam, 12 lövés, 4 találat, 1 sebzés, 1 kill 200 valahány xp még 85 ilyen és megvan a PzIV. Csak éppen ez a ritkább :)
  • I.C.ram
    most meg egy lövés, kigyulladtam, meghaltam. Törékenyebb ez a szar, mint a PZ3.
  • Gunslinger
    287 csatánál járok, van kigyúrt PzIV-em 2 kör óta és egy majdnem alap KV-m, motor alap, felfüggő plusz torony megvan, semmi más. Na ebből is látszik, hogy 300-350 csata alatt IS-ig nem lehet eljutni. Lesz csak az 350 csata mire ki lesz gyúrva a KV és akkor még el kell indulni a KV-3 felé.
  • I.C.ram
    gondolom, prémmel.
  • I.C.ram
    50 meccsből 36% win 62% defeat és a meccsek 18%át éltem csak túl... :P
  • Imation
    Nekem ami tervben van: Ferdi, KT, Panther, VK3601H mindezt premi nélkül tervezem megvalósítani. :)
    Szerencsére az ennél nagyobbak hidegen hagynak, volt lehetőségem (nagyon nagyon köszönöm a lehetőséget még egyszer! :)) kipróbálni őket a béta alatt és nem nyújtottak akkora plusssz játék élményt hogy küzdjek értük.
  • Renegade
    Nahát, ennek a huminak még meg van a maga bája:

Defeat
    Battle: Cliff 2011. április 16. 18:23:36
    Vehicle: Hummel
    Received Experience: 751, credits: 50 073
  • I.C.ram
    Nekem most van 300 csatám kb. Persze én toltam prém shermannel is a pénz miatt, meg eljutottam Wespe fullig is, viszont ruszkiból csak a t28 alapig jutottam.

PZIV meg vicc. 45 meccsnél kb 70%os a lose rátám :D
  • Gunslinger
    Hát nem tudom. Prémiummal 38 csata alatt gyúrtam ki fullra a PzIV-et, pont megnéztem, sztem premi nélkül nincs a duplája. IS már Tier 7, ahhoz viszont kell melózni. PzIV-ig eljutni meg volt 113 kör, prémiummal. És bőven pozitívban vagyok nyertes-vesztes csaták arányát nézve, 12-vel több a victory jelenleg, de ez volt már jobb is.
  • Imation
    hm érdekes, kifogom próbálni de most még csak hetzer van az meg mire oda ér simán szitává lövi.