418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
zoltang #56272 Type 59? 1957-től??? -
kaleun #56271 Nekem is ez a második napom zsinórban (csúcs az 1 hét volt), de már nem is erőltetem. Esetleg este egy kis százados móka, ha megy... -
R3nton #56270 dolgozik a %-os rendszer szépen kv 2x kv3 2x átlőtte az is4esemt xd -
jobklikképurljemásolás -
-
béééééka -
Höhöh :D
-
Szpecnyaz #56265 Vannak akik felveszik a harcot, sokszor eredményesen. De milyen már az, amikor bemegyek a bázisukra, ott van egy pár arty, meglátnak, aztán már lépnek is ki egyből. -
R3nton #56264 ne is mond most himmelsdorfon készültem leradírozni az ellent is-4essel mikor az egyik utcából oldalba kapott gw tiger örültem -
Szakesz #56263 Pár héttel ezelőtt egy bizonyos GW type E volt a csapattársam zsinórban két alkalommal is. Kb. 5 tankot lőtt csatánként, s ebből hárommal közelharcban végzett. :) -
-
Szpecnyaz #56261 Hát igen, még ha be is megyek az artykért, a gyáva férges sokszor inkább dezertálnak amint meglátnak. -
jaaaaa akkor énis reménykedek hogy magától elmúlik....
remélem a 0.6.7-ig nem kell várnom...
Tényleg a következő patch mikor jelenik meg? -
Augusztus 22. 7:00 -
WOT1YEAR bónuszkódot meddig is lehet felhasználni?
-
Renegade #56257 a 6.6 hozománya néhány embernél a CTD, szóval nem hinném, de ahogy érzed :-) -
Aham most nekem például egy csatában 3x lépett ki de van hogy letudok nyomni 2-3 csatát is kilépés nélkül :D
Nem hiszem....sőt biztos hogy nem a konfigommal van a gond. Az XP-t tettem újra és asszem azóta van ez.
Ha újra teszem a WOT-ot vajon elmúlik a problema? -
Renegade #56255 Leóba már én is beleraktam a 15k xp-t biztos ami biztos, amíg ki nem jönnek a fejlettebb scoutok (fr t7 scout, t-54 light) addig remélhetőleg az a tank lesz a t10 csaták réme. :-)
Na igen, ha feltételezzük, hogy a fegyvernemek eloszlása egyelő (valószínüleg nem, csak feltételezés), akkor kb a játékosok 5/6-a szív a tracer hiánya miatt, úgy fest ez a szám még nem termel elegendő profit visszaesést, ahhoz, hogy érdemes legyen megsürgetni a bugfixet. -
Miért mindig a legkisebb tankot akarják előre küldeni? kis PZ4-emmel kell bennem a tier7-es behemótok közé, különben senki meg nem mozdul, pedig többet kibír a vasuk mint nekem... -
Renegade #56253 Nálam is ez volt, de elmúlt magától. :-)
átlag 10 csatánként CTD, volt 3-as kombó is.
Azóta nem csinálja, mióta próbálok orvosolni egy másik bugot, és pedig egy elég vicceset:
volt egy dualcoreos 2,6-os P4-em, 20-40 fpsel ellötyögött a játék, vettem egy I5 4magosat, egy zsák memóriával (videó kártya maradt), eredmény: legalacsonyabb felbontáson is 5-90 között ugrál, kicsit játszhatatlan így időnként.
Szóval játszok a prioritással, proci affinitással, azóta nincsen CTD. -
R3nton #56252 Nehogy azt hidd a többi ágon nincs ilyen, mikor az s-70essel már kb 4-5x pattantam a t-43ról!!!!!!!! meg amikor pattanok az artyról és utána bónuszként ki is lő még közelről az a kedvencem. -
Jammal #56251 Gyors, mozgékony és irányváltoztatásnál alig veszít sebességet ez a lényege. -
Redmaster #56250 T-34-esem még nem volt úgyhogy lehet ez a gond. -
Jammal #56249 Egészen más mint a pz4, ezzel úgy kell játszani mint a t34el körbekocsikázni az ellenséget, amíg a pz4 támogató tank és snipeolsz inkább. -
Már lassan 3 hónapja...két dolgot kéne csinálni csak: tracer vissza, SPG limit 2-3 / oldal. Ennyi. És akkor befognám a számat. Nem azt kérem hogy nerfeljék vagy akármi...
Nem hiszem el hogy majd' 3 hónap alatt semmit nem tudtak csinálni az egésszel. Szeptembertől nekem amúgy is kezdődik az iskola, akkor jár le a prémiumom is. Utána nem veszek gold-ot amíg meg nem oldják. Prémium nélkül is tudok T-54-ezni, mert átlagban kijön 0-ra, max. veszítek egy kicsit, belefér. De ez így már sok nekem, ennyi SPG-vel nem lehet normálisan játszani.
És az a durva, hogy Leopard-al meg berak Tier 3-4-5-ös csatákba, ahol egy darab SPG nincs....múltkor is egy Bison volt az ellenfélnél. Ezért fölösleges, én azt szeretném ha berakna a legnagyobbakhoz. Remélem a VK2801-essel ezt meg lehet majd csinálni, nagyon várom már azt a tankot, megvan az XP is rá. (sőt, 3x annyi is megvan már :D ) -
Szervusztok !!!
Egy kis segítséget kérnék Tőletek hátha vki tudja a választ.
Soha nem volt WOT alatt még ilyen problémám (kb.3-4 hónapja nyomom)
Amióta a 0.6.6. patchet feltettem azóta elég sűrűn szinte mindegyik 2-3. csata alatt kilép magától a játék teljesen a windowsba és van hogy kiírja hogy a program hibát észlelt ezért leállt és van hogy nem.
Mi tévő legyek? Már az ISU-152-esemet fejleszteném nagyban de akció közben sokszor kilép:S
Válasz előre is köszönöm !!!
Üdv.:
Nick: Sanzi23 -
Redmaster #56246 Amúgy a PzKpfw III/IV azon tulajdonságán kívül hogy a PzKpfw IV-hez képest sokkal szebb lánctalpa van tud bárki más egyéb pozitív dolgot megemlíteni vele kapcsolatban? -
Tegnap vettem meg. Fos. Ma pl 5cm-ről lepattant a 150-es a jagdpantherről. Ennyi. Pusztuljanak meg a fejlesztők nagy kínok között.... -
madmex #56244 Teljesen egyet értek. Csak pislogok énis ha e-75-l megyek játszani mert végre kemény tankkal megyek és megküzdöttem érte akkor teli rakja minden alkalommal artyval a mezönyt hülye matchmaker. És irtam másnak is természetesen csak engem lönek artyk mert én vagyok a "legnagyobb vad". Marha unalmas hogy ha van 4-5 arty menetközben szétkapnak akárhogy cikázom ide oda mert körbe lönek. -
Renegade #56243 sajnos nagyon igaz, pláne, ha az ember lebontja egyszerű logika mentén a tényeket:
fontos a játékosoknak a tracer?
ront a játékélményen a hiánya?
javítana a játékosok elégedetségén, ha kijavítanák?
lassan két hónapja ismert bug
nem bonyolult kérdések, ám ezek. OK, mondjuk csodát nem kell várni, amíg nincsen rivális, addig a diller nem nagyon töri magát, hogy javítson a minőségen.
persze, ez nem csak a WG sajátja, lásd legutóbbi EVE botrány.
Talán egyedül a Blizard tudott némi "fontosak a fogyasztók" kultúrát elsajátítani, bár ezt csak hallomásból ismerem, mert összesen 3 napot WOW-oztam. :-) -
Én meg abba is hagytam Az E-75-özést, pedig már csak a nagy motor kéne.
Unom már hogy mindig olyan csatába rak be, ahol oldalanként 4-8 SPG van.
T-54-el még élvezetes is a játék, főleg ha néha bejutok a bázisra és amint meglátnak megy is a "goes up in flames"...fut a sok gyáva. persze néha még T-54-esben is SPG szed ki, mert 4-8 SPG elől nem könnyű elfutni...elég ha csak 1 leszedi a lánctalpat a 10m-es splash sebzéssel, aztán már jön is a többi.
Amíg nem lesz tracer vagy SPG limit, addig csak Leo-val megyek meg T-54-el, ezekben nem érzem azt hogy csak célpontja vagyok a bokorban gubbasztó, Istent játszó, mások játékélményét romboló SPG játékosoknak. -
Renegade #56241 Az elmúlt 4 nap bukó szériája meg a szörnyű csapattársak erősen rontották a morálomat, csak a duplázókat futottam le, szóval még a fele sincsen meg a szükséges xp-nek. -
Ry0K3N #56240 1 nap ingyen prémium -
zsömi12 #56239 Sikerült, köszi szépen! Tulajdonképpen ez mire jó? -
WoT oldalán jelentkezz be, találsz egy olyan linket jobb oldalt hogy "use promo code" ide írd be ezt WOT1YEAR . -
zsömi12 #56237 Sziasztok! Aug. 4-én regisztráltam, de nem kaptam semmilyen codot amit aktiválnom kellene. Tudtok mondani valamit, mi a teendőm? -
Állati jó game lesz ez az tuti:D -
Miért van az hogy semmilyen beállítást nem tudok végrehajtani? Sem audio, sem grafikai és semmi mást sem. -
Szakesz #56234 Hol tartasz az E-100 fejlesztésével? Már várom, milyen véleménnyel leszel róla. :) -
Renegade #56233 én tegnap láttam hasonlót, srác nyomta a nobb/bot tactikát: pálya szélére el, mikor lerohanták a bázisunkat, elszaladt, statjai kb így néztek ki:
600 csata t-43ban
71 kill
60% hitratio
200-250 átlag xp
vagy egy fejlett bot, vagy a leggyávább játékos, nehéz kérdés