418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FairCO #57392 ééés tényleg ... :)
köszi. -
S1mlis #57391 vagy ha TD vagy akkor "X" -
Jobb egérgombot nyomva tartod, akkor a torony nem forog. -
S1mlis #57389 Jobb egérgombot nyomva kell tartani -
FairCO #57388 hogy lehet egérrel nézelődni úgy hogy a torony ne forogjon?! több gameplay videóban is láttam, de nem találok rá utalást. -
MuldR #57387 En repeszpancel helyett toolboxot szoktam vinni. Nem szeretek sokaig arty celtabla lenni. Jatszanak massal. :) -
FairCO #57386 töltésgyorsító -> repeszpáncél -> venti
az álcaháló heavy tankra teljesen felesleges -
ilsalon #57385 Lényegében nekem mindegy, hogy milyen tier lesz, vagy mennyire lesz használható. Nemzeti alapon beszerzek egyet. Azért remélhetóleg nem aranyos cucc lesz, ha meg az akkor nagyon kevés. -
Mai WTF pillanat is megvolt:
Jön a T95-ös, betöltöm a Bl-10-be a HE-t. Rálövök --> That one bounced.
Következő lövés: critical hit, 0% sebzés.
Harmadjára 399-es csippentettem le belőle HE-vel, de azért akkor is...lol. -
Defeat
Battle: Mines 2011. augusztus 24. 16:12:35
Vehicle: IS-4
Experience received: 957
Credits received: 52 317
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Wittmann's Medal
Röhej.. nem rajtam múlt az biztos de nem tudok egyszerre a pálya két végén lenni. Ráadásul direkt arra mentem amerre senki más szinte végig egyedül harcoltam, egy kis időre volt mellettem egy panther2. A bázison tartottak valami sátoros bulit a többiek és még így sem tudták megvédeni. -
MuldR #57382 Inkabb tier 6. 75-ossel terveztek, az meg tier 7 ben mar karcsu lenne. -
Ohyner #57381 Ráadásul fel sem lehetne vezetni odáig, mert t6 harckocsit már nem nagyon tudnának alá berakni.
Azért egy zrínyinek is örülnék -
Gunslinger #57380 Hja, az egyetlen valamire való magyar hk lenne, de az is sztem olyan tier 7 magasságában létezne. -
Oddball29 #57379 Hehe, olyanból egy csomót lőttem már. -
Nem baj, majd megérzik ők is ha csökken a gold kereslet...
Én nem veszek addig, amíg nem csinálnak valamit ezekkel. -
S1mlis #57377 Tas 44M ez kerüljön csak be a WoT-ba. -
S1mlis #57376 Magyar Tankok -
ilsalon #57375 Hát nem sok féle vót. -
Ohyner #57374 Már csak az a kérdés, hogy melyik tankok, prototipusok lesznek szerepeltetve, hogy mely tierekben lehet magyar tankal csalingázni -
ilsalon #57373 Titkon azért reménykedem, hogy előhúznak a fiókból valami Hunobject_halalcsillag, vagy Clingon_settenkedo tervrajzot. Csak, hogy kemények legyen a magyar járgányok.
-
Szpecnyaz #57372 Hehe, "rare", az édes anyukájukat...... Lassan az a "rare" ha nem 5-6 SPG van oldalanként. -
S1mlis #57371 Na az az idő igen sokára fog eljönni -
Nazarov77 #57370 Na most már hivatalosan is benne leszünk az Európa treeben :D
- Any ETA on when the french tanks will arrive? Also what other countries will be in the future in WoT?
The main branches of the French Tank Tree are at the final production stage. Tank Trees to be implemented into the game: French, English, Japanese and the assembly of tank-building nations: Italy, Hungary, Sweden and etc. -
Wasp91 #57369 De legalább a tracert visszaraknák.
-
nagyon rare...
inkább az a ritka ha 1 vagy 1 sincs, de általában 3+ -
vééégre megvan a hosszú 88as a Tigris I-re, hááát mit ne mondjak...
VÉGRE NEM CSAK KOPOGTATNI TUDOK a Tier 7-től fölfelé lévőkre!
első csata vele:
szemből egy E50 és egy KT kilőve...

és végre így már pénzt is hoz, mivel prémium nélkül tolom... -
Gunslinger #57366 Viszont egyszer majd lesznek magyar tankok is. -
Gunslinger #57365 Hehe
- When will you balance the number of arties in battle?
We do not plan SPG limitations in random battles at the moment. It’s a rare case that there are many arties on each side.
Gyökerek bazz... -
S1mlis #57364 Mi kérdezünk és ők válaszolnak.
Előre tudom a választ......
-
S1mlis #57363 http://game.worldoftanks.eu/news/general_news/you-ask-we-reply-bulletin-1 -
tankaljöttem #57362 Na tigrist majdnem max 100% legénység a képességek 87% -osak,felvettem a harcot egy su-100-al 100mm ágyuval volt, páncélja 75/45/45 ,na én oldalba kaptam el sebeztem kemény 15%-ot ,lö az su100 45%-ot sebzett úgy hogy oldalba kapott, meghalt a lövész a torony kaputt és még ledobta a láncot is ,és agyonb...ott egy arty ,csak kiváncsiságból próbáltam ki követlen közelről -
HARD egy ellenséges klánszövetség tagja.Kis mocskok uralják most megint fél európát.Élvezkedjenek amig vissza nem jövünk. -
Ohyner #57360 Jajj igen azt nem is írtam, hoyg a Ferdim legnagyobb ágyújával kétszer pattantam le egy hummelről. -
Gunslinger #57359 Hja, voltam egy olyan csatában ahol 6 platoon volt, én voltam egyedül platoon nélkül és 15-4-re kikaptunk. :-P -
crossy104 #57358 Régebbi sérelem.Gondolom a HTO csúnyán elhupálta a klánját, és nem tudja megemészteni a vereséget. -
Platoon...ne csodálkozz rajta hogy egymagad nem tudsz kinyírni 15 tankot :) -
S1mlis #57356 Szerintem ki kell ilyenkor lépni vagy 15-20 percre, aztán kipihenten gyalázni a népet. -
ilsalon #57355 Az artisták halhatatlanok. Az E-Typeomat csak öt lövéssel tudta egy maus kinyírni és közben még egy arty lövés is leszedte a láncot, ezért a röhögésen kívül nem igazán tudtam mit csinálni. -
Ohyner #57354 áh kezd elegem lenni az egészből 2óra 53 perc alatt 1 kereken 1 csatát tudtam nyerni.
Lényegében szarrá szo...ott a játék. Bármivel mentem buktuk a meccseket mindegy volt mit csinálok. Vagy egy nagy rakás debilt kaptam társnak, vagy csak szimplán alul maradtunk. A vége felé már ideges is voltam.
Volt hogy 20méterre álló jp4-et nem láttam meg.
Áh inkább befogom. -
M7priest átlőhetetlen nem semmi legközelebb mi jön stumpanzer ezek az artyk híznak valamitől