418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ezzel maximálisan egyetértek.
1-2 dögöt el lehetne viselni de amikor 5-5, néha 6-6 is bekerül egy meccsbe....na akkor legszívesebben esc-et nyomnék, oszt' intézzék el egymást közt.
-
Oddball29 #55591 Nekik.
Mindenki más gyakorlatilag shellshock-os t8 felett. -
davidbog #55590 OFF
Nem a világháborús tevékenységükről szól majd a játék, hanem a hajóikról. Meg aztán se az olasz se a német felszíni flotta nem nagyon lehet büszke a 2. vh-s tevékenységére, maximum egy-egy momentumra.
Az orosz hajók, tervekben lévő hajóik jók voltak a saját korukban. De ettől még lehet hogy táposabbak lesznek a kelletüknél. -
SirArcheer #55589 Itt nem csak az artyk szívtak.
Mivel ha épp egy bokor mögött várod az ellent és egyszer lősz, de nem spottol senki akkor hiába nem villansz fel a tracer elárul ezért az ellen belő a bokorba egy "sortüzet".
Az arty szép, az arty jó, az arty fun. -
crossy104 #55588 Itt meg a tengeralattjárók lesznek a mumusok. -
Imation #55587 ...és bizony bizony ha egy kis artista hüppög az nagyon hamar meglágyítja overlordot. Bezzeg próbálna más zokogni, hónapokig #>&@°%!@ sem történik. -
SirArcheer #55586 Sokan meghekkelték a tracert hogy tovább maradjon megjelenítve, meg ki is színezték hogy jobban lehessen látni.
Ha meg bennhagyták volna akkor meg azért sírnának egyesek.
-
SirArcheer #55585 Volt arty tracer, vagyis akkor is láttad a lövésüket ha nem spottolta őket senki, és akkor az artyk egymást intézték el első körben.
De ezzel sajnos visszaéltek. -
Oddball29 #55584 Tartok tőle, emiatt még többet fognak kompenzálni más nemzetek kárára, mint a WOT-ban.
Fura pókok ezek, na. -
Ja ezért is vették ki a trackert... nehogy már szegény overlordot megzavarják object grind közepette. -
A ruszkik köpni nyelni nem tudtak az 1vh-ban flotta terén. A Fekete - Tengerről kijutni nem tudtak, a Balti - Tengert meg úgy lezárták a németek, hogy egyszer sem futott ki a flottájuk. A második vh-ról meg már ne is beszéljünk. Az egyetlen tevékenységük ami "említésre méltó" az a Wilhem Gustloff elsűlyesztése 1945-ben. Sikeresen kinyírtak több ezer civilt.... De persze tuti a ruszkik lesznek az op-k. Efelől nincs kétségem. -
davidbog #55581 OFF
Nagyon jó rombolóik voltak az oroszoknak. Azok között a tervek közt jó pár nagyon jó is van.
Az Object 71 pedig nem 1913-as. 1913-ban voltak orosz elképzelések egy repülőket hordozó hajóról, de a hidroplánok megjelenésével tárgytalan lett.
Adjunktus: Az nem csatahajó. Az az egyik Chapayev osztályú könnyűcirkáló. -
Dean108 #55580 Egyébként gondolom arty spot esetén minden jó érzésű arty prioritással az ellenfél kollégát szedi ki elsőre.
Legalábbis én ha bevillantják a kollégát hagyok csapot-papot és őt szedem ki elsőre.
Tehát lehet hogy az összes artynak világítania kéne mint a német top tier TD-knek. Végülis az ő esetükben aztán képtelenség "eltakarni" a lövés torkolatát, mivel ívet húz az égen a lövedék, tehát még Marisnéni, aki kint kapál a kukoricásban is simán tudja hogy honnan lőtt a tüzér. Így akárhány arty is lenne a csatában először egymást szednék ki, és a győztes maradék jutalmul foglalkozhatna a "Néppel" is egy kicsit.
-
davidbog #55579 OFF
Ha megmarad a Navy Fieldes célzás vagy valami ahhoz nagyon hasonló lesz akkor jó lehet. -
Gunslinger #55578 Westfield. :-) -
Gunslinger #55577 Ha 5 alá lekorlátoznák a számukat, akkor nem lehetne megszerezni a Burda medált. :-)
Ettől függetlenül támogatom. SPG-k számát maximalizálni kéne 2-3-ban és olyan 350 hp-ban. Az vicc, hogy egy tier 8 SPG-be tier 9 med top ágyúval is esetenként három lövés kell, ha éppen az átlagsebzésnél kevesebbet ad be. -
Dean108 #55576 Asszem vasárnap Westland-en volt 8-8 arty egy körben.
Az első beszólás a chaten az ellenféltől:
"Welcome World of Arty" -
Szakesz #55575 Ha nem döntenék el egy csata kimenetelét, - vagyis csatánként le lenne korlátozva a számuk 1-2-re, amit ugyebár nem akarnak megtenni - illetve ha a nagyobb tankokkal egy lövésből ki lehetne őket szedni, semmi probléma nem lenne velük. -
Gunslinger #55574 Sárvédők mint a Mausnál, ágyúja szemből plusz segg, oldalai ofkorsz. -
Gunslinger #55573 Én sokkal jobban szerettem a T-43-at, mint a T-34-85-öt, lehet azért jött be annyira, mert én is rosszakat hallottam és könnyen lőttem ki őket mindenféle masinával és ezért sokat halasztottam, már pár hete ki volt fejlesztve, mikor végül megvettem és nagy pozitív csalódást okozott, baromi jó kis tank. A T-44 és T-54 is jó tankok, T-44-et nagyon élveztem, csak sajnos az ágyúja vacak. A T-54-nek viszont sztem jobb az LB-1-es ágyúja sok szempontból, mint a D-54. -
Dean108 #55572 Én megtaláltam!
Rohadt sok Xp és credit kell hozzá míg megszerezhetem.
-
Neutralpoint #55571 E-75 gyenge pontját megtalálta valaki? -
Dean108 #55570 Ezért ne spotolj nekik folyamatosan, mert attól a falnak mennek! 
Épp csak villantsd a célt, aztán csukd be szemed, füled!
Vagy csak tegnap lehet az Úr megbüntetett mert elő mertem venni a Grille-met. Még jó hogy 8 körből csak 2 volt ilyen, mert ha mind a 8, akkor lehet még tegnap eladom, pedig már csak 2 K Xp kell a Hummelig.
-
Fene tudja....azé' a csapatonkénti átlag 3-4 arty rendszeresen elintézi a tankok 50%-át. Az ellenkezőjére is akad példa bőven: percekig világítja az ember az ellent, a saját arty meg épp kimegy hugyozni, vagy a vacsit melegíti.
Szívből rühellem őket. Már-már betegesen.
Tegnap annyira felcseszett az egyik, hogy a kivégzése után még odagurultam és beledurrantottam vagy kettőt a kiégett roncsba...
-
bgabor #55568 Hát ez a wargaminges fejlesztősrácoknak sohase okozott gondot. A Franciák például 1940 után ugyebár a német hódítás miatt semmiféle tankfejlesztéssel nem rendelkeztek, mégis nemsokára jön a Francia ág a játékba. :D -
lammaer #55567 Nézd meg a navyfield c játékot, akkor el tudod képzelni, milyen hajós PvP MMO-t lehet csinálni.
Nem csikicsuki sziklák meg házak közt.
Én speciel a WoB-ot messze jobban várom mint a WoP (repülős), de ez még úgyis sok idő. -
Renegade #55566 nem is értettem egy darabig, elvégre vot vagy 2 komolyabb hajójuk (értsd: elévült gőzősök), de aztán megvilágosodtam. :-)
Projekt (aka objekt) 71. orosz/szovjet anyahajó terv 1913, no comment, szovjetúnió a tengeri nagyhatalom
a többi ovis álmot lásd itt:
sztálin pajtás mese hajói -
MuldR #55565 Jaj de jo, hogy innen minden wotos oldal le van tiltva.
GRRRRRRRR
Mit irnak a hajosrol? -
Dean108 #55564 Mivel ebben a topic-ban imádják az artykat, leírnám hogy mivel idegeltek ki tegnap a saját scoutok:
Szóval ha felderítőként el akarod venni az artyk kedvét a játéktól akkor nagyon egyszerű a dolgod!
Deríts fel néhány ellenséges tankot pár másodpercre, majd kb fél – 1 percig húzódj vissza valami fal mögé (úgy hogy te ne lásd a célt), hogy pár másodperc után eltűnjenek a térképről!
Csóri arty kezelő mire átscrollozza magát a térkép túlsó végéről hogy célozzon épp el fognak neki tűnni a targetek.
(és mivel szinte mindig mozgó a célpont, esélye sincs találomra lőni)
Persze a kis naívák várnak egy fél percet hátha valaki újra megjeleníti nekik azt a 3 piros pöttyöt, de hiába.
Így szépen vissza-scrolloznak a térkép túloldalára az ott épp megjelenő új célpontokra, amik persze 5 sec után megint el fognak nekik tűnni.
Ha ezt a scoutok kitartóan csinálják egy idő után az artyk már leszarják a célzókör vastagságát, amint valami fölé tudják vinni a célkeresztet azonnal lőnek, hiszen már annak is örülnek ha a csata alatt egyáltalán fogy valamennyit a lőszer.
Tegnap amikor a Grille-val próbáltam egy kis betevő credithez jutni vagy 2 csatában is ezzel szívtam.
Az összes scout minden 1-2 percben vagy 5 másodpercre villantott valamit.
Ez mindencsatában előfordul néha, no de ezekben csak ez volt.
Csak ez!
Mindig csak annyit láttam a targetekből ahogy épp eltűnnek a térképről, aztán hiába vártam.
A térkép túloldalán persze meg ilyenkor villantak fel.
Azt is próbáltam kínomban hogy leszartam a térkép egyik oldalát, mondom juszt se scrollozok oda, amikor úgyis eltűnik mire odaérek.
Ja és nem azért volt ez így mert szép sorban kilőtték a scoutokat.
Ellenben amikor a VK 3601-el mentem gyönyörűen ki-scoutoltak Malinovkán.
C8-ban (nem mentem körbe mert most még lomha a tank) vártam hogy beérjenek a többiek, mikor a kis scout bevágtatott. Nagyon szépen mozgott, gyorsan fedezékről fedezékre, ide-oda tolatgatva hogy ne lehessen becélozni. Egy lövést sem adott le a kis scout (úgysem lett volna értelme), de ezzel végülis elérte, hogy ne tudjak elrejtőzni az artyk elől. ( a kis tanyasi házak között úgysem lehetett sehova sem bújni)
Mondtam is magamban a füstölgő roncsaim felett lebegve: „Na látod Vazze! Így kell scoutolni!”
/ Tehát nem elbújt egy ház mögé percekig amikor meglátott engem /
-
Adjunktus #55563 Na de,hogy itt is Ruszki hajó van az előtérben!
Az orosz"híres"Csatahajók valamelyike. -
A saját profilodra a rámész a jobb felső sarokban halvány szürke betűkkel van a dátum. De ha beleestél volna, akkor már megkaptad volna a prémiumot. -
garaib #55561 OFF
Ebben több fantáziát látok mint a WoP-ban, arra ott van az IL-2 Sturmovik, ami sokkal jobb.
Tiszta Navy Field érzés. :)
-
Frankó a T-29, csak arra kell figyelni, hogy oldalról meg a lánctalp piszok sérülékeny. Fel is nyomtam rá egy repeszpáncélt, és ugye úgy kell lövöldözni, hogy leginkább csak a lövegtorony látszódjon. -
nagypite #55559 Nekem ez már kicsit erőltetett. Csatahajóval kibújok majd a sziget mögül lövök egy sortüzet majd vissza tolatok? -
Dean108 #55558 Lehet a tigrist át kéne rakni tier 5-be, és akkor meglenne a németek KV-ja.
-
OFF:
WoB :D
Link
Lehet hogy ennek is kéne egy topikot nyitni :D -
Neutralpoint #55556 Azért 1400+ hp nem rossz bár 870 hp-s M6-tal is széttudok szedni egy tigrincset. Márcsak 700K credit kell a t-29hez. -
Oddball29 #55555 Hp-ja éppen van elég, igazából T7-ben nincs keresnivalója sok. -
SilverWolf8 #55554 ez miez? KV-val, 7kill, 1 sebzés, 4 scout, a 7kill one shoot volt, 100%-ról, nem potya lövések voltak.Igaz h top tank voltam. 2 tankot a saját bázisunknál lőttem a végén, 2-t az övékénél az elején. Csiga lassan barangoltam a pályát, 8-al kelett volna elbánniuk még is kikaptunk simán... -
lammaer #55553 FAQ