418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• CaRiuS
    sokkal pontatlanabb viszont kapsz érte +100 sebzést ami jó, de ha sniper vagy akkor gyúrj még a hosszú 10,5-re
  • crossy104
    A KT 10.5 rövidebb csövű ágyúja mennyivel jobb mint a 88-as? Megéri felrakni?
  • CaRiuS
    Cod, wow

Nem a fejlődés a lényege, az azért van hogy egyre jobb legyél, és miután te vagy a legjobb, élvezheted a gyümölcsét.
  • Met
    A PzIII-nak mekkora egy szar a 7,5-ös lövege, 1 év mire rászűkülnek a pontok a célra és 400 méterre se visz el.
  • ximix #31950
    Lejjebb írtátok ,hogy viszonylag hamar végig lehet vinni a játékot és utána már hamar megunható.
    -Prémiummal lehet a leghamarabb felérni és így élvezni a belefektetett mani előnyét miszerint felső csatákban te vagy a legnagyobb tier, ez addig jó míg fel nem érnek a sima játékosok onnantól nehezedik.
    -A mi még itt tarthatja a játékosokat az frissítések azaz érkezik az új amerikai TD, erősítik a JT-t például és így tovább érkezik a Francia ág is lassan, szépen elosztva állandóan fenntartva a játékos létszámot.
  • pett3rson
    az hogy? meg min keresztül jut át? tűzfalon? vírusirtón? eddig még nem szólt egyiksem...
  • boomsly
    ...én meg közben egész nap agonizálok a kliens programmal...
    Újra raktam a teljes játékot, aztán csekkoltam egy angol nyelvű fórumot és rájöttem mi a baj: vírus.
    6 különböző trójai jut át a wot-on.
  • I.C.ram
    Ja, én PZIV-gyel voltam. Neki 5 kill jött össze, nekem 4 :)
  • I.C.ram
    Én múltkor egy tök jót játszottam egy IS-sel. 2-en voltunk, és ellenünk voltak még 6-an. De olyan profin összedolgoztunk, hogy simán levertük őket, és túl is éltük mindketten. :) Egyik legjobb játékom volt, amiben részt vettem csapatmunka terén.
  • pett3rson
    Én sosem tudom eldönteni, hogy mikor kihez csapódjak, mert csak hülye, infantilis egyedekkel rak össze akik elbasszák azt is amit nem lehet. lehet ezért nincs akkora kedvem mostanában játszani, hiába fizettem érte...
  • Renegade
    jól van, akkor nem csak én vagyok olyan, aki nem viseli a hülyéket :-)
  • Gunslinger
    Jaj, Pagorki, ne is mond, képtelen vagyok felfogni, hogy aki mondjuk tier 7 med járgánnyal van az hogy lehet akkora növény, hogy nem jött még rá hogy a középső hegy jelenti a győzelmet az esetek 99%-ban. Meg amikor scoutokkal elbújnak leghátul egy bokorban vagy végig a heavym seggében jön támadni 25km/h-val a 65 helyett, na ezektől agyfaszt kapok.
  • Renegade
    pont tegnap fogalmaztam meg egy barátomnak ventrin, hogy azért nem szeretek lent kezdeni kampinyovkán mert az alapból -2 hvy.

olyan ez mint amikor a gyors medek campelnek hátul a radaros pályán, örök talány marad már számomra szerintem, hogy egyes egyedek miért szeretnek veszíteni
  • nagypite
    Azt bírom mikor kemperovkán beállnak a ház mellé és kész... Ott állnak és ott halnak meg nem mozdulnak az istennek se (másik csapat fele már a hátunkban) banyek legalább mozduljanak ki és haljanak meg csatában ne úgy mint egy gyáva nyúl
  • Renegade
    báááz, már KT, dúrva vagy :-)

na azzal lehet darálni jelenleg, rendesen :-)
  • crossy104
    Megvettem a KT-t. Ma kb. ötöt láttam, de egyik sem fejleszti az ágyút, csak a tornyot. Mindegyiken fejlesztett torony volt. Gondolom átugorják a VK45-re.Képesek 180 ezer XP-t összeszedni a 88-as ágyúval. Hihetetlen.
  • Renegade
    3601-el volt lehetőségem kipróbálni a hulldownt, hát ez egy borzasztó dúrva csít, 6-an álltak előttem (Himmelsdorf) és szépen kilövöldöztem őket, és ez a feature be van építve az összes szovjet és amcsi hvybe, ez borzasztó OP.
  • marchizor
    Hát nem tudom, én csak mentem előre és lőttem :D
  • Renegade
    én is szemből írtam. természetesen, ha nem látszik a hasa, vagy amcsiknál a test, pláne ha egyedül vagyok, akkor nem kezdeményezem a duelt :-)
  • Rainbow15
    valami tipp hozzá?
  • Sippie
    az arty még mindig egy homoszexuális faj.
  • Gunslinger
    Maus szemből csak sárvédőnél, IS-ek hasát azért nem mindig lehet eltalálni és ott sem mindig vitte át nekem. Oldalról persze minden átlőhető vele, most a szemből témáról volt szó. :-)
  • Renegade
    hezifest :-)

• Gunslinger
    Írtam, hogy akarom? Párszor megpróbáltam mert a helyzet úgy hozta és nem sikerült, csak írtam egy rövid, de biztos nem teljes listát, hogy még mit nem visz át szemből a hosszú 88-as a T-54-en kívül.
  • marchizor
    nemolyanrosszaz
    kifejlesztettem vele a T1 Heavyt már, most jön a Sherman
  • Rainbow15
    Hát ez az M3 Lee tényleg szörnyű, nem tudom, hogy lesz meg így a sörman :(
  • f24sg
    A másik vonalra kellett volna menni, ahol van a kis sherman, csakhát a halál akart Lee-vel menni. Naneeem, azt végképp nem.
  • Renegade
    ferdit KV-val átlövöm szemből, ne viccelj :-)

amcsiknak értelem szerűen nem a tornyát kell lőni, hanem a dagadt testét, tényleg még a minit viszi át nagyon nehezen

IS4-et meg a hasán kell lőni vagy a kémlelőjét, azt nagyon szereti. A német kütyüknek is a hasát, azok még ki is gyulladnak :-)

Maus meg jelen formájában (már csak pár hét és javítják, jeje) egy vicc, ha nem veled foglalkozik kényelmesen lebontható 8%-onként bármelyik irányból :-)
  • f24sg
    Eddig tartott, *ssza meg, de tudtam, DE TUTTAM!

Premium nélkül(és azzal is) az M5-ös stuÁrt nagyon szar, és még mindig nem bírom elérni a 75-ös ágyút. Feltettem rá egy a 700range-es rádiót, hogy legalább scout addig, és az a vicc, ha szépen, elől egy bokorban figyelve szkáutolok, és 1-2 kill is van, akkor is ilyen 300xp-ket kapok. De, most, hogy jól jönne az artys csata, alig sorsol artyt közénk...
  • Szakesz
    Tier7 tankkal miért szemből akarod kinyírni a ter9-10 tankokat?
  • davidbog
    Ezt én is észrevettem. Ha a legnagyobb ágyú van fenn a harcjárművön több xp-t, creditet kapok. Hiába sebeztem többet a kisebb ágyúval a csaták nagy részében nem kaptam annyi xp-t, creditet, mint a nagyobb ágyúval kisebb sebzésért. Elég érdekes.
  • Gunslinger
    Azért sok mást sem visz át, amcsi heavy ág tornya t7-től fölfele sem lőhető át vele, nekem IS-4, IS-7-ről is csak pattogott szemből, mini-Maus, Maus, Ferdi, JT detto. A rövid 88-asnak meg simán lehetne minimum 160-as penje.
  • Renegade
    rövid 88 vs hosszú 75 a téma :-)

egyelőre rém szar érzetre a 75-ös után, most volt egy kör t-34-85, m7, tigris mindenről pattogtam, horror, azért még tesztelem.

az L/71 az majd jó lesz, persze, elvégre egyedül a t-54et nem viszi át szemből, csak szökőévente, a többi ellen elég
  • Gunslinger
    Optikai csalódás. :-D
  • Gunslinger
    Most még csak a rövidről van szó, a hosszú naná, hogy jobb. Amúgy érdekes, mert a Tigrisen a valóságban pont a rövidebb 88-as volt, a KT-n volt a hosszabb.
  • I.C.ram
    A Tigrisen imádtam. Kedvenc tankom volt a Tigris a hosszú 88-assal. Pálya feléről is eltaláltam mindent, fasza sniper tank.
  • Renegade
    viszont mintha több pénzt, xp-t hozna, ami fura, mert csak 5% DPS különbség van
  • pett3rson
    na ugye? nagyobb oszt mégsem jobb :D
  • Renegade
    hát srácok, felraktam a 88-ast konkrétan jobban pattog mint a 75-ös, persze lehet, még nem szoktam meg.
  • pett3rson
    ezt most nem tudom hogyan olvastad ki a sorok közül, de itt lőhetsz mindent mindennel, ha egyszer lepattan róla akkor cseszheted :)
    összefoglalva, valahogy nincs olyan nagy szerencsém mostanában vagy csak türelmetlen vagyok, mindenesetre érdekes dolgokat tapasztalok újfent.

Amúgy ez a lánctalpat, meg motort és tornyot mással lövöm nem teljesen így igaz, inkább az,hogy ami nálad egy szinttel magasabb tier-ű tank azt már HE-vel érdemes lőni, mert az ugye mindig sebez valamennyit. De egyébként ez elég sok elemezgetést vont már magával itt SG-n is, a tapasztalatok vegyesek, sokszor csak a szerencse dönt,hogy most találsz-e vagy sem és sebzel-e is vele vagy sem. Aztán jönnek a kivételek, mert vannak olyan tankok illetve ágyúk amiken a HE lőszert érdemes többnyire használni, mert az a tuti. Gyakorolj és majd tapasztalsz.