418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
spiczi91 #57872 TK, büntetlenül lehet lőni téged. -
PetiPetiHUN #57871 Szerintem jó ötlet hogy lövés után felvillanjon az arty egy kis időre de csak az ellenfél artyknak. Innentől kétszer is meggondolnák mikor lőnek rá valamire. Lenne benne mozgás, taktika, izgalom és az artyk külön csatákat vívnának a többiek feje fölött. A győztes persze utánna csemegézhetne az ellenfél tankjaiból büntetlenül. -
Sunrider924 #57870 Legalabb sajat arty-t lottel? :D -
Mit jelent az hogy még a garázsban is elkékül a neved? -
Sunrider924 #57868 Es mi van akkor ha top tank vagy? Megmondom, mindenki tebeloled akar harapni, a Tiger I erre nem alkalmas, marad a sniperkedes. Tetszik, nem tetszik ezt a tankot csak igy lehet hasznalni. Vagy megprobalhatod elkepzelni hogy te majd most jol odavagsz es par masodpercel azutan hogy belefogtal romma leszel love a top tank statuszoddal egyutt. -
Ohyner #57867 A sírásnak igenis van értelme, kiengeded a gőzt. Más kérdés, hogy a helyzet ettől nem javul. -
És ha top tank vagyok és alattam csak medek vannak? Akkor is sniperkedjek mögöttük? Hagyjuk már :/ vk360-al nem csak sniperkedni lehetett, az arra volt jó amire kitalálták. Egy heavy-től többet várnék, tier 7ben gyakorlatilag akármi megfingatja..
De inkább abbahagyom a sírást mert nincs értelme, igazatok van... -
Nazarov77 #57865 Imádom mikor az 1%os tankot APval lövik, nevetséges :D egy T95nek nekimentem E-75el és lefogtam. Ő nem bírt átlőni ( én a helyében a tankom kupoláját lőttem volna de tök mind1 még jó hogy nem csinálta ezt ) közben én szépen sebeztem szemből, kupoláját lőttem át. Mikor 1%a maradt a két társam egy T29 és T25 nagy keményen rálőttek APval az oldalára: ping, pong. ( T29 korábban is próbálkozott a kis 90es ágyújával sikertelenül )
Szóval a lényeg 1-5%ra érdemes HEt lőni az 100% siker. Mihelyst leesett 1%ra a T95 már pakoltam is be a HEt pedig AP is vitte :) -
Nazarov77 #57864 Amíg nincs meg a 75mm L/70 addig jó a 105, de amúgy 105el is jó használni, csata függő, de mivel mostanában sok a nagy tank lehet a 105 jobb választás, döntsd el melyik jön be jobban. -
Zizou2 #57863 hetzerrel a 105ös HE-thasználtam és elég jól ment vele. érdemes itt ezt választani vagy vegyem inkább a 75-öst? -
tbundy #57862 nerfet a mediumoknak :P -
Nazarov77 #57861 Attól függ melyik ágyút használod, 105höz csak és kizárólag HEt szabad enni. 75öshöz meg AP de legyen nálad HE is nagy tankok ellen amit már nem ütsz át. -
Oddball29 #57860 Múltkor Kempikován beralliztam Pattonnal négy arti közé. Kettőt menetből kilőttem, egy Ferdit is seggbe lőttem útközben. Végül egy sarokba szorult Object 212-es nyomott telibe közvetlen irányzással a végén, de akkor is megérte! Képzelem, milyen pánik lehetett közben. -
Zizou2 #57859 stug III mennyivel jobb, mint a hetzer? és milyen lőszert érdemes vinni vele? -
Nazarov77 #57858 Komolyan az a fejlesztő aki a múltkor azt mondta hogy sok arty 1 csatában ritkaság az nem játszik ezzel. Jól meg kéne verni, most "csak" 4 GW tiger van 1 csapatban. -
Ha vissza jössz tier 3-4 be akkor észre veszed hogyha kör végéig marad arty akkor azok nem fognak onnan elmozdulni kör végéig.Ha meg maardt egy két normál tank azok mennek bázist bázist foglalni nem fognak sokáig jutni. Ja és melyik tigerről is beszéltünk. Tiger/Tiger (P)/VIB Tiger? -
Dean108 #57856 Van arról valami infó hogy a játék készítői terveznek-e nagyobb térképeket?
Egy 4-szeres térkép nagyság (2-szeres szélesség és 2-szeres magasság) 30 vs 30 csatákkal jelentősen élvezhetőbbé tenné sokak számára a dolgot.
Talán az arty sem feltétlen lőné át az egész pályát.
Nem csak 2-3 vonulási irány lenne, stb.
-
Nazarov77 #57855 nincs -
Nazarov77 #57854 Szerintem kizárt hogy nagyobbat üssön a BL-9nél, rövidebb és végül is csak egy fejlesztett D-25T, valami olyasmiről magyaráztak goha.run hogy gyorsabb meg nem tudom mi, szerintem gyorsabb és pontosabb lesz a D-25Tnél átütésben meg 180-210 körül lenne, majd meglátjuk. -
FairCO #57853 ööö, most van a játékban D-30? nem rémlik .. -
Lehet. A D-30-as gondolom olyan lesz mint a Löwe ágyúja, csak nagyobbat fog sebezni, pontatlanabb lesz és hosszabb ideig céloz. Na meg a ROF kisebb lesz.
Ilyen 235mm / 0,33-0,37 / 3 sec-re tippelek. 390-es sebzés, 4,5-5-ös ROF. -
Nazarov77 #57851 Q: On IS-6 there will be a gun BL-9 or D30?
A: With 99% probability - D-30.
Akkor az a BL-9es kép lehet még akkorról való amikor még T9 tanknak szánták. -
Sunrider924 #57850 Azt nem birtam ki, hogy ahelyett hogy ertelmes dolgokat latnek, ugyanazokat a szterotip hulyesegeket latom 2-3 oldalankent ujr ameg ujra, ertem en hogy folyamatosan frissul/bovula a jatekos allomany, de regen nem az volt a divat hogy elobb tajekozodunk es aztan kezdjuk hallatni a hangunkat? Meg a sok koltoi tulzas.... -
FairCO #57849 hát ja, a mai legmodernebb GPS vezérelt tüzérségi lőszer tud átlag 4 méteres pontosságot ..
excalibur -
Ohyner #57848 Ez azért nem így van, ne egy ember hülyeségével magyarázd meg, hogy nem túlzás, hogy az arty telibelő egy négyzetméteres helyet.
Abban egyet értek, hogy ha hülye lőjék ki, de ez nem indokolja, hogy az arty miért képes lézervezérléses rakéta módjára ölni. -
FairCO #57847 most már tényleg rohadtul idegesítőek az artisták, tönkrebasszák az egész játékot ezekkel a szarokkal. tier 6 artyban és max 2 db / oldalban kéne limitálni, plussz vissza a tracer. mi a fasznak rakták bele a t8 artykat, azt nem tudom. szívesen elbeszélgetnék azzal a debil fejlesztővel, akinek ez kipattant az agyából, aztán a szájába adnék valamit ..
eddig úgy ahogy védtem őket, de most már nálam is betelt a pohár, ha berágatnak, kilövöm a saját arty-t is, nem érdekel. ha sokan rászokunk erre, talán a fejlesztők fülébe is eljut a játékosok gyűlölete feléjük, mert így nem veszik komolyan. -
Dean108 #57846 Ez teljesen jogos!
Viszont akárhányszor megyek SPG-vel alig jön be.
Kispottolnak valakit. ok.
Aztán eltűnik a map-ről. ok.
Hiába pont oda lövök, később mindig kiderül hogy 20 másodpercnél tovább nincs tank ami fedezék nélkül egy helyben állna.
Ez baromi ritka, pedig mindig reménykedek hogy ilyenek jöjjenek szembe!
-
Na ez meg a másik hülyeség.
Kilövöm a felderítőt, aztán még a hullák a tank roncsában rádióznak hogy ott van a mocsok?
Ha a felderítő meghal, akkor azonnali képszakadás kell. De persze már ezt is javasolták több hónapja a hivatalos fórumon és semmi.
És amíg továbbra is veszik az aranyat, addig nem is fognak semmin sem változtatni. -
Szpecnyaz #57844 Én azt mondom ilyenkor, hogy haljon meg aki hülye! :) Nem véletlen hogy leginkább a kemper csapatok szoktak elbukni, mivel nem fogják fel szerencsétlenek hogy a mozgás=élet a legtöbb esetben. -
lammaer #57843 TEgyük hozzá, a nem SPGk is ugyanilyen hülyék. Bejön a scout, mindenki lő rá a bokrából, vki megöli, hátradőlnek, várják a következőt.
És a scout halála után 4-5-10 seccel látod hogy sorba robbannak fel a haverok. Mert nem jöttek el a bokrukból, az artyk meg szarrá lőtték őket.
De ugyanez a csikicsukis heavy is: kidugja az orrát, ödapörkölök, mondjuk elkapom a sziklát, esetleg elé lövők. Lő visszabújuk.
És utána elkezdi ismételgetni, holott nyilván tudja, legalább egy arty rajta van, kap még 2-3-4 lövést, meghal és FU arty.
Ki a hibás? Miért nem pihent egy kicsit, esetleg kidugja az orrát vhol máshol. Ha valahol pofánvernek, nem ugyanodadugom be az orrom megint.
-
Ohyner #57842 Hűha talán fél év eltelte után változtatni kéne valamit és nem csak sablon alapján összeszedni az emebreket, meg lejátszani a forgatókönyvet?
ELfogadhatatlan lenne, még hogy változtatni kelljen a technikán, új stratégia, óóó istenem ki hallott már ilyet. -
Szpecnyaz #57841 Gondoljatok bele, hogy a CW-t is hogy megreformálná ha visszajönne a tracer. -
lammaer #57840 Mi ez a nagy visszatérés Sunrider? Nem bírtad ki hogy megint arty gyűlölő nap van? :D -
Csak röviden: Ha kilő tank, nem izgat. De ha arty lő ki, elmehet a búsba! -
Szpecnyaz #57838 Hogy mi lesz ezekkel? Bele se merek gondolni :D Mondjuk szerintem a low tier artyk azok akik lusták elmenni ilyen esetben, mert sok ilyet szoktam én is kilőni. Ritkán látok ilyet egy T7-8as artytól, főleg hogy közülük sok nyomja valamelyik klánban, ahol tényleg az életébe kerül ha meglátják és nem mozdul el onnan azonnal. -
lammaer #57837 "Azzal a kitétellel, hogy téged mivel van műholdképes gps-es rendszered, nem kell láson senki ha lösz meglát az ellenfél összes tankja a minimapon, távolságtól mindentől függetlenül mondjuk 2 secre."
Ez igy kicsit túlzás. Ugorjon fel jobban a láthatóság, és ezután a jelenleg spotting rendszernek megfelelően lássanak.
A GPS ugyanis csak akkor működik, ha vki spottol neked. Ugyanúgy mint a többi tanknál. -
Oddball29 #57836 Abban tényleg lehet valami, hogy odafenn úgy gondolják, több játékost veszítenének a tracerekkel. Sokaknak egyszerűen mással nem megy... -
Sunrider924 #57835 Kicsi Su elputtyogja a 15 skulot 2 perc alatt aztan megy scoutolni, hanyszor volt mar edes istenem, es ha jol csinalta meg is dicsertek. -
lammaer #57834 "Én se szeretem artyt 15 percet egyhelybe állni??"
Jó artis nem áll egy helyben. Szituációtól függően változtatja a helyét hogy:
- ha egy spotter jön, kiszedi és utána elmegy onnan ahol volt :D
- ha az ellen lerohanja a bázist, ne ő halljon meg először
- olyan helyekre is be tudjon lőni, ahol az ellenség azt hiszi hogy védve van artitól (tegnap pl minesen alul kezdtünk, végjáték fele elkezdték ostromolni a víz felől a bázisunkat. Én meg főlmentem jobboldalt a faluba, és végiglőttem az elvileg arty fedezékben lévőket. Volt is "kurvázás" amikor már cappelték a bázisunkat, de azért még beköszöntem egy KT-nek :D
- humi még spotternek is jó, illetve végjátékban TDnek (tegnap nem egy killem igy jött, elfogytak atankok, esetleg a másik oldalon maradt 1-2, mentem spottolni a ferdinek meg TDzni). -
Sunrider924 #57833 Mint mondtam, az ugyesebb jatekosok szetcsapnak kozottuk mint keses haziasszony a baromfiudvarban. Nem egyszer volt az az erzesem hogy a tracer kiszedeses manover is meg volt rendezve, mert Ivanka sirdogalt hogy az o kis "tankjat" ( igen, meg csak nem is agyunak hivta) mindig kilovik es nincs sikerelmenye. Es nem egy postot lattam hivatalos forumon ahol ugyanezzel magyaraztak meg, hogy miert ne tegyek vissza a tracert...