418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szakesz #33394 Mondjuk az számomra rejtély, hogy az ilyenek miként képesek elérni tier5, vagy a fölötti tankokat... -
Skill #33393 mindenhol vannak gyerekek, akik kihasználják a névtelenséget. neves egyet rajta és tojd le. mást nem tehetsz. =( -
Az ilyeneken túl kell lépni.
Hétvégén is, bázis felé közeledtek az ellenségek. A mi megmaradt 5-6 tankunk az ellenség bázisánál voltak, beírom, hogy cap fast erre a válasz kuss nem én vagyok a főnök -
virkir #33391 Megint sikerült meggyőznöm magam, hogy jobb lett volna letörölni a játékot mint venni aranyat.
A kezdéskor befészkelte magát a T29-el a sarokba az idióta és semmit nem csinált a végéig.
-
Gunslinger #33390 Az úgy tényleg változatos lehet, max 12 féle tankkal tolni, mert gondolom T9 medek és TD-k is azért játszanak. :-( Meg majd jönnek a t8 artyk, fincsi... -
Szakesz #33389 Valamelyik companyra egy csapat 2-3tier7 artyval, 5-6 KV-val, meg még pár tier9-10 heavyvel jött be. :)
A heavyk bevédték a KV-k seggét, amelyek 152mm ágyút használtak. Elég érdekes volt. -
Nazarov77 #33388 Klánwar mapon a nagy vasak fognak dominálni, oroszok úgy tolják hogy pár T7 arty a többi T10es tank. -
Skill #33387 esetleg több realm lesz ? mint mmorpgkben az instancok vagy mik -
A mijki nap király lenne :D
Klánwar mapon: mi magyarok összefoghatnánk, hozom az über KV-t :D -
Imation #33385 Igazából nem láttam hogy mit dolgozik az arty, szerintem ő a pálya másik felét bontotta le. A mi oldalunkon csak egy KV volt, nekem azon sikerült 4 lövést elhelyeznem igaz kettő pattan róla, nagyon meg is lepődtem mert mióta a kocka fejüket lövöm nem is igazán pattanok. -
Adjunktus #33384 Mijki.Javaslom szedd össze a gondolataidat meg az összes képet amit be akarsz linkelni és valamikor tartunk egy"Mijki napot"amikor ezeket mind ránk zúdíthatod pár oldalon keresztül!Így nem kell 36k 1 mondatos"lelkesedést"írkálgatnod 10 percenként. 
Ne sértődj meg,csak viccelek!
más.
Elnézve a tervezett klánwar mapot,sokkal több klán van már most,mint amennyi elfoglalható terület van a térképen egyáltalán.
Ráadásul az indulásnál csak bizonyos területeket lehet foglalni a map szélein,ami még kevesebb lehetőség.
Következésképp már a térképre felkerülni is nagy haditett lesz!
Végül is muszáj lesz elgondolkozniuk a Magyaroknak az összefogáson ha valamit el akarnak érni.
Kíváncsian várom mi lesz belőle?
-
Gunslinger #33383 Nekem KV-val összesen egy Steel Wall jött össze, de KV-3-al egyszer zsinórban 4, most 6 van vele. Az is eléggé OP, mert az usa tier 6-os heavy is papír hozzá képest, német meg nincs, hacsak a 3601-et nem tekintjük annak. -
Gunslinger #33382 Ilyen szituban, mikor nincs a csapatban heavy a másik oldalon meg ott tornyosul minimum egy KV-akkor rugdosni kell az arty seggét, hogy rá koncentráljon, sniper képes tankoknak távolról aprítani és valakinek állandóan okosan spottolni a KV-t. Simán legyőzhető így, a képen is látom, hogy a Grille-nek 4 killje volt, tehát nem lehetett rossz artys, gondolom volt szerepe a KV-k kiiktatásában.
Én is mikor KV-val, KV-3-al vagyok és látom, hogy van több arty is a pályán úgy kezdek el mozogni, hogy lehetőleg a szokásos artyzó helyekről nehezen belőhető legyek, mert ha lelövik a láncot és rám tud lőni az arty akkor onnantól annyi a dolognak. -
Na ja nekem akkoriban csepel bringám volt :) -
Imation #33380 Jahhh és ráadásul mint a pontokból is látszik nem is szerepeltem túl jól! :) Olyan gyorsan haladt a henger hogy nekem már csak ennyi jutott mivel PzIV stílusban ilyen nyílt terepen kb 100 méterre lemaradva szedem ki a felderített ellent. -
Imation #33379 Persze függ az egyéntől meg a csapattól is, pont ezért írtam hogy maga a vas nem biztos hogy mindent meghatároz. -
Plata #33378 Nem lett draw. -
virkir #33377 Az jó lehetett, biztos nagyot röhögtek a csapattársak a draw-ra -
Plata #33376 Szerintem az tök poén.Lakeville pályán középütt jött vagy 5 ellenség,egyedül védtem KV-val a bázist,beálltam az útjukba elzárva a továbbjutást,ki lőttek de fordulhattak vissza.Többiek meg a városból aprították őket.Komarin pályán Pz3-al a kedvenc szórakozásom hogy elrobogok az ellenség bázisa melletti hídhoz és keresztbe állok rajta,vagy a középső hídon.Platoonban csináltuk azt is hogy mindhárman luchs tankkal mentünk,és az összes hídat lezártuk. -
de ez attól is függ, hogy ki vezeti a KV-t :) -
Imation #33374 Persze, de azért annyira legyőzhetetlennek ne gondoljuk már a KV-t! :)
Papírforma szerint ugye itt esélytelenek lettünk volna:
kép -
virkir #33373 Ja azt el is felejtettem, hogy egy jóképességű barom lezárta a hidat, hogy még segíteni se tudjanak jönni a többiek. -
Renegade #33372 Nekem a "kedvencem", amikor csiki-csukizok valakivel egy négyzet távolságból és mindig akkor tűnik el, amikor kijön a fedezék mögül, lő és akkor látszik amikor pont visszaért a takarásba :-( -
virkir #33371 Szintén. Idegesít is rendesen. Bezzeg engem még a bokorba is észrevesznek álcahálóval.
-
Nem hiszem el, KV ellen 1v1-be semmi esély más tankkal. De most vagy 5-en lőttek folyamatosan. -
1 kockányira nem látok el...vicc. -
Nazarov77 #33368 Az elavult kép, azóta a KV-5 T8 lett 1680 HPval, 1200 lóerővel gyorsabb toronnyal. -
Tegnap seggbe durrantottam egy Su-85-öt, cső nézetből és amikor elpukkant úgy nézett ki mintha bekapcsolta volna az utánégetőt, a seggéből jött ki a láng :D -
NA ezt, nem tudom hogy történt, nem vettem észre semmit, csak a kilőtt SU-85 lökéshullámát éreztem meg. Milyen anomáliák vannak itt :)
KV POWER--> SOROZATBAN A 2. KÖRÖMBEN VAGYOK STEEL WALL :D -
vagy lesz majd exp reset goldért,szerintem ez se lesz egy elhanyagolható rész,amiért érdemes egy kevés goldot venni. -
Amikor egy premium lőszer 10 gold addig ennek semmi értelme,amikor végre behozzák,hogy a fix modulokat lehet cserélni goldért az már igen. -
KV akkor pénz, ill. XP nyomda mint az atom. KEDVENC TANKOM :) -
Waala #33362 1-2 goldért nem lenne értelme. többet meg miért adnának? ez benne a biznisz. -
baalbaalbaal #33361 Remélem bevezetik egyszer, hogy a csatákban nyújtott legjobb teljesítményekért, vagy a kitüntetésekért adnak 1-2 goldot. Prémium tankra úgy se futná, de legalább egy-két prémium lövedékre és plusz motívációra futná. -
Azzal csak egy baj van. Hogy kell hozzá, az a nagy, szögletes, lassú, golyófogó KV-2 torony :) -
Plata #33359 107mm az a legjobb. -
Tuti hogy nem a magyar dolgozó embereknek szánták :p
Figyeld meg hogy rengetegen megfogják venni, ez kb olyan mint a 80-as évek közepén a BMX, akinek van az kurvára menő :) Sőt ezen felbátorodva még ennél drágább tankokat is befognak tenni, talán még Merkavát is lehet majd kb 100.000 goldért venni. -
Én vissza raktam a 122mm-es ágyút a tankra. Bőven jó ez is. NEm rossz a 152mm-s, csak kell tudni használni. Majd lehet később vissza térek hozzá. -
200m-ről eltalál egy A20-t, pedig az egy kicsi tank. Az egész célkeresztben benne volt. -
TDantes #33355 Hát nem tudom. Pár napja itt voltak belinkelve képek, és azokon látszott, hogy mind kettő tier 8. Már ha jól emlékszem.
Meg ez egy régi bejegyzés, azóta lehet másképp van, no meg Overlord többet beszél félre mint egy politikus, de ettől még igaz is lehet a dolog.