418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
még lehet vásárolni preorderst ? -
Ilyen lesz a JT L/61-es ágyújának az új kinézete: (az új ágyúhoz persze új lövegpajzs is jár)
Az adatokat ne nagyon nézzétek, mert azokon folyamatosan változtatnak. Most pl. az Object 704 is kapott +250 HP-t, az Is-3-nak 1500 HP-ja lett és 2km/órával nagyobb végsebessége, Párduc II tornyát nerfelték 120mm-re, a Pershing ágyúja pontatlanabb lett...
Remélem a Párduc II páncélzat csökkentés csak valami vicc lesz, esetleg félreolvasták azt a 3 betűt hogy T-54??
-
garaib #32072 Hurrá :)
Dear player,
Thank you for message. We have transmitted your Heavy Pre-Order Package to EU server. Please log in your EU account and enjoy the game.
Best regards,
Sergius Drake
-
Szakesz #32071 Ha majd amcsi tankból átülsz németbe, rájössz, hogy bizony van ott elégséges páncélzat is. :) -
nobodyattis #32070 a sok munkanélküli ráérős iskola kerülő de lehet nyugdíjas :) -
Adjunktus #32069 Valaki esetleg tudna segiteni abban,hogy minél kisebb időráforditással tudjak haladni a német vonalon!
Hát barátom ez"kis idő ráfordítással"semmiképp sem fog sikerülni.
Én is a Német vonalat tolom,prémium nélkül.Heavy és TD ágat párhuzamosan.
Eléggé idegőrlő vállalkozás,pedig én nem ma kezdtem ezt a játékot.
Annyit tanácsolhatok,hogy soha ne szaladj be velük a sűrűbe karatézni.Használd ki a pontos lövegeiket és inkább messziről,takarásból szedegesd az ellent.Ha rádlőnek,azonnal mozogj el,mert nem sok minden fog rólad lepattanni,az a picivel több hp pedig gyorsan elfogy.Maradj a második vonalban.Keress egy Orosz heavyt és használd fedezéknek.:D
Sajnos a Németekkel csak a lövegeikre lehet támaszkodni egyenlőre. -
Szacsa007 #32068 Nem hinném, hogy csak meló volt...Volt ott egy kis arany is:) -
crossy104 #32067 Én VK4502-t és IS4-et is láttam ma. Az sem semmi meló lehetett. -
Imation #32066 Ok! rajzolni szépen tudnak egyeneseket egy grafikonra, de a játékban valahogy nem így lehet érzékelni, hívnák százalék helyett inkább richter-skálának mert az emelkedik logaritmikusan. (Most csak kimondottan a primary skill-re önmagában gondolok) -
MuldR #32065 Mar az elejen...aranye :) -
Imation #32064 Nem volt benne semmi provokáció, de tényleg! Egy kezdőnek hogy az a KV ha eljut odáig. -
stork13 #32063 Az lehet, de egy kezdő mikor is jut heavy-hez? Tier 5 körül? :D -
Szakesz #32062 Kezdődik...
-
virkir #32061 Pedig úgy van az -
Imation #32060 Főleg ha az orosz heavy. -
Imation #32059 Hát olyan fémszíne van, de tőlem lehet ezüst is! :)) -
Szakesz #32058 Szerintem heavy tankkal a kezdők is nagyon jól boldogulhatnak. :) -
Imation #32057 Vagy én vagy az oroszok hiányoztak az iskolából mikor a százalék számítást tanították. Nekem a 100% a száz egyenlő nagyságú részből áll. A képzés szintjénél valahogy ez nem jön össze mert sokkal de sokkal lassabban gyűlik 90% felet mint pl 50-60% nál! :-o -
zserrbo #32056 hát credit akkor, de ezüst érme jele van nem? -
Imation #32055 Ezüst? Mindig hallok valami újat erről a játékról! :) -
zserrbo #32054 Hali!
A hétvégén figyeltem fel a WoT-ra és ma le is szedtem. Elolvastam az alapozót és a faq-t. Az lenne a kérdésem hogy kezdőnek ajánlottabb valamelyik tank típus? Az alap tankot érdemes fejleszteni vagy csak a követkeőre gyűjtsek? Most 14k ezüstöm van am. -
Imation #32053 Ha PzIV el megyek az ősellenség a KV a másik oldalon, eddig mindig szentségeltem hogy mennyit pattogok róla az L/48 al. Mostanában viszont rászoktam hogy a tornyát lövöm a test helyett és nagyon szépen benyeli a lövéseket, szinte nincs is lepattanó. -
Wlanseraf #32052 Úgy értendő:) hogy amikor CTRL-t nyomok nem tudom mozgatni. -
Wlanseraf #32051 Nekem meg a játékban bent középre van ragadva az egerem:) kint a garázsban jó:D Újra raktam a gamét, megoldotta , de vissza jött:) -
boomsly #32050 Nekem ez a probléma áll fent.
De jellemző, hogy egy staff se dugja be az orrát ide... -
lammaer #32049 support.worldoftanks.eu, submit a ticket. -
lammaer #32048 "akkor vegyék a fáradtságot arra, hogy legyen egy orosz piacos meg egy nyugati release"
Ezt felvetették már páran nekik, de a WOTosok ettől kategórikusan és a leghatározottabban elzárkóztak.
Bizonyos szempontból érthető is, elég sok extra macera lenne számukra. -
lammaer #32047 Vagy annyira rossz az az Avira, hogy csak nem TUDSZ róla hogy vírusaid vannak
-
boomsly #32046 AVG is jó.
Azóta már volt az AVG-nek is frissítése, hogy ne akadjon össze a WoT-al. Nekem most az van fent.
A lényeg, hogy nem tölt a kliens. -
Waala #32045 Mert stereo. :P -
TheBossbuster #32044 Ne röhöggyé!!!
Nekem ez tényleg új!!!
-
TheBossbuster #32043 Már irtam lentebb Avira ingyenes és jó!
Nekem mióta fennt van nincs virus a gépemen,és nem azért mert szerencsém volt!!!
-
lexlutor #32042 Balansz??? :))) te a WoT-ról beszélsz?? :) -
Mi a fenének van az USA M2 mediumban két rádiós? -
nem csak neked -
Nazarov77 #32039 Szerencsétlen KT-t jól elcsúfították a ronda csillagaikkal. -
Format C:
Re install windows...re install drivers...re instal Wot... -
EHEH :D
-
boomsly #32036 avast kuka. Most AVG. Megtalálta a 6 trójait és törölte.
WoT uninstall és újra leszed a hivatalos oldalról.
Telepít, kivételekhez hozzáad, indít, AVG visít, újra ugyanazok jönnek le.
Uninstall, mappa kitöröl, újra leszed, telepít, látszólag rendben, kliens csak tölt és tölt a végtelenségig. Hibaüzenet nincs.
Tanácstalanság határtalan...
Pénteken még játszottam, szombaton felnéztem és este már ez fogadott. -
peter9228 #32035 Van aki már a T-54nél tart...