418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
reveant #33074 Honnan lehet letölteni a "magyarítást"? -
davidbog #33073 Páncélzat terén már ránézésre lesz gyenge pontja az E-szériának. Ezeknél is kifejezetten nagy a test oldalfelülete. Ráadásul az oldalpáncéljuk nem is valami erős. Az E-75-nek 100 mm (max 120) az E-100-nak 100+55 mm, az E-50-nek kb 70 mm vastag és olyan 70° dőlésűek. Tehát előre lépés ezen a téren nem lesz a mostani német heavykhez képest.
A frontrésznél a teknő szintén csak 100 mm. Ráadásul emögött van a váltó+erőátvitel.
A 30°-os homlokpáncélok biztosan nagyon jók lesznek. De úgy gondolom szinte lényegtelen lesz, a mostani heavyiknek is erős a homlokpáncélja és amúg se ott szokták lőni őket.
Szerintem azért gyengítették a Schmallturmot, mert a valóságban csak egy fajta verziója létezett a 120 mm-es. Elvileg ezt kapta volna az E-50 is. -
Tud valaki segíteni abban, hogy én egy másik ágyú modelljét lássam a tankon
(pl Stugon a /70 helyett a /48 látszódna) próbálgattam, nézegettem a mappákban, de nekem egy kicsit bonyolult vagy egy link ahol leírják . -
Gunslinger #33071 Sok minden. 3 vs 3? Meg ha jól látom a mezőny is jó magas tier. T-54? -
Kb 5 perccel ezelötti csatám. Lehet találgatni, hogy mi a fura benne :)
-
Gunslinger #33069 De a mezőnyben top tank voltál. :-) KV OP nagyon. -
peter9228 #33068 1vs5-ből hoztam be:) -
Gunslinger #33067 Jó kis mészárlás, én is pont ezért tartottam meg. :-D -
peter9228 #33066 Ezért vegyetek KV-t:
-
Gunslinger #33065 Hehh, ahhoz képest, hogy a 122mm-es átütése 131 és 219mm között van kétszer egymás után lepattantam vele a Panther 120mm-es tornyáról, de az elsőt átengedte, totál szemből. Azért néha kibaszott idegesítő ez a játék, mikor két ezer creditet lepattint zsinórban miután egyszer ott már simán átütötte. Mi változott? Páncél nőtt oda 10 másodperc alatt? -
Mi a picsát csináltak a 10,5-es ágyúval amit a hetzer-re is lehet tenni? SEMMIT nem találok el vele mióta felraktam! Egy rakás szar :( Bétában apritottam vele most meg kb semmire sem jó! -
egonn #33063 Jöhetne már az a 6.4! Lassan meglessz a Jpanter, ahhoz meg kéne a feljavítás! -
Nazarov77 #33062 6.4be már nem így fog kinézni :)
Vaskosabb és csőszájfékes lesz -
Na igen ez elég tetüség volt a részükröl. Sebje asszem meg fogom venni a Lövét. -
egonn #33060 Gz! Ekkora ágyú nincs is!! -
crossy104 #33059 Tegnap este megvettem Alekoszt. Nagyon durva jószág.
-
Nazarov77 #33058 Bl-9es KV kemény:D
Amúgy modellek cseréjével meg lehet csinálni, régebbi videókészítés versenyen ez nyert az oroszoknál. -
Ebben a videóban elég érdekes tankok vannak: link
Több is. -
Ez nagyon gáz. A kis Pz.III A-val, 10%-okat csipkedtem le, a T-46-ot meg oneshotoltam. Biztos ammo rack volt. :D -
Vagy ha nem komcsik, akkor elfogultak. -
Mert büdös komcsi mind. -
Nazarov77 #33053 Valószinű ugyan az lesz a tornya mint a Panther IInek mert képen ugyanúgy néz ki, de mivel 6.4ben lenerfelték 150ről 120ra a tornyot ( nem tudom mire volt ez jó annyira fájt nekik az a néhány lepattanó? vagy túl erős volt a T-54 200mm-eséhez képest ) úgyhogy az lesz a gyenge pontja sajnos, de nem nagy célpont távolról, de a fejlesztők megtalálják a módját hogy ne legyen erősebb a T-54nél. -
Nekem azért elég lesz a 120mm 30 fokon :) Várom már az E-szériát, remélem a tornyuk sem lesz gyenge. -
Nazarov77 #33051 Szemmel látható a különbség:
-
Nazarov77 #33050 Jaja ez kamu kép, valaki babrált a modellekkel és az adatokkal. -
davidbog #33049 Én láttam. Ez a tank nem az E-50. A harckocsi test a Királytigrsé, a torony a Párduc II-esé. Az E-50 teste más hogy néz ki, a homlokpáncél 30°-os, nem 40. A kipufogók jóval magasabbra, a harcocsi test fölé nyúlnak. A futómú egyáltalán nem így néz ki, oldalanként csak hat darab nagyméretű futógörgő, kettesével elrendezve. A párban lévő görgők kicsit takarják egymást, a 3 pár között jó nagy hézagok vannak.
Ez egy képszerkesztővel összerakott kép.
Renegade: Még ne rinyálj. Tartalékold a valódi E-50-re. Majd annál is lesz miért. A páncélzata kb olyan lesz, ami ennél a képnél is van. Az ágyúja nyilván a 10,5 cm L/52 Aufs B vagy a 8,8 cm L/100 lesz. Mindkettő jó. A mozgékonységa is jobb lesz ennél, ez egy nehéz harckocsi mozgékonysága, nem egy tier9-es mediumé. -
Renegade #33048 birom ezeket a számokat amiket megálmodnak értékeknek, lassú lesz, kicsit sebez, de legalább nem üt át semmit
a kedvencem a 3 tier különbség a szovjet-német tankok sebzésében :-) -
Még 1 buta kérdésem van :D
Mettől-meddig tart? Ugye nem csak vasárnap, mivel pont vasárnap nem leszek itthon. :S (vagyis pont ma) -
Ezt a képet láttátok? Ez az E-50-es tank. Azért fura, hogy ahogy a képen is látni ez valamikor január környékén készűlhetett. Ergo akkor már kész az egész E75 illetve E100 széria és még mindíg nincs benne..
-
Gunslinger #33045 Szerintem igen. Van egy tippem, hogy nyuszikák lesznek, a versből ítélve. -
Miféle easter eggekre gondoltak ?! Keressek furcsaságokat a pályákon ?! -
Gunslinger #33043 Hja, Sherwood kemény hely. Erdőben nem jó kempleni sztem, ha hátul besunnyognak azt is nehezen lehet kiszúrni. -
Imation #33042 Hihetetlen de hogy ha én vagyok murovankán az erdős részen bemegyek az erdő közepére betolatok egy róka lyukba úgy hogy csak a cső vége áll ki a földből és ha lőni merek akkor abban a pillanatban lövedék záport kapok a nyakamba. Bezzeg ha én vagyok a másik oldalon! Akkor semmi mást nem látok csak a büdös nagy fekete fákat és az ágaik közül kirepülő több száz lövedéket! :((( -
Gunslinger #33041 Bővebben? Mit akarsz kifejleszteni? Ha el van sötétülve az a cucc, akkor nem lehet. -
paci600 #33040 Megtudná nekem valaki mondani miért van az hogy van egy csomó xp-m de mégsem tudok fejleszteni
-
Imation #33039 emlékszem milyen keserves volt amíg megszereztem rá mindent, ráadásul premi nélkül mert az oroszoknál vittem. -
Gunslinger #33038 Hja, első körben bevágott Pagorkira egy tier 9-es csatába, most láttam először wipe óta objet 704-et, illetve magát a tankot nem láttam, mert másfél perc alatt elhaláloztam egy arty telitalálattól. Egyet sem lőttem. Mondom fasza. :-( -
Imation #33037 nem is keveset! :) -
virkir #33036 A tököm ebbe a játékba, első köröm 1perc 20 másodperc 2 lövés
-
Gunslinger #33035 Áhhh, gyönyörű VK3002DB-m.
Én is mehetek most még a hosszú 75mm-es pattogtatóval. :-(