418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szakesz
    Amikor elindítod a játékot a launcherben a felső résznél van nyelvválasztási lehetőség.
  • TheBossbuster
    Valóban nem vagyok otthon az rpgben mert még soha nem játszottam ilyennel!
    Keresek magyarítást a gémhez azt majd próbálok kissebb baromságokat ide beírni:)!
    Kösz a segítéget!
    Üdv
  • TheBossbuster
    Köszi!:)
  • pett3rson
    csak annyira nem csinálja jól, hogy nem játszott még vele és valószínű kevés hasonló játékkal, ezenfelül vagy angolul vagy magyarul nem tud :) minden más rendben van :D
  • Renegade
    valamit nem jól csinálsz, loltraktorral a csata szám 1-4. Ahogy összejön az xp kifejlesztesz mindent (kiírja, hogy elite a tankod) és már veheted is a következőt, na de ennyi csatával már a pz II-őt is átugrod.
  • pett3rson
    minden tanknál van 1 vagy több tank vagy SPG vagy TD amit kifejleszthetsz, így ezután meg is veheted majd és abban folytathatod pályafutásod. a banner alatti részek nem véletlenül vannak fent. egyébként kb olyan, mint egy RPG, csak kevesebb dolgot lehet fejleszteni.
  • Nazarov77
    Ahol fejleszted a felszereléseket ott tudod kifejleszteni a következő tankot. Ha megvan utána megveheted a boltban.
  • Imation
    29 csata loltrakival? Ha az xp-t átváltottad már tier 3 at is vehetsz. Fejleszd ki a következő tankot mint ahogy a rádiót és akkor már nem írja ki a research-t.
  • TheBossbuster
    A FAQ-ban nem találtam hogy lehet szintet lépni:)
    Vettem fullos rádiót páncélt ágyút meg mindent amit lehetett,el kell akkor adnom a gépet hogy másikat vehessek?:)
    Bocshogy ilyen láma kérdéseim vannak!
  • Eagle16
    Szerintem te nem olvastad még el a FAQ-t. [fent, a nagy tankos kép alatt keresd :)]
  • Szakesz
    Csak ki kell jönnöd egy századmásodpercre a fedezékből, hogy lásd az ellent és a kis térképen is világítson a piros pont, valamint nem árt egy jobb rádió sem, különben a csapattársaid nem fogják látni a célpontot.

Ha emlékszel még, HW után pont emiatt érkezett sok olyan üzenet, hogy "nem látom a csapattársaim", "még bugosabb a láthatósági rendszer" stb., mert nem volt megfelelő rádiójuk. :)
  • Eagle16
    Elég, ha te látod az ellenfelet. Akkor a többi tank is látja.

Esetleg a T billentyűvel megjelölheted az ellent, de ez nem garancia hogy mindenki azt fogja lőni, csak jelzed egy nagy nyíllal hogy ott van valaki. (de enélkül is látják a többiek)

Traktorral amúgy fölösleges, menj előre, lőj ki 2 másik traktort és máris ugorhatsz a következő tankba :)
  • TheBossbuster
    Statom:
    29 csata
    w 13
    l 16
    survived 6
    11 tankot kilőttem:)
    Mikor tudok szintet lépni?
    A exchange gold megvolt vagy 20000 a köv páncéloshoz,de nem engedte hogy megvegyem mert valami re searchot ir ki!
    Mikor tudok tier 2 es tankot venni?
  • TDantes
    A Loltraktor scout-nak sem alkalmas.
  • Fabio Capello
    LOLTRAKTOR :D
  • TheBossbuster
    A LTraktorral nyomom!
    Ha scoutolok akkor hogy mutassam a többieknek a célt?
    Elég csak becéloznom és nem lőnöm?
  • maniac78
    Hát olyan sírhatnékom van.
    Hogy miért kellett ez a retkes HW? Mit értek el vele. A régi szép időkben csak úgy szétrebbentek előlem a nehéztankok, amikor felbukkant a Ferdinándom. Most meg azt a &@{}°²`¢``ÿ´"+!%+/ Hetzer-t még egy darab tégla is lángba borítja.
    Asszem szólok Bin Ladennek, aktiválja az ukrán sejtjeit.
  • boomsly
    Sziasztok!

Nekem két napja nem indul a kliens program. Kerestem a hivatalos fórumon a megoldást, de semmi.
    Azt gondoltam talán frissítés, de csak tölt és tölt és tölt.....
    Valaki találkozott már ilyennel?
  • szabii98
    naugye hogy megérte? :D
  • petrinorbi
    THX
  • SZU
    Te figyelj csak egy kicsit fölfelé, a banner alatt arra a rengeteg kis szövegre, ha kattintasz még több szöveg fog bejönni.

Olvass és azután, ha van még kérdésed tedd fel!
  • petrinorbi
    valaki aki mar jol ert a jatekhoz vegyen fel msn re es mondja el nekem az alapokat a jatekhoz pls.Az msn cimem :[email protected]
  • Nazarov77
    Akkor majd figyeld meg 6.4ben milyen lesz. Új 105 L/68 modellje nagyon durván néz ki, a rövid 105ös is új modellt kapott, csőszájfék nélküli csöve van.
  • I.C.ram
    Végre... megvan a hosszú 75-ös PZIV-re. Imádom! :) Nem ritka vele az 1000 xp-s kör sem (prém nélkül). Szereztem már pár Sniper és Confederate medált is vele. Végre használható ez a tank így már. Álcahálóval meg van, hogy 50 méterről nem szúrnak ki.
  • Gunslinger
    Uhh, amint felraktam a 107-est a KV-ra egyből lett egy ilyen köröm.

A 6-ból 4-et 100%-ról szedtem ki, M3 és M4 egy lövésezve lett, T-14 meg a JPzIV volt 100% alatt mikor rájuk törtem.
  • lammaer
    Na majd ha meglesz a T54-ed neked is (vagy bármilyen más T9), akkor nyomi kocka leszel te is :)

Igazából ez csak egy rossz beidegződés, hogy aki rákattan vmi játékra arra egyből ráhúzzuk hogy "nincs élete", "itt éli ki magát mert IRL szerencsétlen" és elkezdjük lesajnálni. Mondom, sztem simán kellemesebb a WOTban gályázni mint a TESCOban árufeltölteni vagy trollkodni BKV egyenruhában a metróban.

Most őszintén, ha megtehednéd hogy 1-2 hétre ráállj a kedvenc játékodra, akkor életed egyből nyomorulttá és értelmetlenné válna? Nem hiszem, mert igy vagy úgy te is gamer vagy :P
  • Gunslinger
    Ma láttam egy King Tigert, még mindig szép jószág :)
  • virkir
    Most arra mit lehetett volna írni, hogy azért finom maradjak?
    Persze, pont egy nyomi kockára leszek irigy aki egy játékban éli ki magát.
    Öreg vagyok én már ehhez nem kicsit.
  • Gunslinger
    Na, mindjárt megvan a Panther, már csak úgy durván 230 ezer XP hiányzik meg 3 tank. Haladok :-)
  • ximix #31805
    Ha jól látom egy guildban nyomja, ami nem kis előnyel jár ha jóféle.
    Pl: Team speak, tréning pályán elpróbált szituációk a guild társ frankon vissza jelzi a szituációt talált , nem talált, látlak nem látlak,egy összeszokott csapat elég hatékony tud lenni
    velem szemben aki "szólóban" nyomja, tréning pályán még nem voltam egyedül ügye nem megy, így van olyan pálya amelyiknek bizonyos részén még sosem voltam
    Ettől függetlenül szép teljesítmény ha egyedül csinálta.

A Földön az ember nem, hinném hogy a kidolgozzuk a belünk 12 órás (vagy több)gyári melóban ihletésre "készült" :)
  • szabii98
    vele ink. ne kötözködj xD valahogy mindig neki van igaza :P
  • virkir
    Te már csak tudod.
  • szabii98
    igen, annyira nemtud mit írni rá hogy csak ezt a 3-4 gombot nyomkodja :D
  • spiczi91
    Talált, gondlom az ilyen :SD jellegű elgépelésekből alakult ki, bár én itt SG-n látom rendszeresen. Alkalmazkodok. :D
  • marchizor
    jaja, CS:S-ben nagyon elterjedt :D:D
  • lammaer
    Savanyú a szőlő :)
  • Gunslinger
    Jaaa, vágom, sorry. Leesett.

Mi a vért jelent ez a sok A,S meg D, ez valami nerd röhögés? :-)
  • spiczi91
    :ASD:AS:DA:SD:A:DA:SDA:SD:ASDA:SD:

Az az aranymennyiség a képkészítőé... :D
  • Gunslinger
    Ez ki a tosz? 4 nap alatt T-54, kicsit sem durva, ááá, és még le voltam szólva mikor kb. egy hónapja mondtam, hogy valakinek meg lesz hét nap alatt. :-) Az mondjuk érdekes, hogy az utolsó aranytallérját is free XP-re költötte, mert 0.
  • Szacsa007
    Sztem van aki felváltva nyomja több emberrel. Nem létezik, hogy valaki annyit üljön a gép előtt, pedig én sem vagyok piskóta. Vagy ha igen, akkor meg valóban nem komplett.