418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Na a P-vel a búcsú köröm jó szar lett, Himmelsdorfon felmentem a hegyre egy JPzIV társaságában és egy magányos IS várt és naná, hogy én kellettem neki, két lepattanót lőttem rá és végem volt. Jellemző erre a szarra, hogy egy heavy is gyorsabban ér fel a hegyre, de azért mentem arra, mert senki nem akart, valakinek meg csak kell, jól be is szívtam.

Szal az összesített statom vele 90 csata, ebből 59% győzelem, 41% vereség, 70 kilőtt tank, átlag XP 462, max XP 1087. Legszarabb tankom volt idáig, bár annyira nem is lett rossz vele a arányom.
  • hellokitty92
    nekem még 4400 xp kell a pz4hez:( nem hiszem h még ma meglesz, bár már a 3. körömet futom 500 fölötti xpvel
  • Gunslinger
    Jaja, az az alap, de rámegy az alap toronyra a 88mm L/56, 75mm-el csatában még sosem láttam Tigrist, én egy kört sem mentem vele úgy.
  • TDantes
    75 mm L/70 lehetett rajta, az a alapágyú a Tigrisen. Ha már Tigris, ma egy lövéssel kilőttem egy 100%-os Királytigrist, én M6A2E4-ben ültem.
  • Gunslinger
    Ha már Tigris, ilyen stukival még nem láttam egyet sem. Mondanom sem kell jól ütötte le a festéket, de mást nem igen csinált.
  • Gunslinger
    Éééés, megvan a VK3002DB! Még megyek egy búcsú kört a 3001P-vel, mert pont 89 csatánál járok vele, legyen meg a kerek 90 aztán kuka.
  • Imation
    Vissza térve a Tigris témára, az előbb testőr voltam az spg-k mellett. Ránk rontott egy Tigris ami jó 80% os volt, és én sem voltam top már. Gondolom a poén könnyen kitalálható, én győztem. A szerencsétlen a második ütésváltás után valamit bekaphatott mert aztán már nem igazán lőtt többet csak bámult rám. Elgondolkodtató!
  • TDantes
    Francia volt? Merde...ez az egy francia szó amit felismerek
  • Sippie
    jáá. nem olvastam
  • Gunslinger
    Mi hö? Sztem már legalább fél tucatszor ki lett tárgyalva.
    Link
  • Sippie
    Egyik csávó Tank képén van egy A betű, a tankja "Pzkpfw V-VI Alpha"
    hö?!
  • Gunslinger
    Igen, az mondjuk kurvára idétlen, hogy a nagy homoktenger közepén nem látod meg a tankot 350 méterről, mikor már 10 km-ről is látnod kéne az általa felvert por miatt.
  • Sippie
    én a láthatatlan lövöldözők miatt. Előző pályán is vagy 6-an lőttek láthatatlanul, a sivatagban, ahol aztán bazisok növény van ami eltakarja. Nevetséges, a legjobban tud felbaszni ez a játék ha az egész eddig játékoskarrierem nézzük.
  • virkir
    Szerinted ez a barom is így gondolta?
    Az ilyenek miatt érzek néha késztetést a játék törlésére.

• Renegade
    még jó, hogy az elején beírtam, hogy utálom a matchbox harcot (t3-5 csata) :-)

Victory!
    Battle: Lakeville 2011. április 23. 21:12:57
    Vehicle: VK 1602 Leopard
    Received Experience: 1 777, credits: 21 211

7 kill + 2 plecsni

ebből is látszik, hogy Leoval a scoutolás jobban fizet, mint a harc
  • HappyHunter
    A játékban elrejtettek easter eggeket amiket ha megtalálsz, lefényképezel és beküldöd akkor 2500 aranyat nyersz. Persze csak az első7-8 ember nyer.
    A fórumon van egy vers amiből több minden kiderül de naaagyon hosszú :S:D
  • hellokitty92
    nem csak néha jól esik egy kis változatosság:) meg gondoltam próbálok egy kicsit okoskodni azzal a kevéssel amim van:D
  • TDantes
    És te angolszász vagy?
  • hellokitty92
    az angolszászok így emlegették a pz4et;) értelenszerüen a 3as markIII stb:)

epic fail ezt jól benéztem, lehet h le kéne állnom egy időre a játékkal, már mindenhol tankokat látok:D
  • TDantes
    Nincs is mark IV a játékban...
  • hellokitty92
    én most találkoztam egy ms-1el, egy pz4el volt teamben:D úgy követte a markIVest mint a kiskacsa a kacsamamát, ráádásul túl is élte a csatát, együt foglalta velünk az ellenfél bázisát:D pedig volt ott megint minden kv-ig bezárólag...
  • Sippie
    Alt tabozgatok a játék és a windows között, és talán a VGA-m is kicsit melegebb lett a kelleténél. Ennyi lehet a trükk :D
  • Achmed927
    Valaki segítene megértetni velem ezt a húsvéti szart ?! :D Nem érteni angol ... törni nagyon. :D Köszcsi
  • hellokitty92
    hogy találtad? csak ráhajtottál és kész, vagy hogy?

am én egy tank előlnézeti alaprajzának néztem toronytól lefelé. fent (szemből) jobb oldalon olyan mintha a vezető búvónyílása lenne:D vele egy volnalba bal oldalon mintha olyan "izék" lennének aminkbe a vonóhorgot lehet akasztani, amerikai és orosz tankokon volt szokás ilyeneket tenni... vagy rémeket látok?!:D
  • Sippie
    én egy olyat hogy "an MS-1 killed me wtf"
    :D
  • Imation
    Az éles játékban most kaptam először acél falat! :-o
    Meg egy ilyen beírást az ellentől: "killed by fucking vk :("

Az ilyenekért érdemes játszani :))
  • HappyHunter
    Egy próbát mindenképp megér :D
  • Szakesz
    Nem holnaptól kezdődik? :)
  • Renegade
    küld be, 2500 aranyat kapsz érte
  • baalbaalbaal
    Klánt keresek, elegem van a sok noob teamből.
  • mijki
    A KV az egyik leg OP-b tank. Egy csomószor vagyok vele Steel wall, a 122mm-s ágyúja, és az alap tornyával, nagyon király. 1shotolta pl.: a T-28-at. A tigrissel is felveszi a harcot. Mivel HE van benne, a Maus-t is sebzi. Az élete viszont kicsit kevés.
  • Sippie
    elhajlok a golyók elől, mint Neo. De volt ám így is egy killem :D
  • twi452
    nem, ez a hardcore kocka mód matrix beütéssel :D
  • Sippie
    Találtam egy easter egget
    ez valami térkép lehet
  • HappyHunter
    Ezt bóknak veszem :D
  • Gunslinger
    A T1 egyáltalán nem gyorsabb a KV-nál, picivel jobban gyorsul, de a végsebességük kb. ugyanakkora. A KV alap ágyúval van kb. olyan erős, mint a T1, a 107 Zis meg egyáltalán nem pontatlan, a 152mm-es kályhacső már inkább. Én a kill rekordomat pont KV-val tartom, megtartom végig ezt a cuccot, mert nagyon jó.
  • Gunslinger
    Ja ezt én is néztem, jött ma már kétszer üzenet a WoT-on belül is.
  • Met
    wtf?
  • lipovics
    Örök vita, hogy melyik tank jó, melyik szar. Szerintem jó a T1, ki kell használni a sebességét és nem szabad leállni a KV-val face to face.

Én spec utáltam a KV-t, mert mire meglett a torony és a normális löveg, addig csemege voltam bárminek, ami szembejött. A nagy löveg meg lassú és pontatlan. Maga a tank is fos, nagyon le van szűkítve az a terület, ahol normálisan használható. A nyílt területeket felejtsd el, mert az artyknak igazi csemege a KV.

Az amcsi tankok közepes löveggel és páncéllal vannak szerelve, de nagyon mozgékonyak, ezt kell használni.

Summa: én két tankot tartok teljesen használhatatlannak: KV és P3A.
  • Gunslinger
    A 107-es Zis-el simán el lehet addig lőni, mint az L/70-el.