418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata

Defeat
    Battle: Ruinberg 2011. augusztus 25. 14:05:51
    Vehicle: M41
    Experience received: 0
    Credits received: 4 089 (fine for causing damage to allies: 10 200)

Kis köcsög pz35 szemétkedett és átsegítettem a túl világra,erre ilyen csúnya bünti.
  • Nazarov77
    Most nincs tesztelés, 6.7 patch teszt lesz majd legközelebb de még nem lehet tudni mikor kezdődik.
  • Nazarov77
    Van egy tippem, mennyi hely van a C meghajtón? 1 hete fel akartam rakni haverom gépére és nem volt elég hely a Cn az ideiglenes fileoknak és ilyesmi hibát írt.
  • Gunslinger
    Normális szerveren is azzal mész amivel akarsz, csak ki kell fejleszteni, ill. meg kell venni. :-)
  • femate
    És hol lehet teszt szerverre felmenni?
  • Faboo
    Telepíteném a 6.6os wot-ot, de 7 sec-nél 7zip hibát ír ki. Tud vki sgíteni mi a baj?
  • Nazarov77
    Teszt szerón 10xes szorzó van, 6.6 tesztnél már az EU accounttal is fel lehetett menni rá, és onnan folytatod a fejlesztést ahol a rendesen jártál akkor mikor átmásolták az accot a teszt szeróra. Ez egy különálló szeró amit itt elérsz nem kapod meg a rendes accodra, és a tesztelés végén törlőid, sőt közben is szoktak wipeolni.
  • femate
    Teszt szeron azzal mész amivel akarsz?
  • Oddball29
    Na jó ,de az ilyen viccesen apró "újhús". Van mellette választás.
  • Nazarov77
    Még 20k xpre vagyok a VK45Atól, de teszt szerón tetszett,nagyon fürge úgy kell használni mint egy mediumot, sőt ha megnézed a 105 L/52 jobb mint a T32 105öse.
  • Gunslinger
    Miért, a VK45A-nak van? Ugye hogy ugye.
  • Oddball29
    Egymáshoz képest végül is azok, a T32 van azzal elkefélve, hogy nincs valódi T9-es ágyúja. A "copy-paste" tree.
  • ilsalon
    Mindegyik tankkal lehet jól is rosszul is játszani. Na meg Random Főisten is keserítheti a jóember életét. Én semelyik tankra sem mondanám, hogy rossz, csak bizonyos játékstílusokra van náluk jobb, míg más stílusban lehet jó a teljesítmény.
  • Nazarov77
    A Királytigris a legjobb tier 8as heavy, ne vedd be a ruszki propagandát, az IS-3 meg egy rakás szar nagyon nem szeretem.
  • femate
    Köszönöm. :)
  • Nazarov77
    Előbb lőtte meg az E-75ösömet egy GW panther és 1700ról 160ra esett a HPm, múltkor meg one shottolt kb 90%ról, szerintem ez nem normális dolog.
  • Gunslinger
    Sztem pont a tier 8 heavy az a szint, amit rendkívül jól balanszoltak, nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy melyik a legjobb.
  • Oddball29
    Médiumra a IS-3 veszélyesebb, hevire a Tierjében a KT.

De hogy a leggyengébb lenne, az nettó hülyeség.
  • Szakesz
    Ha orosz tankokhoz hasonlítjuk, akkor igen.
  • femate
    Nekem most Pz IV-m van. Eddig jó tanknak tűnt de amikor berak IS-3 asokhoz akkor eléggé elgyengül. Igaz hogy még nincsen rajta löveg fejlesztés de akkor is. Én VIB tigerért megyek de sokan azt mondják hogy a VIB tiger tierében a VIB tiger a leggyengébb. Ez igaz?
  • Plata
    Nálam nemvolt semmi.
  • madmex
    A karbantartás volt vagy 3 perc....
  • Looserke
    milyen karbantartás? éppen játszok
  • ratgab
    Játszottam éppen... meghaltam, gondoltam akkor megyek egy másik tankkal addig, erre a garázs helyett a főmenü fogadott és az a felirat, hogy Tervezett karbantartás miatt a szerver nem elérhető...

Én úgy tudtam, hogy tervezett karbantartás minden hétfőn délben van!
  • Szakesz
    Azért ennyire jó, mert a nagyágyút sokan a Minimauson kifejlesztették. Remélem ezzel a devek is tisztában vannak.
  • Szakesz
    Milyen karbantartás?
  • Szpecnyaz
    Nekem van GW Pantherem. Ha oldalba nyomok vele egy E-75-t akkor 400-600 HP közt sebzek bele minden esetben.
  • ratgab
    Most ismét karbantartanak? Nem csak hétfőnként van karbantartás? Nálatok is ezt írja ki?

Egyébként tök jó, hogy semmit nem lehet találni erről a karbantartásról a neten, Wot fórumban sem találtam semmit!
  • Oddball29
    Most elvileg ha veszek garázsba egy T34-et, abból egy patch után T8 prémium tank lesz, vagy csak kicserélik majd M103-ra? Ha az előző, akkor nem ölök bele xpt-t, úgyis fix statjai lesznek.
  • R3nton
    az e-75 és a vk-45 előről sokkal erősebb mint az op-nak tartott is-4 ez tény. Az már más kérdés, hogy az is-4 oldalról viszont brutális
  • Eagle16
    "The thickness of mudflaps has been increased to 40mm (the same as KT), supposedly the adjustment will make it to 6.7."

Hűha, 40mm vastag lesz a sárvédő. Akkor a loltraktor már nem bírja majd átlőni. És persze nem hotfix, hanem majd a következő patchben...pff.
  • lexlutor
    ..tegnap neztem a t34em. atlag 600xp.. pedig ugy ereztem gyalazat. de akkor lehet ez meg mindig rosszabb is...
  • Nazarov77
    Ajjaj remélem ez nem E-75 nerfet jelent:

As for E-75 performance:

E-75: win rate - 50.25%, avg exp - 484
    IS-4: win rate - 47.6%, avg exp - 452
    T-34: win rate - 46.7%, avg exp - 449
    VK 4502P: win rate - 48.2%, avg exp - 455

It looks very good.
  • R3nton
    köszi
  • lexlutor
    koszonom!
  • Oddball29
    Lower front plate=teknő/orrlemez

Mantlet=lövegpajzs
  • lexlutor
    megtennetek nekem es elmondanatok mi az az LFP illetve a mantlet? az utobbi jobban erdekelne, mert vegre kiderulne hol kell loni azta rusnyasagot :)
  • Plata
    Dagobert a kacsa vagy dagobert a játékos akit épp most lőttem le?
  • Eagle16
    GLD - Gun Laying Drive.

Azt csak SPG-re szokták felpakolni, a többi tankon nélkülözhető...nehéztankra jobban megéri a Vertical Stab., mert 20%-al szűkebb célkört csinál, a GLD meg csak 10% gyorsabb célzást. Most le lehetne mérni hogy végül is melyikkel célzol be valamit hamarabb, de ha menet közben szoktál lövöldözni, akkor mindenképpen Vertical stab. kell. TD-re mehetne GLD...

Én szeretek menet közben is össze-vissza lövöldözni mindenre (meg is látszik a találati arányomon :D)
  • R3nton
    Nem tudom nevét de van egy modul ami hamarabb szűkíti a célkeresztet, az megéri heavyre vagy csak artyra?