418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kisfish
    KV-tól
  • kisfish
    erről nem tudok nyilatkozni, mert orosz ágat nem ágyúmiatt csináltam még, de ami biztos, hogy az orosz tankok sokkal erősebbek védelemben mint fegyverzet terén.Talán már a PZIV-nél jön a felcsatlakozás,de ott is csak az ágyú miatt.Páncélzat elmarad egy KV val szemben.
  • pett3rson
    *lövéseik
  • pett3rson
    mindenhol ezt olvasni, itt is ezt látni. sokkal könnyebb szovjet tankokal menni, jobbak, erősebbek, egyszerűen unbalanced a gém, ez van. pontosabbak a német ágyúk, de baszhatod, ha papírból van a páncélja és mindenkiről pattognak az ágyúik?

nekem is az lenne a kedvencem, de sajnos kiábrándító ami zajlik. persze a folyamatos support majd talán egyszer visszabillenti, legalábbis néhány helyen.
  • Gunslinger
    Már miért lenne a legnehezebb? Sokkal tempósabban haladok német med ágon, mint ruszki heavyn.
  • pett3rson
    a német ág a legnehezebb. a szovjet a könnyű. mármint eddig így volt.
  • kisfish
    Az igaz, nem ezen fogok éhen halni.
    Áldoztam is rá egy kis lóvét, h normálisabban tudjak játszani.
    Bár aki kv-3,is nál jár nem kevés időt játszhat, mint én,napi 1,5 óra.
    Akkor ő napi 5????
    Persze német ágon megyek, ami ugyebár a legkönnyebb.601 nél járok van goldom és mégse haladok annyira gyorsan mint egyesek it írják, hogy
    mekkora előny.

• pett3rson
    ezt szerintem nem így kell számolni. ha nincs skill, akkor nem számolja, de ha megsérül, akkor nincs ami javítson "gyorsan".
  • Gunslinger
    Egyébként most csekkolom, a KV-3-al is hasonlóan fos a statom, mint a Tigerrel volt, valahogy ezt a tankot sem érzem úgy ahogy a KV-t éreztem. 26 csatából 5-öt éltem túl! Messze a legrosszabb idáig. 24% az összesített survivor átlagom.
  • Renegade
    most gondolj bele, 5 fő, 1-nek 100% a maradéknak 0 = 20% :-)
  • nagypite
    t29-es gyerek 150 csata 4 kill! - biztos nem bot... t29 még kijön pozitívba ha nem csinálsz semmit?
  • pett3rson
    rosszat nem teszel vele, inkább több, mint kevesebb, nem azon a 20 ezren fogsz éhen halni :)
  • kisfish
    akkor jól csináltam idáig ;)
    thx!
  • pett3rson
    inkább tedd be többhöz pl a javitást, mert úgy van, hogy akik megsérülnek azoknak nem használja az extráit, mint ahogy nem is kapnak annyi xp-t csata után. tehát érdemes többnél lennie, főleg ha van elég legénység.
  • kisfish
    Tehát elég, ha egy főnél fejlődik az álca stb....,köszi
  • pett3rson
    elvileg úgy van, hogy a kettő átlaga adja a valódi értéket, tehát nincs összeadódó érték. gondolom azért valamit számít, de nem sokat.
  • Gunslinger
    Igaz, egy-két értéke alulról verdesi. :-)
  • kisfish
    ha az 5 személyzetből kettőnek ugyan azt a specetrakom be fejlődni pl.:szerelés, akkor dupla olyan gyors lesz a szervizelés akció közben.
    Vagy ez nem függ ettől?
  • kisfish
    köszi a választ srácok!
  • Szakesz
    Mért ne közelítené meg? :)
  • Gunslinger
    A legrosszabb az egészben, hogy a KV-3-at sem közelíti meg, ami pedig egy tierrel kevesebb.
  • pett3rson
    semmi, majd berak kicsik közé is. ha nagyon unod, akkor haladj a fejlesztéssel és vegyél nagyobb tankot, előbb-utóbb lesz olyan amikor Te leszel a legelső a listában, de ez még nem jelenti, hogy Te is maradsz végül életben ;)
  • Renegade
    FAQ (valószínüleg scout tankod van)
  • Renegade
    CB alatt megtartottam, de most kizárt, nem hinném, hogy tudnak rajta annyit erősíteni, hogy akár csak megközelítse a másik két nemzet hvyjét
  • fejnelkuli
    erre valami?
  • pett3rson
    már van újabb, bár pontos különbség most nem fog eszembe jutni :)
  • zsupeti
    ettől
  • pett3rson
    WoT Ikon 1.3, szedd le fórumról (hivataloson ott van, keress rá)

kisfish: szintén leszedhető, pontosan nem tudom a nevét, camouflage vagy ilyesmi néven lehet. keress custom painting-et.
  • zsupeti
    ezt kell feltelepíteni
  • kisfish
    egyik másik tanknak? sry a hibájért
  • kisfish
    És a tanknak vidiken miért van terep színük?(egy másik tanknak)
  • MuldR
    Nektek mitol szines a lista ket oldalt, es miert van rairva a tipus es a tier, es nekem miert nem???
  • zsupeti
    Ha jó félét akarsz,akkor pult alól vegyél.

Amúgy a garázs felett lévő /rádió melletti/üres ikonra kattints.Legördül a felszerelhető cuccok listája,csak győzd pénzel.
  • Gunslinger
    Tigrist én is utáltam, egyik legrosszabb statom vele volt, nagyon nem feküdt azzal a papír páncéllal. Az ágyúja mondjuk tényleg jó, de az van a Pantheren is és az kellemesebb gép volt.
  • Gunslinger
    Basszus, nem gondoltam volna, hogy Campinovka tud ilyen jó is lenni. Elején megbeszéltük, hogy rusholunk, gyülekeztünk a keleti szélen, három tank maradt védeni a bázist, hátha gyorsan betámadnak minket valahonnan, egyébként nem sokat tököltek, egy A-20 meg egy PzV/IV gyorsan a bázisunkhoz rohant foglalni, mi meg 12 tankkal elindultunk és simán legázoltuk őket, közben iszonyú jó beszólásokat nyomott mindenki, a hangulat a tetőfokán volt, ők előbb kezdtek el foglalni, de egy otthon maradt VK3601H mindig resetelte őket, minket is háromszor reseteltek, volt hogy többször az ő csíkjuk vezetett, durva volt látni ahogy 5-6 tankkal jönnek vissza a hegyről a bázisukat védeni, nem kicsi össze-visszaság volt, többen is beírták, hogy "epic battle", a bázisukon a házak mögött leghátul elbújt egy KV-3, az resetelt minket állandóan, tök nehéz volt kiszedni, de végül nyertünk, 12-10-re vezettünk killben de 3 tankkal sikerült elfoglalni a zászlót, ennyi maradt a támadó csapatból. Csak egy killem volt, egy KV, meg sebeztem 45%-ot egy PzIV-ből, 10%-ot a T-44-ből, de ez volt sztem eddig a legjobb csatám. Malinovka általában brutál unalmas kempelés, de ez adta az ívet rendesen, pár kép:

• fejnelkuli
    Hali!
    Kezdo vok!Mitol van az,hogy van egy tankom betesz olyanok koze ahol joval erosebb tankok vannak es az enyem a legratyibb?Aztan fejlesztek kicsit es rogton betesz egy erosebb csapatba ahol megin az en tankom a legratyibb.Hogy van ez?Mit szarok el?
  • SirAlo
    honnan lehet alcahalót venni ?
  • Met
    Az tényleg jó, hogy 21 lövésből 20 talált.
    De én nagyon utáltam a tigrist, el is adtam hamar
  • pett3rson
    hú, ez szép menet lehetett. vannak ott nagyvadak is :) gratula.
  • I.C.ram
    Tigrincs a legjobb, még viszonylag finanszírozható prém nélkül, tank. Minden2. meccssniper medál volt vele kb.