418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• noname23
    már alapból op lenne a repcsi mert nem tudnánk mit kezdeni vele pl hogy lövöd le még ő bármennyit próbálkozhat
    de kb ilyen ability-je van az összes arty-nak
    csak a lövésük egy bombázóéval ér fel
  • Sippie
    sztem a T-54-et az sem tudja átlőni.

• mijki
    Tudjátok mi lenne az OP a WoT-ban?

Egy A-10-es a GAU-8-as gépágyújával :D
  • Sippie
    imádom ezt a SU-85-öst. 18 csatából 5 győzelem, wííí :D
  • virkir
    Soha.
    A wipe óta mintha a retardált agyhalottak serege játszana a játékkal.
    Amikor El Haluff-on a Pz3 beáll kempelmi a dombtetőn a legjobb helyre ahelyett, hogy menne a völgybe detektálni vagy a Leo akinek a képét beraktam a térkép leghátsó sarkán bujkál.
    Rettenetesen romlott a csapatok értelmi színvonala bár a bétában is volt, hogy Maus-al artykat szedegetem ki.
    Nekem ezért nem mennek most a kicsi mert képtelen vagyok a háttérben maradni inkább kilövetem magam de legalább megpróbálok csinálni valamit.
  • crossy104
    Na megoldottam.Nem idegesitem magam többet.Ha idióta a csapat egyszerűen kilépek.Mikor értik meg hogy a VK4502 nem felderitő tank.Nem megyek előre többet.Inkább kilépek.
  • reveant
    Köszi
  • hNeo
    át kell képezned őket az uj tankra, de akkor veszítenek képességükből
  • reveant
    Mi van akkor ha Pz35-ről, átrakom PzII-re a legénységet.
    Miért piros a tapasztalatuk?
  • stork13
    A KV nagy 152-es böffentőjét kellemesen ki tudja egészíteni a T1 76-osa. Amíg a KV ~20 másodpercenként böffent egy-egy nagyot addig a T1 3 másodpercenkénti lövéseivel távol tartja az ellent vagy nem engedi mozogni. Persze ez közelharcra igaz, városban vagy pl Karelian a szurdokban.
  • Sir David Bówli
    Revideálnom kell az álláspontomat: nem is annyira vészesen hulladék ez a 152-es pukkantó. Talán a krúm fejlődése (már 68%-osak), talán megtanultam használni, de mostmár elég faszákat lövök vele. Oké, a kurva hosszú utántöltési sebesség még mindig idegesítő, de a pontatlansága már nem olyan gáz. Oké, sniperkedni valóban alkalmatlan.
  • hNeo
    A wiki-n ezt írja a magyar tank hadseregről:
    Hungary: T-72M1
    15/active
    180/stored
    Last tank brigade abolished early 2007. Current fleet to be replaced by new tanks after 2010

vannak új tankok?milyenek? :O
  • Gunslinger
    Előbb voltam egy olyan csatában...15-2-re legázoltuk az ellent. Egy szépséghibája volt a dolognak részemről, hogy ezzel a rohadék tetű lassú KV-3-al egyszerűen nem értem utol a tempósan haladó támadó csapatot és gyakorlatilag az egész ámokfutásról lemaradtam, alig lőttem, abból is egy darab talált, kaptam 330 XP-t. Ez a KV-3 a leglassabb szovjet heavy, kicsit kezd belőle elegem lenni, még 9k XP az IS-ig.
  • V43 1105
    107mm-est ajánlom akár Tier 10-es dögöket is áttépi simán :DD
  • MuldR
    Hát, én eddig rávittem az ellenfélre a célkeresztet, és bal gombbal lőttem. Akkor kipróbálom majd a jobb gombot is. Vagy inkább ne? :)
  • noname23
    igazi war feeling volt csak jöttek az amcsik tankok kifogyhatatlanul én kinyírok 3 mr.peepoo-t és erre jön a negyedik pff
  • Gunslinger
    107mm-est inkább, 122mm-est semmiképp.
  • Gunslinger
    Durva hogy ennyi aggyal képesek túljutni akár a T-28-on is. Rossz ez a játék. :-D
  • Sippie
    su-85-re érdemes 122-est rakni? Baszom pontatlannak tűnik, de legalább sebez nagyobb tankot is. Vagy inkább 85-ös?
  • Kurfürst
    Pz IIIA, need I say more?

Ruszki oldalon elkezdtem elkeseredésemben, hogy az mennyivel poénabb.. BT 2 :)
  • Renegade
    amikor a hülyék megmagyarázzák, hogy ők tényleg azok:

szólok egy IS3-asnak, hogy szép csapatmunka, noob, kempelsz hátul a 0,35+ ágyúddal

visszaírja, hogy b*sszam meg, nem igaz, mert az övé 0,3-as

• Eagle16
    A játék főoldaláról...
  • Gunslinger
    Legénység miatt biztos nem, minden tankomhoz 75%-osat veszek, ha nem képzek át, PzIV-nél már bőven 90%-nál jártam mikor meglett a jobb torony meg a 105-ös.
  • spiczi91
    Ez szerintem max. a legénység miatt van. Legalábbis legjobb tudomásom szerint nem módosítottak rajta.
  • Gunslinger
    Gyengébb nem lett, viszont pontatlanabb és a rövid 75mm-es is.
  • Szakesz
    Még nem basztak el semmit, ugyanolyan jó, mint HW előtt.
    A 6.4-ben fogják gyengíteni, legalábbis tesztszerveresek tapasztalatai alapján...
  • Imation
    Így van! Továbbra is azt mondom hogy L/70 után olyan mint ha másik tankba ülnék bele.
  • Gunslinger
    VK3002DB-vel a wipe előtti statisztikámhoz képest kétszer rosszabb vagyok, mi a frász történt ezzel a tankkal? Csak nem én lettem bénább, bár még nincs meg a 88-as így nehezen jönnek vele a killek, eddig 4 volt vele a maximum egy csatában.
  • I.C.ram
    Azzal viszont nagyon.

3 top gun medálom van már vele. Meccsenkénti kill-átlagom 2 körül van.
  • bazsi83vp
    Az nem igaz hogy semmit nem ér,kemény lőszerek esetén a berobbant töltet kibillentheti az egyensúlyból, vagy akár el is "lökheti" a becsapódó testet. A hatékonyságot növeli, ha az ERA nem közvetlenül a testen van, hanem távolabb légréssel elhelyezve, mivel így egyben egy üreges páncélzatot is ad.
  • Gunslinger
    PzIV csak L/70-el jó. Korábban jó volt a 105-össel is, mára azt is sikerült elbaszni.
  • hellokitty92
    engem is jól felhúzott a játék, pedig csak pár kört játszottam, de mind növény társakkal... nekem nem jön be a pz4, alig várom h ismét valami gyors, mozgékony tankba ülhessek...:$ remélem az L/70es valamit javít majd a játékélményen...

de most megyek endurózok egyet haverral, most jól kitombolom magamból az idegességet:D
  • Gunslinger
    Eddig nagyon fasza, beléptem játszani, hogy összegyűjtsem a napi dupla XP-t, eddig 6 csatából 6 vereség.
  • lenox01
    "1994-ben egy kelet német vagy lengyel lövészeten tesztelték a T-72-est az akkori 120 mm-es APFSDS urán magvas lőszer ellen. A T-72-es persze fel volt szerelve reaktív páncélzattal, azt hiszem Kontakt 5-el (de nem biztos, hogy ezzel, és a T-72 pontos típusára se emlékszem). Szemből nem vitte át a 120 mm-es."

Az a lőszer leválóköpenyes nyíllövedék, ellene a reaktív páncél semmit nem ér, a kumulatív lőszerek ellen van.
  • Gunslinger
    Külső nézetből ment, kb. 45-el robogtam, de közel teljesen sík volt a terep. Buckásnál én is tapasztaltam amit írtál, autoaimet ott direkt nem használok, csak mikor cirkálok bazi gyorsan sík terepen és a sniperkedés nem megoldható. A célpont tökéletesen egy helyben állt egyébként.
  • Szakesz
    Ezt nem értem, olyankor miért lenne jobb?
  • V43 1105
    Azthiszem overlord blogjában megtalálhatóak.
  • Achmed927
    Na ne bazd. :D

Manual aim - te magad célzol ( jó mi?! )
    Auto aim - ráviszed ellenre célkeresztet és megnyomod a jobb klikket.
  • Belkar
    Ezeket a képeket egyébként honnan szeded?
  • Renegade
    győzelmi negatív rekord:

lőttem egyet, talált, elfoglaltuk az ellen bázisát

Victory!
    Battle: Komarin 2011. április 25. 11:59:03
    Vehicle: PzKpfw V-IV
    Received Experience: 444 (doubled for the first battle each day), credits: 20 896