418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
hellokitty92 #31874 grat! azért mekkora nagy kalap mázli kellhetett ehhez a körhöz a lee-vel:D már egy napja ki van fejlesztve nálam de még megvenni se mertem, mert szerintem pár kör játék elég lenne ahhoz h a tér minden irányába görbítsem a billentyűzetem:D
most is inkább su85b-t veszek helyette, és kuporgatom a free xp-t h gyorsan átugorhassam majd a hajállományom megkímélése érdekében...:D
-
nem rossz ez a KV... :D
-
Gunslinger #31872 Alapon eddig csak egy tank volt használható számomra és az a VK3002DB (második kedvenc masinám, de most a KV nagyon verseng a helyért). -
Adjunktus #31871 Teljesen értelmetlen vita.
Felfogás kérdése az egész.Ha ő ezt szórakozásnak fogja fel és folyamatosan tolja,hogy már 800+ csatánál tart,lelke rajta.Ő így szórakozik,ezért számára ez a tartalmas elfoglaltság.
Más szerint meg hülyeség és ő inkább mással tölti az idejét.Azzal sincs semmi probléma.
A gond ott kezdődik,ha ezt egyesek valamiféle munkának fogják föl és azért hajtják magukat.Na az már kissé beteges. -
Gunslinger #31870 De ettől ő most kevesebb ember a szemedben vagy mi? Tökre relatív, hogy kinek mi tartalmas szórakozás. Én pl. személy szerint nem bírok leülni a TV elé és focimeccset bámulni, pedig szeretek focizni csak az semmi örömet nem nyújt számomra, hogy 100 percig egy helyben nézem ahogy mások csinálják, de ettől még nem kevesebbek a szememben azok az emberek akik erre "fecsérlik" az idejüket. -
Azért van a Lee-nek is szerencséje. :D
+ Top Gun medál -
Én alapon nagyon utáltam, de fullosan nagyon ott volt a szeren :) -
virkir #31867 Nem azért nyomi mert meg van neki hanem mert minimum napi 12-13 órát elbaszott erre vagy akár másik játékra.
Ha nem érted azt, hogy az életben vannak sokkal tartalmasabb, értékesebb elfoglaltságok mint egy ilyen játék akkor nincs miről beszélni.
Az elmúlt napokban én pl sokkal kevesebbet játszok mint a wipe előtt sőt már könyvre is jutott időm nem csak bambultam a gép előtt egész este. -
Gunslinger #31866 Lehet köze van a lövedék tömegéhez vagy nem tudom, más ötletem nincs, hogy miért lehet. -
Imation #31865 Igen én is a VK3002 nél jöttem rá mennyivel jobban pattog az L/70 mikor gályáztam a stock géppel! :) -
Én is a nagy sebzés híve vagyok, bár az orosz szerveren a KV-3-asra anyagi okok miatt nem raktam fel a 122mm-es ágyút, csak a 107mm-est. A 122mm-essel soha az életbe nem gyűjtöm össze az IS árát, mert 1k kredit 1 lövés ugye...és kapok cserébe +8mm pen.-t, meg +90 sebzést, de egy kicsivel kisebb DPS-t is. Prémiummal már lehet ügyeskedni a 122-essel, anélkül marad a 107-es. -
Szakesz #31863 Helyzetfüggő. -
A Pak 43-as 0.29 :) -
Gunslinger #31861 Már most is jobb sztem. Van hogy semmit sem ér a magas ROF, ha egyszerűen nincs időd kihasználni, mert pont 3% maradt hátra egy ellenből és az elég neki hogy kivégezzen, akkor cseszheted a magas ROF-ot, pontosan kell nagy pennel minél nagyobbat sebezni. -
Gunslinger #31860 Igen, hiába nagyobb egy hangyányival a penje a 75-ösnek, nagyobb célpontokról jóval többet pattogott nálam. VK3002DBvel volt időm alaposan tesztelni, mert annak az L/70 az alapágyúja és bizony T7-es csatákban és fölötte már kevéske volt.
Most KV-val élvezkedek, amióta megvan a 107-es és nem rambó módjára megyek azóta 900 XP-nél kevesebbet nem kaptam vele, baromi gyorsan meglesz a KV-3, pénz is lassan megvan rá, de annyira élvezem ezt a KV-t hogy a lóvét lehet inkább töltés gyorsítóba meg ilyenekbe fektetem, fél milla egy berendezés hozzá, nem semmi, a tank nem került ennyibe. -
Renegade #31859 a pontosság meg 0,31 (honnan vettem a 0,29-et?) -
Renegade #31858 4-5% eltérés van, valószínüleg ez elhanyagolható (132/138)
bár már nem emlészem mennyire nehéz sima 88-assal eltalálni a rohangáló pz3-akat, ugye most még sok gyors tank van.
Nekem egyelőre bejön a track le, majd hülyére lőni, ha meg nehéz célpont így magabiztosabban tudom lőni a gyenge pontokat, szóval ezért esne nehezemre a váltás :-)
-
Renegade #31857 jaja, olvastam, na de mire ki jön, addig már rég hosszú 10,5-est fogok használni :-) -
Szerintem a 88-as és a 75-ös pen.-je megegyezik. Megéri az a 88-as, főleg hogy patch után valószínűleg jobb lesz mint a 75-ös. -
Imation #31855 Nem értem mert a penjük tök egyforma a ROF a más. Viszont szerintem a 75 ös jobban pattog. -
Mondjuk a KV-3 kicsit kemény falat, szemből 120/130 és 390-et üt az ágyújával ha eltalál...de ez semmi hogy a VK3601 ellen ezt rakja, az E8-as Sherman ellen IS ezt rakja! Pedig 1 vs. 1-ben elég esélytelen, főleg ha az egyik oldala takarásban van és még megkerülni sem tudom...pedig lőttem már ki azzal az E8-assal alap tornyos Is-3-at is (az a lassabbik torony), de az a puszta közepén volt és tudtam körözni.
Ezért kell nekem is OP szovjet hvy tank itt az EU szerveren is :D A KV 122mm-es ágyújától kezdve indul velük a móka. -
Szakesz #31853 A patch után egyértelműen a 88mm lesz a jobb. -
Szakesz #31852 Pedig a pzIV is irtózatosan élvezetes jószág. :) -
Renegade #31851 számolgattam, de nekem úgy tűnik, hogy a 88-as szarabb (köszönjük "kedves" fejlesztők)
amennyivel többet sebez a 88-as, annyival jobb a 75-ös penje, viszont 20%-al pontosabb. marhára nem mindegy, hogy 0,36 vagy 0,29 :-)
így legalább szemből is tudom sebezni a nagyokat, az imént kaptam ki egy IS3-at vele, szemből :-) -
Imation #31850 Csatlakozom imádom azt a tankot, már alig várom hogy megint meglegyen, és kell rá a 88 as! A PzIV nek egyenlőre a tornyát sem fejlesztem ki hanem rögtön erre gyúrok. -
Gunslinger #31849 Kedvenc tankom. 88-as azért jobb, mint a 75-ös, nyugodtan rakd fel rá, Tigrisnél sztem is jobb, egy az egyben berkja a játék KV-3 ellen és simán nyersz vele. Inkább heavy tank, mint med. -
A Lee az elég szar, de lehet vele hatékonyan játszani, csak néha kiidegeli az embert...nincs tornya, szóval véglülis egy magas, álcázhatatlan TD, egy átlagos ágyúval, amin szintén nincs TD bónusz (pontosság, gyors célzás stb.) Gyorsan túl kell rajta lenni, aztán elfelejteni örökre...tegyél majd bele sok HE-t is, mert ha nagyok közé rak, akkor azzal valamennyire sebzed őket, kicsik között meg csak AP-t használj.
A Sherman már egy jó masina, a 105mm-es ágyút ajánlom hozzá. -
lammaer #31847 Alapozót is érdemes elolvasni... -
Mellényúlni nem nagyon lehet, szerintem a Pz. IIIA-n kívül kifejezetten használhatatlan tank nem nagyon van :D
Próbálj meg vele beállni egy bokor mögé, kicsivel a frontvonal mögé, hogy téged ne nagyon lássanak meg, de te el tudd találni az ellenfeleket (magyarán sunyin, lopakodva, a csapattársaid mögül lövöldözz).
Valószínűleg a legénység képzetlensége miatt ilyen pontatlan a tankod, 75-80% körül már egész használható lesz, de addigra már simán Hetzerben ülsz majd. -
Rainbow15 #31845 M3 Lee nagy szívás lesz? Az lesz a következő, de kötelező, mert más irányba nem tudok menni. Utána meg az M4 sherman, az jó lesz? -
Renegade #31844 na meg lett a 3601, nem is értem miért hagytam ezt ki CB alatt, marha jó kütyü + nagyon megszerettem a 7,5 L/70-et, fel se rakom a 88-ast
na mag az is vicces, hogy jobban páncélozott mint a tigris -
Ninju #31843 Várd meg amíg a nagy kör beszűkül. Akkor célzol pontosan. -
TheBossbuster #31842 Vettem egy Panzerjager I-est!
Nagyon mellényúltam?
3 csata 3 vereség,és nem is sebezett a 8 lövésből csak 1x,pedig pontosan céloztam... -
Gunslinger #31841 Naugye, álcaháló meg kötelező ahhoz az ágyúhoz. -
Gunslinger #31840 Hja, utána mentem két 0 killes kört, mentem előre mint a barom, mert azt hittem, hogy sérthetetlen vagyok aztán inkább elmentem aludni fél háromkor. :-) -
Az elején nem nagyon lehet abbahagyni, mert óránként új tankot vehet az ember kb. :D (sőt, az legelején még annyi idő sem kell)
A vége felé meg függővé lehet válni és akkor meg azért nem lehet letenni :D
Örülök hogy anno megtaláltam ezt a topikot és hogy egyáltalán látogattam az sg-t, különben nem biztos hogy rátalálok erre a játékra. Még valahol a topik elején még mindig ott van a bejegyzésem, hogy mikor lőttem ki az első tankomat :DD -
Nazarov77 #31838 Nekem speciel 1 kör volt kaptam 600 xp-t abból majdnem elitre fejlesztettem, aztán mentem vele még egyet hogy elite legyen :) -
TheBossbuster #31837 Kösz gyerekek!
Bárcsak ilyen segítőkész lenne mindenki:)
Jó gémelést!
Amúgy a városi pályák kivételével kurvára tetszik a game! -
pett3rson #31836 még jó, hogy nem ütöttél ki, hát nah :D -
pett3rson #31835 van magyarítás alapból, a belépőképernyőnél tudod kiválasztani, azt hiszem jobb felső sarokban van, ahol elvileg most brit zászló van.