418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Me Ga
    Te figyu, tudod hogy miről beszélsz?
    Contour modot keresek, olyat, amaben a res\gui\maps\icons\vehicle\contour mappában lévő tga fájlokat tudom lecserélni.
    Minden amit találok, cirill betűs. Ezért kérdeztem, amit kérdeztem.
    Te meg nagy arccal bedobod, hogy nem a ruszki szerveren kéne játszani...
  • lammaer
    Kérdezd meg az asszonyt/barátnőt, hátha eszébe jut vmi jó ötlet.

(azé ha asztalt már összetörtél, az nem kispálya) :)
  • Szakesz
    Tudod, sok beszólásommal nem sikerült ily' heves reakciókat kicsikarni egyes emberekből, mint az előbbi hozzászólásommal belőled.

Igazából már az is különös, hogy kiakadtál rajta. Biztos van valami háttere, amire igazán nem vagyok kíváncsi. (Hidd el, nem akarok az íróasztalod helyében lenni...)

További jó játékot! :)
  • ratgab
    Akár hiszed akár nem, de nem szoktam örjöngeni (egyszer törtem össze az íróasztalom és azóta inkább nem örjőngök).

Amikor már örjöngne az ember, akkor kell pár órára leállni, mert 1 részt nem szándékszom még pótolni a bútorzatot, másrészt idegesen az ember még az általánosnál is szarabbul játszik...

t28 egyébként egész jól indult: 11-ből 8 csatát nyertünk (ebből 3x éltem túl az ütközetet), na azóta viszont mélyrepülés...

Persze van jobb dolog is, de most valahogy nem állok úgy, hogy elutazzak pl. Hawaii-ra...
  • ratgab
    Volt ma egy meccs: 3 KV volt ellenünk és az én csapatomban 1 db Heavy nem volt.... Mondjuk érdekes módon arty se volt egyik oldalon sem!
  • lammaer
    Demostmé... nem tudsz elképzelni kellemesebb dolgokat mint örjöngeni - akár jogosan is - hogy már a 6. csatát bukod el egy tankban? :)
  • ratgab
    Ezt te se gondolod komolyan...
  • lammaer
    Amúgy vagy én lettem érzéketlen, vagy a matchmaker sokkal jobb - de én nem tapasztalok nagyon nagyon durva eltéréseket, az esetek többségében a tierek tök jól passzolnak.

Az meg hogy lenn vagyok a tornasorban - sokszor csak pszichológiai dolog... soxor van úgy, hogy lenn vagyok alul mondjuk Tier6-al, a tetején vanegy Tier8 esetleg Tier9.. úristen, mit keresek én itt... aztán kiderül, a többség Tier6-Tier7 mindkét oldalon.
  • lexlutor
    ..az elsot megertem, es el is fogadom.

.. az meg h regen szarabb volt, nem nagyon boldogit :) az meg hogy majd talan a 7.0nal veszik a faradsagot pofozgatni, meg egyenesen elkeserito. szerintem ez lenne a jatek alapja, h ez jol mukodjon.
  • TDantes
    Hahaha....IS4vs Maus? És amikor régen a bétában két maus volt az egyik oldalon a másikon meg egy KT volt a top tank?
  • Renegade
    na jó, de egy ilyen jellegű mmo sajátja, hogy minnél később csatlakozol, annál többször fordul elő, hogy a tankod alul legelészik a mezőnyben.

A másik, hogy mi, régiek láttunk igazán elbaszott matchmakinget, amikor top tank IS4 volt az egyik oldalt a másikon meg maus, és sehol nem kompenzált a tornasórban a progi
  • lexlutor
    ..tegyuk hozza meg igaza is volt. szar a matchmaker
  • lammaer
    Pedig te még semmit nem is kaptál, akár jólelkű postként is lehetne értelmezni amit szakesz irt...
  • Eagle16
    25-én lesz valami akció...

Harc az Alsó-Dnyeperért
  • Renegade
    na ja, cinikus vénemberek (pl én) én feltörekvő láng lelkű titánok gyűjtőhelye :-)
  • ratgab
    Azért ez a WOT topik itt az sg-n igencsak tanító jellegű: Több szarkazmust és negatív beszólásokat gyakorló emberrel találkozom, mint bárhol másutt.

Vagy az is lehet, hogy ez a topik csak a gyűjtőhelyük!

Nem baj, ez a te beszólásod sem az én szegénységi bizonyítványom! További jó játékot!
  • Awakening
    Annyira büszke azért nem lennék az összevásárolt játékosokra, aranyból összerakott csapattal elért eredmények az én szememben nulla értékűek. Remélem nem az én értékrendemmel van baj.
  • lammaer
    neked is FAQ
  • hekagros
    Premium acc-al csak 3an játszhatnak? Vagy, hogy lehet többen mert minket nem enged:S
  • Awakening
    Bajok minden klánban vannak, meg kell őket oldani vagy ha végképp nem megy, akkor le kell lépni. Ha nincs elég ember akkor venni kell aranyért. Aki adja az aranyat játékosért az csak simán csaló, aki viszont elfogadja az még sz.r ember is.
  • virkir
    Jut fejembe ki lehetne egészíteni a mod oldalak linkjeivel.

Pl:

http://worldoftanks.zoneofgame.su/
    http://drongo-lab.ru/
  • Szakesz
    Jó gondolat. Nem is éri meg ezzel elütni az idődet. Csupa elvesztegetett pillanat, amit sokkal kellemesebb dolgokkal is tölthetnél.
  • ratgab
    Valahogy ma még pechem is van.... mindig engem találnak meg ha célpontot kell keresni és persze nem 1 irányból lőnek, pedig nem is rusholok!
  • patchaou
    Jó kis tank az, még mindig meg van, pedig lassan a KV-m is fullos és PzIV-em is.
  • tankaljöttem
    most kipróbáltam ezt, M6 VS VK3001P 3m-röl 3-at belelöttem az oldalába 75mm ágyummal ő a 4. lövésre szedett ki, és még maradt neki 56% ,a páncélja 75/60/40az életereje 610,az enyém meg 840 ,ebben a játékban az adatokkal kitörölhetem a seggem
  • virkir
    Fejleszd ki a 85 mm F-30-at és maradj a nagyok mögött.
    Meg fogsz lepődni mennyire jó kis tank tud lenni.
  • ratgab
    Lehet, hogy itt hagyom is abba az egészet... Ilyen szar matchmaking rendszert én még nem láttam!
  • ratgab
    Hát ha eddig cheatnek éreztem az erősebb tankok elleni játékot, akkor a mostani állapotot jellemezni se tudom: Vettem egy t-28-at Kv reményében, de annyira nem tudok vele érvényesülni, hogy az hihetetlen.

Állandóan KV-k, Pantherek, Tiger-ek, T1 Heavy-k, Is-ek és egyéb nyalánkságok ellen rak be a játék, akiket még HE lőszerrel se tudok még csak megkarcolni sem. Persze ezek a tankok meg csak egy kis benzingőzt küldenek felém és hulla vagyok.... Ez így baromira nem szórakoztató!
  • lammaer
    Minek írok FAQt, csupa elvesztegetett idő... :(
  • patchaou
    Olyan nálam is előfordult párszor, hogy beugrált elém a csapattárs és véletlenül kapott egyet. De az ilyen meg is érdemli.
  • tankaljöttem
    az még érdekesebb hogy csataközben három lövésemet nem is látom hogy hova ment a lovedék natürlich semmi sebzés,de most véletlen kiszedtem egy shermant egy lovésből csak éppen ö a csapattársam volt ,elém jött, hát az agyam eldobom:)
  • sötétfaló
    Igen,igazad van,voltak helyesírási problémák,de nem ez számít.A problémák amiket kiemeltünk,előfordul mindenhol,persze nem egyszerre.Érdekes te mindent magadra vettél a klánod nevébe,sajnáljuk,hogy te ilyen szemszögből látod,és rögtön azonosulsz a negatívumokkal.Mi a probléma megoldásán vagyunk,nem azzal,hogy másokat besározzunk,ha tudnál olvasni a sorok közt,látnád,hogy még utalás sincs senkire,és a nevesítésre utaló szavakat se használtuk. http://uc.worldoftanks.eu/uc/clans/500003231-BE-SE/#wot&mt_order_by=date
  • Szakesz
    Akkor egyiket se fejleszd.
  • Szakesz
    Hamarosan ki fognak bannolni. A múltkor is belinkelte ide valaki a csatája eredményét (látszott a nickneve), másnap ki is bannolták tiltott nicknév miatt.
  • bujcsik555
    IS-ben legénységnek milyen skillt ajánlotok? álca vagy javítás? igazából egyiket se érzem jónak, kigyújtani nem szoktak, modul se nagyon sérül, meg kempelni se szoktam :D
  • foxbat88fx
    WTF??? nekem foxbat88fx a nickem a gameban is!
  • malystryx
    Urak!

Régen linkeltetek egy olyan oldalt, ahol különböző népek hangjait lehetett letölteni, és betenni a játékba. (orosz, ukrán, német)
    Tudnátok segíteni ebben?
  • I.C.ram
    talán nem a ruszki szerveren kéne játszani...
  • Me Ga
    Helló! Hol találok olyan contour modot, amiben nem cirill karakterekkel van írva a szovjet tankok neve? Olyan érdekelne, amin a tank képe (nem csak sziluettje) és a neve is látszik. Ilyet nem talélok egy oldalon sem, pedig itt a képek között már láttam többször. Köszönöm előre is.
  • Renegade
    HH, amiből mindenféle két szó kirakható, de amúgy a náci németországban
    elterjedt köszönés

engem mondjuk marhára idegesítene, ha 88-ban születtem volna és nick képzéshez használnám a születési dátmomat és ezért hátrányos megkülönböztetés érne