418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    Pontosabban hogyha a nickedben szerepel a 88, még jó hogy 77et találtam ki nem 88at :D Am. mit rövidít a 88 tudom régen már mondta valaki de elfelejtettem.
  • Renegade
    pl, ha 1988-as születésű vagy
  • ratgab
    Ha ellenem van kilövöm, ha velem van kiröhögöm ha meghal! Friendlyként nem fogom bántani, de örülök majd ha fűbe harap!
  • lammaer
    Azt biztos, hogy bannolták? :)
  • noname23
    Múltkor sikerült egy ff-t bannoltatni igaz majdnem egy hét levelezésembe került már nem olyan gyorsak mint régen 10perc volt.
  • ilsalon
    Kemény lenne. De vannak akik játszanak történelmi csatákat. Találtam már ilyen videókat. WOT Historycal battle.

Pz4 is igen kemény volt a T34 ellen. A Tigrincs meg úgy szedte a KV-kat, ahogy illik.
  • Gunslinger
    Mondjuk egy Tigris 88mm L/56 vs. 4db T-34 F-34 ágyúval felállást szívesen megnéznék training csatában, a láthatósági rendszer faszkodásait elkerülendő mindkét csapatnak lenne egy-egy scout kísérője, aki mozoghatna a Tigris és a T-34-ek közelében tőlük kb. 150 méternyire, de egyéb módon nem avatkozna bele az ütközetbe.
  • Oddball29
    Volt, a Bergepanthernek is már elég teljesítménye volt hozzá, csak abból is kevés készült.

Az olasz fronton zsákmányolt, torony nélküli is Shermaneket használtak, az elbírta húzni.
  • ilsalon
    Elképzelem, ahogy Hans közlegény a 3. gyalogsági ezredből folyton lehagyja a Tigris szakaszt. Reggel egyszerre indulnak. Elrobognak a Tigrisek, majd délután felé Hans beéri őket gylog. Én ilyenkor a helyében azért köptem volna egyet.

Amúgy volt Bergepanzer Tiger, csak gondolom marha kevés.
  • lexlutor
    lasd: #57140

illetve teamkill-ert, az autoban rendszer bizonyos misztikus esetekben. kizartnak tartom amugy h a ban rendszer rendesen mukodne.
  • Gunslinger
    Bármiért, amivel megsérted az EULA-t.
  • tankaljöttem
    mik végett szoktak bannolni?
  • Gunslinger
    Úgy tudom, hogy ez a lehetőség az autoban rendszer miatt már nem él. Inzultálás, blokkolás, ellenfélnek pozíció kiadás esetén foglalkoznak csak vele, teamkillt, friendly fire-t leszarják.
  • lexlutor
    sajnos miota megy az automatikus ban rendszer, a teamkillel nem foglalkoznak.
  • lexlutor
    de ott legalabb van nagyobb torony, ami hasznalhato. de a t34 testevel semmit nem tudok kezdeni. max probalom elbujtatni ide-oda. de top tankkent nem nagyon allhatok le olyan helyeken ahol tudom vedeni is, mert akkor meg a tobbiek mire mennek nelkulem. nagyon fura lett ez az usa ag a vegere..
  • noname23
    Support rendszer működik fel lehet jelenteni és lebannolni szvsz lehet ellenük tenni.
  • Oddball29
    A legnagyobb baj a Tigerrel, hogy nem volt hozzá megfelelő teljesítményű páncélozott vontató. Emiatt egy-egy visszavonulás során tucatjával hagyták hátra a lerobbant példányokat.

Egy Tiger zászlóalj átlagos haladási sebessége amúgy 40 km volt naponta, ami megegyezik egy gépesítés nélküli gyalogos hadosztályéval. Már a saját korában is anakronizmus volt.
  • Gunslinger
    Még jó hogy.
  • Gunslinger
    Hja, amióta feltettem azt a modot, ami kiírja az összes tank hp-ját egyből látom, hogy T32-n milyen torony van, ha csak 1400 a hp-ja nem szarozok a teste célozgatásával, a stock torony baromira papír.
  • ilsalon
    Hát sajnos bizonyítottan sok rossz tulajdonsága volt a Tigris tanknak, mint ahogy a Panthernak és az ezekből gyártott tankvadászoknak is, pl. Elefánt. Ezek a hibák főleg abból adódtak, hogy idő híjján nem voltak kitesztelve a járgányok és a fronton a leggagyibb hiba miatt kellett hátrahagyni és felrobbantani a harcjárműveket.

A pz3 és 4 is mennyi változáson esett át mire jó jármű lett. Ez kellett volna a nagyobb gépeknek is. Így elmúltak volna a gyermekkori betegségek.
  • lexlutor
    szerintem kotelezo. plane h a t29re nagyon fog mar kelleni.
  • lexlutor
    ..sajnos nem egeszen.. az alap toronynak 110es a homloka. ami annyira multsagos, h mar majdnem nevettem. es ahhoz h feltehesd a nagyobbat, kell a lanctalp is. az egyik 14ezer a masik meg 21ezer xp... azt azert mar eleg izzados osszeszedni igy t8ba. utana viszont nagyon megtaltosodik a kicsike.

nekem meg a nagy agyu hianyzik ra, de valahogy nem hiszem, h sokat fog javulni tole.

free xp? van 250ezer free xp-d?:D
  • Gunslinger
    És mit csinálsz vele? Legközelebb te lövöd ki? Ugyan már. Hetente többször is látok ilyet, hogy friendlyk szívóznak egymással, velem is már legalább 5-6x megesett, hogy szándékosan lőtt ki úgy csapattárs, hogy semmit nem ártottam neki, készülj fel arra, hogy nem ez volt neked sem az utolsó.
  • Gunslinger
    Nem írtam, hogy nem állná meg a helyét, mert úgy is jó tank lenne, de IS-2-nek bőven lenne ellene esélye. Az IS-3 meg a jelenlegi E-75 fantáziatankhoz képest hp nerf után is gyenge lenne, még a 128mm-es nélkül is, arról nem is beszélve, hogy akkor odalenne a korábban említett realitás, hiszen a háború végére az IS-3 már létező tank volt, az E-75 meg a háború elhúzódása esetén még 47-ben is valszeg csak egy papírfirka maradt volna.
  • tankaljöttem
    az m6 ra megvegyem majd a 90mm ágyut?
  • MuldR
    A T29 re es a T32 re ugyanazok a cuccok mennek. Ha t29el megvolt akkor t32re csak folteszed.
    A T34tol rettegek. Freexps atugras lesz. :)
  • lexlutor
    ..igen, en is tobbet vartam egy picit a 200as homloktol. nem is nagyon van kedvem ezutan elkezdeni a sima tigris agat..pedig azert egyszer szeretnek egy tigris2est.
  • ratgab
    A fene.... Na sebaj! Megjegyeztem az illetőt!
  • noname23
    -2nél van csak kékülés
  • lexlutor
    ha az m3leen tulvagy, nagy konnyebbseg lesz a t1 heavy. szeretheto tank volt. az m6ot gyuloltem, de van aki dicseri. de a t29et megeri kihuzni vele. a t32nel azert az pofonveres lesz mire kifejleszted teljesen, de azt a tankot megjobban elveztem mint a 29et. aztan utana a t34re csak akkor menjel ha kotelbol vannak az idegeid..
  • Gunslinger
    Én úgy vettem észre, hogy a P-nek pattogósabb is a tornya, de az a 200-as homlokpáncél sajnos már közepes távolságon sem ér semmit, mert mindenki a tornyát lövi. Nagy távolságon jól jöhet, mert ott kisebb célpont a torony, nagyobb az esély, hogy a 200mm-be csapódik a gránát.
  • ratgab
    -1 lett a killje! Kékülést nem láttam, csak maximum a tükörben.
  • Eagle16
    Szerintem megállná a helyét 88-assal is...szemből az IS csak a gyenge pontokon tudná átlőni. Lehetne úgy alakítani a statokon hogy jó legyen.

Is-3 ellen meg mehetne az E-75..Is-4 Tier 10-be, az ellen meg E-100. Ennyi.
  • tankaljöttem
    most a t29-re gyúrok ,de ez az ág iszonyat
  • sokoo
    Ha nem kékült be, akkor semmilyen büntit nem kapott sajnos.
  • tankaljöttem
    Ez állat :)
  • lexlutor
    ..en igazabol mar azon is meglepodtem kicsit h kihoztak a tigris p-t 200as homlokpancellal. meg csak avval mentem, de nem olyan rossz teljesen kifejlesztve. bar a tornyot kicsit nehezebb elrejteni, mint a t29 testet :)
  • Gunslinger
    Azért azt ne felejtsd el, hogy a KT a 105-ös lövegek nélkül eléggé félkarú óriás, ha leraknák tier 7-be a hp nerf és a max 88mm L/71 után nem lennék abban biztos, hogy egy IS-2 ellen akkora fölénnyel győzedelmeskedne.
  • tankaljöttem
    ja teljesen igaz ,elöbb kérdezgetnem kellett volna ,de az ember a saját hibájából tanul a legjobban
  • ratgab
    Milyen ökrök játszanak ezzel a Wot-tal is! Mines-on vagyunk éppen nyerésben. Én marder 2-vel megyek, erre belém jön full gázzal egy stu-85-ös TD vagy mi a neve! Arrébb megyek elengedem, megyek két métert a hülyéje megfordul és újra belém jön oldalról. Tolatni esze ágába sem volt! Rászólok, hogy döntsd már el mit akarsz, erre belém ereszt egyet, na ekkor elszakadt a cérna leidiótáztam! Hátratolatok, ő elmegy mögém, én beállok egy bokorba, hogy na mostmár akkor játszunk is erre a tankom hátulját ellövi... meghaltam és még ő anyázik... Az ilyeneket Perma bannolni kéne a fenébe! Remélem legalább 1 nap ban-t kapott!