418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Janesz0218 #33474 megnézem a net frameworkot mer az sztem nincs fent de a többi megvan.. vírusírtó nem blokkolja
-
Imation #33473 Az előbb belemászott egy M6 os a 3601 em arcába mint a nagyok, ennyire azért nem kemény tank az! :)) -
Milyen op rendszer ? .Net Framework fent van ? DirectX ? Vírusirtó nem blokkolja esetleg ? passz :)így hirtelen -
szerintem annak már annyi -
Rainbow15 #33470 jaaj tényleg az lehet :D
Most vettem meg az M4A3E8-at. Sajnos elfelejtettem kiszedni a személyzetet az M4-ből, akik már 90%-osak voltak. Valahogy nem tudnám utólag átvarázsolni őket, vagy már elmentek nyaralni? -
már csak 2 lőszered volt :D -
Esetleg elfejthetted az automata utánpótlásnál a pipát ?
-
De nem lenne egyszerubb ha kikapcsolnak a friendly firet? nem kellene mindig buntetni-ellenorizni hogy ki tamadja a csapattarsat stb... -
marchizor #33466 még annyit, nézd meg a statjaim az amcsi heavykkel és vond le a következtetést, hogy vajon jók-e :P -
marchizor #33465 már kifejlesztettem a Sherman és a T1-et is, heavy ág M6 után nagyon jó lesz, másikon most a jobb Shermannél tartok, annyira nem jó ez, a német medek simán szét szednek, de a Pershing kell nekem :D -
Rainbow15 #33464 Én a Sherman felé mentem először, az nagyon bejött, de aztán kíváncsi voltam a T1 Heavy-re is, végigszenvedtem újra azt a 13k XP-t. Most a Sherman vonalat folytatom, nem bántam meg, nemsokára meg lesz az M4A3E8. -
Ma én is kilőttem egy csapattársat :S
Ment a csikicsuki aztán begurult elém, nyomtam egy sorry-t gyorsan, az valamit írt csak nem angolul, egy szót -
Igen, az IS fényévekkel jobb :)
Szóval a Sherman jobb vonal? -
Rainbow15 #33461 Ma az egyik csata elején kaptam egy piros aláhúzott 2-est a célzóm alá, ezt miért kaptam? -
Janesz0218 #33460 de idegesítt h nem megy a játék már megcsináltam vele mindent.. lehet h hiányzik valami netes progi h menjen vagy telepítsem újra a gépet?? -
FairCO #33459 ááááá, adok én a gondjaimból, ne vagyél .. -
Renegade #33458 launcher tetején kicsit balra -
KASZAS1991 #33457 üdvözlet
hol találok jó magyarítást? meg ez a francia tank csomag mi lesz? meg mikor jön frissítés? meg Hetzere milyen ágyú érdemes fejleszteni? azt megtudom csinálni szerzek gondot abból veszek helyet és összes tankot beszerezni mert időnként azért jó a kisebb dolgokkal újra szórakozni. -
Szerintem meg az IS a leggyorsabb és a legmozgékonyabb. Valaha a T29 is az volt, csak agyon nerfelték. -
Renegade #33455 a videó kommentje teljesen helytálló:
"the tank is great but u are noob"
-
lomha dög? A leggyorsabb tierVII hvy, asszem :) -
crossy104 #33453 Most szólt a haverom, hogy 24 órás büntit kapott mert ma délelőtt belelőtt egy csapattársába.Nem is lőtte ki csak sebezte. Szerintem kissé szigorú. Akkor már adjanak neki vissza egy napi goldot. -
Szerintetek M3 Lee-ről T1 felé menjek vagy Sherman?
Wipe előtt elmentem egészen a T32-ig, T29-el egész jól elszórakoztam miután megszoktam, hogy egy lomha dög :D -
Gunslinger #33451 Ezzel a tankkal bármelyik noob képes erre, ha mázlis napja van. Csak az autoaimet ismeri...gáz. -
-
Az auto-aim-et rendkívüli tehetséggel használja
-
Saját SKIN-jük van! Nekem is hasonlóak, némelyik ugyan ilyen... -
Ez az amerikai verzio ? mas a festese is a tankoknak:O sokkal jobban neznek ki -
Kill the MOD videó... -
de minek errol csinal videot?:D magat akarja lejaratni?:D -
de pancser :D -
Szakesz #33443 Nézzétek meg! Érdekes. :) -
na ez is egy fos pálya -
hNeo #33441 Húúú!
Flawless Victory!
:)
-
hellokitty92 #33440 kössz!
az elöbb én is találkoztam egy rövid 105öst használó tigrissel... meg láttam egy 122el sniperkedni próbáló kvt! vannak furcsaságok bőven ebben a játékban...:D -
Gunslinger #33439 Szerintem tuti nem megy fel, én még nem találkoztam olyan masinával, amire alap felfüggőre ráment volna a második torony, a 3001H-nál nem próbáltam ki, de alap felfüggővel elég szarul manőverezik, mindenképpen megéri felrakni a jobbat, addig lehet az alapon használni az L/48-at vagy a rövid 105mm-est is. -
123-ból 72 győzelemért sajnáljunk meg? :P
több mint a fele, örülj neki. -
hellokitty92 #33437 vk3001hra felmegy a fejlesztett torony az alap felfüggesztésre? tömeg alapján felkéne, de nem tudom h a játék is ezt gondolja...:$
a pz4 az utólsó 2k xpnél szokás szerint jól megszopatott, 7ből 5 vereség! 123 meccset játszottam vele, ebből csak 72öt nyertünk meg, 46ot vesztettünk, 37et éltem túl... 135 tankot löttem ki vele, legmagasabb kapott xp 1269. összeszedtem vele 1 acélfalat, 1 topgunt, 3 mesterlövészt, 3 szárnysegédet, 1 védőt... -
Nazarov77 #33436 Paypal szerintem tökéletesen megfelel a célnak, 3 éve használom semmi probléma nem volt. -
marder3 #33435 Sziasztok !
Egy olyan kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban hogy ha aranyat szeretnék venni azt hogy tudom biztonságosan megtenni? Igazából nem szívesen adnám ki a bankkártyám adatait hátha átverés van és leemelik a pénzem. Ki milyen módszerrel vett aranyat mik a tapasztalatok?