418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Czdano
    Azthittem kill/halál ratiorol van szo, bocsi :>
  • ratgab
    Egyre jobban kedvelem ezt az M2 MT-t... Howitzerrel nagyon élvezetes csatákban lehet részem, csak távol kell maradni a sűrűjétől!
    Howitzerrel azt vettem észre, hogy ha távolra lövök álló célpontra, akkor igencsak nagyot harap! (Legalább jól ki tudom képezni a Amcsi tankosaimat az elkövetkező csatákra!)
  • Renegade
    calc.exe
    kilőtt tankok száma osztva a futott körök számával

:-)
  • Czdano
    K/D ratio-t hol tudok nézni?
  • Renegade
    szegényke egy t6 med, én meg csak egy average Joe vagyok :-)

777 átlag xp, 5 körönként plecsni, 1,4 kill ratio nekem elég ezzel a tankkal, a win rate hab a tortán.

T9-10 hvy esetében meg a fent felsoroltak mind számítanak (igen ott a winrate is nagyon fontos).

• Szakesz
    Annyit megmutat, hogy mégis mire képes az adott játékos. Akinek 50% alatt stagnál, az biztos nem véletlen. :)
  • csőcse
    Ugye azért azzal tisztában vagy a nyerési százalék nem az egyéni statot mutatja? vagy higgyem el hogy a T9-es csatákban rajtad múlott minden
  • patchaou
    Most volt az első élvezhető köröm A-20-al. Egy KV jött velem és egy arty tartotta rajtunk a szemét. Legyalultuk szépen a csatatér bal loldalát :)
  • madmex
    LOL életem legroszabb csatája.
    Malinovka csak heavy és arty. Na kinél van az egyetlen t54? nem nálunk. Ugy indul csata 3-n kilépnek nálunk. Én ferdivel vagyok bent hátul egy bokorban senem lőttem semmi de arty kiszed. 2 perc után.
  • Renegade
    nekem az egyik kedvenc tankom volt

• MuldR
    Az volt az. :)
  • lexlutor
    en a pc verziora emlekszem, amivel napalmaot lehett csurgatni az ellenfel nyakaba a hegyoldalon, vagy az uber atombombaval eltakaritania fel kepernyot.. talan scorched earth volt a neve..
  • Oddball29
    Én tulajdonképpen még játszottam ezzel a hőskorszakban, le lehetett építeni a fedezéket is.
  • lexlutor
    ..a balodali op! takarasban van!
  • Oddball29
    Végül is játszhatnának ezzel az idegeink helyett.

• PetiPetiHUN
    Ha annyi arty van hogy egy csatába akár 10 is lehet akkor simán megtehetné a rendszer hogy csak 30 artyt szabadít egymásra. A többi meccsen kevesebb arty lenne itt meg elszórakozhatnának egymással.
  • S1mlis
    Nincs több idegeskedés eladtam a VK3001P-t, tudom még Stock volt de már a hajam téptem tőle.Tank még így nem borított ki mint ez.
    Tiger(P)-t szívesen kipróbáltam volna, nem jött össze ......
  • lexlutor
    ..huhaaa...
  • kaleun
    Te pont a legveszélyesebb fajta vagy.
  • Oddball29
    Ebben az is benne van, hogy a high medek közül igazából csak a T-54 tud jól agresszíven scoutolni. A Patton nagydarab, papírtestű, és pont annyival lassabb, könnyű trackelni is, az E50 vízszintben jó, csak fordulni ne kelljen, ráadásul világít. Én is inkább valami előretolt, de hull down pozícióból szoktam állva spottingolni, ha van hozzá terep.
  • Czdano
    Ma láttam amúgy 2 jó arty-st (nem platoonba voltak de legalább hallgattak rám)

Top tier voltam, T29-el, másik oldalt ugyan ez a szitu. Jobb szárnyon mentem asszem Karelián és összefutottam a tesóval.

Megálltam egy szikla mögött és beírtam a koordinátákat és azt hogy tüzérséget kérnék ide, a T29-esre. Meg is pingeltem minimapen, hogy biztosan feltűnjön nekik.

5-6 mp-n belül már kapta is az ívet. Anélkül megfeküdt hogy hozzányúltam volna..bárcsak minden arty ilyen lenne =/
  • Dean108
    Ezt sose lehet tudni, mivel nekik más célpontok is voltak.
    mindkét zászló körül piroslott a térkép.
    A mi zászló foglalóinkat nehéz tankok lőtték, ezért tisztán látszott hogy a zászlóhúzást ők nyerik.
    Volt eszük hogy ne mind egy irányba induljon el ahogy nálunk nem volt ennyi IQ.
    Mivel láttam a kis térképen hogy ott is itt is piroslik, ezért beírtam (és meg is jelöltem a térképen) hogy ide inkább.
    Ők meg gondolom azt hitték hogy közép-nehéz tank vagyok és esetleg nem tudom hogy a betalált lövés zászló reset arra a tankra kiosztottak.
    Ahogy a kis PzIII-al az első (persze lepattanó) lövést ráengedtem a leggyengébb közepes tankra az összes cső rám fordult (3 nehéz tank és 2 med). Ez volt az utolsó kép amire abból az életemből még emlékszem ....
  • lexlutor
    ..hat ahhoz mimum hoguta kell h a youtubot likelest egy jatekforumon ossze lehessen kapcsolni , magyarorszag elorehaladasaval, plussz a nepesseg gyarapodasaval es meg jomagyarsagra nevelesevel.

..es ha szemelyeskedes akarnad folytatni sem zsido, sem pedig meg mocsokos komcsi nem vagyok..
  • kaleun
    Ki? A keresztanyád?

Ez személyeskedés volt... Mert aki tud egy szöveget értelmezni annak nyilvánvaló, hogy mi volt a kakukktojás Dean108 szövegében.
  • Random work
    Ez is kapott:

• Random work
    Hmm ezt megsorozták:

• kaleun
    Te is nagyon jól tudod, hogy egy igazi skilles arty figyelmét nem is kellet volna felhívnod, a megvilágított foglaló ellenségre. Az magától is leszedte volna őket.
  • madmex
    Új dologra bukkantam rá. Nem az arty rossz nemis az én tankom demég devekse.

Például mapon adott egy irány amerre heavyvel kell mennem vagy szépen berohannak artykhoz, más b*szik menni. Aki ugat nem harcol irány szivni.

A baj csak egy, minden tank kuka support nélkül.

Ha majom mediumok(nem mind éppen akik velünk voltak) nem mennek heavy elött nekem kell felderíteni és arty máris tud szedni.

Találkoztam ma olyan csatával is ahol alig hittem a szememnek e-75-l mező közepén egyik artyse lőtt rám mert nagyobb baja is volt ennél, például saját heavyjüket védeni valahogy mediumoktól (alias wolf pack), másik térfélen pedig összes medjük nekünk jött hiába cikáztak céllövölde volt.(nálunk szép heavy medium összehang volt 2 irányban).

Nem balance baj nemis az arty hanem random meccsen tul sok aki nemtudja mitkéne csinálni annak érdekében hogy levasalják ellenséget. És pláne összedolgozni másokkal.

Tehát a béna player a baj.
  • lexlutor
    szerintem hőgutát kaphatott..
  • kaleun
    Szakesz, ne lázítsd az ágyútöltelékeket. Statod alapján te is egy nagyon jó artys vagy. Írhatnám az is, hogy skilles artys vagy... :Ð
  • Dean108
    Mit sikerült kiforgatnom?
  • kaleun
    Látom nagyon tetszik nektek ez a skilles dolog, plusz szépen kitudjátok forgatni mások szavait.
  • kaleun
    Igaz, hogy az egyik tegnapi videó összeállítást (a magyar katonákról) még sehol sem láttam és ebben a stugos videóban faszán lehet látni a szerszámos láda tartalmát is de...

...ELÉG, aki meg nem egy fegyver gyűlölő szélső balos az már úgyis látta ezeket...
    Úgy gondolom, hogy magyarságot nem fogja előbbre vinni a youtube-os videók linkelgetése, viszont épp egy ott olvastam egy kommentben az egyik legértelmesebb dolgot amit egy átlag ember megtehet: vállalj eggyel több gyereket... Annyit tennék még hozzá, hogy neveld egy igaz becsületes gondolkodó magyar embernek.
  • Szpecnyaz
    http://iaro.3dmax.hu/images/2011/08/22/shot_005.jpg
    Még hogy nem jók a német tankok :D
  • lexlutor
    a balancer mukodeserol lehet tudni valamit amugy? valami leiras rola? mert azt szinte biztosra veszem h nem nezi h a tank stock-e vagy sem. vagy ha igen akkor kimondottan szivatja a sctock tankokat.
  • Forolto
    Uram isten ez annyira xar film,hogy már fáj.:D Főleg,hogy német szinkronos még illuzióromboló is.:D
  • R3nton
    Artykra vissaztérve még talán az lenne egy megoldás, hogy minden marad úgy ahogy eddig volt, viszont a javítást ők fizetik ki a a másik fél számára akit megsebeztek:D
  • Wittmann13
    Velem is előfordult már,hogy killem ugyan nem volt,de elég szépen csipegettem le a hvykböl.aztán jött a noob arty...
  • tigrincses
  • lexlutor
    nekem mar ez is eleg extrem