418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• patchaou
    Újraraktam, minden szép és jó lett.
  • madmex
    Nem kommunista ha érted a célzást.
    Ha Hitler nevű tank van lehet célozgatni de Is tank nevére se célozgat senki mert nincs értelme így értettem.
  • S1mlis
    nekem is fent van,eddig semmi probléma vele
  • patchaou
    Lehet hogy ez a sebzéskijelzős cucc baszarintott el valamit? Mert akkor nem rakom fel megint.
  • ColMoss
    többek közt itt is vannak icon modok -> link enyém a PogS Contour Icon 5
  • S1mlis
    H nem menne az orosz akkor klik angol ikonra
  • patchaou
    Már települ :) Hagytam volna, de beállította magát 1024*768-ra...
  • S1mlis
  • S1mlis
    Vagy újratelepíted, vagy ha nem ódzkodsz a kézi szerkesztéstől akkor az előbb megadott elérési úton lévő mappában a preferences.xml fájlt kell szerkeszteni.
  • I.C.ram
    IS tanknak miért is a neve az, hogy kommunista?
  • madmex
    1.Én kikérem minden játékos nevében ne nácizz.
    2.Senki nem komunistázza le azt aki szovjet tankkal játszik pedig az Is-tanknak neve is az.

"The Iosif Vissarionovich tank (or IS tank, also known as the Joseph Stalin tank), was a heavy tank developed by the Soviet Union during World War II and first used in the Kursk area in September 1943.[2] The tanks in the series are also sometimes called JS or ИС tanks."

Idézet wikipédiáról.
    3.Én sírok mert ugy érzem nekem ez nem megfelelő. Kiis sirnám legyen tier 8. Passzol rám amit mondasz és szeretem is a német tankokat. Akkor eza nem dámadás dolog meg ne vegyem magamra hogyis van?
  • patchaou
    Annyi változott, hogy minden visszaállt alapra, de változtatni most sem tudok... sebaj, azért köszi!
  • S1mlis
    Egy tipp csak a beállítási problémáidra :
    Ha Windows 7 a rendszered : Users/felhasználóneved/Application Data/
    itt a wargaming.net mappát kell letörölni , nem tárolodik semmi csak a felbontás, hang etc..
  • S1mlis
    Megjelent a WoTTweaker 1.7 , ha esetleg érdekel valakit.
  • Ry0K3N
    átérezzük a fájdalmadat, kitartást hozzá
  • Droughert
    Hát akkor szopó álarcot fel, aztán hagy szóljon....
  • Jerol
    Igen, T34 105-össel nagyon gáz, nekem szinte csak vereségem volt úgy. Majd beleőszültem mire meglett a 120-as, na azzal viszont már tettszett és vissza is tornáztam vele a statomat 50% fölé.
  • patchaou
    Még mindig nem tudok semmit állítani a játékon belül, se hang se video, se semmi. Van valakinek tippje mi lehet a baj? Semmi nem írásvédett, rendszergazdaként futtatom.
  • Ry0K3N
    annyira, vagy téged is folyton retardáltak közé rak, nekem 33 csata 9 win az arányom vele a 105-ös ágyú nem abba a tierbe való
  • brasco84
    mi ez ami így ki írja töltőképernyőnél ezeket? jóféle.. honnan tudom letölteni? :)
  • Oddball29
    Ennyire, én megvárom inkább az M103-at.
  • Droughert
    A T34 ennyire gáz? 24-ből 6 győzelem, durván alacsony xp/battle arány. Jelen helyzetben egyszerűen fényévekre van a 120mm-es ágyú és a fejlesztett toronym, amitől a megváltást várom (kb 80k xp kell..).
    T29/T32-őt élveztem,de ez valami rémálom.

• Renegade
    vonszolja a testét a homokban, bááááz :-))))
  • Eagle16
    Előbb az egyik GC player olyan aranyos volt hogy E-100-asával a saját csapattársait ölte le, köztük engem is. Kaptam 2k kredit kompenzációt, a javítás 18 ezer volt. Adjanak nekik csak tesztcsatákat a fenébe is már.
  • Imation
    Komoly kedvcsináló lehet ez egy érdeklődőnek! Percekig vonszolja a maus testét a homokba majd 10 másodperc alatt kirobbantják belőle egy arty sortűzzel úgy hogy azt se tudja mi van. Nem is baj mert kb itt tart most a játék, ennyit ér!
  • Renegade
    baaaazmeg, ezt nem tudtam, megláttam egy hülyét (GCxx) egy E artyba aki az ellenségnek háttal állt, sokat rontott a mai hangulatomon :-)
  • ColMoss
    lol télleg GC, ezt nem is figyeltem, hát akkor ez remek reklám meccs volt 2 t-54 beszambázott kezdönkre és ledarálta artykat
  • Buci
    Ok, köszi!
    Akkor esetleg vélemények?

VK 3001 (H)
    Legfürgébb jószág, viszont ennek ára van: kicsi az armor, kevés az élete. Egyúttal a alapágyú is gyengébb.

VK 3001 (P)
    Elől van a torony, ami jó, hogy nem a tank orrát dugom ki a sarkon először. Gyors, csak nehezebben fordul. Közepes armor, alapágyu ua. mint a 601-es.

VK 3601 (H)
    Legnagyobb armor és élet, ismerős játszott vele, azt mondta csak ugy koppanak róla a golyók. Viszont közel sem olyan fürge és fordulékony mint a másk kettő.

Ez mind csak a stock info. Viszont kifejlesztve nyilván jobb mind. Csak melyik a legjobb. (tudom, h játékstílus függő) Osszátok meg pls a tapasztalataitokat!
  • Eagle16
    Most nem tudod, mert a teszt szerver csak akkor megy ha éppen egy új patchet készülnek kihozni. Még várhatsz rá 2-4 hetet...minimum.
  • Buci
    Segítene vki, hogy tudom használni az orosz tesztszervert?
    Szeretném kipróbálni, h melyik 6-os VK-t érdemes megszerezni.
  • Eagle16
    Hét ez van amikor 3 szerencsétlen még platoonba is tolja...

Ráadásul kaptatok egy GC Player Maus-t is. (ezek ingyen acc.-ok top tankokhoz, ezzel játszanak most a németországi rendezvényen, akárki odaülhet...)
  • Renegade
    csak én fogom ki a hülyék?

gyerek neki áll magyarázni, a régi szarságot: kill all, more xp
    én hülye visszaírom neki, hogy nem, erre írja, hogy le van írva hintbe, olvassam el!

a t32-n már nem is csodálkoztam ami folyamatosan hátrálva autoaimmal lőtte az őt támadó lövét.
  • ColMoss
    ...
  • Eagle16
    Pedig lesz ebből valami. Mert aki kirakta az bannolták szuperteszt infó kiszivárogtatásáért...
  • Buci
    KV Derp-Gun rulez! :)
  • noname23
    Mind3at kitoltam bétában szvsz és megint meglesz szóval nem igaz
    jah és hamarosan Tiger de mind1 erről ennyit.
  • Renegade
    szvsz mindenki tudja rólad, hogy akkor szovjet tank fan vagy, mint én német, szóval ennek fényében éppen nem téma az e-75, majd be jösz és közlöd, hogy menjenek sírni az e-75 tulajok, hát ez bizony trollkodás ;)

ami alapból nem baj, csak válald fel, stílusosabb lett volna úgy kezdeni, hogy akkor én most vitaébresztőnek bedobom, hogy miért is tartják szarnak az E-75öt a tulajdonosok, és lett volna belőle egy beszélgetés, mint pár oldallal ezelőt

nagyjából ilyen:

én: mekkora egy papír

Szakesz: dehát ezzel vannak a legjobb köreim

én: nekem is, de ettől még papír

na, ez a vita és trollkodás között a különbség :-)
  • spiczi91
    és ezek a csillámfaszlámák fejlesztik a játékot...
  • Wasp91
  • Ry0K3N
    elkezdi még meccs előtt viktorka játsznak továbbra is német tankokkal :D