418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #56513 vki vmi hírmorzsát esetleg arról h tracer v arty limit mikor lesz v egyáltalán tervezik-e? v esetleg csak vakargatják a szőrös s.gg.ket ez ügyben?
-
T20-at elején szerettem, aztán kicsit ráuntam, és onnantól fogva nem is ment vele jól a játék. Viszont az E8-at imádtam! Legjobb med a játékban szvsz. -
Szakesz #56511 Ha tudnád, hogy működik a platoon/company, ezen nem kellene fennakadnod. :) -
Oddball29 #56510 Hát a T20-at én kifejezetten rühelltem, viszont perzsával (fele tán T23)közelítem az 1k csatát. -
és? mi a probléma? -
löwe az egy furcsa állat a wot nevü vadonban mert levadász két vakvarjút egy réticsigát és még az útba eső földért fűszálakért is kap jutalmat a fővadász bácsitól csak mert a csókosa ugye te is érted én miről beszélek xD -
Gunslinger #56507 Nem biztos, hogy volt staff a csatában, inkább az autoban rendszer dolgozott. Kilőttél két baráti tankot, nem kéne a dolgon csodálkozni ;-) -
Csak reménykedtem, hogy a teljesen középszerű T20 után kapok valami olyasmit, mint az E8. -
Oddball29 #56505 Hull down-ra rá lehet vele játszani, mint az amcsi nehéztankoknál, a tornya pattogós, persze közel sem immúnis. Az egyenletlen terepre tapadás kifizetődik. T5-7 német és t6 ami medek ellen bejön vele az arctámadás is. Stabbal menet közben is elég pontos.
Igazából nem kiemelkedő a kategóriájában semmiben, hacsak a lövegsüllyesztést nem vesszük annak, a középszerűségében kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt. -
érted szerintem, hogy mire gondolok... Tankonként legalább 2 lövésnél már kb 1100 XPje lenne egy 4-5 killes győztes csatában. -
Szakesz #56503 "beleeregették az utolsó skulót, aztán összejött a kill."
Ezt mindenki így csinálja. :) -
Köszönjük, majd értesítjük. -
Értem, köszi. Ez nem túl jó hír :( Ráadásul kell még a top ágyú, motor, lánctalp + torony is. -
löwe az egy nagy csít tank kilősz 2db T5-öt 4db T6-ot 2db T7-et és ad érte ugyan úgy 100k kreditet mintha nagy harcos lennél -
Úgy látszik nem sikerült megérteni még mindig azt, amit írtam. Nem őt kritizáltam, hanem azt a KONKRÉT eredményt, amit betett... Semmi nagy durranás nincs benne azon kívül, hogy szinte az összes killt az ő platoonja szedte össze. Kb mindenkibe beleeregették az utolsó skulót, aztán összejött a kill. Sokan csinálják ezt, hogy várnak direkt az utolsó lövésig, hogy övék legyen a kill, aztán csodálkoznak, hogy xpt meg alig kapnak.
Löwét meg rühellem amúgy, és nem is vagyok jó vele :P -
Szakesz #56498 Megnéztem a statisztikátokat. Ha összehasonlítom a Löwédet az ő Királytigrisével, akkor szinte minden meg fog egyezni, ami számít. Csatánkénti killek száma, átlagosan kiosztott sebzés mennyisége, átlag XP, maximum XP. :)
Nem hiszem, hogy bármi jogod is van kritizálni az eredményeit.
-
Oddball29 #56497 Sok lesz a modul és legénységsérülés, és 100 oktános benya kell majd hozzá. De ha eddig megtanultál már flenkelni és tudod a gyenge pontokat, akkor fullosan nagyon jókat lehet vele menni. -
Nem sokára meglesz a Perzsa. Érdemes megvenni, vagy hagyjam a francba? Elég karcsúnak tűnik, főleg az ágyúja miatt. -
Jó már megvan holnap fél 5-ig vagyok bannolva.Nem baj,addig se idegesít:) -
-
Am hol tudom megnézni,meddig tart a bann? -
prémium nélkül játszom :P és egy szóval sem mondtam, hogy ÁTLAG xpnek kevés. Csak annyit, hogy egy 4-5 killes csata után illik összeszedni 1k+ xpt. Amúgy: vonRypp -
Hát nem tudom,bennem volt az ideg,de nem gondoltam volna,hogy van egy admin is:)
De értelmét nem láttam,hogy miért blokkolnak... -
Minek lőttél vissza? Engem is elkapnak párszor, de hagyom, magukkal csesznek ki később.. -
Hát ha nem látom,el se hiszem.Éppen jön a jeges pálya,belépek,erre mit látok?Egy su85 és egy marder közrefogja a kv-mat, a mieink,és nem hagyják,hogy kimenjek.Megkérdem mi a probléma,erre elkezdenek lőni.Persze én nem hagytam magam,és visszalőttem,nem hagyták abba,erre kilövöm mindkettőt,és utánna engem kiszed az egyik csapattárs.Elkezdenek lowozni, meg nobbozni,kilépek,és kaptam egy fasza bann-t.Hogy az isten huzza rá a temetőajtót az ilyen f*szokra.... -
Szakesz #56488 Add meg a nickneved, hadd lássam az áltag 1000XP-det. :) -
4-5 killhez 750 xp egy győztes tier8-as csatában testvérek közt is karcsú :) -
Ha nem tetszik van fent egy X gomb
Ez még mindig nem 2 vh fórum. Totál szétoffolod az egészet, a fórum azért van hogy kinyilvánítsd a véleményed/kérdezz, és később ezeket vissza lehet olvasni. A nagyzolós hszeken meg fusson át a szemed és szard le...én is látok nap mint nap olyan hozzászólásokat amelyek nem tetszenek de minek keltsem a savat? ;)
Szerinted megoldás ez amit csinálsz amúgy? -
Szakesz #56485 Savanyú a szőlő? :) -
Plata #56484 Na igen,én sem hiszem hogy tisztességesen szerezte a killeket. -
tankaljöttem #56483 Az hogy van hogy veszek egy tigrist ,és a VK3601-es tank szarrá szivat,ha én megyek a vk3601-es tankkal akkor 2 lövés és világitok mint a karácsonyfa ,kigyulladok,lőszer felrobban ,torony mozdulatlan ,lövész halott mindez 2 lövésből,gondolom csalnak nem? -
Wasp91 #56481 Mért, a németek fényezése jobb?
-
Erre gondoltam én is :) Ha már van 1 killem kb, és győztes csata, akkor is többet szerzek akár egy t7-essel is. 5 killes csata, ha tisztességes fájt volt, akkor legalább 1200 xp prém nélkül is T8-ban. -
Plata #56479 Úgy hogy a többiek lesebezték a célpontot,mikor kevés volt a hp odament és ellopta a killt. -
nem, inkább a vitáitokat meg a fellengzős nagyzolós dumátokat lehet unni!!! nézzetek már kicsit magatokba . -
-
Nem unod még? -
-
Ez mind szép és jó hogy meg igaz is hogy egy film esetében 25 de digitális film kissé másabb mint a fizikális képkocka/másodperc mert ott más szempontokat is figyelembe kell venned monitor Hz felbontás stb mert nem csak egy falra vagy vászonra vetítjük ki hanem egy eszköz segítségével(monitor) és megint másik dolog a játék és film
A játék lényegesen másabb mert nem állandó képeket kapsz a szemed elé szóval nem folytonos és az is rossz hogy te az átlag fpsről beszélsz
A lényeg a minimum fps ha az 30felett van akkor nem lehet ténylegesen szemmel látható különbséget elméletileg látni.
Valójában mégis mert nem szigorúan mint a film esetében folytonosan 30kép/sec azaz 0.033 másodpercenként 1képet fogsz látni hanem ahogy betudja tölteni neked a számgéped és ez igen csak van amikor 0,1 dúrvább esetekben szaggatás 0,5másodpercig semmi kép nem jelenik meg
Na ezt már igen is érzékeli a szem hiába tölti rá a hátralévő másik 0,5 másodpercben neked a 30 képkockát ultra gyors 2xannyi sebességgel és így az átlag fps-ed 30 szvsz 0.0166másodperc/képpel akkor is észre veszed a difit a szaggatást ezért is mondják progémerek hogy jobb a 80 100fps mert itt már valószínűtlen hogy előforduljon.
Alapból én is ezt gondolnám minek a 100 mert ugy se érzékeled. -
Oddball29 #56473