418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lehet a hobbinácit magadénak érzed de ez sajna attól tény marad hogy igen is vannak itt emberkék akik emocionális dolgot csinálnak tankokból és oldalakra szakadnak ez nagyon nem jó én nem állok be a sorba sőt még mint mindig inkább ellene szólok direkt úgyan úgy elfogultan csak azért hogy meglegyen az ellensúly xD
Victor nagy játékban van xD http://tv.esl.eu/de/ -
4.-et is bukták :D A német csapat nyerte mindet. -
A WG csapat vesztett 4-ből 3 csatát eddig :D
3 lett volna összesen, de a WG-sek nem hagyják annyiban :) -
T32-t keverik a T29-el :) -
Imation #56308 Don't feed the trolls!!! -
Kinek nem inge.... -
Renegade #56306 "no offense" jaj dehogynem, attol, hogy odaírod, hogy nem sértés attol még tartalmilag az marad :-)
-
Renegade #56305 én úgy hallottam, hogy buffolni fogjá őket -
Matusy #56304 vki nem tudja h szándékoznak-e vmit tenni a tüzérekkel a közeljövőben? -
Ry0K3N #56303 http://tv.esl.eu/de/ WoT gamescomon ha érdekel valakit -
E75-nel szerintem sírjátok be magatokat Tier8-ba biztos működni fog mert ez egy jó kifejlesztett hobbynáci taktika csak hivatalos fórumon ne felejtsetek el jó sokat opézni előtte az orosz tankokat Overlordnak.
No offenzív ez csak egy tipp mert volt rá példa hogy működött lehet most is fog. -
Ja aztán mindenki ilyennel rohangál majd. Egy T-54 ami úgy keres mint a KV5 vagy a Löwe. Fasza. Így is rühellem a T54-et most meg majd még több fog rohangálni mert sok pénzt is hoz. Ezekenek a fejlesztőknek kijárna egy alapos verés... -
Leo2A7 -
R3nton #56299 k2 -
Type-99 kínai, T-92 meg a szupititkos orosz heavy tank ezekkel mi a helyzet szerinted? -
Renegade #56297 már hogyan lehetne, jelenleg az abrams a legjobbnak mondott tank a világon, ami se nem szovjet, se nem orosz, ráadásul német ágyú van benne :-) -
kdezso30 #56296 Csak halkan jegyezném meg, hogy a koreai háború még jelenleg is tart mivel nem kötöttek békeszerződést, vagyis akármilyen tankot be lehet rakni a játékba. -
Renegade #56295 azért írtam a teszt csatát, kb ezt jelenti -
davidbog #56294 Csak nem olyan minőségű mint a '60-as évekbeliek és elhanyagolható mennyiség volt belőle.
-
Renegade #56293 infra éjszakai teszt üzemben/csatában már a párducokon is volt :-) -
Renegade #56292 azt én is néztem, hogy a első szériás mókásan papír volt, kicsit olyan ez, mint, hogy csak nemrégiben mert újra elit egységet szervezni a német hadsereg, ami kicsit vicces, mert 20 évvel ezelőt ugyanúgy lenácizták volna ezért őket mint napjainkban a német ellenesek, de legalább lett volna :-) -
Imation #56291 Kb így állok ezzel én is, lassan teljesen élvezhetetlen heavy tankkal a játék, megcsinálom a napi duplázót velük aztán be is fejeztem. Az E-50 felé haladok inkább, bár azzal az ággal sem haladok sokkal gyorsabban. Kicsit elvették a kedvem már a játéktól. -
Szpecnyaz #56290 Pedig az object az, amivel még ilyen esetben is csúnyán meg lehet szívatni az ellenséget. -
Redmaster #56289 Komolyan ezen izgultok? Minek. A sok amatőr megveszi drága pénzért de nem fogja tudni használni mert nincs tapasztalata. Inkább örülnétek hogy lesz egy új xp grindelő tank. Mármint nem annak adja z xp-t aki benne ül hanem aki lövi. Én örülök mert a Kv-s trollgun is átviszi majd szemből. -
davidbog #56288 A Leopard 1-ben sok köszönet nem lenne. Az papír tank. 70 mm vastag 30°-os homlokpáncélja volt. A torony pedig 60 mm vastag, szemből is. Csak a későbbi Leopard 1A3 kapott üreges páncélzatot. A löveg a brit 105 mm L7 adaptációja, aminek a teljesítményével megegyezik a WoT-ban lévő 10,5 cm Kwk 45 L/52 Aufs B. Valószínűleg a fordulékonysága lenne jobb mint a mostani E-50-nek, de cserébe sokkal gyengébb lenne a páncélzata, tier 7-es lövegek is bárhol átlőnék.
Amikben jobb lehetne (infra reflektorok, lövegstabilizátorok, automata töltő, ABV védelem, hatótáv stb) a Leopard 1 mint a WoT-ban lévő tankok azok amúgy se számítanak a WoT-ban. Mint ahogy a Type 59-nél se fognak. -
Renegade #56287 újabb gyöngyszem: 100%-os objet egyedül maradt az ellennél sok sebzett tankkal szemben, arty nem volt ééééés dezertált, van ennél lejebb? -
Jammal #56286 Betaban még etették a népet a szar semmire nem jó premium tankokkal, hogy majd a többi is ilyen lesz csak pénzkeresésre jó semmi előny, aztán úgy látom beindult a dolog kezdve a Löwevel, hogy a sok kis nyál aki perkál tizenezreket az 0 munkával tierjénél erősebb tankot kap. Ami továbbra sem változtat azon, hogy az emberek hónapokat grindelnek a semmiért mert 0 végcél és odáig vezető út is olyan mintha satuba raknák az ember tökét a sok bug, "matchmaking", arty miatt. -
davidbog #56285 Tier 8-as premium tank? Minek? Remélem igazad lesz és csak a kínai szerverre jön. Vagy ha jön akkor nem követi még több prémium tank.
Ez egy stock T-54 100 mm-es homlokpáncéllal. Szerencsére ezen is csak 100 mm D-10T mod1945 löveg van, ami csak pontosságban jobb mint a D-10T. -
Renegade #56284 na jó, de akkor jöjjön a Leopard 1 is, elvégre egy laza 7 évnyi fejlesztés hiányzik a németeknél, ez egy kicsit olyan, mintha a németeknél a csúcs tank a párduc/kt lenne a szöviknél az m3, a ruszkiknál meg az SMK meg a KV -
R3nton #56283 tuti 7500 gold lesz majd ez is -
R3nton #56282 t110et is beteszik pedig az is 50es évek vége felé, szerintem lazán veszik ezt a "koreai hábórúig"-ot -
Renegade #56281 vertical -
Renegade #56280 tuti kamú
a játék a Koreai háborúig tart 1950-53
az első type59 pedig 1958-ban jött ki a gyárból -
Ja nem, csak félrenéztem, nincs rajta a tech-fán :D
Akkor szerintem ez ilyen exkluzív tank lesz a kínai szerverre. -
Matusy #56278 Sziasztok!
E-50-re milyen kiegészitőt ajánlotok? Eddig van rajta egy töltésgyorsító és egy ventilátor. -
Renegade #56277 jaja, kicsit fura, egy t-54 kópia, mbt és kína gyártotta, ennek fényében szerintem jöhetne a merkavák is, simán elfér.
erősen remélem, hogy kamu a kép :-) -
A Type 59 az egy amerikaiak által zsákmányolt t-54-es. (Korea gondolom...)
Nem tudom mire fel ez a nagy meglepettség, már 1 éve rajta van a fullos tech-fán :D
A legerősebb Tier 8-as med. lesz. Pedig prémium. -
zoltang #56275 http://en.wikipedia.org/wiki/Type_59
Elmennek az apjuk fa*****.... -
Szpecnyaz #56274 Ez a Type 59 mi? Ez hogy hogy amerikai? -
Renegade #56273 felteszem a type 59et nem merik belerakni
vagy nem ilyen értékekkel, ha jól látom 1957 és !1987! között gyártott tankról van szó, olyan értékekkel ami bármi ellen veszélyes