418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
KASZAS1991 #32834 hát én a mai nap során volt hogy T57 szintén és körülöttem három Hetzer -
Imation #32833 Hát az tényleg király lehetett hogy 10 spg volt ott, gondolom a rendes tankban ülőknek is az volt a véleményük hogy még sok ilyet! :(
-
yossarianHUN #32832 A következő patchel jönnek ők is ne félj. -
KASZAS1991 #32831 azt nem értem hogy a USA-nak mért nincs tankvadász része? Pedig voltak ott is nagyon is jók pl.:M-18 Hellcat -
Előfordulnak ilyen balanszból adódó Fan Clubok ha a te oldaladon van nem is annyira rossz :) -
hellokitty92 #32829 komarin mapon volt egy ilyen csatám a béta alatt: t32vel voltam, tier10ig bezárólag minden volt a mapon... de senki se akart támadni, 7-8 perccel a vége elött az önjelőlt csapatvezetők megbeszélték egymás közt h döntetlen... nem is történt sokáig semmi, ment a terefere az oldalak közt... persze amint már csak 3 perc volt vissza, mindkét fél egyszerre támadásba lendült:D:D végül nyertünk...
az álcaháló pedig sajnos úri passzió nekem prém nélkül, egyenlőre még mindig meg kellene lepnem magam elsősorban egy su-85el, majd talán utánna:) -
KASZAS1991 #32828 ez király volt egy csata Abbey-en én meg még másik négy T-57 arty levadásztunk jóformán mindenkit :D -
Gunslinger #32827 Van hogy a nagy kempelések pont így kezdődnek, előre rohan 4-5 túlzottan bátor, őket kicsinálják meg a másik féltől is jön még egy pár kamikaze a maradék csapat meg lefagy, hogy huhh, kinyírtak egy csomó tankot, jobb ha nem támadunk többet. Néha még előre csorog pár unatkozó, nekik is annyi és kész a draw 10 perc múlva.
-
Imation #32826 Arra a 7,5 L/24 való, azzal nagyon szórakoztató a játék. Legjobb mikor jön pl egy T-28 és látni rajta hogy készül rá hogy most megvívunk aztán 2 másodperc múlva már csak a füstölgő roncs van a helyén. Az egy igazi tücsök pöcse fegyver! :) -
Aranka bátyja pözö3 érdekes jószág aféle buli tank a 75mm-el 50% emberkékkel 20méteröl úgy előttem az enemi felet, hogy nem bírtam ki nevetés nélkül.
Van ügye az ötven milis, de az menet közben használhatatlan a scout témához meg nem árt gukker bár mire kiharcolod a fél misit tuti 100% lesz a legénység :)) -
Imation #32824 Még mindig jobb mint a "hogyan lövessük szarrá magunkat 59 másodperc alatt" tanfolyam hallgatóival egy csapatban lenni egész este :( -
SZU #32823 Mikor lesznek már új harckocsik? Csak állok és várok a marder II-vel a csodára... -
Gunslinger #32822 Igen, hogy mekkora mázlid volt azzal a tankkal. :-D -
Szakesz #32821 A win rate hogyan befolyásolja, mennyire jó egy adott tank? :D
Sőt mi több, a statisztika megmutat bármit is belőle? :) -
Gunslinger #32820 Öcsém, előbb annyira szét kempeltek megint egy pályát, hogy a két fél már vicceket mesélt egymásnak, annyira ment az unatkozás, végül draw lett. Megvártam már a végét, pedig ki szoktam lépni, de ez érdekelt és alapvetően nem kemper pálya. -
beszarás :D ez nekem se tűnt fel eddig :D
sose gondolnám hogy a mi kis hazánk nyelvére is fordítanak valamit... -
Gunslinger #32818 Vegyél rá álcahálót és gyűjtsd be vele a scout skalpokat. A PzIII az egyik legjobb gép scoutra. -
hellokitty92 #32817 jahm, tapasztaltam kampinovkán, a hegyről lefelé már a 67 km/h-t nyaldosta a mutató, szinte ízzásig hevültek a futógörgők, már készültem h hátha teret vált és felgyorsul warp 9.97re, erre egy lövéssel trackeltek, egy másikkal meg lecsaptak, mint a legyet légycsapóval:D azt se láttam h ki lőtt...
első csatában a monszterrel meg természetesen berakott su-152, kv-3, 3x kv, 2x vk36 stb... természetesen nem hazudtolta meg magát a kicsike, hozta a tőle elvárható szintet és kilöttem az összes kv-t, meg a su-t, meg a vk-kat amig a kv-3 szigorúan egy lövéssel rendre nem utasított:D:D
de szép is lenne:$:D -
Renegade #32816 ne aggódj, jön majd a Tigris is. :-)
Nekem úgy 10%-al rosszabb vele a winratem mint a többi tankkal (ki van maxolva, van hozzá 1,1milláért bónuszkütyü, 100-as legénység, stb), ugyanúgy bármi sebez, mint 3A-ban, a különbség csak annyi hogy most már csak az 5. találattól pukkansz majd el. :-) -
Gunslinger #32815 Most nézem, az összes IS-nek 4 fős a személyzete. Mit csináljak azokkal a hapikkal akik megmaradnak feleslegnek a KV-3-ból, simán rúgjam ki őket, vagy adjam el őket a tankkal? Mondjuk talán jók lehetnek egy másik IS-be, és akkor oda kevesebb mukit kell venni drágáért. -
Arankában egy jó dolog volt alap toronnyal nagy motorral megy mid az ördög
-
Gunslinger #32813 Hát igen, a KV-3 ha jól nézem a leglassabb szovjet heavy. Amolyan Tigris tempóban vánszorog, a KV-nak a gyorsulása is jobb sokkal. De ami a legfájóbb nekem, hogy nem bír egy helyben megfordulni, legalább a Tigris tudta ezt. -
Ja tudom hogy gyengén páncélozott, de a KV után még egy ilyen lassú tankot nem bírok ki :) -
Helo
A magyarosítást a kliensen ki tudod választani.
A guildról majd valaki más ad majd felvilágosítást. -
Gunslinger #32810 Nem bántásból, de vicces hogy úgy keresel klánt hogy nem szúrtad ki, hogy magyar nyelv is be van építve a játékba, szimplán csak ki kell választani. Kissé komolytalan. -
Gunslinger #32809 KV-1S-t még jobban átlövik, az csak gyorsabb, de nem vastagabb. A VK3601H-hoz tudnám legjobban hasonlítani. -
hellokitty92 #32808 megvan a III!:D még nem mentem vele, úgyhogy szerintem nem adok 3 percet és itt fogok siránkozni h jaj de szar az is:D
addig is emlékezzünk meg arankáról, akit sajnos egyből eladtam amint meg lett a IIIas:D kereken 30 körig volt hű(?) bajtársam, 13 meccset nyertünk meg együtt, 16ot vesztettunk, de jóban rosszban együtt voltunk (és itt a voltunkon van a hangsúly). ez idő alatt kilőttem vele 10 tankot, és még mindig csak egyetlen egy csatát éltem túl vele... köszönöm h úgy lerontottad az átlagomat aranka:D
már most látatlanban eldöntöttem h a IIIaskát monster energy drinknek fogom becézni:D:D asszem lehet h jobb lenne ha elmennék aludni, de nem!:D -
KASZAS1991 #32807 Üdvözlet
Van magyar klánban hely?
és jó magyarítás merre találok? -
Most gondolkodom erősen a KV-1S-en, az oroszon van KV-3, de nem sokat ér a páncélzata, ahova berakja ott majdnem minden átlövi...meg rohadt lassú is. Lehet hogy kipróbálom. -
Gunslinger #32805 Bazz, most volt egy csatám Westfielden, összes scout leghátul kempelt egy bolyban. Naná, hogy kikaptunk, 15-5-re. Artykon és egy-két meden kívül senki nem csinált semmit, egy ilyen kurva jó pályát így szétkempelni... -
Gunslinger #32804 Az már meg van egy kör alatt :-) -
hellokitty92 #32803 prémmel vagy nélküle értendő? mert még prémmel is tiszteletet parancsoló feladat lesz a lee-vel.:D majd értesítsd valamelyik unokámat ha végeztél, mert a nagyfater évtizedeken keresztűl tartogatott neked valami jó palack bort, amig ki nem purcant végelgyengülésben:D:D
elneveztem az ausf A-t arankának:D az elöbb majdnem kinyirt egy 735(f):D de már csak 360 xp kell! yeah!:)) -
Nazarov77 #32802 KV-13 KV-1sből lesz kifejleszthető. Mikor teszt szerveren voltam tier 6 volt és 13k volt a kifejlesztése belőle meg 50k körüli az IS és T-43, de azóta változtattak és Tier 7be rakták és 13k helyett 60kba kerül a kifejlesztése de belőle az IS és T-43 már csak 20k körüli. Én biztos rámegyek erre mert a KV-1s bétában is tetszett. -
Gunslinger #32801 A KV még stocként is egész élvezhető volt, legfeljebb másik KV meg orosz heavy ellen nem. Ha a KV-t olyan csatába rakja be ahol ő a top tank, akkor a 152mm-es eléggé overkill, 107mm Zis-6 nálam a favorit, még a KV-3-nál is. -
Rakd fel az 57mm-es ZiS-4-et és próbálj vele kempelni :D De tényleg, állj meg egy helyben ahol várható hogy ellenség jön, eldurrantasz 2-3-at, aztán fedezékbe. A nagyobbik 57mm-es nagyon jó ágyú, Tigrist is gyilkoltam vele. -
Nah, kezd jönni az élvezhető rész, holnap meglesz a KV-ra a 152mm-es Ml-20, azzal meg összegyűjtöm a pénzt a StuG-ra.
Bt-2-esig jutottam a med. vonalon, de szerintem itt abba is hagyom, majd a KV-ról átmegyek KV-13-ra és onnan T-43-ra egyből, mert az A-20 nagyon szenvedős.
Amerikai vonalon meg Lee van...hát csak ezt éljem túl, kell vele 30 ezer xp-t csinálni...csodás. -
yossarianHUN #32798 Mert neki van premiumja neked meg nincs ;) -
TDantes #32797 Prémium acc. -
hellokitty92 #32796 nekem még 1,8k a pzIIIig, úgy várom mint a messiást -pedig az se lesz valami hú de nagy durranás- az ausf A-nak nevezett szadomazó eszköz útán... ha törik ha szakad akkor is meglesz még ma!
ismét eszembe jutott mi volt az ok, amiért feladtam a német ágat a bétában:D 22 meccset játszottam belőle eddig, abból 7et nyertünk meg(abból 3at az elmúlt 20 percben zsinorban egy döntetlen után, el se hisszem:D), van vele eddig 5 killem és eddig csak 1(!) meccset éltem túl vele!:D negatív rekordom is hozzá kapcsolódik: 10 xp...:D há' mi folyik itt gyöngyösön?!:D -
MuldR #32795 Neked miert igy nez ki a garazs, es nekem miert nem?:)