418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #57232 Az IS-4 nagyon masszív, nekem 40%-os vele a túlélésem és 84% a találati pontosságom, ez a tank nagyon igényli, hogy óvatosan tolja vele az ember, főleg ha prémium nélkül megyünk. Nagyon drága bele a lőszer, ezért ha kettőnél többet lősz mellé, felrobbansz és még veszítetek is már nem lehet kihozni 0-ra, de ha túléled még pénzt is lehet vele keresni még vereség esetén is. Ez az egyetlen tankom, amivel sikerült úgy steel wallt kapnom, hogy nem vesztettem hp-t, csak lánctalp sérülésem volt, nagyon masszív jószág.
A lényeg a túlélésen van és nem csak a tier besoroláson. A brutális javítási költségek miatt nehéz fenntartani a high tier masinákat, ha nincs robbanás, nincs komoly költség, de ezzel nem azt akarom mondani, hogy gyáván leghátul kell kempelni, csak az IS-4 olyan tank, ami eszméletlen durva csapásokat kibír, ezért vele nem nehéz 0-ás kört menni prém nélkül sem. IS-7-el egyébként jobban lehet keresni, ha túléljük, csak ha azzal felrobbanunk az 25-28 ezres javítási számla, durván 10k-val több, mint az IS-4-nek. -
Nekem minesen sikerült szintén top is4-el felakadni.. Nem volt vicces de mi megnyertük.
De ne aggódj a következő patchben jönni fog pár új prém tank biztosan :D -
Gunslinger #57230 Uhh, előbb volt egy köröm IS-4-el Erlenbergen, már az ellenség oldalán voltam a várnál mikor beragadtam a nagy semmibe és se előre se hátra, meg sem mozdult, az ellenfél meg nem talált meg, én voltam az utolsó túlélő, az egész csapatot leirtották, tiszta megalázó volt végignézni, hogy befoglalják a bázisunkat én meg be vagyok akadva 5 fűszálba a semmi közepén, de érdekes, hogy közvetlenül előtte kilőttem egy IS-3-at 2 méterre onnan ahova beragadtam, az simán jelenthette volna, hogy hol látott utoljára, senki nem jött értem, majdnem full élettel túléltem. Sajnos nem ez volt az első eset, bár ezen a pályán az első volt, ezeket sem ártana már kijavítani. :-( -
virkir #57229 Nem is lett volna rossz ha a tehetségesek nem a szokott hegymászó útvonalon mentek volna.
Az ellenfélnek volt esze és lent az erdőben várták szépen a medeket egy sem ért még a bázis közelébe sem. -
Gunslinger #57228 Ez Malinovkán baromi jó kis csata azzal az 1-1 artyval. Annyira nem vészes az a heavy fölény, én többre tartok egy T-54-et egy T34-nél. -
Gunslinger #57227 Hát igen. El tudom képzelni, hogy vannak annyira ügyetlenek, akik képesek zsinórban mínuszos kört menni tier 7-el prémium mellett, de sztem már az átlagos játékosoknak is nagyon dől vele a pénz. Ha belegondolsz az a +50% pénz az tiszta nyereségben jóval több, hiszen a javítás és a lőszerár az úgy mond konstans ahhoz képest hogy prémiummal tolod vagy nélküle.
Példa: mondjuk egy jobban sikerült tier 9-es győztes csata egy sajnálatos megsemmisüléssel egybekötve 12 ezres lőszerár és 18 ezres javítás mellett, ha prémium nélkül kap valaki 40 ezret, az prémiummal már 60 ezer. Nyereségben 10 ezer vs. 30 ezer, háromszoros a profit!
Soha nem volt prémium tankom, sztem nem is lesz, csak sima prémiumot veszek és sosem voltak pénzügyi gondjaim a játékban, most is 9 tankom van, ebből 8 elit, köztük három tier 9 és egy tier 10 és van majdnem 6 millióm + csomó nem használt modul, meg vettem 6 álcahálót, amiből csak öt van fent, mert egyszerűen már sehol nincs hely. Minimum 600 -10k-s kört kéne mennem, hogy ezt a pénzt elfogyasszam, sosem jönne össze, mert ennyi ideig nincs ember, akit szopóágra rakna a gép. Már egy ideje nem grindelek semmit, pedig még van üres slotom, most már a franciákra várok, addig gyűjtöm a free xp-t, már elég szép mennyiség összegyűlt belőle, akár egyből tier 5-re is ugorhatok majd egy ágon és ez egy darab aranyba nem került azon kívül, hogy vettem 30 nap prémiumot. Nekem eddig megért nagyjából napi 80 Ft-ot rááldozni a játékra, az egy jobb minőségű túrórudi ára gyakorlatilag. (sőt, mikor 1800 aranyért volt 30 napos, az csak napi 60 Ft) -
virkir #57226 Na ennyit a mm-ről a balfasz csak azt nézi, hogy milyen a tier azt már nem, hogy med vagy heavy a tank.
-
Adjunktus #57225 Aki sokat TD-zett annak a LEE sem olyan nagyon szörnyű.(pedig de!:D)
2-3 nagy levegővel átlépsz rajta. -
Milyen statod van az IS4-el hogy hozza a pénzt?
Csak azért kérdezem, hogy pl egy átlagos usernek is, mint én annak kihozná 0 körül? -
ratgab #57223 Mindegy! Következő tank a KV lesz: 330k, de még 13000 xp-t kell farmolnom... mire összejön lesz rá lóvé is!
Győzködöm magam, hogy kéne a Sherman is, de ahhoz a Lee-n keresztül vezet az út.... Úgy hallottam nagyon rossz tank! -
Gunslinger #57222 Nem kell tippelgetni, a garázsban előre meg lehet nézni az árát, ha az ágyúkra kattintasz, majdnem 80 ezerbe kerül, a tipped duplájába. :-) -
kaleun #57221 Szerintem meg az xp-t is, prémiummal akármit balf@szkodtam (agyatlan rush) kaptam legalább 300xp-t. Most normál accounttal pl, fail teamben, gw párduc, 2 lövés 1 találat = 51xp.
Megmerem kockáztatni azt, hogy egy átlagos játékos is legalább 3x gyorsabban fejlődik prémiummal, egy jobbnál ez lehet akár 4-5x. -
Renegade #57220 szerintem:
a prémium a jó játékosoknak kedvez, én pl úszok a pénzben (pedig csak átlagos vagyok, mégis van mindig 4-7 millám), pedig nincsen oroszlánom, a pzIV/V-el nem igazán kóválygok több mint egy hónapja. A garázsból kiesnek a régi alkatrészek, az összes tank tele van kieggel.
A lényeg: egy ügyes játékos sok türelemmel ingyen el tud jutni t10-ig, fenttartja azt, vesz rá kiegészítőket és szórakozik úgy, hogy egy fillérjébe nem kerül.
Szvsz ez azért nem rossz, abban az esetben, ha valakit nem zavar az a tény, hogy a játékosok 80+% ügyetlen. -
bornofakone #57219 prémium nélkül is ellehet jutni akármeddig, egyedül a fenntartás a nehéz, ill. ha több járgányt akarsz, akk a garázs slot.
hál Istennek, most h is-4 fullos lett, megvan az új farm tankom :)
komolyan mondom prémium nélkül is kegyetlen jól lehet farmolni is-4-el :D jobban szedem vele a pénzt mint kv,kv3 párossal :D
egy gond van, mikor artyk kiszednek, akkor szívok 1 kicsit :) na akkor kell a kv/kv3 h behozzam a mínuszt :D
amúgy kezdés óta t9-ig jutottam orosz és amcsi heavyknél és oroszoknál mindjárt megvan is-7, igaz is-4-el sunyi üzemmódba álltam át :D, vszínű azért is keresek vele rendesen már :D -
ratgab #57218 Kb 600 xp kell még, és én olyan 40 000 creditre tippelem az árát.. -
kaleun #57217 A gw párducomat szerettem volna húzni, de fail team fail team hátán és zsinórban jönnek az 50 xp-k.
De egy normál csatában láttam olyan profi bekerítést kampinovkán, hogy csak úgy pislogtam.
Sajnos szenvedő alanya voltam...
-
lammaer #57216 Jaja, matematikailag is kijön, a prémium hiánya elsősorban a profitot érinti. Ezért jelent inkább gondod a pénz mint az XP. -
Adjunktus #57215 Legutóbbi akciónál kaptam 1 hét prémiumot,amiből 3 napot dolgoztam.Tehát effektíve 4 nap prémiumom volt a kezdés óta.(ingyenélő vagyok)
Most kicsit összejöttek a dolgaim.Meló,felújítás és megint meló.Örülök ha oda eljutok,hogy legalább a napi duplát lenyomjam.Vagy esetleg 1-2 órát tudjak játszani.Na de nem is ez a lényeg.
A kezdés óta 4 nap prémiummal,a következőkig jutottam.
USA: T29,M40(vagy mennyi):)
Szovjet:A-20,ISU-152.még 40k xp az Object 704-ig
Német:VK 3000p,Tiger,Hummel,JagdTiger
Ezt csak azért írtam,hogy megmutassam,hogy prémium nélkül is el lehet jutni bárhová.
Jóval több kínlódással és farmolással jár ugyan,de meg lehet csinálni.
Igazából T8-tól már nagyobb gond a pénz mint az xp.De direkt farmolásra használt gépekkel megoldható. -
lammaer #57214 Erről van szó. Sokat fejlődött a meccsméker, én azok közé a ritka egyedek közé tartozom, akiknek nincs vele gondja. Mondom ezt úgy, hogy van két tier8-as cuccom, és egy rakat tier5-7. Élvezem velük a játékot, az artylimit kéne bele az csövi, a meccsméker okés. -
Matusy #57213 LoLtraktort max akkor rak be Tier 5be ha vkivel egy csapatban van. Az meg már nem a machmaking marhasága.
Egyébként meg Tiereken kivűl nézni kéne a súlyt is. Nem annyira mókás amikor 10 med és 5 TD csap össze 12 heavy és 3 TD ellen :) Meg ehhez hasonló dolgok. -
W4z3 #57212 Azt nem mondanám. A loltraktor pz4 eknél még mindig az MM badarsága, de elviselhetőbb mint a bétákban volt szerintem. -
lammaer #57211 Akkor most mégis jó a matchmaker? :)
-
W4z3 #57210 Ki mondta hogy reménytelen?
Multkor egy ilyen csatában volt top gunom, igaz nem én sebeztem sajnos őket teljesen le.
Meg a nagyobb tankokat nem olyan nagy dolog felgyújtani mert látom hol van az üzemanyag tartálya. Multkor egy su-85 egy lövés volt. -
lammaer #57209 Ezt azért megnézném, hogy 80%ban reménytelen csatákba rak be. Toltam PZ4-et, végig, MINDENT kigrindelve (még a hummelt is amikor lehetett). Messze nem ilyen rossza a szitu. -
W4z3 #57208 Igen? Tier 5 nél is ez a helyzet. Mindig PZ4 + KV van felül ezért azokra hajtassz. Aha, engem PZ4-el 100 csatából kb 80 szor az IS-3asokhoz dob be :).
Igaz, nekem megéri mert ott már van 1-2 értelmesebb fazon akivel lehet menni + több pénzt is ad. -
lammaer #57207 a F2P koncepciót úgy hívják beetetés. Azelején igyenes hogy rákattanj, erre a tier4-5 tökéletesen elegendő. Utána aki nem fizet, nem haszon - ezért van megdrágítva a Tier7 feletti tankokfenntartása, lőszerkészlete.
És igen, az "elbaszott" matchmaker akár ellenkezőképpen is működhet, olyan éertelemben hogy az emberkék látják, ha tier8 leszek, fenn leszek a tetjén.
Ki van ez találva. -
Gunslinger #57206 Nem kötelező vele játszani. -
Gunslinger #57205 Ismerek olyan srácot, aki egyáltalán nem vett egyszer sem aranyat és mégis van E-50-e és KT-ja és nem igen hallottam panaszkodni a fenntartásuk miatt. Kell menni egy tier 5 vassal egy jó kört és abból bőven ki lehet termelni egy nagy buktával véget ért tier 9-es kört. Ehhez persze nem árt legalább átlagos szinten tolni a játékot. Aki bazi nagy antitalentum és tényleg tier 4-től felfele csak a szívást látja, az akár 200%-os prémium mellett is szenvedne. -
W4z3 #57204 Mert esetleg főleg az ingyenesek hívják a játékosokat?
És a WoT alternatíváját én már nagyon várom mert ezt a játékot istenesen elbaszták.
-
lammaer #57203 Bocs, aki nem fizet annak miért keressék a kedvét.
És most ne fordítsd meg az ok-okozatot... -
bgabor #57202 Hát, pedig óhatatlanul többen játszanak Tier 4-6/7 ig lévő tankokal, mint afölöttiekkel, merthogy a free userek csak nagy üggyel bajjal tudnak fenntartani Tier7 fölötti tankot, és sokan nem is jutnak el olyan magasságokba, mert mondjuk a rossz MM elveszi a kedvüket az egésztől. Az pedig, hogy Tier4-től folyamatos szívás a játék, nem nagyon fog kedvezni a játék népszerűségének. És ez bizony tömeges elvándorláshoz vezethet majd, főleg ha egyszer lesz majd alternatívája a WoTnak. -
lammaer #57201 Annyi pénzem lenne ahányszor ezt a "ha nem változtatják meghal a játék"-ot írják az emberek... :) -
Wlanseraf #57200 Sajnos olyan amilyen a MM rendszer.. egy fos igazából:D
De ha azt hiszed hogy milyen jó a 9-10-es tankokban pöffeszkedni, hát tévedsz:) ugyanis akik kihúztak mát egy top tankot(1/2/3/4) azok már más tankot húznak és ugyan úgy szopnak... -
Gunslinger #57199 Az már nem sok, megvan pár kör alatt. Ne riasszon majd el az ára sem, nem olcsó, de bőven megéri a creditet. -
Gunslinger #57198 SU-152 vs. Lee csatában SU-152 felülről első három tankban leledzhet, Lee meg kb. legalul, ebben semmi extra nincs, a kettő között még ott a tier 5-6 sáv, tessék azokra rámenni tier 4-el és itt is érvényes amit előbb írtam, T-28 top ágyúval bármit tud sebezni azok közül, amik szembekerülnek vele.
Ez a tier 9-10-ben pöffeszkedés meg nonszensz. Szerintem néhány, gyakorlatilag elhanyagolható mennyiségű játékost kivéve, aki most tier 9-ben "pöffeszkedik" az keményen megdolgozott érte, ugyanúgy "végigszívta" az alsóbb tiereket és azért nehogy már ő legyen a hibás, hogy felette nincs senki így gyakorlatilag rákényszerül a kicsiket irtani, ha egyszer az jön szembe. Egyébként sztem már az áprilistól aktív játékosok zömének van legalább egy tier 9-es vasa, ez nem akkora kuriózum.
Amúgy mintha pont te írtad volna, hogy tier 7-nél tovább nem is akarsz menni, mert itt érzed magad jól, innentől sztem bevállaltad, hogy esetleg nem mindig te vagy legfelül.
Elég csúnya dolog valakit leállatozni, csak mert egy lövéssel kiszed, miközben egy sokkal erősebb tankban ül, amiért ráadásul megdolgozott és nem csak úgy az ölébe pottyant. Arról nem is beszélve, hogy sztem a Mauson meg talán az E-100-on kívül minden más tankot ki lehet szedni egy lövésből, engem is szedtek már ki nem is egyszer tier 8 artyk egy lövéssel IS-7-ből 100%-ról, de ehhez volt időm bőven hozzászokni és abban is biztos vagyok, hogy te is szedtél már ki egy lövésből tier 3-4 tankot a KV-ddal.
Ilyen a játék és ezen tuti, hogy nem fognak semmit sem változtatni, hiszen ott áll a lehetőség mindenki előtt, hogy elérje a top szinteket, amikor ő alázhatja a kicsiket, amiket kapott a nagyoktól azt később akár duplán is visszaadhatja. -
ratgab #57197 Hát azt vettem észre, hogy papír, 85-öshöz még kell kb 2000 xp... -
Me Ga #57196 OK, semmmi gáz, remélem valaki be tud dobni egy linket a cucchoz... -
Gunslinger #57195 A T-28 tier 4 jármű, maximum tier 7 csatába rak be vele, legjobb ágyú rá a tier 6-os 85mm F-30, ez a KV-3 alap ágyúja is, remek fegyver, mindent tudsz vele sebezni azok közül amik szembekerülnek veled, egy fullos KV 4 lövésből megvan vele, a legjobb tier 4-es tank a T-28, csak rá kell jönni a használatára. Nagyon gyors, nagyot harap, de mellé nagyon papír is, csak akkor szabad vele legelöl menni, ha top tank vagy. -
jól van na, félreolvastam, bocsi. -
bgabor #57193 Az hát, ha nem változtatják meg, a játék halálát fogja okozni a szar matchmaking. Ma is láttam néhány nonszensz leosztást, a legemlékezetesebb a SU-152 vs Lee és T-28 volt. Értem én, hogy a Tier 9-10 tankokban pöffeszkedők magasról leszarják, de a játékosközösség zöme napi szinten szív a matchmaking miatt, és ez bizony előbb utóbb el fogja üldözni a játékosokat. Sesnki sem azért játszik ugyanis, hogy állandóan frusztrálja a játék, szórakozni szeretnének. És abban semmi szórakoztató nincs, hogy egy négy Tierrel magasabb állat egy lövésből szétdurrantja őket, miközben ők megsebezni se tudják.