418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Szerintem nem nyúltak hozzá.
    Nekem egy boszi sem lett meg,alig csináltam az eventet,beteg voltam és nem volt hozzá türelmem.
  • Zoli105
    Sziasztok
    Azt szeretném kérdezni hogy az E50M-et érdemes kihúzni ? Még olyan jó mint régen vagy már azt is nerfelték ? :O
    (Abba gondoltam belerakni a boszikat és macsekot )
  • joe662
    Dehogy kell, top7 legyél azt jonapot,mind1, hogy nyertek vagy nem.
    Kár hogy nem ad semmit,ha kész a küldetés.
    De én nyomom igy is mert fun
    Azokat viszont nem értem akik bejönnek ebbe az EBR módba, es megállnak Pilsenen a Td dombon, és onnan sznájpolnak
  • Plata
    Hát jah,de ide is kell csapat meló.
    Sima csatában meg megszabadulok a bandától ha le yolo-zom az ellenséget.de itt újra éledek.
    Ha már yolo,valami idióta padlógázzal le yolo-zta a Peregrine-m.
    Alig indult el a csata és szemből belém jött egy lt432.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.24. 21:06:09
  • joe662
    Pedig neked a mottód a yolo ,itt pedig pont le kell tojni a csapatot.
  • Plata
    Nem nagyon foglalkoztam vele,mindig olyan csapatot fogok ki hogy a fejem fájdul csak meg.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.24. 15:07:54
  • joe662
    Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem ez a tökös event eddig a legjobb
  • Plata
    Már áprilisban írtak róla asszem.
    Akkorvolt teszt szerón,úgy tudom jön ennél durvább ruszki tank is,meg jön béna amcsi is,meg vicces kínai.
  • haflac
    Ugye ezt a wg nem gondolja komolyan? Tegnap találkoztam az eu1 szereveren eggyel.Szétszedett, mint a szar.
  • joe662
    Ez a 15v15 Ebr-es csata nagyon beteg
    Igaz néha letérdel a gépem,a sok egybetank-tol,de nekem bejön
  • joe662
    Ez a macskás mod nagyon fun,a fiammal toljuk,1357-el és közben sírunk a röhögéstől
    Volt hogy murovankán átmentünk az ellenhez, és a nyomorék artikat szedegettük egymás utám,2 volt belölük. szerintem többet nem jönnek ebben a modban azzal
  • suba53
    Ez érdekes. Operával sikerült belépni, de csak úgy, hogy a jelszót bepötyögtem. A jelszó listámból ctrl-C, ctrl-V másolással beírva ott sem engedett be. A Firefoxból meg sehogy sem engedett be, akárhogy próbáltam. 2022.-ben ez azért már gáz.
  • Plata
    Ráadásul hiába kapcsolod be hogy emlékezzen rád az oldal,következő látogatáskor megint nem tudja ki vagy.
    De még valami,írd kisbetűvel a neved.
    Akkor néha be enged.
    Hogy ez hogy jön össze ne engem kérdezz.
    De ha be jelentkezésnél nagy helyett kisbetűvel írom a nevem akkor ha mázlim van be enged.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.20. 14:26:04
  • suba53
    Köszi. Akkor annak a készítői nem nagyon vannak az informatikai szolgáltatások magaslatain.
  • suba53
    Meg akartam kérdezni ott a hozzáértőktől, hogy miért nem működik a BattleAssistant mod a reggeli frissítés óta.
    Megszoktam, sokkal jobb, mint a beépített röppálya nézet. Nem tudom hogy azt miért erőltetik már rég óta, amikor létezik egy sokkal, de sokkal jobb megoldás, ami valódi röppálya nézetet mutat, nem csak egy ide-oda imbolygó, zavaró, katyvaszt, ahol a lövedék valahonnan a másik dimenzióból érkezik, nem az én pozícióm felől. Egy vicc.
  • Plata
    Passz velem is csinálta,egyszer be tudtam lépni utána nem,jelszót cseréltem meg minden be engedett majd utána újra nem azóta úgy vagyok vele le tojom.
  • suba53
    Srácok! Valami nagyon nem stimmel a Wotinfo honlapján. Van egy érvényes regisztrációm, felhasználó név, jelszó páros.
    Megpróbáltam bejelentkezni, nem fogadta el. Jelszó emlékeztetőt kértem, működött új jelszót adtam.
    Továbbra sem fogadta el. Rákérdeztem a felhasználó nevemre, azt is elküldte a regisztrált email címre, stimmelt.
    Továbbra sem enged belépni. Mi a búbánatos franc van azon az oldalon?
  • joe662
    Köszi.
    Egyébként most azzal szorakozok, a megmaradt kulcsaimmal, hogy hagyom nyerni a szentineleket. Csak akor lövök rájuk , ha nem a dolgukat csinálják , hanem az én pajzsomat lövik. És meg van hogy igy is nyerek:-D
    Volt h 7k sebzéssel nyertem.
  • Plata
    Grat.Én be vallom nem foglalkoztam az eventtel.
  • joe662
    A 20as szintért járó mérnök indító dobott egy csifi protot
  • Plata
    Jön egy új prém Tier 8 T32M nevű tank,pont olyan mint a sima T32,csak lassabban tölt az ágyúja.
  • Plata
    Random csatában sem jobbak.
    T8-10 csatában 26 lövésből ha jól emlékszem 6 sebző lövése volt Wt E100-nak.Na és nem full t10 volt hanem T8+.
  • joe662
    Micsoda zsenik ülnek néha ebben a wtfe100ban,Harrierben többet sebzek mint ök
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2022.09.29. 21:14:23
  • Plata
    Ha veszel sok ládát neked is lehet,olyan 60-70 ládából ki esik minden,bár a T9 chieftain állítólag vacak,a Kv4 td meg retek béna.
  • suba53
    Ez is elhullott nulla sebzéssel.
    Pár ezer csatás rutintalan gyerek vezette.
  • Plata
    Alkalmi.
    Bérelheted a mostani eventen.
    Ha perkálsz akkor egyből.
    Nem nagy szám,messziről fedezékből nem rossz,de én láttam csapattársat akinek öszvissz 1 sebző találata volt,na és egy rahedlit lövöldözött.
    Lassú,egy gyors és fürge tankkal simán lehet szivatni.Gyors töltésű meddel meg lehet ölni könnyen,nagy kaliberű troll ágyúkkal dettó.Jah és ami poén hogy artyval jobb célpont mint a mozgóbudi.
    Bc artyval kiszedtem szikla mögül is egy tárral.
    Plusz szerintem vagy félév mire újra táraz.
    Szakaszban biztos jó lehet,de egyedül lószart sem ér a gyors tankok ellen.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.27. 23:22:37
  • suba53
    Ma este alig hittem a szememnek. Az ellenfél csapatában volt egy WT E 100.
    Visszahozták? Vagy csak alkalmi lehetőség?
  • Plata
    Bakker,a játék fix hogy direkt szivat.
    Mentem egy klassz csatát,erre be adja nekem azt a küldit hogy legyek a legtöbb xp-t szerző.
    Hát ezt a szemétséget,úgysem fogok ezután jó csatát menni.
    Győzelem!
    Csata: Pilsen
    Járművek: 60TP Lewandowskiego
    Szerzett tapasztalat: 13 220
    Kapott Battle Pass pontok: 28
    Megszerzett kötvények: 36
    Szerzett kredit: 61 338
    Csatában elért kitüntetések: Top Gun, Nagy kaliber, Párbajozó, Tüzelj és ölj, Isten keze, Zúzó, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
    Küldetés teljesítve! Jutalom: Személyes tartalékok: További XP csatánként (x1)
    Ja és megint kaptam kupont 60TP-vel,ha jólemlékszem múlthéten is volt egy.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.25. 09:07:14
  • suba53
    Igen. WoT uninstall, utána a game centerből telepítés tisztán, és ez megoldotta.
    Most is időzik a csík, de nem ott ahol korábban, és utána betölt.
  • Mester61
    Sikerült már?
  • Plata
    Úgy nézem a majré skilles újítás nem került be.
  • Mester61
    Akkor én lehetek a hibás, hogy tegnap ment ma meg nem. Valahogy ezt nem értem.
  • Plata
    Még nem néztem.
    Lehet hogy a waffentróger event kezdődik és beszart?

Nálam semmi probléma.

Egyébként nekem már azt hiszem tegnap le szedte a frissítést,be van kapcsolva az elő peccselés.Vagyis hogy a jövőbeni frissítéseket előre leszedje.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.22. 19:13:53
  • Mester61
    Neked megy a játék?
  • Plata
    Azt hiszem a mai patch megváltoztatja a tank parancsnokok skillezését.Lehet elcseszték.
    Ha jól tudom a mostani peccstől lett volna minden parancsnoknak alapból majré skill,akinek meg volt az meg kapott vóna +1 skillt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.22. 18:45:12
  • Mester61
    Úgy látom nem gépi problémám lesz, hanem valami nagyobb gond van.
  • Userx2
    Nem.
  • Mester61
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni. A wot kliensem fél töltésnél leáll nem megy tovább, ha belekattintok kiírja,hogy a kliens nem válaszol.
    A játékkal kapcsolatban mindent letöröltem, majd SD-ben és HD-ben is újratelepítettem a game centerrel együtt és továbbra is ugyan ez a problémám. A game centert többször is frissítettem, de hiába.

Tud valaki megoldást.

Előre is köszönöm.
  • suba53
    Ma hazajöttem, letöltődött a mai mikropatch, azóta nem indul el a játék. Az első fázisban a betöltésnél a csík kb 50%-nál elakad, utána nem megy tovább. Más is találkozott hasonlóval?
  • Plata
    Egyébként szerintem artyval poén lesz ha sok waffentróger lesz.
    Amikor be jött a vipera akkor is nagyon fun volt.Főleg amikor összeveszett pár hülye egy bokron és úgy lőttem közéjük.
    Nem tudom ez a hülye progi ami meg mondja mekkora esélyel nyerünk milyen pontos.De ma egy Cobra a csata kezdetekor elkezdte szidni a csapatot,hogy csupa vörös majom van csapatban és hogy 95% eséllyel veszteni fogunk.Erre 15-1-re nyertünk.Artyval voltam,alig tudtam valamire lőni mert túl gyorsan nyertünk.Na és ami külön poén,hogy Cobra top tank volt és csak ő halt meg.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.20. 13:01:13