418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #33034 Na a P-vel a búcsú köröm jó szar lett, Himmelsdorfon felmentem a hegyre egy JPzIV társaságában és egy magányos IS várt és naná, hogy én kellettem neki, két lepattanót lőttem rá és végem volt. Jellemző erre a szarra, hogy egy heavy is gyorsabban ér fel a hegyre, de azért mentem arra, mert senki nem akart, valakinek meg csak kell, jól be is szívtam.
Szal az összesített statom vele 90 csata, ebből 59% győzelem, 41% vereség, 70 kilőtt tank, átlag XP 462, max XP 1087. Legszarabb tankom volt idáig, bár annyira nem is lett rossz vele a arányom. -
hellokitty92 #33033 nekem még 4400 xp kell a pz4hez:( nem hiszem h még ma meglesz, bár már a 3. körömet futom 500 fölötti xpvel -
Gunslinger #33032 Jaja, az az alap, de rámegy az alap toronyra a 88mm L/56, 75mm-el csatában még sosem láttam Tigrist, én egy kört sem mentem vele úgy. -
TDantes #33031 75 mm L/70 lehetett rajta, az a alapágyú a Tigrisen. Ha már Tigris, ma egy lövéssel kilőttem egy 100%-os Királytigrist, én M6A2E4-ben ültem. -
Gunslinger #33030 Ha már Tigris, ilyen stukival még nem láttam egyet sem. Mondanom sem kell jól ütötte le a festéket, de mást nem igen csinált.
-
Gunslinger #33029 Éééés, megvan a VK3002DB! Még megyek egy búcsú kört a 3001P-vel, mert pont 89 csatánál járok vele, legyen meg a kerek 90 aztán kuka. -
Imation #33028 Vissza térve a Tigris témára, az előbb testőr voltam az spg-k mellett. Ránk rontott egy Tigris ami jó 80% os volt, és én sem voltam top már. Gondolom a poén könnyen kitalálható, én győztem. A szerencsétlen a második ütésváltás után valamit bekaphatott mert aztán már nem igazán lőtt többet csak bámult rám. Elgondolkodtató! -
TDantes #33027 Francia volt? Merde...ez az egy francia szó amit felismerek -
jáá. nem olvastam -
Gunslinger #33025 Mi hö? Sztem már legalább fél tucatszor ki lett tárgyalva.
Link -
Egyik csávó Tank képén van egy A betű, a tankja "Pzkpfw V-VI Alpha"
hö?! -
Gunslinger #33023 Igen, az mondjuk kurvára idétlen, hogy a nagy homoktenger közepén nem látod meg a tankot 350 méterről, mikor már 10 km-ről is látnod kéne az általa felvert por miatt. -
én a láthatatlan lövöldözők miatt. Előző pályán is vagy 6-an lőttek láthatatlanul, a sivatagban, ahol aztán bazisok növény van ami eltakarja. Nevetséges, a legjobban tud felbaszni ez a játék ha az egész eddig játékoskarrierem nézzük. -
virkir #33021 Szerinted ez a barom is így gondolta?
Az ilyenek miatt érzek néha késztetést a játék törlésére.
-
Renegade #33020 még jó, hogy az elején beírtam, hogy utálom a matchbox harcot (t3-5 csata) :-)
Victory!
Battle: Lakeville 2011. április 23. 21:12:57
Vehicle: VK 1602 Leopard
Received Experience: 1 777, credits: 21 211
7 kill + 2 plecsni
ebből is látszik, hogy Leoval a scoutolás jobban fizet, mint a harc -
A játékban elrejtettek easter eggeket amiket ha megtalálsz, lefényképezel és beküldöd akkor 2500 aranyat nyersz. Persze csak az első7-8 ember nyer.
A fórumon van egy vers amiből több minden kiderül de naaagyon hosszú :S:D -
hellokitty92 #33018 nem csak néha jól esik egy kis változatosság:) meg gondoltam próbálok egy kicsit okoskodni azzal a kevéssel amim van:D -
TDantes #33017 És te angolszász vagy? -
hellokitty92 #33016 az angolszászok így emlegették a pz4et;) értelenszerüen a 3as markIII stb:)
epic fail ezt jól benéztem, lehet h le kéne állnom egy időre a játékkal, már mindenhol tankokat látok:D -
TDantes #33015 Nincs is mark IV a játékban... -
hellokitty92 #33014 én most találkoztam egy ms-1el, egy pz4el volt teamben:D úgy követte a markIVest mint a kiskacsa a kacsamamát, ráádásul túl is élte a csatát, együt foglalta velünk az ellenfél bázisát:D pedig volt ott megint minden kv-ig bezárólag... -
Alt tabozgatok a játék és a windows között, és talán a VGA-m is kicsit melegebb lett a kelleténél. Ennyi lehet a trükk :D -
Valaki segítene megértetni velem ezt a húsvéti szart ?! :D Nem érteni angol ... törni nagyon. :D Köszcsi -
hellokitty92 #33011 hogy találtad? csak ráhajtottál és kész, vagy hogy?
am én egy tank előlnézeti alaprajzának néztem toronytól lefelé. fent (szemből) jobb oldalon olyan mintha a vezető búvónyílása lenne:D vele egy volnalba bal oldalon mintha olyan "izék" lennének aminkbe a vonóhorgot lehet akasztani, amerikai és orosz tankokon volt szokás ilyeneket tenni... vagy rémeket látok?!:D -
én egy olyat hogy "an MS-1 killed me wtf"
:D -
Imation #33009 Az éles játékban most kaptam először acél falat! :-o
Meg egy ilyen beírást az ellentől: "killed by fucking vk :("
Az ilyenekért érdemes játszani :)) -
Egy próbát mindenképp megér :D -
Szakesz #33007 Nem holnaptól kezdődik? :) -
Renegade #33006 küld be, 2500 aranyat kapsz érte -
baalbaalbaal #33005 Klánt keresek, elegem van a sok noob teamből. -
A KV az egyik leg OP-b tank. Egy csomószor vagyok vele Steel wall, a 122mm-s ágyúja, és az alap tornyával, nagyon király. 1shotolta pl.: a T-28-at. A tigrissel is felveszi a harcot. Mivel HE van benne, a Maus-t is sebzi. Az élete viszont kicsit kevés. -
elhajlok a golyók elől, mint Neo. De volt ám így is egy killem :D -
twi452 #33002 nem, ez a hardcore kocka mód matrix beütéssel :D -
Találtam egy easter egget 
ez valami térkép lehet
-
Ezt bóknak veszem :D -
Gunslinger #32999 A T1 egyáltalán nem gyorsabb a KV-nál, picivel jobban gyorsul, de a végsebességük kb. ugyanakkora. A KV alap ágyúval van kb. olyan erős, mint a T1, a 107 Zis meg egyáltalán nem pontatlan, a 152mm-es kályhacső már inkább. Én a kill rekordomat pont KV-val tartom, megtartom végig ezt a cuccot, mert nagyon jó. -
Gunslinger #32998 Ja ezt én is néztem, jött ma már kétszer üzenet a WoT-on belül is. -
wtf? -
Örök vita, hogy melyik tank jó, melyik szar. Szerintem jó a T1, ki kell használni a sebességét és nem szabad leállni a KV-val face to face.
Én spec utáltam a KV-t, mert mire meglett a torony és a normális löveg, addig csemege voltam bárminek, ami szembejött. A nagy löveg meg lassú és pontatlan. Maga a tank is fos, nagyon le van szűkítve az a terület, ahol normálisan használható. A nyílt területeket felejtsd el, mert az artyknak igazi csemege a KV.
Az amcsi tankok közepes löveggel és páncéllal vannak szerelve, de nagyon mozgékonyak, ezt kell használni.
Summa: én két tankot tartok teljesen használhatatlannak: KV és P3A. -
Gunslinger #32995 A 107-es Zis-el simán el lehet addig lőni, mint az L/70-el.