418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #56032 csak azert mertem hozza, mert azon az agon a kv a heavy. az aranyok eleteresenek erzekeltetesere. nem akartam osszehasonlitani a ket agat, csak fura h a csucs nemet agon max 460hp, ezzel szemben beraknak egy premiumot aminek van 610hp.
-
Gunslinger #56031 Miért a KV-hoz kell mérni? Ráadásul még kevesebb is KV hp-jánál, nézd meg a VK3002DB - IS felállást, az IS-nek kevesebb a hp-ja, pedig heavy ugyanúgy tier 7-ben. Korábban az IS-3-nak is csak 1400 hp volt a max, a Panthernek több volt 1450-el sőt, egy tierrel alatta a Tigrisnek is. Az orosz gépeknek mindig jóval kevesebb a hp-ja, mint a német masináknak, a KV-hoz képest a T-25-nek egyáltalán nincs sok. -
Gunslinger #56030 Jaja, 130mm S-70 is elég gyakran pattan onnan. -
lexlutor #56029 ..csak azert mert orosz oldalon a kv-hoz kepest nem nagy az elteres, de nemet oldalon, a pz4nek max 460 hp-ja van. -
Szakesz #56028 Pontosan. Arról szinte bármi le tud pattanni.
Ha a testét lövöm, biztosan átüti a a lövedék a páncélzatát. A tornyát nem merem lőni, ott túl nagy az esélye a lepattanónak. -
Gunslinger #56027 Igen. A Ram-II-nek is ugyanennyi van. Prémium tankok. A Matildának is több a hp-je, mint a többi normál tier 5 mednek, pedig orosz. -
Melyik az erős páncálja, a torony? -
lexlutor #56025 ..csak nekem fura h a t25 610 hp-val rohangal?
-
Szakesz #56024 Mhhh, Pershingnél ügyelek legjobban hova lövök. A múltkor 3 lövés pattant le róla 12,8cm ágyúval. 100mm páncélzatról, szóval egy vicc, hogy ilyen papír páncélzatnál is célozgatnom kell a top tier ágyúkkal. -
lexlutor #56023 ..biztos lehetsz benne h ezt a hulladekot soha. -
MuldR #56022 Ellenben eros, es iszonyat fordulekony.
Maust korberohogom, ha van hely. :) -
Peakman #56021 Jah, ami elég gáz egy med-nél sztem :D -
MuldR #56020 Ez az utana kovetkezo Patton is a leglassabb a T9 medek kozul. -
Peakman #56019 Meg a leglassabb is. :( -
Jerol #56018 Én nagyon szerettem a Pershinget (persze mikor már minden rajta volt). Jó lesz az, ne add fel. Sokak szerint legjobb T8 med a játékban. -
Skacok a Perzsa tényleg ennyire lassú? A t20 után olyan mint egy tohonya csiga, az IS3 jobban megy :-( Mondjuk még a jobbik lánctalp nincs meg de a motor elvileg a legbikább. Hát idáig nagy csalódás :-( -
lammaer #56016 aug 6.-a környékén már kitárgyaltuk a témát, lesz változtatás...
errefele lehet nézelődni -
Plata #56015 Jó lenne ha valamit csinálnának,mert én bár nem tudok angolul,inkább visszaraktam angolra a nyelvet mert sok hülye hiba van a fordításban. -
További javaslatok kicsit átgondoltabban:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/38180-forditasi-hibak/page__view__findpost__p__696666
Még pár javaslat: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/38180-forditasi-hibak/page__view__findpost__p__606501
Illetve csak ennyi "ígéretre" bukkantam hirtelen: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/38180-forditasi-hibak/page__view__findpost__p__606889 -
De mondjuk mintha már olvastam volna a hivatalos fórum Magyar részén, hogy már tervezik a javítását... -
Mesterlövész, Mesteri lövész, Orvlövész, Kiváló lövész... Csak így hirtelen, de tuti van még... -
Ha nem tetszik csinálj jobbat. -
Redmaster #56010 tegnap egy nagyon jó technikát láttam Kv vs pz3-ra. A lényeg hogy a kvval nem szabad eszeveszett módjára forgatni a tornyot mert a kis gyors tankok úgyis kikerülik. Helyette a tornyot hátrafele fordítjuk hogy a gyenge részt védjük és úgy kell hátrálni mert a pz3 az esetek 95%ban nem lövi át máshol a testet. Amíg meg He-vel leszed annyit addigra csak jön segítség vagy sikerül úgy manőverezni hogy leszedjük a támadót.
Lehet csak nekem új ez a taktika de elé hatásos volt. Figyelembe véve hogy én ültem a pz3-ban. És egy hetzer szedett le. -
Plata #56009 Szar a fordítás. -
Plata #56008
-
Plata #56007
Victory!
Battle: Ruinberg 2011. augusztus 19. 7:27:46
Vehicle: M41
Experience received: 902 (doubled for the first victory each day)
Credits received: 11 749
Battle Achievements: Reaper
Jó tanács,sose mássz rá egy M41-re,még tigrisbe se,mert simán átküld a másvilágra.
-
Játsszál angolul vele. Sniper, Sharpshooter, Mastergunner. Csak épp egy magyar szót találtak rá, ez van. -
Renegade #56005 akkor te a világ legszerencsésebb hetzi tulaja vagy
nálam így festet:
sosem volt stock, 75%-os legénységgel kezdett, + venti + háló + kukker
közelharcolok vele a 10,5-essel, ami mondjuk szarrá lett nerfelve, mert a KV-ból 10%-ot szed csak le, régen több volt.
találati arány: 56%
az a tank új motor ide vagy oda, fos, nincsen rá szebb jelző, csak alantasabb. ezen az sem segít, hogy 10 körönként hozott egy top gunt -
Ilyen tempó mellett az még vagy 20 év.. de hogy még akkor se lesznek bizonyos alapvető dolgok megoldva / kijavítva arra mérget lehet venni. -
Miért mi lesz 1.0-nál? Mindenki hátra fog dőlni a kis karosszékében és majd elégedetten csettinteni fog és azt mondja, hogy most már minden okés? Tudom, hogy 1.0 az igazi de szerintem ez még 3.16-nál sem lesz jó. -
Ez a video egy vicc. Az egyik srác foglamazta meg a youtube kommenteknél: "Nice to see they spend alot of time making useless gametrailers that have no connection what so ever to the actual gameplay. NICE JOB!" -
Tudtommal már dolgoznak a fizikán hogy lelehessen lökdösni a tankokat meg azért mégiscsak egy intro anno a diablót se szídtam halálra mert nem volt olyan mint az intrókba.
Mivel prém nélkül játszom nekem nincs velük bajom jó kis gamét dobtak össze szerintem meg még a játék nem érte el az 1.0.
Vereség
Csata: Cliff 2011. augusztus 19. 1:10:11
Jármű: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 768
Szerzett kredit: 24 588
Csatában elért Achievement: Mester Lövész, Mesterlövész, Mesterlövész
Azért ez milyen hogy ennyiszer mondja hogy mesterlövész még a végén elhiszem
-
Renegade #56000 hűűű, lesz a KT-hoz rendes motor? dejó -
Ry0K3N #55999 Inkább az hogy hé nyomik nézzétek mire verjük el a goldra befizetett pénzeteket. -
Imation #55998 Nem is értem a videó célját, azt akarják ezzel mondani hogy: hé köcsögök akár ilyen is lehetne de nektek ez jutott!? -
Ry0K3N #55997 Na ez az az arti amit imádok de ugyanakkor utálom is egybe, van mikor nagyon szépen osztja de van mikor gondol egyet és teljesen összeszűkült célkeresztnél is 2 centivel felette alatta mellette képes ellőni a skúlót. -
Plata #55996 Kár hogy szinte semmi sincs ebből megvalósítva.
Hülye ruszkik csinálnák meg tisztességesen.
-
Plata #55995 9 lövés:
Purchased:
The ammunition on vehicle M41 resupplied successfully. You have spent credits: 10 080 -
Jó kis action videó lett
-
Plata #55993 Kár hogy az M41 jobb ágyújába olyan tetű drága a lőszer.