418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    csak azert mertem hozza, mert azon az agon a kv a heavy. az aranyok eleteresenek erzekeltetesere. nem akartam osszehasonlitani a ket agat, csak fura h a csucs nemet agon max 460hp, ezzel szemben beraknak egy premiumot aminek van 610hp.
  • Gunslinger
    Miért a KV-hoz kell mérni? Ráadásul még kevesebb is KV hp-jánál, nézd meg a VK3002DB - IS felállást, az IS-nek kevesebb a hp-ja, pedig heavy ugyanúgy tier 7-ben. Korábban az IS-3-nak is csak 1400 hp volt a max, a Panthernek több volt 1450-el sőt, egy tierrel alatta a Tigrisnek is. Az orosz gépeknek mindig jóval kevesebb a hp-ja, mint a német masináknak, a KV-hoz képest a T-25-nek egyáltalán nincs sok.
  • Gunslinger
    Jaja, 130mm S-70 is elég gyakran pattan onnan.
  • lexlutor
    ..csak azert mert orosz oldalon a kv-hoz kepest nem nagy az elteres, de nemet oldalon, a pz4nek max 460 hp-ja van.
  • Szakesz
    Pontosan. Arról szinte bármi le tud pattanni.

Ha a testét lövöm, biztosan átüti a a lövedék a páncélzatát. A tornyát nem merem lőni, ott túl nagy az esélye a lepattanónak.
  • Gunslinger
    Igen. A Ram-II-nek is ugyanennyi van. Prémium tankok. A Matildának is több a hp-je, mint a többi normál tier 5 mednek, pedig orosz.
  • erdos
    Melyik az erős páncálja, a torony?
  • lexlutor
    ..csak nekem fura h a t25 610 hp-val rohangal?
  • Szakesz
    Mhhh, Pershingnél ügyelek legjobban hova lövök. A múltkor 3 lövés pattant le róla 12,8cm ágyúval. 100mm páncélzatról, szóval egy vicc, hogy ilyen papír páncélzatnál is célozgatnom kell a top tier ágyúkkal.
  • lexlutor
    ..biztos lehetsz benne h ezt a hulladekot soha.
  • MuldR
    Ellenben eros, es iszonyat fordulekony.

Maust korberohogom, ha van hely. :)
  • Peakman
    Jah, ami elég gáz egy med-nél sztem :D
  • MuldR
    Ez az utana kovetkezo Patton is a leglassabb a T9 medek kozul.
  • Peakman
    Meg a leglassabb is. :(
  • Jerol
    Én nagyon szerettem a Pershinget (persze mikor már minden rajta volt). Jó lesz az, ne add fel. Sokak szerint legjobb T8 med a játékban.
  • erdos
    Skacok a Perzsa tényleg ennyire lassú? A t20 után olyan mint egy tohonya csiga, az IS3 jobban megy :-( Mondjuk még a jobbik lánctalp nincs meg de a motor elvileg a legbikább. Hát idáig nagy csalódás :-(
  • lammaer
    aug 6.-a környékén már kitárgyaltuk a témát, lesz változtatás...

errefele lehet nézelődni
  • Plata
    Jó lenne ha valamit csinálnának,mert én bár nem tudok angolul,inkább visszaraktam angolra a nyelvet mert sok hülye hiba van a fordításban.
  • Edorn
    További javaslatok kicsit átgondoltabban:
    http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/38180-forditasi-hibak/page__view__findpost__p__696666
    Még pár javaslat: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/38180-forditasi-hibak/page__view__findpost__p__606501

Illetve csak ennyi "ígéretre" bukkantam hirtelen: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/38180-forditasi-hibak/page__view__findpost__p__606889
  • Edorn
    De mondjuk mintha már olvastam volna a hivatalos fórum Magyar részén, hogy már tervezik a javítását...
  • Edorn
    Mesterlövész, Mesteri lövész, Orvlövész, Kiváló lövész... Csak így hirtelen, de tuti van még...
  • TOMSILENT
    Ha nem tetszik csinálj jobbat.
  • Redmaster
    tegnap egy nagyon jó technikát láttam Kv vs pz3-ra. A lényeg hogy a kvval nem szabad eszeveszett módjára forgatni a tornyot mert a kis gyors tankok úgyis kikerülik. Helyette a tornyot hátrafele fordítjuk hogy a gyenge részt védjük és úgy kell hátrálni mert a pz3 az esetek 95%ban nem lövi át máshol a testet. Amíg meg He-vel leszed annyit addigra csak jön segítség vagy sikerül úgy manőverezni hogy leszedjük a támadót.

Lehet csak nekem új ez a taktika de elé hatásos volt. Figyelembe véve hogy én ültem a pz3-ban. És egy hetzer szedett le.
  • Plata
    Szar a fordítás.
  • Plata

• Plata

Victory!
    Battle: Ruinberg 2011. augusztus 19. 7:27:46
    Vehicle: M41
    Experience received: 902 (doubled for the first victory each day)
    Credits received: 11 749
    Battle Achievements: Reaper

Jó tanács,sose mássz rá egy M41-re,még tigrisbe se,mert simán átküld a másvilágra.
  • LSL
    Játsszál angolul vele. Sniper, Sharpshooter, Mastergunner. Csak épp egy magyar szót találtak rá, ez van.
  • Renegade
    akkor te a világ legszerencsésebb hetzi tulaja vagy

nálam így festet:

sosem volt stock, 75%-os legénységgel kezdett, + venti + háló + kukker

közelharcolok vele a 10,5-essel, ami mondjuk szarrá lett nerfelve, mert a KV-ból 10%-ot szed csak le, régen több volt.

találati arány: 56%

az a tank új motor ide vagy oda, fos, nincsen rá szebb jelző, csak alantasabb. ezen az sem segít, hogy 10 körönként hozott egy top gunt
  • MEdievil
    Ilyen tempó mellett az még vagy 20 év.. de hogy még akkor se lesznek bizonyos alapvető dolgok megoldva / kijavítva arra mérget lehet venni.
  • Pluskast
    Miért mi lesz 1.0-nál? Mindenki hátra fog dőlni a kis karosszékében és majd elégedetten csettinteni fog és azt mondja, hogy most már minden okés? Tudom, hogy 1.0 az igazi de szerintem ez még 3.16-nál sem lesz jó.
  • Pluskast
    Ez a video egy vicc. Az egyik srác foglamazta meg a youtube kommenteknél: "Nice to see they spend alot of time making useless gametrailers that have no connection what so ever to the actual gameplay. NICE JOB!"
  • MatchDiabolo
    Tudtommal már dolgoznak a fizikán hogy lelehessen lökdösni a tankokat meg azért mégiscsak egy intro anno a diablót se szídtam halálra mert nem volt olyan mint az intrókba.
    Mivel prém nélkül játszom nekem nincs velük bajom jó kis gamét dobtak össze szerintem meg még a játék nem érte el az 1.0.

Vereség
    Csata: Cliff 2011. augusztus 19. 1:10:11
    Jármű: PzKpfw IV
    Szerzett tapasztalat: 768
    Szerzett kredit: 24 588
    Csatában elért Achievement: Mester Lövész, Mesterlövész, Mesterlövész

Azért ez milyen hogy ennyiszer mondja hogy mesterlövész még a végén elhiszem
  • Renegade
    hűűű, lesz a KT-hoz rendes motor? dejó
  • Ry0K3N
    Inkább az hogy hé nyomik nézzétek mire verjük el a goldra befizetett pénzeteket.
  • Imation
    Nem is értem a videó célját, azt akarják ezzel mondani hogy: hé köcsögök akár ilyen is lehetne de nektek ez jutott!?
  • Ry0K3N
    Na ez az az arti amit imádok de ugyanakkor utálom is egybe, van mikor nagyon szépen osztja de van mikor gondol egyet és teljesen összeszűkült célkeresztnél is 2 centivel felette alatta mellette képes ellőni a skúlót.
  • Plata
    Kár hogy szinte semmi sincs ebből megvalósítva.Hülye ruszkik csinálnák meg tisztességesen.
  • Plata
    9 lövés:
     Purchased:
    The ammunition on vehicle M41 resupplied successfully. You have spent credits: 10 080
  • MatchDiabolo
    Jó kis action videó lett
  • Plata
    Kár hogy az M41 jobb ágyújába olyan tetű drága a lőszer.