418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kisfish #32434 KV-tól -
kisfish #32433 erről nem tudok nyilatkozni, mert orosz ágat nem ágyúmiatt csináltam még, de ami biztos, hogy az orosz tankok sokkal erősebbek védelemben mint fegyverzet terén.Talán már a PZIV-nél jön a felcsatlakozás,de ott is csak az ágyú miatt.Páncélzat elmarad egy KV val szemben. -
pett3rson #32432 *lövéseik -
pett3rson #32431 mindenhol ezt olvasni, itt is ezt látni. sokkal könnyebb szovjet tankokal menni, jobbak, erősebbek, egyszerűen unbalanced a gém, ez van. pontosabbak a német ágyúk, de baszhatod, ha papírból van a páncélja és mindenkiről pattognak az ágyúik?
nekem is az lenne a kedvencem, de sajnos kiábrándító ami zajlik. persze a folyamatos support majd talán egyszer visszabillenti, legalábbis néhány helyen. -
Gunslinger #32430 Már miért lenne a legnehezebb? Sokkal tempósabban haladok német med ágon, mint ruszki heavyn. -
pett3rson #32429 a német ág a legnehezebb. a szovjet a könnyű. mármint eddig így volt. -
kisfish #32428 Az igaz, nem ezen fogok éhen halni.
Áldoztam is rá egy kis lóvét, h normálisabban tudjak játszani.
Bár aki kv-3,is nál jár nem kevés időt játszhat, mint én,napi 1,5 óra.
Akkor ő napi 5????
Persze német ágon megyek, ami ugyebár a legkönnyebb.601 nél járok van goldom és mégse haladok annyira gyorsan mint egyesek it írják, hogy
mekkora előny.
-
pett3rson #32427 ezt szerintem nem így kell számolni. ha nincs skill, akkor nem számolja, de ha megsérül, akkor nincs ami javítson "gyorsan". -
Gunslinger #32426 Egyébként most csekkolom, a KV-3-al is hasonlóan fos a statom, mint a Tigerrel volt, valahogy ezt a tankot sem érzem úgy ahogy a KV-t éreztem. 26 csatából 5-öt éltem túl! Messze a legrosszabb idáig. 24% az összesített survivor átlagom. -
Renegade #32425 most gondolj bele, 5 fő, 1-nek 100% a maradéknak 0 = 20% :-) -
nagypite #32424 t29-es gyerek 150 csata 4 kill! - biztos nem bot... t29 még kijön pozitívba ha nem csinálsz semmit? -
pett3rson #32423 rosszat nem teszel vele, inkább több, mint kevesebb, nem azon a 20 ezren fogsz éhen halni :) -
kisfish #32422 akkor jól csináltam idáig ;)
thx! -
pett3rson #32421 inkább tedd be többhöz pl a javitást, mert úgy van, hogy akik megsérülnek azoknak nem használja az extráit, mint ahogy nem is kapnak annyi xp-t csata után. tehát érdemes többnél lennie, főleg ha van elég legénység. -
kisfish #32420 Tehát elég, ha egy főnél fejlődik az álca stb....,köszi -
pett3rson #32419 elvileg úgy van, hogy a kettő átlaga adja a valódi értéket, tehát nincs összeadódó érték. gondolom azért valamit számít, de nem sokat. -
Gunslinger #32418 Igaz, egy-két értéke alulról verdesi. :-) -
kisfish #32417 ha az 5 személyzetből kettőnek ugyan azt a specetrakom be fejlődni pl.:szerelés, akkor dupla olyan gyors lesz a szervizelés akció közben.
Vagy ez nem függ ettől? -
kisfish #32416 köszi a választ srácok! -
Szakesz #32415 Mért ne közelítené meg? :) -
Gunslinger #32414 A legrosszabb az egészben, hogy a KV-3-at sem közelíti meg, ami pedig egy tierrel kevesebb. -
pett3rson #32413 semmi, majd berak kicsik közé is. ha nagyon unod, akkor haladj a fejlesztéssel és vegyél nagyobb tankot, előbb-utóbb lesz olyan amikor Te leszel a legelső a listában, de ez még nem jelenti, hogy Te is maradsz végül életben ;) -
Renegade #32412 FAQ (valószínüleg scout tankod van) -
Renegade #32411 CB alatt megtartottam, de most kizárt, nem hinném, hogy tudnak rajta annyit erősíteni, hogy akár csak megközelítse a másik két nemzet hvyjét -
erre valami? -
pett3rson #32409 már van újabb, bár pontos különbség most nem fog eszembe jutni :) -
zsupeti #32408 ettől -
pett3rson #32407 WoT Ikon 1.3, szedd le fórumról (hivataloson ott van, keress rá)
kisfish: szintén leszedhető, pontosan nem tudom a nevét, camouflage vagy ilyesmi néven lehet. keress custom painting-et. -
zsupeti #32406 ezt kell feltelepíteni -
kisfish #32405 egyik másik tanknak? sry a hibájért -
kisfish #32404 És a tanknak vidiken miért van terep színük?(egy másik tanknak) -
MuldR #32403 Nektek mitol szines a lista ket oldalt, es miert van rairva a tipus es a tier, es nekem miert nem??? -
zsupeti #32402 Ha jó félét akarsz,akkor pult alól vegyél.
Amúgy a garázs felett lévő /rádió melletti/üres ikonra kattints.Legördül a felszerelhető cuccok listája,csak győzd pénzel. -
Gunslinger #32401 Tigrist én is utáltam, egyik legrosszabb statom vele volt, nagyon nem feküdt azzal a papír páncéllal. Az ágyúja mondjuk tényleg jó, de az van a Pantheren is és az kellemesebb gép volt. -
Gunslinger #32400 Basszus, nem gondoltam volna, hogy Campinovka tud ilyen jó is lenni. Elején megbeszéltük, hogy rusholunk, gyülekeztünk a keleti szélen, három tank maradt védeni a bázist, hátha gyorsan betámadnak minket valahonnan, egyébként nem sokat tököltek, egy A-20 meg egy PzV/IV gyorsan a bázisunkhoz rohant foglalni, mi meg 12 tankkal elindultunk és simán legázoltuk őket, közben iszonyú jó beszólásokat nyomott mindenki, a hangulat a tetőfokán volt, ők előbb kezdtek el foglalni, de egy otthon maradt VK3601H mindig resetelte őket, minket is háromszor reseteltek, volt hogy többször az ő csíkjuk vezetett, durva volt látni ahogy 5-6 tankkal jönnek vissza a hegyről a bázisukat védeni, nem kicsi össze-visszaság volt, többen is beírták, hogy "epic battle", a bázisukon a házak mögött leghátul elbújt egy KV-3, az resetelt minket állandóan, tök nehéz volt kiszedni, de végül nyertünk, 12-10-re vezettünk killben de 3 tankkal sikerült elfoglalni a zászlót, ennyi maradt a támadó csapatból. Csak egy killem volt, egy KV, meg sebeztem 45%-ot egy PzIV-ből, 10%-ot a T-44-ből, de ez volt sztem eddig a legjobb csatám. Malinovka általában brutál unalmas kempelés, de ez adta az ívet rendesen, pár kép:
-
Hali!
Kezdo vok!Mitol van az,hogy van egy tankom betesz olyanok koze ahol joval erosebb tankok vannak es az enyem a legratyibb?Aztan fejlesztek kicsit es rogton betesz egy erosebb csapatba ahol megin az en tankom a legratyibb.Hogy van ez?Mit szarok el? -
honnan lehet alcahalót venni ? -
Az tényleg jó, hogy 21 lövésből 20 talált.
De én nagyon utáltam a tigrist, el is adtam hamar -
pett3rson #32396 hú, ez szép menet lehetett. vannak ott nagyvadak is :) gratula. -
Tigrincs a legjobb, még viszonylag finanszírozható prém nélkül, tank. Minden2. meccssniper medál volt vele kb.