418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Van olyan célkereszt WoT-hoz, ami mutatja a távolságot? -
Gunslinger #32953 Nem is olyan szar ez a 122mm-es, előbb egylövéseztem vele egy VK3601H-t 488 méterről, valszeg valami critical lehetett. :-D 850 hp-ja van annak a dögnek. 3 kill előbb is leesett, még nem volt vele olyan csatám ahol ne lett volna minimum 2 killem. -
Plata #32952 Rosszul emlékeztem csak 102 dam volt az ütközés,úgy ledöbbentem az ütközés miatt hogy kb 10 másodperccel később készítettem a képet.
-
Plata #32951 Hú de jó csatán voltam,kezdés után kb 7-7 másodperccel tök gázzal mentem be a városba,és belém száguldott egy Pz3 Ausf a,145 sebzést kaptam,ő meg low hp-re sérült,de gyorsan meg is halt.Utána kilőttem egy kb 500 méterre lévő t46 tankot egy lövéssel,fent volt a várban E2 kockán,én B7 kockán álltam a híd előtt.utána még kilőttem egy KV-t.Mindent összevetve szuper kör volt. -
Kérd vissza tőlük ha jó szíve van vissza adja :) mondjuk nem a T-28 de a nagyok visszaszokták adni valamikor többet is mint kellene :) -
marchizor #32949 Akkor ez biz' csak pukizza a lóvét! -
Gunslinger #32948 Ja és 12300 kredit volt csak a lőszer és 32 ezret kerestem. Az túlzás, hogy szarja a pénzt, ma kerestem 40 rugót is a 107mm-essel ahol volt 2 kilövésem meg kb. két-három sebzésem. -
Gunslinger #32947 A második körben már simán összejött egy Top Gun, éppen hogy lemaradtam a Wittman medálról, 17%-on megállt egy JPz4 és kilőtték előlem, a többi mind tier 5-6 cucc volt. -
spiczi91 #32946 Én a magam részéről a 122esre szavazok, még így is sz*rja a pénzt, és az a +90 sebzés néha nagyon jól jön. -
hellokitty92 #32945 ezt én is észre vettem!
am az előbb pont kilöttem egy m2 med-et 1 lövéssel, amikor elment az áram egy pillanatra:D:D mondom faszomfaszomfaszom, mire sikerült visszalépnem már csak a végeredményt mutatta, győztünk:) gyors menet volt:)
a 107es meg azért nem olyan drága mert így nem is lenne olyan nagy op a kv a fejlesztők nagy bánatára, és emellett még a miniobject(su85) tulajdonosok életét is nagyban megkeserítenék:O:) így nem tehetik meg h egyből két orosz op járgányt tönkre tegyenek:) -
marchizor #32944 Hát én ezt a gyorsított legénység képzést nem nagyon veszem észre. -
Gunslinger #32943 Nah, mentem egy kört vele, a KV-3 92%-os legénységgel kerek 15 másodpercenként tölti újra a 122mm-es D-2-5T-t. Egy kör alatt két kilövésem volt, egy SU-85 meg egy T-28, mindkettő megvolt egy-egy lövésből 100%-ról, de aztán jött egy KV-3, egy lövés levitte 40%-ra és kilőtték előlem pont 1 másodperccel azelőtt, hogy betöltött és így jártam egy T1-el is. Lopkodni fogják előlem ezerrel a killeket, de sokkal rosszabb lesz, ha az életemért fogok küzdeni és nem én leszek a top tank, mert mire újratöltök az nem kicsit hosszú. Valszeg visszateszem a Zis-6-ot és majd csak IS-nél fogom ezt erőltetni. -
A legutolsó patch óta azt vettem észre, hogy pontatlanabb lett az M2 Med. -
Plata #32941 Lol,ez nagyon jó. -
Gunslinger #32940 107mm-esbe 250 valamennyi volt. Német rövid 105mm-sbe is hasonló. Ez meg annyival nem tud többet, hogy négyszer drágább. Átütésben jobb 8mm-el AP-val, prémiummal rosszabb, HE-vel 7mm-el jobb csak, sebzésben meg 90-el. Viszont sokkal lassabb is. Erre most nincs kedvem töltésgyorsítót venni újabb fél milláért. -
hellokitty92 #32939 :D:D:D:D:D
100mm fölött az már átlag ár, sajnos:$:O -
Gunslinger #32938 Megvettem a 122mm-es játékpuskát a KV-3-ra, először azt hittem, hogy rosszul látok. 1025 credit darabja az AP lőszernek! Hát van olyan tank amire nem éri meg rálőni, mert a lőszer drágább mint amennyit a vas ér. -
Gunslinger #32937 Az M2 az nem tank, az egy szekér amiben néger rabszolgák bicikliznek és úgy halad. -
hellokitty92 #32936 szerintem egyáltalán nem rossz, és nem csak felderítésre jó. én tipikus támadó med felfogásban játszom vele. mindig az első vonalban, a réseket keresve, nagy sebességgel robogva... 2 meccs alatt megint lőttem vele 4et, 2 artyt meg egy-egy pz4/kv-t
a 75sét meg kifejezetten jónak, meg pontosnak tartom pl az m2 med vagy az a-20as hasonló ágyuihoz képest! csak azzal a külömbséggel h az a-20 ritka szar tank, az m2nél meg lényegesen jobb a pz -
Gunslinger #32935 Hehe, előbb volt egy állat köröm Erlenbergen, én KV-3-al, egy KV-s manus meg egy VK3601H-val összedolgoztunk és legyaktunk mindenkit, 4-4-4 killel fejeztük be, de a végén már teljesen szétváltunk és önállóan vadásztunk, csak mi éltük túl a csapatból. -
Imation #32934 Mert akkor már rohadt sokáig tart míg körbe ér a vodkás üveg! :) -
Gunslinger #32933 De nem jár a kezük. Kifejezetten a KV-3 miatt vettem, félelmest, hogy hatan ülnek abban a tankban és lassabban teszik fel a láncot mint amiben csak 3-4 muki ül. -
Imation #32932 Frászt nekik toolbox 500K ért, járjon a kezük vagy megdöglenek! :) Előbb veszek távcsövet annyi pénzért a TD-k hez, de az se mostanában lesz. -
Gunslinger #32931 Hja, nekem most 4 tankom van és 3 álcahálót vettem, egyet csereberélek, de toolboxból csak egyet vettem, az baromi drága ahhoz, hogy szórjam rá a pénzt. -
19,3 méterről. Kb.
:D -
Szacsa007 #32929 Szerintem a statisztika csak egy felesleges valami. Én most pont a Pz IV-nél és a KV-nál tartok. Mindkettőnek jó a statja, de mindenképpen a végén javul. A teljes felszerelés és a kiegészítők, a legénység kiképzettsége óriási előny lehet, valamint a játékos tudása, illetve érdekeltsége is. Mert van akit semmi nem érdekel, csak megy és meghal. De ha nézem, hogy mekkora a játékélmény, akkor a német tankokat jóval magasabb szintre teszem. Sokkal mozgékonyabb, sokkal pontosabb, és még jobban is néz ki. Ráadásul még ott van az érzés, hogy mégiscsak egy fritz. Szóval aki nem szereti az oroszokat, annak ez egy nagy pszichológiai előny is egyben. Tehát ez van sztem, de az orosznál is megvan az előny abból a szempontból, hogy nagyon jó a tűzereje, s ha eltalál valamit a 107 mm-s ágyúval,akkor azon látszik is. Szóval az egész csak nézőpont és nemzeti vonzalom kérdése, ha valakit ez befolyásol. Nekem tök mindegy milyen nemzet, csak lőjem ki a nyüvest, mert különben nem ér semmit a tankom. Az egy százalékon lévő tank is veszélyes, vagy talán az a legveszélyesebb. Szóval én most is maradnék annál az álláspontomnál, hogy mindenki fejlessze azt, amelyik nemzet szimpatikusabb. Mert lehet, hogy jobb játékosok játszák az oroszt, vagy a németet, ami ugye a statisztikát is befolyásolja. Nekem mindkettő 50 % körül van azt hiszem, de nem is érdekel. Én a játék élményért játszom, s csak az bosszant, amikor az előttem állót nem látom 5 méterről. Különösen fontos ez akkor, ha még mozog is az illető. Tegnap például az egyik Panther jött velünk szembe. Az egyik csapattársam kb. 150-200 méterről meglőtte, a tank kigyulladt. Persze megállt a nyilt téren, majd két másodperc múlva eltűnt. Kicsit fura volt nekem ez az eset, mert ugye, ha ég a tank a legénység általában nem kezdi el álcázni a tankot, ráadásul nagy füstnek is kellene látszani, főleg erről a távolságról. Így nyílván a szemészeten a helyünk. Szóval engem ezek a láthatósági dolgok bosszantanak, mert a tankok között olyan nagy különbség már nincs szerencsére. Persze azért a csata közben nem mindig így érezzük, de belegondolva mégis így van. Ráadásul a statisztika csapatfüggő is, hiszen voltam olyan csatában, ahol az első két percben leírtották a csapatom 13 tagját, amiről korábban azt hittem fizikai képtelenség. Sajnos annyira meglepődtem, hogy fényképet nem készítettem erről, de a végén mi csak egy tankot tudtunk kilőni, mire meghaltunk. Szóval jó ez a játék, s a fejlesztők elmondása szerint még sokat fog javulni és változni.Persze azért még van mit fejlődni is! A statisztikát meg nézegesse akinek nincs jobb dolga...
-
Gunslinger #32928 Sehol sztem, leméred stopperrel. -
Imation #32927 Most vettem meg a másodikat hogy mindig legyen csere darab, pedig premi nélkül nekem ez már nagy beruházás! :) -
Gunslinger #32926 A repair kitet meg kell, a Tool boxot nem. Utóbbi gyorsítja 25%-al a javítást és átrakható más tankra is, de fél millába kerül, viszont nagyon hasznos. -
Gunslinger #32925 Nekem Ensk és Pagorki a kedvenceim. Himmelsdorfot is imádom, ott érdekes nem kempel soha senki.
A legjobban Malinovkát és Komarint utálom. -
Ha egy A-20ra pl. megvennem a halót , 100%-os legénységgel az mennyire lenne hatásos? pl. elbújnák egy bokorba hány méterről tudnának észre venni ha meg se moccanok ? -
hellokitty92 #32923 pár azért szokott nálam lenni:) de többnyire HE... csak a csata elején elfelejtettem átváltani, és csak 1x tudtam meglőni a t-28ast mert elszaladt... jóvan kicsit többen voltunk:D -
Imation #32922 Nekem a kedvenc pályám Karelia, nagyon szeretek szikláról sziklára haladva küzdeni, lehetne több ilyen jellegű is. -
Plata #32921 Hát T29 nekem a legkedvesebb tank,mind közül.Most nincs HW előtt volt.Med arty és light tankokkal nem nagyon álltam le harcolni,elgázoltam őket.Néha még tdket is,bár azok már keményebbek. -
marchizor #32920 ezeket hol lehet megnézni? :) + még azt, hogy mennyire függ a legénység szintjétől, illetve a legénység javítási skilljétől a javítási sebesség? -
nem próbáltam HW előtt de ezek a kitek ilyen egyszer elhasználom, aztán viszlát cuccok? Szóval használat után mindig meg kell venni csata előtt? -
Gunslinger #32918 75-öshöz tök feleslegesen viszel AP-t. Kisebbet sebez és kb. 5mm-el nagyobb az átütése. -
Gunslinger #32917 Persze hogy számít meg még a repair kit is kötelező, főleg lassan javítódó vackokra. Hihetetlen, hogy kit nélkül a KV meg a KV-3 10 másodperc alatt rakja fel a láncot, elképesztő szar idő. -
nekem is volt, és HW-ig azzal toltam magasan a legtöbb csatámat. Egyedüli jó pont az volt benne hogy gyors volt, és ha mákom volt el tudtam érni az artykat és esetleg ütöttem is párat mielőtt megpurcantam. Persze legtöbbször elszállt a lánctalpam mielőtt bármit is elértem volna, de még 10 másodpercnyi játék után is bőven sok creditet hozott, ezért tartottam meg. A taktikám előre rohanás, meghalás, kilépés más tankkal komolyan jáccás volt :D -
Szerintetek számít az álcaháló ha van? Béta alatt felraktam szorgalmasan de most már nehezebben jön a mani :)