418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
-
vastagbőrrel elég könnyű nektek csináljatok médiummal ilyen vagy jobb statokat
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/04/25/shot_236.jpg
ez jobb lett volna ha nyerünk
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/04/25/shot_238.jpg -
Lol a következő már az lesz hogy Pz. III-mal is lehet sebezni? :D
Az az M3-as ágyú még a Kv-3-ast se lövi át megbízhatóan, pedig annak nincs effektív 240mm-es frontja. (ok, normalizálással 220...) -
A T-54-est a hosszú 88-assal nem lehet átlőni. 10-ből egyszer átmegy, ja.
A Párduc II 105-ösével sem bírtam átlőni az álló T-54-es frontját kb. 300m-ről, mind lepattant, pedig annak 220mm körüli a pen.-je.
Majd ha lesz valakinek felőlem letesztelhetjük. -
Szakesz #33310 160mm penes ágyúval már lehet sebezni szemből olyan 100-200méteren belül. -
hellokitty92 #33309 ha ez sikerül, onnantól már félig nyert ügyed van! -
hellokitty92 #33308 jaja t-54nél mindig a lánctalpakra kell célozni! trackelni, vagy beszorítani valahova ahol nem tudja kihasználni a sebességét meg a mozgékonyságát, esetleg blokkolni! a lényeg, h nem szabad hagyni h mozgásba lendüljön! -
Haladok szép lassan :) A Pz. III enyhén szólva kínszenvedés volt.
De most hogy tele vagyok Tier V-tel, elég jól elleszek látva kredittel.
-
hellokitty92 #33306 lol most löttem ki egy stugot sand rivelen, pedig nem is láttam... a várostól délre, saját zászlónkhoz közeli első homokbuckán áltam, mondom egye fene, találomra odaküldtem 2őt a másik zászlónál lévő kemper hegyre... hát talált mind2 ezek szerint:D -
virkir #33305 Az lehet, hogy volt neked de ezek szerint nem sokat játszottál vele.
Elég neki egy track hit és oda a sebessége a következőt meg ha érti a dolgát az ellenfél a sofőr kapja és máris egy KV agilitásával rendelkezik. Bárhonnan átlőhető már a hosszú 88-asal messziről bármelyik oldaláról de megkockáztatom a 75/L70-el is, oldalról biztosan.
A kedvelt amorack robbanásról nem is beszélve.
Egyedüli előnye az volt, hogy sokan használták így sokszor nagy falkába rakta be az idióta szerver egyedül nem sokat ért nagyon jó játékosnak kellett lenni és szerencse is kellett, hogy eredményesen használd.
Vertek szarrá nagy falka T-54-el meg vertem szarrá nagy falka T-54-et VK-val ha jó a csapat és tud összedolgozni akkor semmivel sem jobb mint bármi más a játékban.
A leggyakoribb hiba mikor köröznek a T-54-ek és mindenki a magáéval próbál foglalkozni ahelyett, hogy a szomszédét lőné az meg az övét. -
nemnemnem, ha már ki akar valaki lépni valamiért akkor ne dezertáljon mert az kibaszász a csapattal, hanem menjen előre és lövesse ki magát, úgy gondoltam amit írtam
Senkitől nem várom el, hogy előre menjen ha mindenki csak áll mint a fasz mert az úgy is hamar elhullik, ebben a játékban egyedül nem lehet megnyerni a csatát. -
stork13 #33303 Az alábbi képen is látható a KV Power, bár nem ez a lényeg. :D
Kép -
Renegade #33302 ha valaki alaposan megnézi a banert, sejthető, hogy hol lyukas a páncél (kívülről meg van erősítve), mint itt mondták, az efektív 160 körüli. A játékban meg 100, ami azért jó, hogy bárk átlőhesse akivel össze kerül (emellé még jön a többi feature). :-(
úgy fest el kell fogadni, hogy szovjet ág knnyű nehézség, Német meg nehéz, ez van :-( -
Szakesz #33301 Azt a tornyot sosem használták pzIV-nél. A WoT miatt tették rá, hogy egálban legyen a többi nemzet tankjaival, de legalábbis valamit pluszt nyújtson a pzIII/IV_hez képest. -
hellokitty92 #33300 talán tényleg megérte megvárni a pz4hez az L/70et, már csak a csapattársaimnak kéne megokosodni végre, mondjuk ma én is elég sokat szerencsétlenkedtem, ez egy ilyen nap...
3. top gun és első pz4el, + védő... de még mindig egy ócska tanknak gondolom:D ráádásul a tigrisnek is gyorsabb a tornya, egy vicc ez a 23°/sec egy mednél!
-
Renegade #33299 szvsz egy hónap játék után mindenki rájön, hogy mi az ami a legjobban fekszik neki, vagy ha már rutinos, akkor képes adaptálodni az adott járműhöz
arty: legtisztább
td: inkább a kempelős, kivéve a német top td-k
hvy: komótosan megy, öl
med: rohan a magaslatokra, harcol az első perctől
stb
nem bonyolult ez :-( -
Imation #33298 Miért, volt róla szó hogy a tigrisen a végsebességen kívül bármit is javítanak? :-o -
Szakesz #33297 Nem hiszem, olyan nagyon nem lesznek feljavítva a németek. Amik eddig kilőtték, azok ezután is kifogják őket. -
KV POWER
-
kisfish #33295 Na szerintem én szüneteltetem a Tigrisemet, amíg az új patch nem jön és lesznek normálisan feljavítva a német tankok.Kicsit gáz, hogy a tigris legjobb 88-as nem sokat ér a vetélytársaival szemben (usa,cccp)
És úgy lövik ki ahogy jó nekik, előröl, hátulról stb.
Nem tudom, de én ezt nem gondolnám reálisnak.Vagy csak azért van mert nem döntött páncélzata van??? -
Szakesz #33294 Szvsz senki sem akar mínuszos kört futni, ahogy te sem. Ők is ugyanúgy állnak, ahogy te is. -
Renegade #33293 Nem az enyém, hanem a standard. Minden pályának megvan az alap taktikája, amit egy átlagos inteligenciájú ember t5-re kitapasztal.
Legkézenfekvőbb Pagorki, aki elfoglalja a dombot, az esetek 90%-ban nyer. Na most, ha valaki egy t5+ medben elszalad kempelni, az vagy leszarja nagyívben a csapattársait, vagy pitypang. -
TDantes #33292 Így van. És minden egyes alkalommal ez van Komarin pályán. Mindenki a másikra vár, hogy mozduljon. Majd persze, előre robogok a nehéz tankommal, szét lövetem magam és csinálok egy mínuszos számlát?
Vagy más eset, mikor egy magam állok szemben vagy hatszoros túlerővel, és senki nem jön segíteni. Jöhetnének, de féltik a tankjukat. Ilyenkor exit. Ha nem hajlandóak a csapatjátékra, én se vagyok -
lexlutor #33291 .. en igazabol azt em ertem, mibol gondolod h csak a te taktikad a megfelelo, es miert is kellene mindenkinek szo nelkul kovetnie? -
Renegade #33290 ha valaki azt várja el, hogy egy vak hvy menjen előre és úgy haljon meg, hogy még az ellent sem látta, az igen szomorú. -
Renegade #33289 Nem vitatom, hogy morálisan megkérdőjelezhető. Szólok egyszer, hogy mozduljanak, szólok kétszer, exit. Sem az időmet, sem az idegeimet nem fecsérlem rájuk. Ha csak egy elgondolkodik azon, hogy egy TÁRSAS játék többről szól, mint hogy kempeljen A1-ben, már megérte. -
Ez így van, legszívesebben fejbe rugdosnám azokat akik csata közben dezertálnak. Bunkóság a csapattal szemben, akkor már legyen benne annyi hogy előre megy és kilöveti magát, hátha a csapattársak közben ki tudnak szedni néhányat az ellenségtől. -
Akk orosz ágon t-55 lehetséges?
ÉS német oldalon? -
Ennél nagyobb gerinctelenség szerintem nincs is...
Főleg, ha egy a csatát eldönteni képes tankban ülsz..
-
TDantes #33285 T62 nem lesz. Patton lehet. Csak a koreai háborúig megjelenő tankok lesznek benne, a T62 jóval későbbi. -
Az igaz hogy lesz Patton, meg T62? -
Renegade #33283 akkor te nagyon jó játékos vagy :-)
volt nekem is t-54-em csak hogy tudjam mit szídok, meg nem kevesett teszteltük, jelenleg a legerősebb jármű a játékban, az IS7-nek sincsen sok esélye ellene, a többi t10-et meg hadjuk, reggeli neki -
Később többfajta "kilövés" animáció, teljes map rombolás, különböző sérülés modellek, nagyobb és szebb lövés effektek lesznek, stb? -
akárhogy is funnydirect ez miatti vita rinya folyám ültem vissza a jó öreg tigerbe és elmondhatom nem okozott olyan nagy problémát még f2fben se ahogy itt sokan állítják
az meg már vicc volt mikor egy jó csapattal könnyedén kilövöldöztük a hirdet op lovagokat -
TheBossbuster #33280 Úgy látom ez csak prémiumos kockáknak szórakoztató!
Csinálhatnának külön szervereket nekik,de persze akkor minek a prémium?! -
Renegade #33279 én is ezt szoktam KT-vel, ha top tank vagyok, bénáznak, bénáznak, bye noobs, és már megyek is egy másik tankkal :-) -
Renegade #33278 az efektív 220-at a 202 pennel, ja 40%ban :-) -
Na neeee. :D Fáradt vagyok már ehhez. :D -

pedig szerintem véresen komolyan gondolta
amúgy a prémium lövedékeket fel lehet ismerni valahogy? Azon kívül hogy ugyanazzal a tankkal a legjobb ágyúval én nem tudom átütni, de ő meg lazán átlő? Esetleg színes? :D -
sztem ennyire nem kéne túl dramatizálni az 54-et mert a 88-asa tigernek szépen üti szemből is a frontot 100men belül