418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #31994 VK3601H über jó cucc, ne mondd már. A 3001P mondjuk nagyobb szenvedés így pár 3001H csata után. Semmi baj nem lenne ezzel a cuccal, ha csak tier 5 lenne, 6-nak nagyon sovány. -
szerintem az összes VK(minimaust, és DB-t kivéve) óriási szenvedés. -
Gunslinger #31992 Na találtam egy hasonlóan "jó" tankot a német med ágon, mint amilyen a PzIIIA, mégpedig a VK3001H-ról lenne szó. Wipe előtt átugrottam free XP-ből és egyből mentem a P-re, de most nem tudok free xp-t erre költeni, inkább kifarmolom vele a P-t, de már látom, hogy nem kicsi szenvedés lesz a történet. -
Gunslinger #31991 Gyönyörű! -
pett3rson #31990 mondjuk azért ez a legszebb akkor már :)
1:4 Tigris -
pett3rson #31989 milyen aranyos játékok :)
Power of army -
boomsly #31988 Képtelen vagyok már egy találatot is belinkelni.Csak orosz oldalra mutat, miközben a találatok mind ezek: "virus in world of tanks".
Van a hivatalos oldalon is szó róla.
Pár perce még meg tudtam nézni... -
Gunslinger #31987 De miből gondolod, hogy a WoT-ból jött? -
boomsly #31986 avast! figyelmeztet, de már késő. Nem tudom lenyomni a gépről. A az első három guglis találat hiába mutat az eredeti keresésre, rákattintva orosz nyelvű lapokat nyit meg....
Passz... nem tudom mitévő legyek...
-
Gunslinger #31985 Már ne is haragudj, de ez egy irtó idióta hozzáállás. Az odáig oké, hogy nem érdekel a saját statisztikád, mindenkinek joga van úgy tönkretenni ahogy akarja, de ami a rosszabb, hogy a saját csapatoddal tolsz ki, mert csak a helyet foglalod, gyakorlatilag egy ember mínusszal kezdenek, pedig a helyedre akár jöhetett volna egy normális játékos is. Ez kb. olyan szintű kitolás, mint mikor T1-es matchboxokal platoonban bemennek a nagyok közé és elbújnak egy bokorban a sarokban. -
Rainbow15 #31984 azt tudom, csak ha éppen elmegyek a géptől, akkor azért megnyomom a battle gombot, és nem lesz minuszos a kör. -
Gunslinger #31983 Nem próbáltam ki, csak a statjait nézegettem, de a többség nem azt használja. Tier 5 az a 107-essel is néha megvan egy lövésből, ha critical, de legrosszabb esetben két lövésből sikerül, kivéve KV, mert az minimum három lövés általában, néha négyet is kibír egy dög, de azt 100-ból egyszer és szar helyen találom el akkor. -
Gunslinger #31982 Így fogsz a leglassabban továbblépni. -
Rainbow15 #31981 Csak hogy minél hamarabb továbbléphessek :D -
Gunslinger #31980 Előfordul, pláne ha nyer a csapat. Nekem már volt hogy disconnectelt egyből betöltés után, de a tankom bent ragadt és több száz XP-t kaptam így is, pedig egy centit nem mentem. -
marchizor #31979 hát azzal pl egyhitelsz egy másik KV-t :D -
Hidd el nagyon jó az!
Mindent tudsz vele sebezni. Tier5ig kb minden oneshot. Játékstílus kérdése. Nekem jobban bejött a 152 mm-s ágyú. -
Rainbow15 #31977 Ha csak megnyomom a battle gombot, és elmegyek a géptől, akkor is kapok pénzt + xp-t? :) -
Gunslinger #31976 KV-ra a 152mm-es rövid szörny mire jó? Látok vele rohangászni embereket, fél percenként lehet vele lőni egyet, azért használják, mert kevés XP-ből kifejleszthető és kihúzzák vele a 107-es Zis-ig, vagy tényleg komolyan gondolják? -
Gunslinger #31975 Kattintgatással, elég egyértelmű, majd meglátod, ha kipróbálod. -
Igazából végre 1 db jó prémium tankot sikerült csinálniuk, és az tényleg hatalmas segítség. -
Meglett az első Wittmann:
-
TheBossbuster #31972 Leszedni belerakni hogy lehet? -
Eladás előtt szedj le róla mindent azaz rakd rá az alap dolgokat ha legénység már elég fejlett akkor azt is beteheted a barakkba így ha legközelebb megveszed csak belekel ültetni őket és rápakolni a fejlesztéseket ágyú, motor stb
Az álcahálót,szerszámos ládát, 25% "távcsövet" is lelehet szedni és akár másik vasra rárakni. -
Gunslinger #31970 Hehe, úgy bírom mikor a pályák olyan pontján száguldozok, ahol nem ismerek minden fűcsomót és 50-el belerongyolok egy bokor takarta sziklába, ilyenkor mindig a frász jön rám, hogy mi történt :-D -
crossy104 #31969 Köszi mindenkinek. Akkor először az ágyúkat fejlesztem ki, csak utána a lánctalp és torony. Bár a lánctalp és a torony sem rossz választás, mert több lenne a lepattanó csak az sok xp. -
Rue East #31968 persze, hogy jobb, csak az még nincs unlockolva -
marchizor #31967
itt a kép sry, top gun még meg lett, de aztán a láthatatlan TD-k meggyaláztak -
Gunslinger #31966 Kilőtted mind a hetet? :-) -
Gunslinger #31965 Zis-2 jobb. -
marchizor #31964 http://iaro.3dmax.hu/images/2011/04/17/shot_175.jpg
szerintetek? :D -
Renegade #31963 ugyanúgy nem kell pontosnak lennie mint ahogy a szovjet tankoknak sem, mert közelharci :-) -
Rue East #31962 ez a zis-3 a su-76-hoz akkora egy mocsok, át kellett volna ugranom, ehelyett most itt megy fel a vérnyomásom, semmit se talál el, de legalább rohadt lassú a kategóriájában és mellé még kicsit is sebez -
Gunslinger #31961 Felejtsd el, hogy 400 méterre lődözöl vele, arra jobb a hosszabb csövű 50mm-es. -
Gunslinger #31960 Ki van zárva, én két gépen is játszok, asztalin meg laptopon, egyik XP, másik 64 bites Win7, sosem jött át semmi szarság egyikre sem. -
Renegade #31959 szerintem megéri használni, bár mint írták sniperkedni nem jó, viszont nagyon jól lehet demoralizálni a gyengébb elenfeleket már azzal, hogy elég szépet sebez :-) -
CaRiuS #31958 300 gold de gondolom a kérdésed alapján neked olyan nincs.
Ha újra megveszed a tankot akkor csak újra meg kell rá venned a cuccokat, kifejleszteni már nem
Üdv. -
alapvetően az egy közelharci fegyver. -
az 1000 kredites lőszerről nem is beszélve. -
KASZAS1991 #31955 Üdvözlet megtelt a garázs és ha újabb tankot akarok venni akkor elkel adnom egyet és két kérdésem lenne.
Ha eladtam de újra megveszem akkor újra szerelhetem fel előröl?
És van valamilyen lehetőség garázshely bővítésre?