418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
akkor keress egy tank ace gameplay videot, és meglátod. -
Adjunktus #56151 Sőt,ha a 32 sec-től látható jelenet ingame is úgy fog kinézni,akkor még nem is lesz rossz. -
S1mlis #56150 Az ígéret szép szó, nem mondhatok róla semmit ;) -
Adjunktus #56149 Én nem látok benne semmi olyat,amitől brutálszarnak kellene titulálnom. -
nekem sem tetszik :// -
ez brutálszarnak tűnik. -
S1mlis #56146 Kevdcsináló :
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5VVUosDBBZA
Többet nem szólók egy szót sem szept. 1-ig , ez mégiscsak a WOT fórum. -
Adjunktus #56145 A max T8 csaták a legjobbak.IS-3,Tiger II,T32,Ferdi,ISU meg ezek alatti verdák.
Nem lehetetlen őket sebezni,el is füstölnek 3-4 lövés után.pörgősebb és izgalmasabb mint amikor a T10-es küklopszok pattingatják egymásról 100-assával a gránátot.Ha meg 1-1 betalál,akkor lemegy 30% hp és kezdhetik előlről a kopácsolást.
Mind-e közben rettegnek az enemy arty-tól ami viszont egy lövéssel tönkreteszi őket a map végéből. -
lexlutor #56144 akkor en repulovel leszek :P -
S1mlis #56143 http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/54790-tank-ace-a-new-tank-simulator-game/
Megy a duma a WoT forumon... hehehe -
S1mlis #56142 Nem lenne az az arty rossz , de mint valami félisten olyanok a játékban.
Ha szakavatott kezekbe kerül akkor pedig szinte verhetetlen.
Műholdnézet,Láthatatlan,Nem látod honnan lő : na hagyjuk már.... -
Nem, ezt a játékot azzal cseszték el, hogy GPS-el rendelkező preciziós artykat raktak be. -
S1mlis #56140 mert akkor felejtős a cucc sajna -
S1mlis #56139 T34 papír lesz ez a lényeg kérem szépen.
Csak proxyval tudtam játszani én is mert az EU IP-k bannolva voltak,remélem az open beta nem ilyen lesz. -
SirArcheer #56138 De lesz multi és coop. A wotért és fizetek ha haladni akarok kevés játékkal. -
bgabor #56137 Meglátjuk, mit tud majd. Én már annak is örülnék ha a konkurencia megjelenése valódi munkára ösztökélné a WoT fejlesztőit. -
lammaer #56136 Van benne repülő ha jól láttam :D -
lammaer #56135 Na, ha játszottál bétában, mesélj már vmit róla. Nagyon kevés infó kering, milyen a játékmenet? (Tigrist leszarom :) ) -
bgabor #56134 Részt vettél a closed bétában? Mesélj már nekünk akkor néhány szót a játékról, légyszíves. Az a szeptember 1 nagyon messzinek tűnik. :D -
lammaer #56133 Egy bizonyos pontig én is tudok kompromisszumot kötni (lásd: toltam 3-4 éve az NFet elég sokat). De pl hiába olyan isteni a WWII Online, meg komplex, meg valósághű, képtelen voltam megbarátkozni vele.
Nem kimondottan a grafikára mondta amit mondtam - nézd meg a videót: ugyanaz a lövünk mint az állat arcade mint a WOT, nem látok benne semmi különbséget. De puding próbája az evés. -
S1mlis #56132 Grafika nálam sem számít.
Adok neki egy esélyt és kész ;)
AZ a Tiger nagyon állat lesz,játszottam vele a bétában. -
bgabor #56131 Csakhogy ez nem MMO-lesz, pláne nem free, hanem normál játék, mint az ARMA, amire épül. És ehhez a grafikához kábé ötször olyan erős gép kell majd, mint amin a WoT már kényelmesen elszaladgál. -
Adjunktus #56130 Ha eredetibb a küldetés,csata,vagy war jellege,akkor leszarom,hogy a grafikája nem jobb.
A WOT már tényleg nagyon monoton.
Már önmagában sokat dobna,ha legalább Axis vs Allied war lenne.
Meg nem kellenének ezek a szörnyek.Már túlzás.
A T9-10 tankok meg a T5 fölötti artyk teszik tönkre a játszhatóságot. -
lexlutor #56129 ..en legalabbis nem lattam benne tarackokat szoval, nalam van egy sansza a jateknak. -
lammaer #56128 Akkor meg olyanom lesz. Elvtelen féreg vagyok, beülök én német/orosz/japán/us/román/szlovák tankba ha az az OP.
Annak én is örülök ha lesz alternatíva, nyilván megkukkantom mit tud. De félek tőle (főleg hogy - amennyire megértettem - nincs mögötte tőke) hogy ennek ugyanúgy lesznek hiányosságai mint a WoT-nak.
Szóval óvatos pesszimizmussal állok hozzá.
(különösen hogyha jól láttam egyik videón, mindenféle repülő ikonokat huzigálnak a szektorok felett. Na az fog beb*szni ha lesznek benne röpcsik :) ) -
S1mlis #56127 Nem azt mondtam , hogy jobb lesz a TA hanem naygon remélem ütős alternatívája lesz a WoT-nak. -
Wasp91 #56126 Itt biztos a tigris az OP.
-
S1mlis #56125 igen -
SirArcheer #56124 Előbb említették az Iron Frontot. Ha jól olvastam ARMA motor hajtja.
-
lammaer #56123 khm... realistic simulation :D -
lammaer #56122 Ez nem változtat azon, hogy nem tűnik jobbnak mint a WOT. Sőőőt... kis emberkével rohangálni a táborban? Jajj :)
-
S1mlis #56121 A tank Ace jó pár évvel megelőzte a WOT-t már bocs..
Nem volt lóvé és leállt a fejlesztés,de hál istennek újraéledt a projekt ,szóval volt mit lenyúlnia a ruszki gárdának. -
lammaer #56120 ez lenne az?
Nemtom jó videót néztem e, de akkor inkább a WOT mint ez :) -
crossy104 #56119 Azoknak aki most kezdenek WOT-zni. Ne álljanak már neki. Viccen kivül. A Tank Ace nem lesz rossz. Rájöttek mennyit kaszáltak az oroszok, és vérszemet kaptak. -
lammaer #56118 Oh, hát akkor csak annyi a bűne a csávónak, hogy maxiumom sebzést dobott neki a gép HE lőszerrel. A 43-as átlagpenetration több mint elegendő egy T28 ellen :)
Én szerettem a T28-at, pont az ágyúja miatt. Papírnak papír, de ha nem figyelnek rád (ennek eléréséhez kell a "skill", hogy jókor legyél jó helyen) csúnyán tudsz osztani vele. -
Dean108 #56117 Sajnos nem tudok linket adni, mert ilyen játék tudtommal jelenleg nincs.
Gondoltam holnapra írok egyet, de péntek van, fáradt is vagyok, majd talán legközelebb.
-
lammaer #56116 Ezt úgy hívják, nincs endgame / high tier content.
Amúgy az emberek szeretik a grindet - az NF is népszerű volt a maga idején, pedig az aztán színtiszta grind, és hát ugye még az sincs meg benne hoy legalább a térképek változnának (mert az esetek 99%-ban a játéktér a nagy, üres, tenger :D )
Nekem tetszik a WOT, mondjuk én nem hüppögök este a párnámra borulva hogy xy tank esetleg nem olyan ahogy én elképzelem. Vannak hibák, egyszer fenn-másszor lenn (mert a bugos láthatóság néha nekem kedvez, artym is van ha akarok istent játszani). AAAAANYYIRA nem rosz, hogy azt mondjam rá játszhatatlan szar.
És mindenképpen a platoon-platoon-platoon, sokat dob a játékon. CW-t nem szeretem, az tényleg uncsi. -
S1mlis #56115 Deathmatch az kéne ide , lenne egy kis lazulás. -
Dean108 #56114 Amiket írtam nem a WoT hibája, hanem vízió egy másik alternatíváról.
Tényleg csak én unom a 15 vs. 15 beégetett szitukat?
Lassan már úgy játszok, mint egy japán ipari robot.
Adott pálya, adott oldal, adott hogy merre kell menni és mit kell csinálni attól függően milyen tankkal vagy.
Néha már már direkt képtelen irányokba indulok, hogy feldobjam egy kicsit a játékot, ne legyen már megint ugyanaz.
Jó persze mindig más a csapat és mindig mást csinál, de akkor is egy idő után monoton.
Valahogy úgy mennék a klánnal egy baromi nagy térképen együtt úgy, hogy nem lehet tudni hogy melyik bokorból ki durrant seggbe.
Lehet hogy a hely mögött lapítanak az oroszok, lehet hogy a folyó mögött, de lehet offline mind mert megy a híradó.
Ha így lenne szerintem olyan függő lennék mint a huzat.
Nézzük a jó oldalát, így legalább könnyű a játékot pihentetni.
-
crossy104 #56113 Adnál linket? Köszi!