418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• noname23
    VK3001P-t én sniperkedésre alkalmazom és minél gyorsabban tovább akarok jutni rajta.
  • ratgab
    Most is megvan!
  • Matusy
    ... Nagyobb sebzést??? így is sokszor 1találatból halok hova legyen még több sebzés??? Egyébként meg minek kompenzáció? Nincs olyan tank ami nagyobbat lőne az artynál nincs olyan tank ami messzebre lőne nála, nincs olyan tnak ami átlő a szikla felett, nincs olyan tank ami jobban rejtőzködne akkor miről is beszélünk?:) Legyen mozgékonyabb hagy futkározzanak mint a mérgezett egerek. Attól h vki hozzá van szokva ahhoz h más törli ki a fenekét nem azt jelenti h ez mindig így lesz.
  • ratgab
    Nem vesznek észre.. nincs elcseszve a játékod... Egyébként ha már ezt megcsinálnák, akkor a Howitzer gun-t is nyugodtan ki lehet venni, mert azzal is baromi messziről lehet baromi nagyot sebezni! Vagy vegyük ki a KV-t is, mert a tier 5 alattiak nem tudják sebezni (ez is jogos kérés lenne ha innen nézed)...

Hagyjuk már jolánkát...Ennyi nehezítés a böszme heavy-knek is kell! (Ha jól emlékszem a történelmi tanulmányokra nehezebb tankokat vagy bombázták vagy tűzérséggel szedték ki... Németek mégse mentek az amcsikhoz, hogy nerfeljétek már a cuccokat, mert ez így nem fair!)
  • Met
    Én tegnap pl. nem is futottam le a duplákat mert szakaszba nem jött senki és teleszaladt a tököm az egésszel...
  • lammaer
    Amúgy zojject nem inkább artycsemege mint az IS3? Mert ugye TD...
  • ratgab
    Gyorsabb arty... az aztán nagy kompenzáció lenne... akkor már inkább nagyobb tűzerőt/sebzést kéne kapniuk a pontatlanabb célzásért cserébe!
  • Nazarov77
    Egyetértek! Nekem is a 3001(P) a kedvenc Tier 6 medem :D
  • ratgab
    Totál ugyanez van most is...
  • Matusy
    50%os a legénységed? :) Nekem 100%al bőven találok és nem szereltem még fel semmi extrát. (Stabilizátort töltésgyorsitót etc..)
  • ratgab
    Ha arty-val vagy és az ellen nem áll meg vagy nem látod, akkor gyakorlatilag semmit nem fogsz eltalálni.... CSak ennyire imba...XD
  • noname23
    Jah megnéztem ok
    jó sok 29+1 még ők nincsenek benne
  • Matusy
    vk 3001(P) szerintem jó tank. Mozgékony és a 88assal elég jól odacsap hátulról és oldalról általában mindent tudok sebezni a mozgékonysága miatt pedig elég könnyű ezt megoldani. Ha a tüzérek Nem szakitják le a lánctalpat elég kellemetlen kis dög szerintem. Akár ellenem van akár én megyek vele. Nekem az egyik kedvenc közepes tankom lett.
  • lammaer
    Én is csak igyekszem a duplákat letolni, de IS3al a legnyögvenyelősebb. Utána megyek Space Pirates and Zombiest játszani :)
  • Eagle16
    Na mondom 1 kört megyek az Is-3-mal is, bár megfogadtam hogy spg limit bevezetéséig / tracer visszaállításáig nincs nehéztankozás.

Eljutottam malinovkán a szemközti oldal házsoráig, 1 m-re voltam a faltól. M12-es kiszedett 1300 Hp-ról...ennyit erről. Most már inkább nem is próbálkozom, tökéletesen elvagyok az Object 704 / T-54 párossal. Ezekkel még tudom élvezni a játékot.
  • S1mlis
    Van rosszabb tank szerintetek mint a VK3001(P)?

Atom csalódás ez a gép nekem.
  • madmex
    Jelenlegi magyar klánok gomb fölül.
  • ratgab
    Irónia+Szarkazmus On: Csak egy kissé érzem imbalanced dolognak, hogy a sz...ros kis t46-osom vagy az m2 mt-m, valamint a marder 2-esem ellen is rendre egy-egy, de akár 2 tier-rel magasabb tankokat rak be a szerver...
    Irón.+Szark. off.
    Valahogy sokadszorra nem élmény pl egy KV-val vagy egy Leopárddal összefutni úgy, hogy még csak meg se tudom karcolni egyiket sem (és akkor még a stug-okat és egyéb nyalánkságokat nem is említettem).... Ez így azért elég gáz!

• noname23
    Hány Magyar klán van eddig?
  • TOMSILENT

Új klán alakult. [HDF] - Hungarian Defence Force. Szívesen látunk mindenkit, nálunk nincs meg különböztetés...nincs utasítás (pl. húzd ki ezt és akkor viszünk csak, stb.) Szóval ha kedved van egy ütős, barátságos klánban harcolni akkor csatlakozz! Többi infó a weblapon!

Weboldal.: HDF weboldala
  • lammaer
    Engem nem fertőzött meg semmi. Van humim meg S51-em is, de ha megnézed, messze nem azokra gyúrok. Igazából azért lettek, mert a KVt meg a PZIV-et is nagyon kedveltem, igy mindkettővel kigrindeltem mindent amit lehet, hogy minél tovább játszhassak velük.

Ha rákeresel a "tracer" szóra, azt is megtalálod hogy én vágyok a legjobban arra hogy vissza rakják. És a limitálás is ok.

Viszont mérhetetlen gyűlöletem nem fajult el oda, hogy értelmetlen ötleteket vessek fel :)
  • lammaer
    Pontosan ezért felesleges agyalni :P
  • MEdievil
    Lényeg hogy még ennyit se kapunk akkor még is mire lehet számítani? Amúgy is csak poén volt, a smiley is ott volt.
  • Szakesz
    Tudod, ott volt az a két fickó a bolondokházában, akik egyszer elhatározták, hogy megszöknek. Ezért kimennek a tetőre, és az első rögtön leugrik. A másik azonban nem meri megtenni, mert attól fél, lezuhan. Ekkor az elsőnek ötlete támad, azt mondja: Itt a zseblámpám, megvilágítom vele a házak közötti átjárót, így a fénycsíkot követve átsétálhatsz ide, utánam. A másik azonban egyre csak rázza a fejét, azt válaszolja: Biztos eloltanád a zseblámpát, mikor épp félúton járok. :)
  • bornofakone
    ohh lammaer látom megfertőztek téged is hummel és társai :(
  • lammaer
    Bocsi, erről beszéltünk?
  • MEdievil
    Mert olyan k.... nagy kérés a tracer+2arty játékonként... az elégedetlenkedők száma már is töredékére esne vissza!
  • madmex
    Vki tudna feltölteni nekem egy tömörített flash mappát? Sajnos eléggé elcsesződött a piszkálásban a dolog.
    Vagy az összes swf-t feltenné vki tömörítve.
    Vagy adna egy címet ahova esetleg vki más feltette.
    Ha vki megtenné hálás köszönet járna érte.
  • noname23
    Itt jönne a képbe szerintem a scout valahogy több szerepet kéne adni nekik így lenne egy arty scout párhuzam.
  • lammaer
    Voltak ennél sokkal jobb ötletek - pl nagyobb splash jóval kisebb sebzéssel, esetleg egy lövéssel több de jóval gyengébb lövedék (amolyan sörét szerű eloszlással), hogy az arty valóban lefogó/fedező szerepkört töltsön be.

De ezek a "vegyük el a látást, legyen random a becsapódás, sebezzen kisebbet, ne legyen splash, ne is tudjon mozogni" ötletek értéktelenek.
  • lammaer
    Felesleges agyalni ilyen hozzáállással.
  • Czdano
    Akkor ne legyen random eltérés a rádiózásból (így se gondoltam 2-3 méter eltérésre), lássanak egy fix piros pontot ami mellé ha lőnek már sebzi az ellent.
  • bornofakone
    ez már nagyon utópisztikus :D alapból lusta disznók, és az a minimális akarat sincs meg h ilyen dolgokat összehozzanak, pedig ezek nem lennének rossz ötletek.
    sztem bőven örülne mindenki ha már lenne tracer v ha az nem is, de ilyen limit, t10-s csatában max 1 t8 arty oldalanként, v max 2 t7, v max 3 t6
    és ez így menne le tierenként, t9-s csatában csak 1 t7-s arty, v 2 t6-s arty oldalanként, v 3 t5-s és így lefele :)
    CW-n nem változna, aztán így az artysok többsége kényszerítve lenne arra h inkább ott játszanak mint randomba huszárkodjanak...:)
    v vmi kis kompenzáció, pl. akinek t6-s artyja van annak random game-be megemelkedett lőszerárak, v több javítás, v kevesebb lőszer, lasabb reload ilyesmi, h tényleg CW-re v company-ba legyenek kényszerítve ne random csatában csesszék el az emberek játékát... :)
  • MEdievil
    Most nem azért de pont ez akarjuk pontosan.. ne találjanak el semmit :D
  • lammaer
    Persze, tehát amellett hogy már igy is random csapódik be a skuló, még az is random legyen hogy mennyire pontosan látják mit célozzanak.

De most komolyan, legyetek reálisak: ha elveszitek az artiktól a célzás lehetőségét,soha nem fognak semmit eltalálni és sebezni (gondolom ti is voltatokmár úgy, hogy a cappelőket az artik próbálták blindshottolni. Tökéletesen erménytelen).

Tehát akkor valamit cserébe kapniuk kell.
  • Czdano
    Scout tudna adni koordinátát amit az arty piros pöttyként látna god modeban, ez a piros pötty elcsúszhatna a rádiós képességektől függően? :> Meglehetne ezt csinálni csak lusták...
  • virkir
    Látom nem sokat vesztettem az egy hét alatt amíg nem olvasgattam errefelé.
    A köcsögcsítersunyiegylövésselkilőbujkálóarty már megvót?
  • MatchDiabolo
    Jó lenne elindítani valami arty ellenes ligát
    Minnél többen lennénk akik rávannék a fejlesztőket hogy ne legyen ennyire könnyű az artisták élete.

Ez a random pontosság olyan mikor jobb klikk távolról az ellenre és kilövi az ágyú csövét igaz ritka de összejön és ilyenkor az azt jelenti hogy pontosan odament az a lövés.
    Az artosoknak nem kell eltalálni a célpontot és a célpont mellé lőni se olyan könnyű mert fentről érkezik a lövedék nem úgy mint a tank tankelen mikor egy szinten vannak és ha mellé lő az mellé is megy artynál a földbe csapódik és sebez ezért dúrva az a 30-40% találati arány ezt meg kell duplázni mert a splash sebzés is számít.
  • MEdievil
    Na meg a 8xx rádiók helyett kaphatnának 1500m-eseket is akár!
  • Matusy
    kapnak jobb lánctalpat meg jobb motort h mozgékonyabbak legyenek. Ja meg +50hp-t és +5 lőszert. A lövedékek ára pedig csökkene 5%ot :)