418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Negritis #57072 csak nekem lövik ki állandó jelleggel a gun-t?
picit idegesít hogy minden 3-4. meccsen kilövik :( -
Szupertitkos archív felvételeken látszik hogy a németektől lopták még a persing alap tervét is és jól mondod a németek a legcsúcsabbak.
-
Neutralpoint #57070 a clékeresztes cucc nekem is kellene, tudsz linket dobni? -
Néha én is ezt érzem. IS3-al két nap, 18 csata, 32 kill és 17 vereség.
Olyankor dobja ezt már sokadjára ha már csak kevés kell a következő tank kifejlesztéséhez. Ráadásul ezek 90%-a totális K.O. és alig ban benne szoros vereség.
Tudom, hülye öszeesküvés elmélet de ez az érzésem. Van, hogy vasárnap van idő, reggel nekiülök, aonnal megszór egy tízes bukó sorozattal és estig sikerül valahogy nagy nehezen visszatornázni döntetlen körülire.
....annyacsáját....
-
tankaljöttem #57068 kár hogy a tigrist elcseszték a játékban ,mert szerintem igy nem méltó a hirhedt nevéhez ,semmit nem ér az azonos szintü heavy tankokkal szemben,a t29-el meg egyáltalán nem ,aztán ez a tank csak kisérletben szerepelt -
FairCO #57067 152 mm HE -
R3nton #57066 és egy újabb ilyen kör szenzációs bármit csinálok vesztünk meg a kv csinált rajtam 40% sebzést csak nem tudom hogy. (IS-4) -
Volt egy kör mikor a mi csapatunban nem volt halálozás. Nem is tűnt fel és nem is értettem, de egymás után lőttük ki a népeket. -
kaleun #57064 Hát ja... azért kicsit ciki ez a mindenen áthatoló löveg. -
Oddball29 #57063 Lehetett nagy visítozás az artistáik között. -
R3nton #57062 tuti van olyan hogy csal a játék:D egymás utána 6-k kör, hogy 3 perc alatt kipucolják az egész csapatomat, ennyire nem lehetnek bénák, sztem összeszedi az embereket és szopóágra rakja 10-20 körig -
@virkir: Ez milyen mod? A célkereszthez? Bal oldalon miket ír ki?
Előre is köszi! -
kaleun #57060 Ezt általában az ODV-s srácok szokták eljátszani, t8 artyk plusz pár med. A PPKI "specialitása" a full med csapat. -
Wlanseraf #57059 rush:) 3 perc alatt vége volt.. -
Oddball29 #57058 Na ilyenkor bánom, hogy nincs replay funkció, ezt megnéztem volna. -
Wlanseraf #57057 lol:) mi nyertünk, 1 tankot vesztettünk:) következőre megint ők voltak "El Halluf":D ott is kikaptak mint a szar.. -
Na ez egy elég gyors meccs volt,ugy lerohantuk az ellent,csak hullottak:
-
SZU #57055 Szerintem az artisták döntöték el a csatát, ha a scoutok nem támadtak ész nélkül. -
virkir #57054 Szvsz egyik sem.
Most nincs prémiumom és a SU-85 egyértelműen jobb bármelyik arty-nál.
Mindkettőnek magas a lőszerára így sokkal kevesebb marad hiába az alacsony javítási költség.
Farmolni szerintem PzIV, VK3601, KV, SU-85 esetleg SU-100 a legjobb. Az amerikai ágat azt nem ismerem ha ezek nem tetszenek neked biztos tud valaki ott is mondani jó farmolót. -
Oddball29 #57053 Nekem meg még kétmillió kreditet kell összefarmolnom, szóval nem égető a dolog. Küldj már légyszi egy accnevet priviben. -
MuldR #57052 Es ki nyert?:) -
bornofakone #57051 hát ha mozgékonyságot, akk viszont lehet nem én vagyok az embered, mivel még a motorig 30k hátra van :( -
Wlanseraf #57050 Érdekes company fölállás:D
-
Oddball29 #57049 Annyit kéne csinálnunk, ha fullos, hogy próbapályán párhuzamosan hajtjuk a T32-vel, 100 oktános benzinnel meg anélkül. -
Dean108 #57048 "GW Panther agyucsovenek nagy a kiterese, sokkal nagyobb mint a Hummelnek, aminek legendas a pontatlansaga"
Jól értem hogy a Hummelnek legendás a pontatlansága, de a GW Panther-nek meg még ennél is nagyobb? -
Oddball29 #57047 Nem ballisztikai, mozgékonysági. -
bornofakone #57046 nekem van t34-em, egyedül motor nincs kifejlesztve, de a többi már rá van dobálva :)
mit szeretnél tesztelni? -
Szerintem felesleges tesztelni. T7-es tank átlövi bárhol, pláne alap tornnyal. -
Oddball29 #57044 Nincs valakinek véletlen fullos T34 hevije? Tesztelni. -
Persze. Thx. -
Neutralpoint #57042 Betöltési időn hogyan tudok csökkenteni, kicsit idegesítő hogy ugyanarra a mapra van úgy hogy betöltök és még visszaszámol 15 körül van úgy hogy már 1 perce megy a csata, nem értem miért random a betöltési idő. -
Sunrider924 #57041 Hummel credit faktorja 1.08, a GW Panther 0,83, a Hummel mobilitasa sokkal jobb mint a GW Panther-nek, vagyis el tud futni, masreszt a GW Panther agyucsovenek nagy a kiterese, sokkal nagyobb mint a Hummelnek, aminek legendas a pontatlansaga. Eleg jo valasznak? -
Sziasztok!
Melyikkel lehet jobban farmolni? Hummel ow GW Panther? thx. -
Nincs, az álcázást válaszd -
madmex #57038 Ezért kérdezem mert e-75-l én alig égek kb 10 csatából 1szer -
Nazarov77 #57037 Tűzoltás szerintem teljesen fölösleges, ha tűz van úgyis ott a poroltó, az meg nagyon ritka hogy egy körben 2x kigyulladjak. -
madmex #57036 Van értelme az álcázást választani második secondary skillnek javítás után vagy inkább tüzoltást?(ööö heavy tank) -
Sunrider924 #57035 Neked nem, de a kiscsavo nem nagyon akart leallni... -
Költői túlzásnak szántam az "elvetemült állat"-ozást, bár nem vagyok költő :)
Ami nem tetszik nem olvasom, ha mégis, akkor nem "sírok" (panaszkodom) miatta, mert offtpic vagy érdektelen volt. Egyébként ez most éppen érdekelt, baj?
Mindegy, lehet túlreagáltam a dolgot, nekem nem ért annyit az a pár hozzászólás, hogy moderáljak érte. -
Sunrider924 #57033 Na gratula, maris jobb igy, hogy legalabb utana neztel, de ne ragadj le az emlitett beszamolok spammolasanal, ugye igy egymas utan, csak hogy nojon az oldalszam, de jottek a videok is. TE fogalmazol "sarkosan", ugyanis nem "elvetemult allat"ozta le senki a kiscsakot, aki ekkora figyelemehseggel rendelkezik, sot meg csak le se bannolta senki, egyszeruen moderalva lett, kicsi kulonbseg. Vegezetul, egyvalamit nem ertek, neked fontos, minden megszolalasodban szerepel a siras mint szo. Nem te irtad a sajat szavaiddal hogy ami nem tetszik nem olvasod el? Ez kb a labon lotte magat tipikus esete nalam...