418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szakesz #56633 Köszönjük Emese! -
Azigen -
Kedves fogadtatás. -
Plata #56630 Zöldfülű kezdőként minek dumálsz bele olyasmibe amihez fingod sincs? -
ratgab #56629 Szép! Grat hozzá! -
ratgab #56628 Nincs! Nemrég kezdtem a Wot-ot! Tán 1 hete sincs!
Ok, térjünk vissza! -
Bf 1942 
-
Oddball29 #56626 Éppen kikaptam egy arti-mentes t9 game-et, dizsi-Hawai. M46-al kapásból Scout és Confederate medál, 44k kredit prém nélkül, tankon egy karcolás sem. -
Van t5 orosz ágon meg t6 artym (persze már mind beolvasztva mert csak áll benne a pénz úgy sem játszom velük)
Csináltam grillel top gun-t úgy hogy már égett a pofám mert sorba szedtem ki közelharcban a tankokat. Azt is tudom hogy néha semmit nem tudsz eltalálni utána meg a mozgó med tankot szeded ki röptében.
De szavaidból eddig azt veszem ki hogy nincs magas tier TD/Heavy tankod.
Még t5 csatában sem okoznak sok zavart az artyk.. T7-8 az ahol már nem lehet megmozdulni se. Majd ha eljutsz odáig akkor térjünk vissza rá rendben? -
ratgab #56624 Kösz!
-
ratgab #56623 Nekem meglepően jól megy vele a kill! Eddigi legsikeresebb tankom!
is-1, t26, t46, t1 cunningham, t57, T2 Medium Tank, M2 Medium tank, Leichtraktor, PZW II, PZW 2 vagy 3 Aus, Jager, MArder volt meg eddig és mind közül a BT-2 viszi magasan a prímet! Mindet elviszem elite szintre majd eladom... egyedül a BT-2 maradt meg és marad is továbbra is.
Jelenleg BT-2 van, MArder II, PZW Aus, t46 és M2 MT (Howitzerrel egész jó) tankjaim vannak! Irány: Orosz oldalon KV és T34, Amcsiknál Sherman, Németeknél Hetzer, esetleg Panther, PZW 4, Tigris, Maus, de ez még odébb van! -
lammaer mostanában kevesebbet vagyok, ha vannak trollok, dobj privátot, aztán intézem. -
Átvinni akkor érdemes, ha már egyszer elérte a 100%-ot és van valami képessége. 20000 pénzért képezhetők át.
Nem lenne rossz valami új játékmód sem, ilyesmiről nincs semmi hír vagy valami? -
SZU #56620 Ezt a rendszert kicsit átdolgoznák és akkor egy qrva jó rendszer lehetne.
Az ügyes artys szar spotterekkel is esélytelen lenne, a jó spotter szar artystával sem iktatná ki a célt. És az artysnak skill kellene, nem gps!
-
Plata #56619 Beküldöd őket a barakkba tankból,majd megveszed az új tankot legénység nélkül és átrakod. -
ratgab #56618 Ezt jó is hogy mondod!A legénységet át lehet valahogy vinni a következő tankba úgy, hogy a tapasztalatuk is megmaradjon? Mert én úgy láttam, hogy a nevüket lehet átvinni, ha nem fizetek nagyobb összeget csak 50 %-osak lesznek az új jószágban! -
lammaer #56617 BT sorozatban az a jó, megy mint a veszett. Ami rossz, nem lehet eltalálni velük semmit, még állva se nagyon. Mozogva meg végképp nem :)
Bár az ideális scouton ágyú sincs, hogy véletlenül se lőjön :) -
BT-2 nekem is nagyon tetszett, BT-7 is, de ott megint sűrűn rakott nagyobbak közé:) T-28-al voltak a legjobb/szórakoztatóbb meccseim, gyors is, és a KV-ba is bele lehet vele marni. Meg is tartottam, azzal nevelem ki az újabb tankokhoz a legénységet. -
Plata #56615 Bt7 sajna nagyok közé is berakja. -
ratgab #56614 Akkor kezdődik a szívatás előlről... nem túl jó kilátások! Egyenlőre ami maradéktalanul tetszett az a BT-2... azzal jól szórakozom! Remélem a BT-7 is jó lesz! -
lammaer #56613 Akkor hajrá, még ma add le a jelentkezést :D -
ratgab #56612 Nincs ezzel probléma, így lehet pl védekezni arty ellen! Én többször haltam el nálam erősebb tanktól (TD-től 1 lövés), mint arty-tól (igaz én még csak tier 3-ban nyomulok) -
Plata #56611 Hát abban nem nyernék,de kitud többet böfögni versenyben asszem nyernék,van majdnem 40 évnyi tapasztalatom.
-
lammaer #56610 Belőled kiindulva (mint a klán reklámarca) gondolom a belépés feltétele hogy kitud legtovább egy lélegzetvétellel úgy káromkodni, hogy közben nincs szóismétlés... -
ratgab #56609 Hát egyéni játék szempontból tényleg nem sok, de így 1 tank árán akár 4-5 tank előnybe is lehet kerülni, ami csapat szempontból nem mindegy!
És lehet tévedek, de egy light tanknak (mivel nincs a játékban gyalogság, amit támogatni tudna), ezért a felderítésben van a legfőbb szerepe!
Pl.: Bt-2, BT-7 tökéletes spotternek (gyors és fordulékony, így nehéz eltalálni)! -
Nem kell beszarni. Nem szar klán...nem kamu. -
Nehogy azt hidd hogy a kv-val baromi jól fogsz szórakozni. Az elején főleg nem. Mióta megvan a kv-m 20 csatából egyszer az a top tank, legtöbbször az alsó harmadba rak be. -
Plata #56606 Hülye ötlet.For the Arty.200 milivel nagyobb ágyút az artyknak
.Nekem meg egy Calliopet.
-
lammaer #56605 Vagy ha lő... nagyon erősen látszik mostez a tendencia. Amig nem lősza bokorban (és ez pl medekre is igaz), nagyon nehezen szúrnak ki. De ha csak egyetlen lövést is eleresztesz, elkezdesz világítani.
Jó kis kötélidegek kellenek scoutoláskor. -
Plata #56604 Te reklámozod?Az eleve negatív reklám.
-
Oddball29 #56603 A szemetek...De egyszer onnan is ki kell jönni.
Kiszúrni meg leginkább már csak akkor lehet az abuzáló artistáját, amikor már belelátok az ágyúcsövébe.
Az egyszeri tankos már olyan a WOT-ban, hogy aggódva folyton az eget kémleli, mint a fritzek a nyugati fronton 44-ben. -
Szakesz #56602 Az artyt ki kell venni a játékból, természetesen a beleölt XP/kreditet megkapná érte a játékos.
A TD kapja meg az arty nézetet, kissé butítva. (Csak egy sablontankot látna ebben a nézetben. Annyit tudna az adott tank pozíciójából leszűrni, hogy a frontja merre néz. Természetesen az eredeti tank méreteit átvenné a sablon. Tehát egy Maus tank sablonja nem lenne akkora, mint egy Leichttraktoré.)
Ezzel a TD nagyobb szerephez jutna, s az arty imitátorok tier 9(!)-ben tudnának annyi sebzést kiosztani, mint az eredeti artyk tier 4-5(!)-ben.
Ehhez mit szóltok? :) -
kb annyiból legtöbbször hogy be spottolod az elsőket akivel találkozol ez kb átlag 3ember és 3másodpercig tart gondoltam ezen lehetne változtatni jobb kém tankot csinálni belőle
persze amikor ultra pro vagy fel spottolod az egész egyik szárnyat és mindenki eszeveszettül téged lövöldöz
ha meg szerencsés vagy kaphatsz scout medált is de nem sok értelme van ennek a pulyka vadászatnak -
ratgab #56600 Meglátjuk, hogy bírom-e addig... -
Matusy #56599 Tear=tier... -
Matusy #56598 Majd magasabb tearben megtapasztalod h elbujsz és elötted 5-10M-re becsattan egy találat és bukod a fél hp-d megsérül a legénység fele és még 1-2 modul mert a top Tier tüzéreknek szép és nagy Splash dmg-ük van... -
ratgab #56597 Én azt tapasztaltam, hogy sokan vagy tudatosan vagy véletlenül, de elbújnak 1-1 szikla, ház vagy miegymás mögött és ott az arty nem találja el őket! -
ratgab #56596 Mozgó célpontot? Állót én is kilövök vele. t57-es próbáltam... a végére már kb 60%-on volt a legénység, de eladtam... elég volt a szívásból. Inkább kezdtem egy Német Tankvadászt (Jager-t majd jelenleg marder-em van, eztán pedig jön a Hetzer!)
Emellett most a KV-re hajtok... hagy szórakozzak már én is jól. T46 elég kínszenvedés (howitzerrel viszont távolról egy gyilkos).
-
Oddball29 #56595 Ennek a limitnek sztem lenne olyan hozadéka is, hogy eltűnnének a hébe-hóba azért előforduló arti-mentes játékok. Ergo az artisták tovább várakoznak egy game-re, és így nagyobb az esélye, hogy kisebb számban több különböző game-be szóródnak szét. -
ratgab #56594 Ha nem játszottál még arty-val próbáld ki... rögtön változik a véleményed!