418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Edorn
    Csak nem meghallgatásra kerültek imáink?

Tegnap aktiváltam az ingyen prémiumomat, ezért egész nap játszottam.

Arra lettem figyelmes, hogy jópár csatában egyetlen arty sem tűnt fel. És ha mégis, akkor is max 1-2 db oldalanként... Csak nem állítottak valami végre?
  • szabii98
    heroes V? wtf??
  • Sir Charles
    Még mielőtt bárki kérdezné, nem ez nem Photoshop, hanem Heroes V.
  • patchaou
    Érezd jól magad a nyaralás alatt! Utána majd eladod a tankot. :)
  • szabii98
    5 tank a limit.
  • spartan161
    Egy nap hány tankot lehet eladni mert ma akartam megvenni az is4-et és eladni pár kisebb tankot amiket el is adtam csak mikor azt a tankot adtam volna el amit akartam,hogy meglegyen a pénz azt írta ki,hogy a tankot nem lehet eladni :S az a gond hogy 2-ő után csináltam és az ,hogy hnap megyek nyaralni most mit csináljak ?
  • kaleun
    Imádom amikor pár jó kör után a lövéseim 90% teljesen a kör szélére esik...
  • madmex
    Lag. Nem szokott ilyen lennia te netedben van a hiba le vagy feltöltesz valószinüleg.
  • madmex
    Off:Nekem az jut eszembe hogy akik a videon vannak azok közül sokan elis estek a háborúban.
    Visszavonom az állításomat miszerint e-75 nemjó. Teljesen egyenrangú is-4-l.
  • Pluskast
    Azért ha nézem ezeket a régi világháborús filmfelvételeket - pláne így színesben - mindig eszembe jut, hogy azért ez csak 70 éve történt és mennyit változott a világ...
  • Stuko
    Üdv!
    Nem tudom eldönteni, h. 3601, v. 3001-s legyen a köv. tankom. Eddig tuti volt a 3601-s, de láttam a kifejleszthető tigrisek közti adatbeli különbségeket, és ez elgondolkodtatott. A ptigis, v a tigris felé menjek? Vki vmilyen tapasztalat?

A másik, játszok a játékkal, és menet közben egyszer csak 10-20 m-rel arrébb kerülök... nagy szopás, ha fedezék mögé akarok épp menni. tolatnék, és balra fordul, lenyomok egy irányítógombot, és 10 mp-cel később hajtja végre, balra megy mikor jobbra mennék. Beszarás... Vkinek volt hasonló tapasztalata?
  • Gunslinger
    Főleg, hogy nincs is egyhangú vélemény a dologról, innen meg talán még nehezebb eldönteni. Nekem pl. soha eszembe nem jutna heavyre kukkert rakni, az tipikus scout és TD stuff.
  • Renegade
    hát azért az is4-nek van baja, elvégre t10 lesz, gondolom okkal, rohadt nehéz sebezni, ok, ott a soför nyílás (sok fokban döntött 160 talán), meg a két téglalap, ha szögben állna, az oldalára viszont nem is érdemes lőni ha szögben áll.

Ezzel szemben a mini effektív 100 mm-s oldala bármivel kikezdhető

+ ugye a sofőr még elnyelhet egy lövést is és az még csak ki sem gyullad, mint a motor
  • Szakesz
    Most komolyan, miért olyan hatalmas dilemma ez? Minden fel van tüntetve ingame, amit tudnod kell a kiegészítőkről. Ítéld meg, mire van szükséged, s az alapján szereld fel a tankodat. Nem szükségszerű, hogy ami nekünk bevált, az neked is befog.
  • lammaer
    Távcsövet is furcsállom... ha neki kell spottolnia már rég rossz.
  • Ry0K3N
    ha akarja akkor spall liner helyett mehet az de nem létszükséglet sztem anélkül is durva az a gép
  • Oddball29
    Agresszív: stab+spall liner+rammer

Kemper: teleszkóp+rammer+spall liner/venti/háló
  • lammaer
    venti sehol?
  • Ry0K3N
    spall liner kukker és töltésgyorsító mert arty magnet vagy az 500 méter kell és hogy gyorsabbal lőjjjé
  • lammaer
    Legjobb ágyút, legjobb motort, legjobb lánctalpat.
  • Czdano
    T29-re majd mit rakjak? 10k exp van hátra, zsozsi megvan rá
  • lammaer
    Nektek volt már olyan hogy amikor megvettetek egy tankot nem azt kaptátok amit venni akartatok?

Vagy benéztem, de t-43-at akartam venni, azt mire megérkezett a garázsba, kv13 lett belőle :(
  • Pares
    Nazi POWA.
  • Pares
    1231 új üzenet. Normálisak vagytok Ti bazmeg?
  • zoltang
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1003898951

a többi...
  • zoltang

Egy másik topikból...
  • madmex
    ottvan a belinkelt kép alján a cím
    ez:wotskins.ru
  • foxbat88fx
    megvanmárnemkellköszi :_)
  • foxbat88fx
    köszike :D én kerestem de nem találtam a legujabbat :S
  • noname23
    http://depositfiles.com/files/16il6j1sc
  • Gunslinger
    Hja, Type 59 nincs benne és az amcsik a Vietnami háborúig nem is találkoztak vele, a Type 95 viszont benne van, de az egy japó könnyű tank volt, annak reális lehet a felbukkanása:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Type_95_Ha-Go

Eléggé meg vagyok én is lepődve ezen a tier 8 T-54 klónon, mondjuk a t9 T-54-nek nem lesz ellenfél, de a t8 medeknek annál inkább.

A VK2801-nek viszont durva statja van, elég jó a páncélja és mellé a sebessége, hp-ja ugyanannyi, mint a T-25-nek, amit ebben az esetben picit soknak találok, ha kap egy korrekt 75 milis ágyút, akkor nagyon brutál járgány lesz.
  • S1mlis
    Több lehetőséged is van a WoTTweaker letöltésére.

1 - FAQ - http://worldoftanks.net16.net/faq/
    2 - google - http://www.wotskins.ru/skins/
    3 - nem vagyok rest és megkeresem helyetted
  • foxbat88fx
    és honnan tudom leszedni ezt a tweakert? linket adhattál volna :)
  • kdezso30
    Na végre meglett az első top gunom, és Wittmann kitüntetésem (és valószínűleg az utolsó), az mondjuk mekkora szemétség már hogy az ellenféltöl ketten is dezertáltak, természetesen az egyik arty akkor, amikor már súroltam az oldalát (,mert a lövés mellé ment az övé és az enyém is).
  • noname23
    IS4 az a tank ami pont az ellentéte a VK45-nek IS4-et szemből könnyebb lesebezni mint oldalról a sors fintora hogy a VK45öt meg fordítva

• madmex
    Eza is-4 nek befuj elvileg igen van rajta egy függöleges lemez amit 2böl 1szer lövök át 1 méterröl. De ez lehet csak az én fogyatékosságom.(látom rajta mindig a lövedék helyét)
  • R3nton
    is-4nek is befúj alul + szemben a vezetőt is elég könnyű ellőni
  • madmex
    Jó tank rendben van alul befúj a szél ennyi a baj.
  • R3nton
    e-75 tier8?? az lol picit erős az a tank pedig, használni kéne tudni
  • noname23
    Látod ezért mondtam menj aztán usgyí sírd ki nekem is
    Betegség mentesen játszom mert nincs benne magyar oldal addig meg nem igazán érdekel szvsz én annak is örülnék ha lehoznák T8-ba de úgy hogy fullon hagynák mennék is vele alázni.