418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Oddball29
    Én mostanában jobban fosok a saját artitól, mint az ellenséges tankoktól/TD-ktől. Ész nélkül odalőnek, ha éppen flenkelek valami nagyot és csúnyát.
  • Eagle16
    Höhö, még hogy nem jó közelharcban. Az AP lőszert sem dísznek adták nekik, meg a 380-480m-es látótávot, meg a nem éppen szar álcát...ez mind arra jó, hogy ha egy hülye tankos átjut a gránátesőn, akkor is kapjon az arcába egyet, lehetőleg olyat amitől egyből meg is pusztul. Mert mi az már hogy közelharcban védtelen, miközben az egész pályát átlövi. Olyan nincs.
  • lammaer
    Többünknek csinálja... nekem pl a melóhelyről nem jeleniti meg azokat a képeket. Sztem ez vmelyik szolgáltató lesz.
  • Gunslinger
    Pedig sztem baromi jó volt, alig láttam tier 5-nél nagyobb artyt, kicsit sebeznek és őket meg simán egylövéseztem a t9 medjeimmel, t7-8 artyba már minimum kettő kell, de volt olyan is hogy három kellett. Az lett volna a legjobb, ha az artyzás megállt volna t6-nál, az lenne az ideális. És ahhoz képest, hogy ennek a napnak az artykról kellett volna szólnia egy olyan csatát sem láttam amiben 5-nél több lett volna, 2-3 volt az átlag. Szal nekem tetszett, bárcsak később is ez lenne.
  • Ohyner
    Hát az a baj, hogy manapság nem sok lehetőség van harcolni. Nem igazán panaszkodtam eddig, de 4 meccs óta folyamatosan az arty lő ki.

A tankok már nem is akarnak harcolni, csak spottolnak. A fél pályán úgy üldözték végig a JP-m, hogy meg sem próbáltak kilőni, csak beálltak, hoyg lásson az ágyú. Természetesen ez a jelenlegi környezetben a legjobb taktika.

Nem megy semmire a td meg a hevy ha ellenfelte sem lát, csak a szikla mögött, miközben meg kapja az áldást.

Voltak itt ötletek jók rosszak egyaránt, de rögtön ment, ha valamit elvesznek az artyytól kapjon is valamit. Meglehet szokni a jót, mert lényegében teremtettek egy xxi századi irányítható rakétarendszert a játékban. És ne értsetek félre, nem azt mondom, hogy nem kell tudás hozzá, csak azt hogy nevetségesen van belőve az ereje.

Az meg nem lehet kifogás, hogy mert közelharcban nem jó. A valóságban sem volt jó közelharcban, és mégis marha pontatlan volt. Ennyi erővel minden tanknak ellehetne durvítani egy jellemzőjét.
  • Eagle16
    Nem tudom, nekem megjelenik. Esetleg blokkolva van vagy ilyesmi? Nem értek hozzá :) De nálad lehet a gond.
  • lammaer
    Artyval lehet támadni? Naná, a térképen bárhhol instant sebzést oszt. Csak neki nem kell odamenni mint a többieknek :)
    Artyval lehet mozogni? Há hogyne.
    Közelharc? Hummellel, simán.

:D
  • Rue East
    nekem pár napja nem jelenik meg egyik kép se arról a hostról
    az miért van?
  • I.C.ram
    TD-nél meg HVY-nél meg van a lehetőséged, hogy támadj, mozogj, közelharcolj. Artyval nincs választásod. Max városi pályákon lehet TDzni vele.
  • nandorb
    Masik tarhely, pl. noob.hu,abload.de es meg van par megbizhatobb.
  • Eagle16
    Talán töltsd fel arra az oldalra, ami a FAQ fölött van kiírva és akkor látni is fogjuk.
  • zsozsok
    ez nem megy
    a béka helyett egy M41-l szerzett kolobanov ment volna fel
  • zsozsok
  • Eagle16
    Unalmas, még is van belőlük egy rakat.

Ez olyan mint a gyenge pontos skinek, nem jó semmire, még is sokan használják. :)

Ma amúgy direkt nem is játszottam, még beraknak ilyen 2x-es arty event-et...na elmennek már a ....meg amúgy is rohadt meleg van.
  • lammaer
    Lassan már annyi szarkazmus szorult beléd, mehetnél WG PR managernek. Úgyis keresnek most párat :)
  • Szakesz
    Nem hiszem, hogy unalmasabb lenne, mint heavy-vel vagy TD-vel a bokorban bujkálni előlük a csata végéig. Sokan ezt csinálják az artyk miatt, de akkor inkább már az artyt választják a campelés helyett.

S ilyen szempontból igaz a WG álláspontja, miszerint az arty megszünteti a campet..., főleg, ha hozzátesszük; tankkal. :)
  • lammaer
    sztem teljesen helyrebillenti az embert lelkileg. Most is röptibe és vakon kikaptam humival egy E50-et 18-20%ról, saccra. Szerencse is, meg egy icipici skill is. Defeattel meg is lett a 60k credit.

Aztán megyek egy kört a duplázó tankokkal :)
  • I.C.ram
    én kigrindeltem vele a GW panthert a napi duplazókörökkel, de a GW P-t már meg se vettem... arty a legunalmasabb az egész játékban.
  • R3nton
    unalmas az igaz, de legalább nem téped ki egyesével a hajszálaidat, mikor az is-4est oneshootolja valamelyik jómadár:D
  • lammaer
    Normális esetben én is a duplákat tolom le. Ma más... egész nap dupla van ugyi :)
  • Nazarov77
    Viszont nekem dögunalom az artyzás, nem is játszok velük, pz4ből kifejlesztettem a hummelt de azóta 3x eladtam már.
  • R3nton
    Mondjuk ma vettem meg a hummelt jó ideje nem artyztam már, de ismét rá kellett jönnöm, hogy ez nem fair, annyira op mindegyik arty, hogy hihetetlen nagyon egyszerű velük játszani, és nem bosszantó, nem frusztráló.
  • R3nton
    Így van lammer én tuti ezért csinálom 1. pénz 2. bosszú xd így a legkönnyebb elbánni az ellen artyjával:D
  • Szakesz
    U.I; Ahol a Löwék campelnek az a saját bázisunk. A bázist a túloldalt a kis VK foglalja.

A hátralévő idő 4 perc 34 másodperc, ergo a Löwék több, mint 10 percen keresztül a toronymozgáson kívül sok mindent nem tettek hozzá a csatához...:)
  • lammaer
    Sztem a tüzérek egy jó része vagy bosszúállásdsból SPGzik, vagy azért mert kifizetődő. Reálisan biztos vagyok benne hogy sokan egyetértenek azal hogy ez igy szar. De sirás helyett inkább kihasználjuk a szitut.
  • FairCO
    ja, mint a Löwe. ~50.000 körönként, néha kicsit kevesebb, néha sokkal több :)
  • Adjunktus
    Ez a gyerek hülye...

más.
    Összefutottam egy fajin artys csókával.Épp a 6-6 top artys csata szépségeit ecseteltem a chaten.Kultúrált voltam,vicceset írtam.
    Már vártam,hogy lenooboznak,meg cry baby cray,beszólások stb.
    Nem ez történt.
    Az egyik GW Tiger-es csávó visszaírt,hogy ez így tényleg szar.Limitálni kellene a számukat,nerfelni a sebzésüket és a célzásukkal is csinálni kellene valamit.
    Meglepődtem kicsit.Kérdeztem,hogy akkor miért artyzik?
    Azt mondta,hogy ő igazából is tüzér a Svéd hadseregben.155mm Boffors-on.
    Akkor én is írtam,hogy én meg 122mm Gvozgyikán nyomtam.
    Ezek után kiröhögtük a játékban található,2-ik világháborús tüzvezető rendszert,majd elköszöntünk egymástól.
    valami J-Petterson vagy mi volt a neve.:
  • Szakesz
    Csak 800 kör? Ilyen jól keres a KV-5? :)
  • Gunslinger
    Egy helyben talán egál, menet közben IS-3 sokkal jobban fordul.
  • Gunslinger
    Detto, az IS-3-at nagyon sajnáltam ,hogy el kellett adnom, kellett a pénz meg a legénység IS-7-hez. Egyszer tuti visszavásárolom.
  • FairCO
    az IS-3 messze a kedvenc tankom (volt), ha nem kellet volna a kredit, megtartottam volna. gyors, pattogós, ütős.
    ha az összes ág aljára leérek egyszer, újra megveszem, így T8 környékén sajnos hamarabb gyűlik össze az xp mint a kredit :-/

de mindehhez (hogy az SPG-en kívül minden fullos legyen) már csak * nagy levegő * 40.683.478 kredit kell .. :)

~800 kör a KV-5-el .. nem is sok :)
  • Szakesz
    Löwe skill.

• Nazarov77
    KT gyorsabban fordul mivel az egy helyben tud, az IS-3 meg a lefulladás határán fordul mivel nem tud egy helyben forogni.
  • lammaer
    Höhö.. lőwém van :)

Victory!
    Battle: Siegfried Line 2011. augusztus 25. 21:05:14
    Vehicle: Hummel
    Experience received: 1 081
    Credits received: 82 330
  • Gunslinger
    Azért az nem elhanyagolható, hogy oldalról és hátulról sokkal masszívabb az IS-3, sokkal gyorsabban fordul, a tornya is és a teste is, na meg 10 km/h-val gyorsabb...
  • Gunslinger
    Nem rossz summa egy tier 4-től, prémiummal vagy nélküle?
  • spiczi91
    Nézd meg a válasz részt, javaslom...
  • Negritis
    van 12 slotom szóval elfér :D
    crossy nekem montad? mer akkor bocs már hogy egy kicsit örülök ha jól megy
  • Ohyner
    áhhh egyszerűen élvezhetetlen TDzni a tüzérek miatt, az álcázási rendszerrel együtt lényegében a high tier német td egy ultralassú torony nélküli hevy tank
  • FairCO
    sztem egyiket se, de amúgy a 36>p>h