418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Csak nem meghallgatásra kerültek imáink?
Tegnap aktiváltam az ingyen prémiumomat, ezért egész nap játszottam.
Arra lettem figyelmes, hogy jópár csatában egyetlen arty sem tűnt fel. És ha mégis, akkor is max 1-2 db oldalanként... Csak nem állítottak valami végre?
-
heroes V? wtf?? -
Sir Charles #56390 Még mielőtt bárki kérdezné, nem ez nem Photoshop, hanem Heroes V.
-
Érezd jól magad a nyaralás alatt! Utána majd eladod a tankot. :) -
5 tank a limit. -
spartan161 #56387 Egy nap hány tankot lehet eladni mert ma akartam megvenni az is4-et és eladni pár kisebb tankot amiket el is adtam csak mikor azt a tankot adtam volna el amit akartam,hogy meglegyen a pénz azt írta ki,hogy a tankot nem lehet eladni :S az a gond hogy 2-ő után csináltam és az ,hogy hnap megyek nyaralni most mit csináljak ? -
kaleun #56386 Imádom amikor pár jó kör után a lövéseim 90% teljesen a kör szélére esik... -
madmex #56385 Lag. Nem szokott ilyen lennia te netedben van a hiba le vagy feltöltesz valószinüleg. -
madmex #56384 Off:Nekem az jut eszembe hogy akik a videon vannak azok közül sokan elis estek a háborúban.
Visszavonom az állításomat miszerint e-75 nemjó. Teljesen egyenrangú is-4-l.
-
Azért ha nézem ezeket a régi világháborús filmfelvételeket - pláne így színesben - mindig eszembe jut, hogy azért ez csak 70 éve történt és mennyit változott a világ... -
Stuko #56382 Üdv!
Nem tudom eldönteni, h. 3601, v. 3001-s legyen a köv. tankom. Eddig tuti volt a 3601-s, de láttam a kifejleszthető tigrisek közti adatbeli különbségeket, és ez elgondolkodtatott. A ptigis, v a tigris felé menjek? Vki vmilyen tapasztalat?
A másik, játszok a játékkal, és menet közben egyszer csak 10-20 m-rel arrébb kerülök... nagy szopás, ha fedezék mögé akarok épp menni. tolatnék, és balra fordul, lenyomok egy irányítógombot, és 10 mp-cel később hajtja végre, balra megy mikor jobbra mennék. Beszarás... Vkinek volt hasonló tapasztalata? -
Gunslinger #56381 Főleg, hogy nincs is egyhangú vélemény a dologról, innen meg talán még nehezebb eldönteni. Nekem pl. soha eszembe nem jutna heavyre kukkert rakni, az tipikus scout és TD stuff. -
Renegade #56380 hát azért az is4-nek van baja, elvégre t10 lesz, gondolom okkal, rohadt nehéz sebezni, ok, ott a soför nyílás (sok fokban döntött 160 talán), meg a két téglalap, ha szögben állna, az oldalára viszont nem is érdemes lőni ha szögben áll.
Ezzel szemben a mini effektív 100 mm-s oldala bármivel kikezdhető
+ ugye a sofőr még elnyelhet egy lövést is és az még csak ki sem gyullad, mint a motor -
Szakesz #56379 Most komolyan, miért olyan hatalmas dilemma ez? Minden fel van tüntetve ingame, amit tudnod kell a kiegészítőkről. Ítéld meg, mire van szükséged, s az alapján szereld fel a tankodat. Nem szükségszerű, hogy ami nekünk bevált, az neked is befog. -
lammaer #56378 Távcsövet is furcsállom... ha neki kell spottolnia már rég rossz. -
Ry0K3N #56377 ha akarja akkor spall liner helyett mehet az de nem létszükséglet sztem anélkül is durva az a gép -
Oddball29 #56376 Agresszív: stab+spall liner+rammer
Kemper: teleszkóp+rammer+spall liner/venti/háló -
lammaer #56375 venti sehol? -
Ry0K3N #56374 spall liner kukker és töltésgyorsító mert arty magnet vagy az 500 méter kell és hogy gyorsabbal lőjjjé -
lammaer #56373 Legjobb ágyút, legjobb motort, legjobb lánctalpat. -
T29-re majd mit rakjak? 10k exp van hátra, zsozsi megvan rá
-
lammaer #56371 Nektek volt már olyan hogy amikor megvettetek egy tankot nem azt kaptátok amit venni akartatok?
Vagy benéztem, de t-43-at akartam venni, azt mire megérkezett a garázsba, kv13 lett belőle :( -
Pares #56370 Nazi POWA. 

-
Pares #56369 1231 új üzenet. Normálisak vagytok Ti bazmeg?
-
zoltang #56368 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1003898951
a többi... -
zoltang #56367
Egy másik topikból... -
madmex #56366 ottvan a belinkelt kép alján a cím
ez:wotskins.ru
-
foxbat88fx #56365 megvanmárnemkellköszi :_) -
foxbat88fx #56364 köszike :D én kerestem de nem találtam a legujabbat :S -
http://depositfiles.com/files/16il6j1sc -
Gunslinger #56362 Hja, Type 59 nincs benne és az amcsik a Vietnami háborúig nem is találkoztak vele, a Type 95 viszont benne van, de az egy japó könnyű tank volt, annak reális lehet a felbukkanása:
http://en.wikipedia.org/wiki/Type_95_Ha-Go
Eléggé meg vagyok én is lepődve ezen a tier 8 T-54 klónon, mondjuk a t9 T-54-nek nem lesz ellenfél, de a t8 medeknek annál inkább.
A VK2801-nek viszont durva statja van, elég jó a páncélja és mellé a sebessége, hp-ja ugyanannyi, mint a T-25-nek, amit ebben az esetben picit soknak találok, ha kap egy korrekt 75 milis ágyút, akkor nagyon brutál járgány lesz. -
S1mlis #56361 Több lehetőséged is van a WoTTweaker letöltésére.
1 - FAQ - http://worldoftanks.net16.net/faq/
2 - google - http://www.wotskins.ru/skins/
3 - nem vagyok rest és megkeresem helyetted
-
foxbat88fx #56360 és honnan tudom leszedni ezt a tweakert? linket adhattál volna :) -
kdezso30 #56359 Na végre meglett az első top gunom, és Wittmann kitüntetésem (és valószínűleg az utolsó), az mondjuk mekkora szemétség már hogy az ellenféltöl ketten is dezertáltak, természetesen az egyik arty akkor, amikor már súroltam az oldalát (,mert a lövés mellé ment az övé és az enyém is). -
IS4 az a tank ami pont az ellentéte a VK45-nek IS4-et szemből könnyebb lesebezni mint oldalról a sors fintora hogy a VK45öt meg fordítva 
-
madmex #56357 Eza is-4 nek befuj elvileg igen van rajta egy függöleges lemez amit 2böl 1szer lövök át 1 méterröl. De ez lehet csak az én fogyatékosságom.(látom rajta mindig a lövedék helyét)
-
R3nton #56356 is-4nek is befúj alul + szemben a vezetőt is elég könnyű ellőni -
madmex #56355 Jó tank rendben van alul befúj a szél ennyi a baj. -
R3nton #56354 e-75 tier8?? az lol picit erős az a tank pedig, használni kéne tudni -
Látod ezért mondtam menj aztán usgyí sírd ki nekem is 

Betegség mentesen játszom mert nincs benne magyar oldal addig meg nem igazán érdekel szvsz én annak is örülnék ha lehoznák T8-ba de úgy hogy fullon hagynák mennék is vele alázni.