418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #56192 Mondogatom magamban ,hogy az artista is ember, de még magamnak se hiszem el. Csak ma harmadszor lő ki saját, miközben egy nálam erősebb egységet próbálok flenkelni. Kétszer ebből úgy, hogy nem akkor értem oda, hanem már pár másodperce "hőmérőztem".
Szarnak ezek mindenkire.
-
madmex #56191 Örülök neki hogy nem hiába koptattam a szám többiek véleménye is elfogadva. -
Droughert #56190 Ha jó játék lenne, túl tudnék lépni a grafikán, de a videók alapján túl árkád. De hamarosan open beta, remélhetőleg ki tudjuk próbálni, akkor okosabbak leszünk. -
Redmaster #56189 Amúgy csak ismételni tudom magam. Hogy a Gamecampusos játékok egyetlen hátránya a hihetetlen mértékben kiábrándító grafika. Az hogy 2011-ben még ott járunk hogy csak 800*600-ban lehet egy játékot játszani az nevetséges.
Itt van egy videó egy egész jól kitalált játékukról. 2 éves játék. És a régi gépemen jó volt vele játszani. De amikor megvettem az új monitort majdnem infarktust kaptam hogy 22 colon mennyire hihetetlenül csúnya és élvezhetetlen.
És félek hogy ennek a tankace-nek is ez lesz a hibája. -
Droughert #56188 Az a gáz, hogy ezek nem 1éves videók. -
madmex #56187 Teljesen egyet értek azokkal akik szerint amíg nemjött ki a játék nem biztos hogy finoman fogalmazva is gyenge lessz. Legjobb példa rá a Star Wars The old republic. Egy évvel ezelőtt láttam róla videokat. Hát vicc milyen béna mozgás meg grafika. Eltelt valamennyi idő nemis néztem de ami videók vannak beszarás mmo-hoz (vagy wowhoz) képest mind grafikailag vagy fizikáát tekintve.(elözöekhez képest persze)
Ettől függetlenül lehet béna csapat csinálja és rossz lessz de egyáltalán nem biztos.
Off de mégse Wotnak is kell vetélytárs és bizom benne jólessz hogy ök is hajtsanak legyen verseny.
Tankace online -
Plata #56186 A csodás jelző csupán irónia. -
TDantes #56185 Áh, hát ez még a WoT-nál is árkádosabb. -
Plata #56184 Tudom,én először azt hittem valami megkésett április elsejei vicc. -
spiczi91 #56183 Ez a játék kb. vicc kategória így videó alapján. -
Plata #56182 csodás tankace csata -
R3nton #56181 Meg! mert ilyen ótvar grafikával kiadni egy játékot mostanság. Jójó hogy nem a grafika a lényeg, de azért legyünk már picit igényesek, nem is értem ezt hogy gondolták. Pingponglabdát lő a tank, meg a robbanás is... -
Plata #56180 Nézz szét a youtube-on.Van pár gameplay videó.
-
lexlutor #56179 ..most ezt te komolyan ketto, azaz ketto trailerbol megallapitottad, egy perc jatek nelkul? -
Plata #56178 Csodálkoznék ha bárki is áttérne rá,ez olyan mintha Ferrarit lecserélnél egy trabantra.WoT-nak van sok hibája,de ilyen gáz azért nincs. -
bgabor #56177 Ó, én sem hogy ennyi öntelt hólyag, de hát az élet tele van meglepetésekkel.
-
Gunslinger #56176 Nem gondoltam volna, hogy ennyi funkcionális analfabéta lakja a topicot...
-
Gunslinger #56175 Hol szóltam hozzád vagy minősítettelek korábban? Nem kifejezetten csak neked szólt volna a mondandóm, pusztán a véleményemet fejtettem ki erről az egészről, mivel fórum, ezért ezt nekem is szabad, nem csak anyázni a WoT-ot. Lehet menni károgni a hivatalos fórumra a hibákat illetően. -
S1mlis #56174 Gunslinger ez a hangnem szerintem megengedhetetlen!
Ezen a fórumon nem nagyon láthatott még senki sem,hogy rinyálnék,pedig jó egy éve játszok a WoT-al.Igaz nem vagyok 1 pro player ,de megpróbálom élvezni a játékot a hibáival együtt.
-
Szakesz #56173 Mondom, megy a dedó. :) -
S1mlis #56172 Fizettem már játékért nem is keveset, de én is egyet kell ,hogy értsek az előttem felszólalóval csak akkor éri meg beruházni egy játékra "WoT" ha már az alapvető hibáit javítani fogják.Persze erre szinte semmi esély. -
bgabor #56171 Szerintem meg néhány ki tudja mikor készült youtubeos videóból nagy ostobaság lenne véleményt formálni a játékról. Nem értem, miért kell leszólni előre. Szeptember elsején minden kiderül, azt kész. Ha jó, sokan áttérnek majd rá, ha szar, hamar eltűnik majd a süllyesztőben. -
S1mlis #56170 Kellene egy külön fórum a Premium és az ingyenélő(mint én és sokan mások) számára : természetesen a WoT lenne az. -
bgabor #56169 Aki ingyen játszik vele, az is ugyanúgy meg tudja ítélni a játékot, a hibáit, előnyit pont ugyanúgy látja, mint te, és pont ugyanannyi joga van róla a véleményét kifejteni, mint neked. És tetszik vagy sem, ez a fórum a vélemények kifejtésére való.
Én nem fizetek érte, mert se a játék minőségével, se a fejlesztők hozzáállásával, viselkedésével nem vagyok kibékülve(alapvető hibákat nem hajlandók javítani stb).
Nem hiszem hogy ezt a mentalitást támogatni kéne.
Tényleg, most jut csak eszembe, a mútkori PC Gurut a promó goldal megvettem, akkor ez most fizetésnek számít érte? Csak tudod érdekel hogy akkor most megszólalhatok e vagy kuss a nevem.
-
SZU #56168 Szerettem volna, ha nem lett volna benne jobb klikk autotarget beépítve.
A videón is ez látszik. Megy előre, jobb klikk, befogja a célt, bal klikk kilőve, jobb klikk, nem is ezt, majd a másikat, jobb klikk, bal klikk... -
Gunslinger #56167 Tőlem az savazza, aki akarja, csak megjegyeztem, hogy olyanok tollából, akik akkor sem fizetnének érte, ha tökéletes lenne, nos, meglehetősen komolytalan. -
Plata #56166 Sok jóra nem. 
Sztem ez a tan ace nagy bukta lesz.Főleg ha így fog kinézni,és a tankok is ilyenek maradnak. -
Szakesz #56165 Esetleg Tank Ace néven létrehozhatnál egy topikot, ahol leírnád, mégis mire számíthatunk. Mit szólsz? :) -
S1mlis #56164 Akkor leírom neked is még egyszer, senki nem fikázta most a WoT-ot ,hanem lehetséges alternatívát ajánlottam nektek.Sőt nem is én dobtam föl ezt a témát a mai nap folyamán (Tank Ace) csak reagáltam rá.
Részemről lezárva. -
lexlutor #56163 .. 3 honapja van premiumom, en savazhatom a jatekot? -
Plata #56162 Ne bánd,szerintem poénnak jó volt ez a videó,32 másodpercnél sem jobb a grafika,a tankok meg borzalmasak,ennél a Blitzkrieg is szebb. -
Gunslinger #56161 Nekem sem tetszik ez a Tank Ace, két éve hegesztik, de semmivel sem tűnik jobbnak a WoT-nál, amiért érdemes lenne megváltóként kezelni. Az az igazság, hogy hiába lehet jó sok dologért savazni a WoT készítőit, de ebben a kategóriában úgy tűnik, hogy sokáig az ő játékuk lesz az etalon. Különösen vicces, mikor a legnagyobb hévvel azok savaznak, akik bevallottan egy garast nem hajlandók érte fizetni, persze erre rögtön jönnek a mondvacsinált indokokkal, hogy miért nem, de az ilyen fószerek úgy is mindig mindenben találnak hibát, amivel megideologizálhatják ezt az egész savazó ingyenélő tevékenységet. Megy a készítő anyázás, a szemét ruszkizás, meg a "na most már tuti abbahagyom, hogy lehet törölni az accom?" mártírkodások, nyavalygások, de aztán úgy is játszik vele tovább. -
Plata #56160 Armored Fist 3 -
Plata #56159 99-es tankos játék.
http://www.youtube.com/watch?v=CbqUSc6b-_Q -
S1mlis #56158 Már megbántam , hogy hozzászóltam ehhez a témához.
Ahelyett, hogy megvárnátok a szept.1-et már le is húztátok játékot és elkönyveltétek egy rakás sz..nak.
Ne a 2009-es videók alapján ítéljünk,elhiheted nekem olyan lesz a játék mint azon a videón amit belinkeltem nektek 32 sec-nél.
-
Plata #56157 Úristen ezt nem is láttam,mondjátok hogy ez nem igazi játék,csak valami hülye poén. -
lexlutor #56156 ..ok, szoval a grafika minden..
igaza wot, szep.. csak szar a lathatosag, nincs balance, van egy otvar matchmaker, isteni spg parbajok... -
R3nton #56155 96-ban még talán elment volna a grafikája :D -
Plata #56154 Akkor nézd meg a másik videót is,tényleg brutál gáz. -
tessék:
TankAce gameplay